2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy hemen gelirim valla gözümde canlandı.kızdan dolayı yapamıyorum bişey.huysuz cadı hep ben diyor.nefes aldırmıyor ki

hadi hayırlısı canım planlaman güzel.sebze püresine pekmez eklesek olur mu?hazır pürelerde tat vermek için elma suyu var o da olabilir sebzeyi sevdirmek adına
kızlar az önce ilk ek gıda denemem olumsuz sonuçlandı.patates-havucu haşladım zeytinyağı ve pekmez ekledim ezdim çatalla.ağzına alıyor yüzünü buruşturup hafif öğürüyor.ama iyice ezdim sulandırdım bir de neden böyle oldu kaşığı çok kullandım alışması lazım değil mi.:26:

bulgurdan sanırım canım.ben de saraçoğlu hocanın havuç-incir kürünü denedim.onda da sonuç olumlu.dolmuş göğüsler.yalnız benim sorunum süt var şişiyor belli ama belli bir sıkmadan sonra inmiyor süt yukarda kalıyor ne yapmam lazım bilen var mı?

amannn durmadan kapi telefon ha babam birileri geliyır yahu
bebeleri mi susturuyım hizmet mi ediyim sasirdimm
dinlenmemi saymiyorum bile

ben zilleri megafonu iptal ettirdim.çelik kapının tokmağını da kalın kurdeleyle 5-6 tur sarıp bantladım .vursalar da ses gelmiyor.ev sahibinin lüzumsuz kızı dükkan için para istemeye geliyor sürekli bozuk para vb.laf anlamayan tipler.çalsa da kızım uyanmaz

ay kızlar bugün hiç giremedim misafir vardı bebek görmeye geldiler dün akşam ikramdı bugün temizlikti ağırlamaydı bittim özledim sizi geçmişi bi okuyayım neler kaynatılmış

hemen hesap yapıyorum
bizde esimin halısaha gunlerını cıkaırsak yaza kadar gezmemız lazım.
ama doktor marta kadar gezme yapmayın mısafr almayın dedı en son gıttıgmde

herkese meraba biraz uzak kaldım sizden malum misafir dün anlattım çok şükür bizle beraber 21 kişiydik canım çıktı kızı çok ellemesinler die dua ettim kızım saolsun yabani halini korudu yanlarına bile gelmedi bizim odada kendi kendine oynadı yanına biri gidince gözlerinden nasıl yaslar akıyor görmeniz lazım hala bitmedi ewi toplamam nyseki pzrtsi kadın gelecek

Yardim edicek biri varmiydi barii....!

aminnn canım
ama çocuğu olan insanın bazı şeyleri sorunsuz atlatmak gibi bir lüksü yokmuş bunu öğrendik 5 ayda

Ve de her zaman daha da zor atlatacagiz. Buyuk oglum ilkokula basladiginda ek gidalara geri donsem dedim keske. Hic bir zaman geriye gitmiyor. Su anda uyudu mu yedi mi, kabiz mi ishal mi diyoruz ya, bunu hep diyoruz bu hic eksilmiyor. Bunlara ek, sosyallesiyor mu, anaokulunda uyumlu mu, okuma yazma ogrendi mi, sinavlari nasil, sbs, lise universite... Hep suruyor artarak. Allah sagliklarini, sagligimizi korusun da kolay atlatmayalim, yeter ki iyi olsunlar. Her sey bir sekilde oluyor bitiyor, yeter ki saglik olsun...

İstersen blendirla ez puruzsuz olsun. Puruzsuz olmadan yemeyebilir kimi bebek. Buyuk oglum yerdi ama bu kuzu yemiyor puruzlu olunca. Sebze puresine pekmez tercih etmiyorum. Tuzluyu tatliyla karistirmasin

Son düzenleme:
Sukur ikiside uyudu ama her an kalkabilir dusuncesi ile diken ustundeyim

Uykularinda bile rahat vermiyler
Uyurlar insallah. Diken ustundeyiz bizde 12 den once ewet uyudu diyemiyorum. Yarim saat once cok derin uyudu yatirdim ve duan tekrar uyutmaya calisiyorum.

Eki Görüntüle 603102 uyku öncesi banyo herkese iyi gecelerr

İyi uyukular cimcime sana. Annesi nerde banyo yapiyor bu kiz ben cok merak ettim o yastik ne yuzuyor sankiii

hanımlar kızımın ateşi yok ama burnu akıyor oksuruyor ve hırıltısı var ne yapabilirim gece hiç uyumadık acil cevap yazarmısınız

hanımlar kızımın ateşi yok ama burnu akıyor oksuruyor ve hırıltısı var ne yapabilirim gece hiç uyumadık acil cevap yazarmısınız

Otri bebe ile burnunu temizleyip odasini nemli tutmaya calis canim gecmis olsun. Soguk alginligi gibi bisi oldugunu dudunuyorsan sabah hastsneye gitur istersen

canım öncelikle geçmiş olsun geçen hafta benim kızımda aynısıydı 2 gün bekledik geçer diye ama öksürüğü iyice artınca pazar sabahı acile götürdük hırıltısı boğazından mı yoksa ciğerinden mi onu kontrol et bebeği arkasını çevir göğsüne yapıştır göğsünden hırıltı varmı yok mu anlarsın bende geçen hafta endişelendim yan komşumu çağırdım o öyle yaptı dr a götürme dedi ama gece dahada öksürüğü artınca eşim nöbetteydi çağırmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…