2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anneler misafir agirladim canim cikti cocuklar bir yandan sut sagarken dinleniyorum anca

kızlar size bir soru:uyku tulumu kullananlar içine ne giydiriyorsunuz? ben çıtçıtlı badisinin üstüne ince bi uzun kollu badi altınada pijama giydiriyorum sonra tulumu giydiriyorum.sabah kalktığında terli oluyor.birde üstünü örtüyormusunuz?

hemen hesap yapıyorum
bizde esimin halısaha gunlerını cıkaırsak yaza kadar gezmemız lazım.
ama doktor marta kadar gezme yapmayın mısafr almayın dedı en son gıttıgmde
neden dedi canım doktor öyle. e ben çıkıyorum hafta sonları. patlıyacam yoksa evde. ya da işe başlıcam. yoksa sağa sola sardıracam bu gidişle :26:

Eki Görüntüle 603102 uyku öncesi banyo herkese iyi gecelerr
maşallah kuzuya çok tatlı

yok hayatım ya ne takdiri bekliyosun. sağda solda kötü konuştuklarını duymasam yeter. benden uzak olsunlar da.

ay çok geçmiş olsun canım ya umarım çabuk toparlanır kuzu

ay diğer bıdıkalrı beğendim ama alıntılamayı unutmuşum. çekenlerin ellerine sağlık, çok tatlılar maşallah.

Ben uyku tulumunu hic anlamamisimdir. Bende aldim icine bady dediler oyle usur dedim. Icine pijamA giydirdim oyle terliyo. Zaten o polar tulum yerine polar esofmanda giydirsen ayni gibi geliyo. Banada anlatsinlar

uyku tulumunun kumaşı da çok önemli ben de aynı şekilde giydiriyorum. çorap da giydirmiyorum ayaklı oluyo pijaması. benim tulumum çok ince hafif bişey. üstüne sadece kundaklardan örtüyorum. ben de yeni düzen tutturdum terlete terlete.. şimdi çok iyi sıcak ama tersiz :)

canım tulumu kalın ve arakatı elyaf türden ise terletir.ben daha ince uyku tulumu aldım üstüne battaniye bile örtüyorum hiç terledigini görmedim

Canım bende aynen senin gibi giydiriyorum ama hiç terletmiyor.üzerinede battaniyesini örtüyorum.tulumun kalitesi çok önemli 20 tl var tulum 100 tl de var.

Ben kısa kollu çıtçıtlı atlet, uzun kollu body altına tek kat pijama tek kat çorap giydiriyorum. İkea dan almıştım tulumu, su anda terlemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…