2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben uyku tulumunu hic anlamamisimdir. Bende aldim icine bady dediler oyle usur dedim. Icine pijamA giydirdim oyle terliyo. Zaten o polar tulum yerine polar esofmanda giydirsen ayni gibi geliyo. Banada anlatsinlar
polar değil özellikle terletiyor diye pamuklu aldım...arakatında elyaf varmı yokmu bilmiyorum.yanlız kalın olduğunu biliyorum.

canım tulumu kalın ve arakatı elyaf türden ise terletir.ben daha ince uyku tulumu aldım üstüne battaniye bile örtüyorum hiç terledigini görmedim

Canım bende aynen senin gibi giydiriyorum ama hiç terletmiyor.üzerinede battaniyesini örtüyorum.tulumun kalitesi çok önemli 20 tl var tulum 100 tl de var.
bende kaliteli olsun terletmesin diye 60 liraya aldım.dediğin gibi 30 lirayada tulumlar vardı ama terletebilecek tarzdaydı.bizde sorun ne acaba?neden terliyoruz normalde çok terleyen bi bebek değil kuzum ama

Oglusumun gazi var sanirim. Dusari ciktik bugun ondan mu oldu acaba duye dusunuyorum karni gurul gurul ve aglayarak uyaniyor.
Yarin kahvaltiya arkadaslarim gelicek oglende misafir var. Ev yine darma duman yarin cooookkk isim var bakalim nasil yetiscem. Neyseki oglenki musafirlerime sadece tatli yapiyorum onuda yari yaptim sayilir.

oğluşuna çok geçmiş olsun canım.alt tarafı gaz ama nasıl yüreğimiz ağzımızda değilmi?benimde bugün kahvaltıya misafirlerim vardı.geçti bitti şükür. valla ne yalan söyleyeyim ben pek misafir kabül etmiyorum özellikle hafta içi.ya ben evim, işim, büyük oğlum, küçük oğlum,eşim derken zaten parçalanıyorum,kendime bile vakit ayıramıyorum,ne misafiri dimi?zaten çok zorunlu misafirse yani kabül etmek zorunda kalmışsam hazır bişeyler alıyorum napıyım:)çok tembel gördüm kendimi

Slm kızlar oğluşum uyutmuyor, misafirim gitti ama daha tabaklar bile sehpaların üzerinde, bense yorgun ve bitkin.
Bugün oğlumu sırtıma bağladım ve iş yaptım, ikimizde rahatladık sonunda.
Baby sling'den kopya alıp 6mt basma kumaşlardan aldım, izlediğim videoya göre oğlumu sırtıma bağladım ve koşa koşa iş yaptım :)
Yoksa sinir krizi geçirirdim heralde, 10 kişilik misafir ağırladım.
Yarında ben gezmeye gidiyorum ohhh :)

Geçmişler olsun bebişine, misafir için Allah yardımcın olsun, misafirin gelişinden çok arkasını toplaması zor geliyor.
Benim ev şuan darma duman, bi kaç saat önce tertemizdi.

Kızlar bende uyku tulumu kullaıyprum, %100 pamuk ve çok memnunum, üstü açıldı derdi yok.

BEN ANNE OLMADAN ÖNCE
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyi ki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyi ki benimsin bebeğim.... kızlar tam bizi anlatıo dimi duygulandım

kızlar ii geceler çok yorgunum dün misafir vardı bu akşamda vardı sanırım önümüzdeki iki akşam daha olucak

Iyi geceler eger ozellikle enseden terliyorsa bingildaktanmis ve normalmis

Sagollin kizlar . Ama bu sadece gaz degil misafire yada anneye gicik olma durumu sanirim. 4 de kalkti hala uyicak!!!! Zaten 1 de yattim. Emirde 5 kala yatti. Emir tekrar uyanmazsa 7 de esime kalkicam buyuk olasilik bidaha da uyuyamuyacam. Uykuyu ne severdim anlatamam size. Beni biraksalar gunlerce uyurum.

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin bugun ilk is gunum bebesimden tam 8 saat ayri kalcam gerci ilk ayriligimiz degil ama ilk uzun aayriligimiz bakicimizda degisti dua edin bize hersey yolunda gitsin

Kizlar gunaydin bugun ilk is gunum bebesimden tam 8 saat ayri kalcam gerci ilk ayriligimiz degil ama ilk uzun aayriligimiz bakicimizda degisti dua edin bize hersey yolunda gitsin

Günaydın canım, bakıcı neden değişti memnun kalmadın mı?
Arkadaslar bizim evimizde kalorifer yanmıyor biliyormusunuz? Burda doğalgaz yok merkezi sistem olduğu icin petekler aşağıdan kömür sobasiyla isitiliyor ama sobada sorun oldugu icin 2 haftayı askindir hicyanmiyor şimdide bacada problem varmış bugün gelip yapacaklar 2 gun önce alt katımda oturan öğretmen komşumuz cocukları ve kv ile beraber gazdan zehirlendi Allah korudu da hafta sonu başka ilde öğretmenlik yapan eşi gelince zehirlendiklerini farketmiş. UFO ile ısınıyoruz tek odada yasıyoruz tek derdim cocuğu hasta etmemek ben burnumu tutamıyorum zaten, bugun baca icin ustalar gelecekmiş dua edin de hallolsun (

gunaydınnn bende kızımla 2 gun gecirdikten sonraaa anneme bırakarak işe geldimm pazartesileri zaten zor olurdu şimdi duruyu bırakınca daha bi gıcık oluyor bu hafta başları ne4yse para lazım bez alacaaz toka alacazz alacazzayy buarada kızım geceleri 5 kere uyanır olduuu nolacak bu geciş donemi falanmı yoksa ben yandımmm ve 10 dakıka emiyor uyuyor ya bende 1 saat uykuya gecmeye calışıyorum

günaydın kızlar iyi hsftslsr herkese bende sabah bebişlerimi bıraktım işe geldim üfff ne kötü bi duygu ya

günaydın herkese..

svgptrcg, canım aynen beni tarif ettin, pazartesi sendromu artık çok daha yoğun, tam alışıyorum kızımla olmaya, bi anda hafta başı geliyor bizim kız da geceleri çok sık uyanmaya başladı bu ara. umarım dönemseldir. gündüz de biraz huysuz gibi, dişten mi acaba??:44: bi de dediğin gibi 10 dk emiyor, ondan sonra ben uykuya geçemiyorum sabah da zombi gibi işe geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…