Cok sıkıcı bi gun.
ayy ayy 6. ay asilarinda ates bahane huzursuzluk şahaneee
Allahtan bir daha 12. aya kadar asi yokmus sekerler
demircanim beyazmelek girdi gecenlerde keyfi yerindeymis pasalarla ugrasiyormuss
ama hakkattem-n digerleri nerde ki:44:
ayy ayy 6. ay asilarinda ates bahane huzursuzluk şahaneee
Allahtan bir daha 12. aya kadar asi yokmus sekerler
demircanim beyazmelek girdi gecenlerde keyfi yerindeymis pasalarla ugrasiyormuss
ama hakkattem-n digerleri nerde ki:44:
dün geceden beri uyku saati geldimi acaip huysuzlanıyor kuzum yaa,
uyutana kadar canım çıkıyor, sanki boğazlıyorum çocuğu nasıl bir karşı koymadır bu
ama uykusu da var, 3 dk da sızıp kalıyor sonra da
Cok sıkıcı bi gun.
aynen canım uykusu var yatmıyor basını yastığa koydugu an kendini kaldırıyor donuyor uyumak istemiyor ne olabiliri diş etkilerimi acaba bunlar anlamadım
bilmiyorum ki canım, dün gece uykusunda başladı bugün öğle uykusunda da aynıydı, az önce de savaşla uyuttum yine,
dr.umuz damakları baya kabarmış, huysuzlukları başlayabilir dedi gerçi, bakalım geçici mi devamı gelecek mi
ay eylemm valla dün gece aynen birden deli gibi ağlamaya başladı gece uykuda, ödüm koptu nasıl fırladım gittim, aldım kucağımda salladım azcık hiç uyanmadan uyumaya devam ettievet benim kızında damakları kabarık 1 haftadır bu sekilde birde bazen uykusunda anlık ağlama sesi çıkıyor anlamadım inşallah diştir baska bişey olmasında
ay eylemm valla dün gece aynen birden deli gibi ağlamaya başladı gece uykuda, ödüm koptu nasıl fırladım gittim, aldım kucağımda salladım azcık hiç uyanmadan uyumaya devam etti
evet oyle oluyor uyumaya devam ediyor ama birden ağlıyor sancı vuruyor galiba birde meme emmek istemiyor ağlıyor huzursuz işte ne yapacam bilmiyorum ayakta gezerek emziyorum zor bela
Cok sıkıcı bi gun.
ohh geçmiş olsun canım, bir de diş badirelerini atlattın mı 6ay rahatsınız artık
darısı da başımıza, bizimki de bu ayın 30unda:18:
zor valla, gittikçe de zorlaşıyor
gun bitsin diye dua ediyorum
belki gece uykusuna gecerlerse 1 saat rahat ederimm
sagol tatlim
oglumun iki disi cikti kizda tik yok dis bugdayi icin beklemedeyiz
amann benimkiler hep oyle uyuyor uykun geldi efendi gibi uyu yok anam yok
insallah asilari sorunsuz atlatirsiniz canim
hakikaten yaa, bebek var diye zile basmak yerine kapıyı tıklatanlarailk bir haftalik hallerinş ozluyırum emzir uyusun
uyansin tekrar emzir
Gozumuzu korkuttun cnm 6. Ay asisindan.gun bitsin diye dua ediyorum
belki gece uykusuna gecerlerse 1 saat rahat ederimm
sagol tatlim
oglumun iki disi cikti kizda tik yok dis bugdayi icin beklemedeyiz
amann benimkiler hep oyle uyuyor uykun geldi efendi gibi uyu yok anam yok
insallah asilari sorunsuz atlatirsiniz canim
hakikaten yaa, bebek var diye zile basmak yerine kapıyı tıklatanlara
" ayy hiç gerek yok çalın zilii benim oğlum top patlasa uyanmaz " diyen ben şimdi aman çıt çıkar da uyanır diye ev tel. dahil tüm sesleri kısıyorum
kapıya da not asıcam çalmayın diye
Gozumuzu korkuttun cnm 6. Ay asisindan.
Aynen bende tum sesler kisiliyor parmak ucunda yurunuyor yinede 10 dk sonra gozler aciliyor.
Dun gelenlerin 3 yasinda ogullari vardi. Ve artik eski gunler geri gelmixek farkindayim. Saglikli olsunlarda napalim artik aliscaz
Gozumuzu korkuttun cnm 6. Ay asisindan.
Aynen bende tum sesler kisiliyor parmak ucunda yurunuyor yinede 10 dk sonra gozler aciliyor.
Dun gelenlerin 3 yasinda ogullari vardi. Ve artik eski gunler geri gelmixek farkindayim. Saglikli olsunlarda napalim artik aliscaz
öyle tabi canım, ama her gecen gün de daha sevimli daha bir güzel oluyorlar, sevgim bile hergün katlanarak büyüyor,
bazen büyüyeceği günleri düşünüp üzülüyorum, bu günlerini çok özleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?