polar değil özellikle terletiyor diye pamuklu aldım...arakatında elyaf varmı yokmu bilmiyorum.yanlız kalın olduğunu biliyorum.Ben uyku tulumunu hic anlamamisimdir. Bende aldim icine bady dediler oyle usur dedim. Icine pijamA giydirdim oyle terliyo. Zaten o polar tulum yerine polar esofmanda giydirsen ayni gibi geliyo. Banada anlatsinlar
canım tulumu kalın ve arakatı elyaf türden ise terletir.ben daha ince uyku tulumu aldım üstüne battaniye bile örtüyorum hiç terledigini görmedim
bende kaliteli olsun terletmesin diye 60 liraya aldım.dediğin gibi 30 lirayada tulumlar vardı ama terletebilecek tarzdaydı.bizde sorun ne acaba?neden terliyoruz normalde çok terleyen bi bebek değil kuzum amaCanım bende aynen senin gibi giydiriyorum ama hiç terletmiyor.üzerinede battaniyesini örtüyorum.tulumun kalitesi çok önemli 20 tl var tulum 100 tl de var.
ikeanın niternet sitesinde varmı acaba satışta bi bakayım şu tuluma!Ben kısa kollu çıtçıtlı atlet, uzun kollu body altına tek kat pijama tek kat çorap giydiriyorum. İkea dan almıştım tulumu, su anda terlemiyoruz.
Oglusumun gazi var sanirim. Dusari ciktik bugun ondan mu oldu acaba duye dusunuyorum karni gurul gurul ve aglayarak uyaniyor.
Yarin kahvaltiya arkadaslarim gelicek oglende misafir var. Ev yine darma duman yarin cooookkk isim var bakalim nasil yetiscem. Neyseki oglenki musafirlerime sadece tatli yapiyorum onuda yari yaptim sayilir.
Oglusumun gazi var sanirim. Dusari ciktik bugun ondan mu oldu acaba duye dusunuyorum karni gurul gurul ve aglayarak uyaniyor.
Yarin kahvaltiya arkadaslarim gelicek oglende misafir var. Ev yine darma duman yarin cooookkk isim var bakalim nasil yetiscem. Neyseki oglenki musafirlerime sadece tatli yapiyorum onuda yari yaptim sayilir.
polar değil özellikle terletiyor diye pamuklu aldım...arakatında elyaf varmı yokmu bilmiyorum.yanlız kalın olduğunu biliyorum.
bende kaliteli olsun terletmesin diye 60 liraya aldım.dediğin gibi 30 lirayada tulumlar vardı ama terletebilecek tarzdaydı.bizde sorun ne acaba?neden terliyoruz normalde çok terleyen bi bebek değil kuzum ama
Kizlar gunaydin bugun ilk is gunum bebesimden tam 8 saat ayri kalcam gerci ilk ayriligimiz degil ama ilk uzun aayriligimiz bakicimizda degisti dua edin bize hersey yolunda gitsin
gunaydınnn bende kızımla 2 gun gecirdikten sonraaa anneme bırakarak işe geldimm pazartesileri zaten zor olurdu şimdi duruyu bırakınca daha bi gıcık oluyor bu hafta başlarıne4yse para lazım bez alacaaz toka alacazz alacazz ayy buarada kızım geceleri 5 kere uyanır olduuu nolacak bu geciş donemi falanmı yoksa ben yandımmm ve 10 dakıka emiyor uyuyor ya bende 1 saat uykuya gecmeye calışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?