2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o onların zamanındaymış buda bizim onlar öle yaptı die hazır bez kullanmayalımmı gece uyandığında hasta olduğunda onlarmı bakıolar tamam bitakım şeyler kolaylaştı ama çocuk bi öksürse biyerinde bi tuhaflık hissetsek derdimizden ölüyoruz o yüzden çocuk bakmak kolay değil sinir bozuculaaaaaar bilmiorum bizmi alıngan olduk bebekten sonra kv lermi değişti bende tahammülsüz oldum

O kadar yoruluyoruz, özenle bakıyoruz çocuklara, insan bunun karşısında takdir bekliyor.. Ama takdir yerine bir de aşağılama, ben herşeyin daha zorunu halkettim, ben en iyisini bîlirim demeleri görünce tahammül edemiyorum ben..

aynewnn hayir her saat basini nasil denk getiriyorlar onu cozemedim
gece süper uyuyan çocuğum saat başı kalkıyor ve ağlıyorrr (dişşşşşş )

guzelim birilerini dovesim var zaten kv ler ankaradaysa bir ugrayayimmm

haklısın canım ya herşeyi biz biliriz havasındalar bizim güzel bakmamız pek umrunda değil onların o yüzden

banyo puseti canım Küvetimize su doldurup oraya yatırıyoruz güzel güzel keyif yapıyor onunla

bende çok beğendim canım ya görmemiştm ben banyo puseti çok tatlı kuzun maşallah çok güzel

MAşallah hepsine bütün bebeklerimiz çok güzel boll boll sağlık ve sıhat diliyorum onlar için bu arada iyi pazarlar herkese .. Hasta olan bebişlere geçmiş olsun yeni fotoğraf paylaşımlarına da maşallahhh

Iyyy bide ders calismak mi bu saatten sonra senin yerinde olmak istemezdim.

canım benimde bugünlerde yine yara oldu yine diyorum çünkü ilk 2 ay okadar çektimki ilk zamanlar kavrayamadığı için yara oluodu şimdide gaz sancısının acısını benden çıkarıyo diş kaşınmasıda cabası

Bizde ayniyiz dun gece aglamaktan hic uyumadi. Bende oksurugunu kafama takmistim ama sadece burnu tikali dedi. onu acmami soyledi serum fiz. 68 cm 8500 kg oksurugunde bise yok dedi. Sadece atesi olursa huysuzlanirsa calpol ver dedi
bızım acayıp tıklalı.fokur fokur otuyor cocuk nefes alamıyo .ıcım parcalanıyo.bruno atıyorum okalıptus yagı,buhar makınesı calısıyo,vee aspırator var onunla cekıorum.otrı bebe bulamamıstım of yaa.ne zaman gıdecek bu şümükler.sen hangı marka serum kullanıyosun memnunmusun.oksuruk aksırık yok cok sukur de bogaz enfeksıyonuna vecırmez ınsallah
Bu çizelgeler nasıl yapılıyor?

Evet ya nasıl yapılıyor ? Bilen varsa anlatsın .
canım profılıne gırıyosun hakkımda yazan yere tıklıyorsun oradakı seceneklerde evlılık panosunu bulup boş yerlerı dolduruyosun

ayyy allah kolaylık versın benım kafa hıcbısey almaz bu saatten sonra.ne okuyosun canım umarım bolumun kolaydır

teyzoşları elanın pazar keyfine bakııın çok rahat vallaaaa

Eklentiler

• $CIMG2021 (Medium).webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $CIMG2024 (Medium).webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…