2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kakasından pütürlü havuçlar çıktı.normal mi ki?acaba alerjisi mi var?

kakasından pütürlü havuçlar çıktı.normal mi ki?acaba alerjisi mi var?

afıyet olsun bebegıne onlar alerjı degl cnm mıde ogutmuyo ırı olunca korkma ama mumkun oldunce ezmelısın yoksa yedıgı gıbı dırek cıkyo ben tel suzgecten gecırıyorum hepsını rendeyelıp sorun olmuyo boylelıkle

evet güzelim sabah uykusunda.yuh diyorum ne bileyim yapacağını kapıyı kilitliyorum artık densiz kadın.daha neler neler bir ara anlatırım sana.şok olursun.ilk gelin olmak kötü bişey.

Sevişirken yakalasa utanır mıydı acaba ,merak ettim şimdi Eşin bişey söylemedi mi ya ,pek orjinalmiş senin kayınhanım

merhaba kızlar, öncelikle maşallah kuzulara her biri dünyalara bedel, çok tatlılar yauuuu:))

Kızlar(özelikle istanbuldakiler) arkadaşım iki gebeliğinde de ikinci ayda bebeklerinin kalbi durmasından dolayı almak zorunda kaldı (, şimdi de istanbula tedaviye gelmek istiyor önerebileceğiniz bir doktor var mıdır?

Şimdiden teşekkürler

EWET bende hiç sewmiyorum pzrtesileri ayy ewet kızımızın saçları uzasada tokalar alsak:) ala ala diş sancısı olmasın bir bak istersen bizimkide 2.30 civarı uyudu dün uykum war:)

Normal normal,bizimkinden de çıktı
hımmm normal demekki.rota aşımız var kızlar dua edin.mikropları yesin gelsin kızım ağlamasın.acıkınca herşeyi yer.mikrobu bile.tam mama saatine denk geliyoo randevu.önce mama sonra mikrop :)))

Avrupa yakası size ugunsa Fatih 29 Mayıs Hastanesi Dr.Mine Gül Hatipoğlu'nu şiddetle tavsiye ederim.

hımmm normal demekki.rota aşımız var kızlar dua edin.mikropları yesin gelsin kızım ağlamasın.acıkınca herşeyi yer.mikrobu bile.tam mama saatine denk geliyoo randevu.önce mama sonra mikrop :)))

Geçmiş olsun şimdidennn,ağızdan alındığı için rota sıkıntılı olmuyor...Bizim de önümüzdeki pazartesi 6.ay aşıları var ,senaysen gözümüzü korkuttu ama,korkularımızın üstüne gidicez mecburen

çok yumuşak diye toplu iğne kadar pütürler bıraktım.bından sonra blenderla çekerim.sağol canım

selamm hatunlar iyi haftalar olsun herkeseeeee..

bir haftadan sonra çok güzel bir havayla uyandık çok şükür, bir de ailece çok güzel bir pazar gecirince şimdi pek keyifliyiz..
gerçi dün gece yarım saatte bir çığlık atan oğlum biraz uyumama izin verseydi daha iyi olacaktı

canım rotada kusma riskine karşı ya hemen önce ya da hemen sonra besleme sakın. hatta huysuz olmaması için de yarım saat önce besle çıkabiliyorsan evden öyle çık. kontroldü şuydu buydu derken onu sindirir öyle rotasını olur. hem de karnı tok uyur dönüşte rahat edersin. ama aşının ertesi mama verme hemen, ya da hemen öncesi.

Kızlar ben bı yerde kurabıye sutu arttırıyomus dedım he hadı bunuda yapalım aaa sasırdım gercekten arttı masallah sagarken 4 delıkten sut geldı sımdı yaptım kurabıyemı fırında valla calısan arkadaslar yakın olsaydı ıkram ederdım valla....

gözlerim doldu cok guzelmıs

canım merhaba
benımde bundan once ıkı gebelık kaybım oldu.dedıgın gıbı 7.-8.haftalarda kontrole gıdıyorduk kalbının durdugunu ogrenıyorduk malesef.kuretaj olmak zorunda kalıyordum
neyse daha sonra doktorum bırcok test yaptırdı nedenını ogrenmek ıcın.kanımda pıhtılasma cıktı.genetık bır rahatsızlık.kızkardesımdede cıktı.gebelıgı ogrenır ogrenmez kan sulandırıcı ıgne kullandım hergun.kan pıhtılastıgı ıcın bebek beslenemıyor oluyordu.sanırım anlatabıldım derdımı.arkadasına oncelıkle bu testlerı yaptırmasını soyle.
pıhtılasmadan kaytnaklıdır muhtemelen.testın adı:trombofili paneli
gecmıs olsun allah sıfa versın

ne kurabiyesi peki canım yapim bende iyice azaldı sütüm sağıyorum 30 cc bile zor çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…