Eki Görüntüle 604001 ablamıs cok saskın kardesı cok fena yoluyo
kızlar oglumun burnu acayıp tıkalı.bende wee pompa seklınde aspırator var elletmıyor kıyamet kopuyor.otrıbebe nasıl bısıy aynı ıslevımı goruyo almalımıyım.kullanabılırmıyım cavaplarınızı beklyorum bıraz anlatırsanız cok ıyı olur.ben burda eczanelerde bulammamıstım
kızlar oglumun burnu acayıp tıkalı.bende wee pompa seklınde aspırator var elletmıyor kıyamet kopuyor.otrıbebe nasıl bısıy aynı ıslevımı goruyo almalımıyım.kullanabılırmıyım cavaplarınızı beklyorum bıraz anlatırsanız cok ıyı olur.ben burda eczanelerde bulammamıstım
resmi biraz küçültsem iyiymiş
koca bir sayfa otribebe aspiratör gördüğünüz için kusura bakmayın kızlar
selamm hatunlariyi haftalar olsun herkeseeeee..
bir haftadan sonra çok güzel bir havayla uyandık çok şükür, bir de ailece çok güzel bir pazar gecirince şimdi pek keyifliyiz..
gerçi dün gece yarım saatte bir çığlık atan oğlum biraz uyumama izin verseydi daha iyi olacaktı
Kızlar ben bı yerde kurabıye sutu arttırıyomus dedım he hadı bunuda yapalım aaa sasırdım gercekten arttı masallah sagarken 4 delıkten sut geldı sımdı yaptım kurabıyemı fırındavalla calısan arkadaslar yakın olsaydı ıkram ederdım valla....
Kızlar ben bı yerde kurabıye sutu arttırıyomus dedım he hadı bunuda yapalım aaa sasırdım gercekten arttı masallah sagarken 4 delıkten sut geldı sımdı yaptım kurabıyemı fırındavalla calısan arkadaslar yakın olsaydı ıkram ederdım valla....
Sana da iyi haftalar,bol gezmelerrrr...Biz de haftasonu leyleği havada görenlerdeniz,cuma çıktık,dün gece eve döndük,pek bi yoruldummmm ama Umay eskisi kadar yabancılama yapmıyo,yeter ki biri onunla konuşsun,gülücükler saçıyo geveze kızım benim :13:
Yaa o kucağına verme çocuğun yaaa,radyasyon bunlar...Benim herif wirelesi bile iptal etti,netimiz kablolu artık
Iki cocukla helsl olsun valla ben cocuklara iki pure hazirlaya m iyorum
ohh sefanız olsuunnn
aynen bizimki de öyle, herkese gülücükler saçıyor, bazen kıskanıyorum valla annesi olarak pek bi ayrıcalığım yok sanki, oğlum insan ayırmıyor hiç
ama dün bişey farkettim fecii günler beni bekleryemek yediğimiz yerde pusetinde oturur vaziyette masaya dönük durdu bütün akşam ve masadakilerden yemek için çığlıklar attı eyvahhh dedimmmm şimdiden rezil olmaya başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?