Günaydın herkese,
Pazar günü tabi kimseler yok.. Ben kayınvalidemle kayınpederi boğazlamak üzereyim.. Eskiden bu kadar tahammülsüz değildim, tabî çocuk olmadığı için onlar da bu kadar sinîr edemiyordu beni.. Sürekli aynı laflar, yaptığım herşeye kulp takmalar.. Tüm gün eskiden hazır bez yoktu, kaynatırdık bezleri, şimdi çocuk bakmaya ne var demeler..yarın gidecekleri için sabrediyorum ama patlamak üzereyim.. Buraya yazdım ohh rahatladım:))
o onların zamanındaymış buda bizim onlar öle yaptı die hazır bez kullanmayalımmı gece uyandığında hasta olduğunda onlarmı bakıolar tamam bitakım şeyler kolaylaştı ama çocuk bi öksürse biyerinde bi tuhaflık hissetsek derdimizden ölüyoruz o yüzden çocuk bakmak kolay değil sinir bozuculaaaaaar bilmiorum bizmi alıngan olduk bebekten sonra kv lermi değişti bende tahammülsüz oldum
gece süper uyuyan çocuğum saat başı kalkıyor ve ağlıyorrr (dişşşşşş )
Günaydın herkese,
Pazar günü tabi kimseler yok.. Ben kayınvalidemle kayınpederi boğazlamak üzereyim.. Eskiden bu kadar tahammülsüz değildim, tabî çocuk olmadığı için onlar da bu kadar sinîr edemiyordu beni.. Sürekli aynı laflar, yaptığım herşeye kulp takmalar.. Tüm gün eskiden hazır bez yoktu, kaynatırdık bezleri, şimdi çocuk bakmaya ne var demeler..yarın gidecekleri için sabrediyorum ama patlamak üzereyim.. Buraya yazdım ohh rahatladım:))
O kadar yoruluyoruz, özenle bakıyoruz çocuklara, insan bunun karşısında takdir bekliyor.. Ama takdir yerine bir de aşağılama, ben herşeyin daha zorunu halkettim, ben en iyisini bîlirim demeleri görünce tahammül edemiyorum ben..
Uyurlar insallah. Diken ustundeyiz bizde 12 den once ewet uyudu diyemiyorum. Yarim saat once cok derin uyudu yatirdim ve duan tekrar uyutmaya calisiyorum.
İyi uyukular cimcime sana. Annesi nerde banyo yapiyor bu kiz ben cok merak ettim o yastik ne yuzuyor sankiii
banyo puseti canımKüvetimize su doldurup oraya yatırıyoruz güzel güzel keyif yapıyor onunla
bende çok beğendim canım ya görmemiştm ben banyo puseti çok tatlı kuzun maşallah çok güzel
Bu açık öğretim ne dengesiz ya 5 unitelik 8 derse ilk sınav icin 2 aydanfazla veriyor ikinci sınav icinde 10 üniteyi dahil edip 1 ay veriyor yaa eşimde benim icin calışma çizelgesi hazırlayıp odaya astı uyguluyorum zannediyor :) boş zamanlarımda ders çalışacağıma oturup vicdan yapıyorum şimdide :))
benim gibi 5. aydan sonra meme ucu yara olan varmıııııı
sağolsun oğlum doğduğundan beri hiç canımı yakmadı ama son günlerde kaşınan damaklarını benimle rahatlatmaya çalıştığı için ikisi de yarıldı resmen, emzirirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,
hayır bir de dişi çıkınca ne yapıcam onu hiç bilemiyorum:18:
bızım acayıp tıklalı.fokur fokur otuyor cocuk nefes alamıyo .ıcım parcalanıyo.bruno atıyorum okalıptus yagı,buhar makınesı calısıyo,vee aspırator var onunla cekıorum.otrı bebe bulamamıstım of yaa.ne zaman gıdecek bu şümükler.sen hangı marka serum kullanıyosun memnunmusun.oksuruk aksırık yok cok sukur de bogaz enfeksıyonuna vecırmez ınsallahBizde ayniyiz dun gece aglamaktan hic uyumadi. Bende oksurugunu kafama takmistim ama sadece burnu tikali dedi. onu acmami soyledi serum fiz. 68 cm 8500 kg oksurugunde bise yok dedi. Sadece atesi olursa huysuzlanirsa calpol ver dedi
Bu çizelgeler nasıl yapılıyor?
canım profılıne gırıyosun hakkımda yazan yere tıklıyorsun oradakı seceneklerde evlılık panosunu bulup boş yerlerı dolduruyosunEvet ya nasıl yapılıyor ? Bilen varsa anlatsın .
Bu açık öğretim ne dengesiz ya 5 unitelik 8 derse ilk sınav icin 2 aydanfazla veriyor ikinci sınav icinde 10 üniteyi dahil edip 1 ay veriyor yaa eşimde benim icin calışma çizelgesi hazırlayıp odaya astı uyguluyorum zannediyor :) boş zamanlarımda ders çalışacağıma oturup vicdan yapıyorum şimdide :))
teyzoşları elanın pazar keyfine bakııın çok rahat vallaaaa
Maşallah:) Benim Ela da uyudu. Ev ahalisini de avm'ye yolladım. Ela uyanmaz da ben de biraz keyif yaparım inşallah..
teyzoşları elanın pazar keyfine bakııın çok rahat vallaaaa
ayyy yerim pembişlerde pek yakışmış pembiş pembiş kuzu seni
elacık keyfini sevsinler senin masallah sana
teşekkürler canım benim bizim yapamadığımız pazar keyfini yapıyo işte
aynen bizde kös kös oturalım evde pöffffff
valla ya burda hava güneşli gibi yürümek canım istedi ama eşim soğuk çocuk üşür demeye başlar hemn çok can sıkıcı bi pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?