aynen canım dizi tekrarlarına talim ee birde surekli kucakta hanımefendiyi tasımak var tabi
o bi kesin zaten canım ilgi istiolar hepofffff ben yemekte yapmadım pazar günleri yapmayı hiç sevmiorum dışardan bişeyler canımk istiyo niyeyse
Slm napiyosunuz
çok güzel bir andı ölümsüzleştiğine cok sevindim kız kardeşim sağolsun yakalamıs
Slm napiyosunuz
canım çok beğendim süper bi an olmuş cidden
eylem lafı ağzımdan aldı bol bol sıkılmaktayız senden ne haberler var canım napıosun
senin sdece pazar benim hep istiyor bulasıktan ve yemek derdinden kurtulmak için ama nerde
teşekkür ederim canım her ne kadar orda paspal olsamda guzeldi
Bambinonun aspiratorunu aldim o cekermi bilmiyorumda pompali bise 5 liraydi. Bize dr dun nezle dedi ama cocuk sabah balgam kustu. Kizin dudaklari atesten hep yara doktu surekli aciyo diye agliyo. Hametan surdum bide anestol uyudu birde aferin surup verdim. Yoksa cok cani yaniyo. Sisti dudaklari yavrumun
Bambinonun aspiratorunu aldim o cekermi bilmiyorumda pompali bise 5 liraydi. Bize dr dun nezle dedi ama cocuk sabah balgam kustu. Kizin dudaklari atesten hep yara doktu surekli aciyo diye agliyo. Hametan surdum bide anestol uyudu birde aferin surup verdim. Yoksa cok cani yaniyo. Sisti dudaklari yavrumun
ay allahtan kocam yemek yapmadın demez hiç düşünürüz yaparız yeriz bebekten dolayı hamileyken hergün yapardım özenerek
ben çekcem bidakine kıssssaşkolsun canım sen bide beni görsen saçım papaz gibi bi eşofman üstümde yarın bi kaşlarımı aldırcam ama onu bile ihmal ettim yaaa
geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatsın yavru onların hasta olması çok uzuyor insanı acı cektiğini biliyorsun soyleyemiyorlar offf bir an once konussalar bari
bizde oyle ama şimdi işgence gibi şipşak olsun bitsin istiyorum sutumun kesilmeyeceğini bilsem hiçbirsey yapmayacam
teyzoşları elanın pazar keyfine bakııın çok rahat vallaaaa
NE GUZEL BIR PAZAR BOYLE......ıkınızıde yerım yerım yerım doymam bıdaha yerım oyyy allahım bende ıstıorum bu şekerlerden
yaaa kaslarımı bile alırken yarım kalıyor geçenlerde birini alıyordum kız uyandı aksama kadar oyle tek kas alınmıs tek kas orman gibi gezdim eşim geldi ona verdim kızı diğerini de oyle aldım anca eee birde o aldeyken kızım garip garip bakıyordu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?