2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teyzoşları elanın pazar keyfine bakııın çok rahat vallaaaa
harbi pek rahtmış kuzu ,maşallah...

çok güzel bir andı ölümsüzleştiğine cok sevindim kız kardeşim sağolsun yakalamıs
anammmm,ne güzel bi foto olmuş bu böyleeee...akşama Umay'a yaptırayım ben de kıskandım

Oyyyy,geçmiş olsun kuzulara...

Kizlar gunaydin bugun ilk is gunum bebesimden tam 8 saat ayri kalcam gerci ilk ayriligimiz degil ama ilk uzun aayriligimiz bakicimizda degisti dua edin bize hersey yolunda gitsin
İnşallah sorunsuz geçer,ilk gün geçince gerisi kolay.Bakıcıyla ilk defa mı yalnız kalıcak ,bikaç gün alıştırma yaptınız mı?

Sen bi de Sivas'taydın değil mi ,of offff,biran önce yanar inşallah kaloriferler...

Ben de sabah zor bıraktım ,çocuk da şaşkın oluyo ,2 gün boyunca sürekli anne yanında hopluyo zıplıyo,sonra bi bakıyo kimse yok

günaydın kızlar iyi hsftslsr herkese bende sabah bebişlerimi bıraktım işe geldim üfff ne kötü bi duygu ya

Allah kolaylik versin aslinda calismak fikri daha mi iyiydi bilmem ama boyle kafayi yiycem bende 24 saat sadece iki bebekle mesgul olmak cok yipratiyor insani bi yandanda iyiki izin almisim nasil birakip gidecektim diyorum

Cok zor uyuyolar ya.canlar bebekler altinci aydan sonra acikmazmis geceleri ama yinede kalkarlarmis ruya gorduklerinden yada gunduz ogrendigi seyleri gece tekrar etmek icin kalkarlarmis. Hemen memeyi yada biberonu verirsek yedigi sey rshatsiz edip uyandiriyormus. Mumkun oldugunca meme vermeyin pispislayin sarilin tekrsr uyutun diyor bi yazida bana mantikli geldi ama uygulamayi basarsmadim

Ben de meme vermiyorum,eşim sürekli meme ver diyor ama beslenme saati gelmemişse vermiyorum.Pışpışlayarak uyutmaya çalışıyorum,bazen direniyor,ayağımda sallıyorum tam uyanık olmadığı halde,öyle geri uyuyor...

İstersen blendirla ez puruzsuz olsun. Puruzsuz olmadan yemeyebilir kimi bebek. Buyuk oglum yerdi ama bu kuzu yemiyor puruzlu olunca. Sebze puresine pekmez tercih etmiyorum. Tuzluyu tatliyla karistirmasin

öyle deneyim canım bir de.ne bileyim çevremdkiler çatalla ez ilerde pütürlü şeyleri kabul etmez dedi.

ben de normal saatinde emziriyorum sadece. diğer uyanmalarında pışpışlıyorum ya da sallıyorum. hatta bazen mızmızlanıp sonra kendi kendine de uykuya daldığı oluyor. :109:

ne yapayım ben de mi bez alıp kaynatayım de bence.kıskanıyorlar çaktırmadan

aynewnn hayir her saat basini nasil denk getiriyorlar onu cozemedim

guzelim birilerini dovesim var zaten kv ler ankaradaysa bir ugrayayimmm

benimkini döv bugün rüyama girdi.ya ilk evlendiğimiz yıl tatilde bunlara gittik başka şehirdeler mecbur kalıyoruz.eşim 1 ay kalmak zorunda bıraktı beni.o zamanlar herşeye tamam diyen biriydim.neyse birgün uyuyoruz sabah kv kapıyı açtı odamıza girdi dolaptan bişey aldı sinir tepemde uyuyordum.insan bir sorar girebilir miyim diye.aklıma gelmedi kapıyı kilitlemek ne bileyim edepsiz kadının böyle yapacağını.ama diğer gelini buna değer vermeyince ona tek tek basıyor kelimeleri bile özenle seçiyor.eltim suratsızdır kibirlidir de.siniri kadın

ikeanın niternet sitesinde varmı acaba satışta bi bakayım şu tuluma!

ben 2-3 aylıktan beri ikea tulumlarını kullanıyorum. şimdi 6-18 aylık tulumlardan aldım. içi dışı, yani bebekle temas eden yerleri pamuklu kumaş. ara kattaki dolgu elyaf. oda sıcaklığımız 23-24 derece. bir kat çıtçıtlı badi, üstüne penye uzun kollu, altına bir çorap bir de patikli alt giydiriyorum. üstüne başka birşey örtmüyorum. bebeğe yapışan kollu bacaklı tulumlardan ziyade ikeanınki gibi kolsuz armut tipi tulumlar daha sağlıklı geliyor bana. içeri hava giriş çıkışı oluyor kollardan. hem de içinde rahat rahat tepinecek alanı oluyor. hiç terlemedi şimdiye kadar. çok memnunum ben. 6-18 ay için torva en yumuşak kumaşlı olanı.

aynen dişinin sinirini benden çıkarıyor yanağımı ısırmaya çalışıyor tükürük içindeyim.şamar oğlanına döndük mübarek.mazlumu getirin bana der yakında

geçmiş olsun canım serum fizyolojikten ve otri bebeden şaşma.bir de coldmix damla al methini çok duydum forumda.yastığına vb damlatılıyormuş leke yapmıyormuş

öyle deneyim canım bir de.ne bileyim çevremdkiler çatalla ez ilerde pütürlü şeyleri kabul etmez dedi.

Birçok bebekte oluyor Muffinim o ,haftasonu gezmelerindeydik,gittiğimiz 2 evin bebeği de 3 yaşına kadar çiğnemeyi bilmiyomuş,şok oldum.Ben hiç blenderdan geçirmeyi düşünmüyorum.İlk denememiz gayet iyiydi,emmeyle çiğneme arası bir tempoda yedi patatesle havuç ezmesini....

canım tulumu kalın ve arakatı elyaf türden ise terletir.ben daha ince uyku tulumu aldım üstüne battaniye bile örtüyorum hiç terledigini görmedim

aynen ben de lcw den elyaflı kısa kollu aldım terden patladı bebişkom.unnadodan ISI MINI marka bir tulum aldım dışı havlu içi penye kumaş ve fermuarlı uzun kollu.çok memnunum.

Çüşşş diyebiliyorum sadece,siz yataktayken mi girdi odaya

aynen canım sık sık uyanıyor bizimki de.kundak kullandım azaldı

Çüşşş diyebiliyorum sadece,siz yataktayken mi girdi odaya

evet güzelim sabah uykusunda.yuh diyorum ne bileyim yapacağını kapıyı kilitliyorum artık densiz kadın.daha neler neler bir ara anlatırım sana.şok olursun.ilk gelin olmak kötü bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…