harbi pek rahtmış kuzu ,maşallah...teyzoşları elanın pazar keyfine bakııın çok rahat vallaaaa
anammmm,ne güzel bi foto olmuş bu böyleeee...akşama Umay'a yaptırayım ben de kıskandımçok güzel bir andı ölümsüzleştiğine cok sevindim kız kardeşim sağolsun yakalamıs
Oyyyy,geçmiş olsun kuzulara...Bambinonun aspiratorunu aldim o cekermi bilmiyorumda pompali bise 5 liraydi. Bize dr dun nezle dedi ama cocuk sabah balgam kustu. Kizin dudaklari atesten hep yara doktu surekli aciyo diye agliyo. Hametan surdum bide anestol uyudu birde aferin surup verdim. Yoksa cok cani yaniyo. Sisti dudaklari yavrumun
İnşallah sorunsuz geçer,ilk gün geçince gerisi kolay.Bakıcıyla ilk defa mı yalnız kalıcak ,bikaç gün alıştırma yaptınız mı?Kizlar gunaydin bugun ilk is gunum bebesimden tam 8 saat ayri kalcam gerci ilk ayriligimiz degil ama ilk uzun aayriligimiz bakicimizda degisti dua edin bize hersey yolunda gitsin
Sen bi de Sivas'taydın değil mi ,of offff,biran önce yanar inşallah kaloriferler...Günaydın canım, bakıcı neden değişti memnun kalmadın mı?
Arkadaslar bizim evimizde kalorifer yanmıyor biliyormusunuz? Burda doğalgaz yok merkezi sistem olduğu icin petekler aşağıdan kömür sobasiyla isitiliyor ama sobada sorun oldugu icin 2 haftayı askindir hicyanmiyor şimdide bacada problem varmış bugün gelip yapacaklar 2 gun önce alt katımda oturan öğretmen komşumuz cocukları ve kv ile beraber gazdan zehirlendi Allah korudu da hafta sonu başka ilde öğretmenlik yapan eşi gelince zehirlendiklerini farketmiş. UFO ile ısınıyoruz tek odada yasıyoruz tek derdim cocuğu hasta etmemek ben burnumu tutamıyorum zaten, bugun baca icin ustalar gelecekmiş dua edin de hallolsun(
Ben de sabah zor bıraktım ,çocuk da şaşkın oluyo ,2 gün boyunca sürekli anne yanında hopluyo zıplıyo,sonra bi bakıyo kimse yokgunaydınnn bende kızımla 2 gun gecirdikten sonraaa anneme bırakarak işe geldimm pazartesileri zaten zor olurdu şimdi duruyu bırakınca daha bi gıcık oluyor bu hafta başlarıne4yse para lazım bez alacaaz toka alacazz alacazz ayy buarada kızım geceleri 5 kere uyanır olduuu nolacak bu geciş donemi falanmı yoksa ben yandımmm ve 10 dakıka emiyor uyuyor ya bende 1 saat uykuya gecmeye calışıyorum
günaydın kızlar iyi hsftslsr herkese bende sabah bebişlerimi bıraktım işe geldim üfff ne kötü bi duygu ya
günaydın kızlar iyi hsftslsr herkese bende sabah bebişlerimi bıraktım işe geldim üfff ne kötü bi duygu ya
Cok zor uyuyolar ya.canlar bebekler altinci aydan sonra acikmazmis geceleri ama yinede kalkarlarmis ruya gorduklerinden yada gunduz ogrendigi seyleri gece tekrar etmek icin kalkarlarmis. Hemen memeyi yada biberonu verirsek yedigi sey rshatsiz edip uyandiriyormus. Mumkun oldugunca meme vermeyin pispislayin sarilin tekrsr uyutun diyor bi yazida bana mantikli geldi ama uygulamayi basarsmadim
İstersen blendirla ez puruzsuz olsun. Puruzsuz olmadan yemeyebilir kimi bebek. Buyuk oglum yerdi ama bu kuzu yemiyor puruzlu olunca. Sebze puresine pekmez tercih etmiyorum. Tuzluyu tatliyla karistirmasin
Ben de meme vermiyorum,eşim sürekli meme ver diyor ama beslenme saati gelmemişse vermiyorum.Pışpışlayarak uyutmaya çalışıyorum,bazen direniyor,ayağımda sallıyorum tam uyanık olmadığı halde,öyle geri uyuyor...
Günaydın herkese,
Pazar günü tabi kimseler yok.. Ben kayınvalidemle kayınpederi boğazlamak üzereyim.. Eskiden bu kadar tahammülsüz değildim, tabî çocuk olmadığı için onlar da bu kadar sinîr edemiyordu beni.. Sürekli aynı laflar, yaptığım herşeye kulp takmalar.. Tüm gün eskiden hazır bez yoktu, kaynatırdık bezleri, şimdi çocuk bakmaya ne var demeler..yarın gidecekleri için sabrediyorum ama patlamak üzereyim.. Buraya yazdım ohh rahatladım:))
aynewnn hayir her saat basini nasil denk getiriyorlar onu cozemedim
guzelim birilerini dovesim var zaten kv ler ankaradaysa bir ugrayayimmm
ikeanın niternet sitesinde varmı acaba satışta bi bakayım şu tuluma!
canım benimde bugünlerde yine yara oldu yine diyorum çünkü ilk 2 ay okadar çektimki ilk zamanlar kavrayamadığı için yara oluodu şimdide gaz sancısının acısını benden çıkarıyo diş kaşınmasıda cabası
Bambinonun aspiratorunu aldim o cekermi bilmiyorumda pompali bise 5 liraydi. Bize dr dun nezle dedi ama cocuk sabah balgam kustu. Kizin dudaklari atesten hep yara doktu surekli aciyo diye agliyo. Hametan surdum bide anestol uyudu birde aferin surup verdim. Yoksa cok cani yaniyo. Sisti dudaklari yavrumun
kızım babbaa dedi :) bugünlerde ciyak ciyak bağırıyor.. tam ağustos böcekleri bunlar yaw:)
öyle deneyim canım bir de.ne bileyim çevremdkiler çatalla ez ilerde pütürlü şeyleri kabul etmez dedi.
canım tulumu kalın ve arakatı elyaf türden ise terletir.ben daha ince uyku tulumu aldım üstüne battaniye bile örtüyorum hiç terledigini görmedim
benimkini döv bugün rüyama girdi.ya ilk evlendiğimiz yıl tatilde bunlara gittik başka şehirdeler mecbur kalıyoruz.eşim 1 ay kalmak zorunda bıraktı beni.o zamanlar herşeye tamam diyen biriydim.neyse birgün uyuyoruz sabah kv kapıyı açtı odamıza girdi dolaptan bişey aldı sinir tepemde uyuyordum.insan bir sorar girebilir miyim diye.aklıma gelmedi kapıyı kilitlemek ne bileyim edepsiz kadının böyle yapacağını.ama diğer gelini buna değer vermeyince ona tek tek basıyor kelimeleri bile özenle seçiyor.eltim suratsızdır kibirlidir de.siniri kadın
gunaydınnn bende kızımla 2 gun gecirdikten sonraaa anneme bırakarak işe geldimm pazartesileri zaten zor olurdu şimdi duruyu bırakınca daha bi gıcık oluyor bu hafta başlarıne4yse para lazım bez alacaaz toka alacazz alacazz ayy buarada kızım geceleri 5 kere uyanır olduuu nolacak bu geciş donemi falanmı yoksa ben yandımmm ve 10 dakıka emiyor uyuyor ya bende 1 saat uykuya gecmeye calışıyorum
Çüşşş diyebiliyorum sadece,siz yataktayken mi girdi odaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?