2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok fena benmkii gözü beni görmüyor valla
ayrıca artık yanında bişey yiyemiyorum bir dikiyor gözleriniii, bir de başlıyor avaz avaz bağırmaya, sanki aç bırakıp işkence yapıyoruz

ohhh geçmiş olsun canım, ya sabah kakayla uyanmak çok fena, kaç sabahtır biz de uyanır uyanmaz banyoya giriyoruz kaka kaka kakaa

alsen sen ne güzel kilo veriyosun ya maşallahh..
ben vereyim dedikçe şişiyorum

Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebeğini kucağına almışsın :)) allah arkadaşıma ve tüm isteyenlere de nasip eder inşallah, doktorun kimdi tavsiye edebilir misin?

Sağol canım listeye bunu da eklicem, umarım şifa bulur.
Avrupa yakası size ugunsa Fatih 29 Mayıs Hastanesi Dr.Mine Gül Hatipoğlu'nu şiddetle tavsiye ederim.

Vermem gerek tatlım 3 yıldır tombiş geziyorum yeterrrrrrr

sen hala karatay mı yapıyorsun?
ben dukan yapayım dedim, hatta 3 kg verdim sonra sütümü etkiler falan diye (mktar olarak değil ama ) korktum bıraktım,
karatay yapayım dedim, bu sefer aldığım kuruyemişlerin hepsini 1 günde yiyince baktım onu da yapamıycam
sonuç: giden 3 kg geri geldiiiiiiii:111:

ne kurabiyesi peki canım yapim bende iyice azaldı sütüm sağıyorum 30 cc bile zor çıkıyor

kesinlikle kısır yemelisin canım kaç kere denedim hepsinde çok olumlu sonuçlar aldım, dün gece yine yemiştim hemen belli ediyor sütler kendini, gece çocuğu emzirdim sabah kalkltım tekrar emzirdim ki 100 cc den aşagı içmez kendileri :) sabah kursa gitmeden 100 sağdım yine bakıcıya bıraktım biraz önce eve geldim valla sınıfta göğüs acısından duramadım ama tek taraf şişti :) valla damar damar oldu elimle bile çok rahat hissediyordum hemen şimdi 150 cc sağdımn yarına bıraktım ve çocuğuda doyurdum Allaha şükürler olsun azaldı diye üzülüyordum ben de günlerce toparladım kendimi düzenli bir şekilde yemeyi düşünüyorum ayarı kaçırmadan bu arada gaz falanda yapmadı çocuğa :) lütfen büyük bir tabak kısır ye

Ben de süt verirken tırsıyom rejim mejim işlerine yaa, zaten oburu zor doyuruyorum ,bi de kesilirse falan :26:

O kadar etkili mi gerçekten yaaa ,ben de yapayım bari hergün düzenli yiyim ...

Sen bi de Sivas'taydın değil mi ,of offff,biran önce yanar inşallah kaloriferler...

evet canım soğugun memleketindeyiz, görev bitsede hayırlısıyla gitsek ama 1 kış daha burdayız hayırlısı olsun artık napalım, bacayı yapmak için ne gelen var ne giden kış başında her daireden 2 bin lira kömür parası toplandı ama ısınmıyoruz eşim bu ay kira vermeyecekmiş ısınmıyoruz zaten onu kiraya saysın diyor iyice sinirlendi inşallah durumlar dahada kötüye gitmez

ya kızlar ben yoğurdu her akşam az aztazetaze mayalıyorum ama dün mayaladığım tutmamış
bugün veremiycem, azıcık hazr yoğurt versem mi yoksa bugün hiç vermesem mi:26:

ya kızlar ben yoğurdu her akşam az aztazetaze mayalıyorum ama dün mayaladığım tutmamış
bugün veremiycem, azıcık hazr yoğurt versem mi yoksa bugün hiç vermesem mi:26:

sütü günlük mü alıyorsun, ya ben de yapmak istiyorum ama süt uzaktan geliyor zaten öyle 1 kilo falanda isteyemiyorum 5 kilo alıp haftalık yiyoruz ben çocuğa nasıl günlük yoğurt yapabilirim sütü kaynatınca en fazla 1 kere yapıp 1 gün yedirebilirim hadi yaptığım yoğurttanda 2 gün yedireyim sonra nolacak, ben nasıl yapmalıyım?

cnm pompalar suyu cekmıyo dogru durust bıde hemen bozuluyo ben otrı bebe aldım Allahıma sukurler olsun anında cılıyo burnu hemen al bence

canım benimde k.validem köy sütü getirdiği zaman o sütü ilk önce kaynatıp soğutup kaldırıcam, zaten fazla almıyorum, sonra ondan 1 su bardağı kadar mayalık ısıtıp mayalıycam ama şimi k.validem memlekete gitti, günlük pastörize sütten yapıyorum

Iki cocukla helsl olsun valla ben cocuklara iki pure hazirlaya m iyorum
valla cnm uyutur uyutmaz doggruuu mutfaa kosuyorum delı gıbı zaten bı elım heo havada ne olur ne olmaz :)
Neli yaptın kız,canım da çekti şimdi
ayy cnm ya sende sarıyerdesın bu tarafta olsan hemen gtırırdım

dolaba kaldırdığın süt ne kadar kalabiliyor peki kaç gün?

yahu tam gecmise bakiyim derken sayfalar ucmus gitmis yetisemedim

guzel anneler ve bebislerine guzel haftalar olsun bol bol uyusunlar az az bagirsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…