2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel bir andı ölümsüzleştiğine cok sevindim kız kardeşim sağolsun yakalamıs

Eklentiler

• $DSCF2578.webp
    15 KB · Görüntüleme: 34
Bambinonun aspiratorunu aldim o cekermi bilmiyorumda pompali bise 5 liraydi. Bize dr dun nezle dedi ama cocuk sabah balgam kustu. Kizin dudaklari atesten hep yara doktu surekli aciyo diye agliyo. Hametan surdum bide anestol uyudu birde aferin surup verdim. Yoksa cok cani yaniyo. Sisti dudaklari yavrumun

canım çok üzüldüm ya allah şifa versin kuzuma

geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatsın yavru onların hasta olması çok uzuyor insanı acı cektiğini biliyorsun soyleyemiyorlar offf bir an once konussalar bari

ay allahtan kocam yemek yapmadın demez hiç düşünürüz yaparız yeriz bebekten dolayı hamileyken hergün yapardım özenerek

bizde oyle ama şimdi işgence gibi şipşak olsun bitsin istiyorum sutumun kesilmeyeceğini bilsem hiçbirsey yapmayacam

ben çekcem bidakine kıssssaşkolsun canım sen bide beni görsen saçım papaz gibi bi eşofman üstümde yarın bi kaşlarımı aldırcam ama onu bile ihmal ettim yaaa

yaaa kaslarımı bile alırken yarım kalıyor geçenlerde birini alıyordum kız uyandı aksama kadar oyle tek kas alınmıs tek kas orman gibi gezdim eşim geldi ona verdim kızı diğerini de oyle aldım anca eee birde o aldeyken kızım garip garip bakıyordu bana

aman kesilmesin canım bol sütlü günler ye iç sen ben emziremedim pek sen emzir yerime bol bol

Gulsunoguz bana eczaci nasodrill diye verdi hic ise yarimiyo tonimerden vazgecmicektim. Surrkli tikaniyo cocuk. Hatta tikanmak ememiyo

şaşırmıştır bu annem napıo böle diye ben kendimde alamıyorum ya beceremem eltim alıverio arada kuafördü ama hepte yük olmak istemiyorum yarın bi ara gitcem güzelleşip geliyim azcık dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…