2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• $öö.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
kızlar oglumun burnu acayıp tıkalı.bende wee pompa seklınde aspırator var elletmıyor kıyamet kopuyor.otrıbebe nasıl bısıy aynı ıslevımı goruyo almalımıyım.kullanabılırmıyım cavaplarınızı beklyorum bıraz anlatırsanız cok ıyı olur.ben burda eczanelerde bulammamıstım

canım otribebe aspiratör şöyle bişey
benim kızım da çığlık çığlığa bağırıyor bunu kullandığımda ama çok iyi temizliyor o yüzden pes etme derim ben

resmi biraz küçültsem iyiymiş
koca bir sayfa otribebe aspiratör gördüğünüz için kusura bakmayın kızlar

canım otri bebe böyle bişey, baş kısmını burun deliğine yerleitirip diğer ucunu ağzına alıp sen çekiyorsun, bence bununla daha kuvvetli çekiliyor, ben doğduğundan beri kullanıyorum çok işimi görüyor

Sana da iyi haftalar,bol gezmelerrrr...Biz de haftasonu leyleği havada görenlerdeniz,cuma çıktık,dün gece eve döndük,pek bi yoruldummmm ama Umay eskisi kadar yabancılama yapmıyo,yeter ki biri onunla konuşsun,gülücükler saçıyo geveze kızım benim :13:

Iki cocukla helsl olsun valla ben cocuklara iki pure hazirlaya m iyorum

Neli yaptın kız,canım da çekti şimdi

ohh sefanız olsuunnn

aynen bizimki de öyle, herkese gülücükler saçıyor, bazen kıskanıyorum valla annesi olarak pek bi ayrıcalığım yok sanki, oğlum insan ayırmıyor hiç

ama dün bişey farkettim fecii günler beni bekler yemek yediğimiz yerde pusetinde oturur vaziyette masaya dönük durdu bütün akşam ve masadakilerden yemek için çığlıklar attı eyvahhh dedimmmm şimdiden rezil olmaya başladık

Otribebe ile o pompalar arasında dağlar kadar fark var.
Otribebe / Bebeklerde Burun Tkankln Gidermede Etkili ve Gvenli Bir Yaklam
burda detaylı anlatımı var ,eczanede bulamıyosan netten falan bulabilirsin canım,çok etkili mutlaka kullan.

Yok bizimki beni görünce kimde olursa olsun bana doğru hamlesini yapar,annesini kıskandırmaz...O çığlıklar bizdede var,dün sabah abimlerde kahvaltıdaydık bizimki de çığlık kıyamet,verdik salatalığı ağzına şapır şupur kemirdi obur şirinem:125:

Günaydın güzel kuzuların anneleri.
Yaraa ben yoruldum sanırım 3 yıldır deliksiz bir geceuykum yok. Sanırım depresyona girmek üzereyim

Sabah kızım saçına kadar kaka yapmış2günün acısını çıkardı sanırım amanın yine yapıyor

Allahım oğlumun ve kızımın sayesinde benim üzerime b.k kokusu yapıştı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…