- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Yok bizimki beni görünce kimde olursa olsun bana doğru hamlesini yapar,annesini kıskandırmaz...O çığlıklar bizdede var,dün sabah abimlerde kahvaltıdaydık bizimki de çığlık kıyamet,verdik salatalığı ağzına şapır şupur kemirdi obur şirinem:125:
Günaydın güzel kuzuların anneleri.
Yaraa ben yoruldum sanırım 3 yıldır deliksiz bir geceuykum yok. Sanırım depresyona girmek üzereyim
Sabah kızım saçına kadar kaka yapmış2günün acısını çıkardı sanırım amanın yine yapıyor
Allahım oğlumun ve kızımın sayesinde benim üzerime b.k kokusu yapıştı sanırım
alsen sen ne güzel kilo veriyosun ya maşallahh..
ben vereyim dedikçe şişiyorum
canım merhaba
benımde bundan once ıkı gebelık kaybım oldu.dedıgın gıbı 7.-8.haftalarda kontrole gıdıyorduk kalbının durdugunu ogrenıyorduk malesef.kuretaj olmak zorunda kalıyordum
neyse daha sonra doktorum bırcok test yaptırdı nedenını ogrenmek ıcın.kanımda pıhtılasma cıktı.genetık bır rahatsızlık.kızkardesımdede cıktı.gebelıgı ogrenır ogrenmez kan sulandırıcı ıgne kullandım hergun.kan pıhtılastıgı ıcın bebek beslenemıyor oluyordu.sanırım anlatabıldım derdımı.arkadasına oncelıkle bu testlerı yaptırmasını soyle.
pıhtılasmadan kaytnaklıdır muhtemelen.testın adı:trombofili paneli
gecmıs olsun allah sıfa versın
Avrupa yakası size ugunsa Fatih 29 Mayıs Hastanesi Dr.Mine Gül Hatipoğlu'nu şiddetle tavsiye ederim.
Vermem gerek tatlım 3 yıldır tombiş geziyorum yeterrrrrrr
ne kurabiyesi peki canım yapim bende iyice azaldı sütüm sağıyorum 30 cc bile zor çıkıyor
sen hala karatay mı yapıyorsun?
ben dukan yapayım dedim, hatta 3 kg verdim sonra sütümü etkiler falan diye (mktar olarak değil ama ) korktum bıraktım,
karatay yapayım dedim, bu sefer aldığım kuruyemişlerin hepsini 1 günde yiyince baktım onu da yapamıycam
sonuç: giden 3 kg geri geldiiiiiiii:111:
kesinlikle kısır yemelisin canım kaç kere denedim hepsinde çok olumlu sonuçlar aldım, dün gece yine yemiştim hemen belli ediyor sütler kendini, gece çocuğu emzirdim sabah kalkltım tekrar emzirdim ki 100 cc den aşagı içmez kendileri :) sabah kursa gitmeden 100 sağdım yine bakıcıya bıraktım biraz önce eve geldim valla sınıfta göğüs acısından duramadım ama tek taraf şişti :) valla damar damar oldu elimle bile çok rahat hissediyordum hemen şimdi 150 cc sağdımn yarına bıraktım ve çocuğuda doyurdum Allaha şükürler olsun azaldı diye üzülüyordum ben de günlerce toparladım kendimi düzenli bir şekilde yemeyi düşünüyorum ayarı kaçırmadan bu arada gaz falanda yapmadı çocuğa :) lütfen büyük bir tabak kısır ye
Sen bi de Sivas'taydın değil mi ,of offff,biran önce yanar inşallah kaloriferler...
O kadar etkili mi gerçekten yaaa ,ben de yapayım bari hergün düzenli yiyim ...
ohh maşallah güler yüzlü kızım benim
canım kaç aylıklar cınsiyetleri ne benimde ikizlerim var 5 aylık allah hepimizinkine sağlık versin inş.
ya kızlar ben yoğurdu her akşam az aztazetaze mayalıyorum ama dün mayaladığım tutmamış
bugün veremiycem, azıcık hazr yoğurt versem mi yoksa bugün hiç vermesem mi:26:
kızlar oglumun burnu acayıp tıkalı.bende wee pompa seklınde aspırator var elletmıyor kıyamet kopuyor.otrıbebe nasıl bısıy aynı ıslevımı goruyo almalımıyım.kullanabılırmıyım cavaplarınızı beklyorum bıraz anlatırsanız cok ıyı olur.ben burda eczanelerde bulammamıstım
sütü günlük mü alıyorsun, ya ben de yapmak istiyorum ama süt uzaktan geliyor zaten öyle 1 kilo falanda isteyemiyorum 5 kilo alıp haftalık yiyoruz ben çocuğa nasıl günlük yoğurt yapabilirim sütü kaynatınca en fazla 1 kere yapıp 1 gün yedirebilirim hadi yaptığım yoğurttanda 2 gün yedireyim sonra nolacak, ben nasıl yapmalıyım?
valla cnm uyutur uyutmaz doggruuu mutfaa kosuyorum delı gıbı zaten bı elım heo havada ne olur ne olmaz :)Iki cocukla helsl olsun valla ben cocuklara iki pure hazirlaya m iyorum
ayy cnm ya sende sarıyerdesın bu tarafta olsan hemen gtırırdımNeli yaptın kız,canım da çekti şimdi
Bu pampişler pek şeker ama yaaa,yerim bunları ben .
canım benimde k.validem köy sütü getirdiği zaman o sütü ilk önce kaynatıp soğutup kaldırıcam, zaten fazla almıyorum, sonra ondan 1 su bardağı kadar mayalık ısıtıp mayalıycam ama şimi k.validem memlekete gitti, günlük pastörize sütten yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?