dolaba kaldırdığın süt ne kadar kalabiliyor peki kaç gün?
kızlar size birşey sorucam. ben üç aydır düzenli bir şekilde adet oluyorum onda bir problem yokta adet kanamasının miktarında bır problem varçok kanamam oluyor eskisine göre daha fazla zaten eskidende bende çok olurdu ama şimdi daha fazla. sizde oluyormu böyle doğumdan sonra normalmi bu??
ben daha olmadımmmmmm
doğurur doğurmaz menopoza girmiş olabilirmiyim ki acep
ben daha 4 gündür yoğurt veriyorum canım o yüzden köy sütüyle yapamadım daha ama 1 lt kaldırsam 2-3 gün gider, zaten haftada 2-3 kere süt alabiliyorum onlardan
Anladım canım sagol ben de yapayım artık inşallah
ben daha olmadımmmmmm
doğurur doğurmaz menopoza girmiş olabilirmiyim ki acep
ben oldum cok da ozlememisim
bu arada yogurt muhabbeti donuyor galiba
ben gunluk falan yapmiyorum
yapiyorum bizimle beraber yiyiyor 1 - 2 aydir cok sukur birsey de olmadi
yani kizlar bozulmadigi surece gunune cok da takmayin
demekki cok düzenli bir sekilde emziriyorsun canım olma zaten bosver daha ıyı :)
kesinlikle kısır yemelisin canım kaç kere denedim hepsinde çok olumlu sonuçlar aldım, dün gece yine yemiştim hemen belli ediyor sütler kendini, gece çocuğu emzirdim sabah kalkltım tekrar emzirdim ki 100 cc den aşagı içmez kendileri :) sabah kursa gitmeden 100 sağdım yine bakıcıya bıraktım biraz önce eve geldim valla sınıfta göğüs acısından duramadım ama tek taraf şişti :) valla damar damar oldu elimle bile çok rahat hissediyordum hemen şimdi 150 cc sağdımn yarına bıraktım ve çocuğuda doyurdum Allaha şükürler olsun azaldı diye üzülüyordum ben de günlerce toparladım kendimi düzenli bir şekilde yemeyi düşünüyorum ayarı kaçırmadan bu arada gaz falanda yapmadı çocuğa :) lütfen büyük bir tabak kısır ye
canım otribebe aspiratör şöyle bişey
benim kızım da çığlık çığlığa bağırıyor bunu kullandığımda ama çok iyi temizliyor o yüzden pes etme derim ben
Eki Görüntüle 604013
canım otri bebe böyle bişey, baş kısmını burun deliğine yerleitirip diğer ucunu ağzına alıp sen çekiyorsun, bence bununla daha kuvvetli çekiliyor, ben doğduğundan beri kullanıyorum çok işimi görüyor
Otribebe ile o pompalar arasında dağlar kadar fark var.
Otribebe / Bebeklerde Burun Tkankln Gidermede Etkili ve Gvenli Bir Yaklam
burda detaylı anlatımı var ,eczanede bulamıyosan netten falan bulabilirsin canım,çok etkili mutlaka kullan.
kızlar coook sagolun ıyıkı varsınız cok faydalandım yazdıklarınızdan.esıme soylıyım eczane eczane dolassın bulamazsa netten sıpars ederım.cnm pompalar suyu cekmıyo dogru durust bıde hemen bozuluyo ben otrı bebe aldım Allahıma sukurler olsun anında cılıyo burnu hemen al bence
bende saglıkocagında ebeye sordum gunluk cok zor zahmetlı olur ıstedıgın zaman koy sutu bulamıyosun zaten dedı.evde yaptıgınızdan yedırın dedı..ben oldum cok da ozlememisim
bu arada yogurt muhabbeti donuyor galiba
ben gunluk falan yapmiyorum
yapiyorum bizimle beraber yiyiyor 1 - 2 aydir cok sukur birsey de olmadi
yani kizlar bozulmadigi surece gunune cok da takmayin
maasallah tombişşş seniiiiHuzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum
Eki Görüntüle 604054
keyfmm yerindeydi be anne niye uyandırdın ki şimdi beni :)
Eki Görüntüle 604056
bu da şuan çekildi sıcak sıcak tazecik :)
Eki Görüntüle 604057
canım ben kayserıdeyım acıbadem hastanesıne gıdıyordum.arkadasın sanırım ıstanbulda.Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebeğini kucağına almışsın :)) allah arkadaşıma ve tüm isteyenlere de nasip eder inşallah, doktorun kimdi tavsiye edebilir misin?
Sağol canım listeye bunu da eklicem, umarım şifa bulur.
Huzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum
Eki Görüntüle 604054
keyfmm yerindeydi be anne niye uyandırdın ki şimdi beni :)
Eki Görüntüle 604056
bu da şuan çekildi sıcak sıcak tazecik :)
Eki Görüntüle 604057
maasallah tombişşş seniiii
yaa bandajı kulaklar ıcın mı takıyosun.bende alcam yastıktan bukuluyo kepçe oldu oğlusum
[/url]
ya ben de olmak istiyorum kendimi böyle iyi hissetmiyorummmm
canım yoğurt konusuna takıldığım yok, ben çok sevmem, özellikle evde mayalanmışı hiiç sevmem o yüzden hazır alıyorum ama bebişe hazır vermemek için az az günlük yapıyorum, yani fazla yapsam ben de veririm 4-5 gün ne olacak kii
peki şimdi ben bugün azıcık hazır yoğurt versem mi sen onu söyleeee
Huzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum
2 saatten fazladır uyuyor, hayırdır inşallahhh:26::26::26:
Eki Görüntüle 604069 kızlar evı dogal nemlendırmenın yolunu buldum ketilburası kızlarımın odası bazen kuru kuru oksuruyolar aklıma bu formul geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?