Duphalac kullanan varmi yada nasil kullanilacagini bilen
Evet o gunde 2 kere yani acaba sute gecip cocugu ishal yaparmi bide hergunmubu ilaç kabızlık ve hazımsızlık için olansa ben sezeryandan sonra doktorum verdi kullandım faydasını gordum sabak aksam tok karnında 10 cc kada içtim.
Evet o gunde 2 kere yani acaba sute gecip cocugu ishal yaparmi bide hergunmu
Tamam sagol ii oldu solediginevet gunde iki kere cocuğa yan etkisi yok lohusayken kullanıyordum sute geçmiyor dedi bana doktorum
Tamam sagol ii oldu soledigin
offff ne uyuz bir pazar yaaa
neden dedi canım doktor öyle. e ben çıkıyorum hafta sonları. patlıyacam yoksa evde. ya da işe başlıcam. yoksa sağa sola sardıracam bu gidişle :26:hemen hesap yapıyorum
bizde esimin halısaha gunlerını cıkaırsak yaza kadar gezmemız lazım.
ama doktor marta kadar gezme yapmayın mısafr almayın dedı en son gıttıgmde
maşallah kuzuya çok tatlı
yok hayatım ya ne takdiri bekliyosun. sağda solda kötü konuştuklarını duymasam yeter. benden uzak olsunlar da.O kadar yoruluyoruz, özenle bakıyoruz çocuklara, insan bunun karşısında takdir bekliyor.. Ama takdir yerine bir de aşağılama, ben herşeyin daha zorunu halkettim, ben en iyisini bîlirim demeleri görünce tahammül edemiyorum ben..
ay çok geçmiş olsun canım ya umarım çabuk toparlanır kuzuBambinonun aspiratorunu aldim o cekermi bilmiyorumda pompali bise 5 liraydi. Bize dr dun nezle dedi ama cocuk sabah balgam kustu. Kizin dudaklari atesten hep yara doktu surekli aciyo diye agliyo. Hametan surdum bide anestol uyudu birde aferin surup verdim. Yoksa cok cani yaniyo. Sisti dudaklari yavrumun
Ben uyku tulumunu hic anlamamisimdir. Bende aldim icine bady dediler oyle usur dedim. Icine pijamA giydirdim oyle terliyo. Zaten o polar tulum yerine polar esofmanda giydirsen ayni gibi geliyo. Banada anlatsinlarkızlar size bir soru:uyku tulumu kullananlar içine ne giydiriyorsunuz? ben çıtçıtlı badisinin üstüne ince bi uzun kollu badi altınada pijama giydiriyorum sonra tulumu giydiriyorum.sabah kalktığında terli oluyor.birde üstünü örtüyormusunuz?
kızlar size bir soru:uyku tulumu kullananlar içine ne giydiriyorsunuz? ben çıtçıtlı badisinin üstüne ince bi uzun kollu badi altınada pijama giydiriyorum sonra tulumu giydiriyorum.sabah kalktığında terli oluyor.birde üstünü örtüyormusunuz?
kızlar size bir soru:uyku tulumu kullananlar içine ne giydiriyorsunuz? ben çıtçıtlı badisinin üstüne ince bi uzun kollu badi altınada pijama giydiriyorum sonra tulumu giydiriyorum.sabah kalktığında terli oluyor.birde üstünü örtüyormusunuz?
Ben kısa kollu çıtçıtlı atlet, uzun kollu body altına tek kat pijama tek kat çorap giydiriyorum. İkea dan almıştım tulumu, su anda terlemiyoruz.kızlar size bir soru:uyku tulumu kullananlar içine ne giydiriyorsunuz? ben çıtçıtlı badisinin üstüne ince bi uzun kollu badi altınada pijama giydiriyorum sonra tulumu giydiriyorum.sabah kalktığında terli oluyor.birde üstünü örtüyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?