2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size birşey sorucam. ben üç aydır düzenli bir şekilde adet oluyorum onda bir problem yokta adet kanamasının miktarında bır problem var çok kanamam oluyor eskisine göre daha fazla zaten eskidende bende çok olurdu ama şimdi daha fazla. sizde oluyormu böyle doğumdan sonra normalmi bu??

dolaba kaldırdığın süt ne kadar kalabiliyor peki kaç gün?

ben daha 4 gündür yoğurt veriyorum canım o yüzden köy sütüyle yapamadım daha ama 1 lt kaldırsam 2-3 gün gider, zaten haftada 2-3 kere süt alabiliyorum onlardan

ben daha olmadımmmmmm

doğurur doğurmaz menopoza girmiş olabilirmiyim ki acep

ben oldum cok da ozlememisim
bu arada yogurt muhabbeti donuyor galiba
ben gunluk falan yapmiyorum
yapiyorum bizimle beraber yiyiyor 1 - 2 aydir cok sukur birsey de olmadi
yani kizlar bozulmadigi surece gunune cok da takmayin
ben daha olmadımmmmmm

doğurur doğurmaz menopoza girmiş olabilirmiyim ki acep

Anladım canım sagol ben de yapayım artık inşallah

bir de her seferinde doğru düzgün tutturabilsem ne güzel olacak

gecen gün yaptım çok sulu olmuş, ben de azıcık süzme yoğurt yapayım bari dedim, o şekilde süper oldu ama süzme yoğurt faydalı değilmiş bebelere, sulu da olsa vericem artık

ya ben de olmak istiyorum kendimi böyle iyi hissetmiyorummmm

canım yoğurt konusuna takıldığım yok, ben çok sevmem, özellikle evde mayalanmışı hiiç sevmem o yüzden hazır alıyorum ama bebişe hazır vermemek için az az günlük yapıyorum, yani fazla yapsam ben de veririm 4-5 gün ne olacak kii

peki şimdi ben bugün azıcık hazır yoğurt versem mi sen onu söyleeee

Huzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum

keyfmm yerindeydi be anne niye uyandırdın ki şimdi beni :)

bu da şuan çekildi sıcak sıcak tazecik :)

okadar etkilimi yaa deneyeyim bari ben balık yiyince artardı dün aksam yedim yok onunda bir etkisi olmadıı deniycem canıum en kısa zamnda tesekkür ederim

canım otribebe aspiratör şöyle bişey
benim kızım da çığlık çığlığa bağırıyor bunu kullandığımda ama çok iyi temizliyor o yüzden pes etme derim ben

cnm pompalar suyu cekmıyo dogru durust bıde hemen bozuluyo ben otrı bebe aldım Allahıma sukurler olsun anında cılıyo burnu hemen al bence
kızlar coook sagolun ıyıkı varsınız cok faydalandım yazdıklarınızdan.esıme soylıyım eczane eczane dolassın bulamazsa netten sıpars ederım.
cook tesekkurler
bende saglıkocagında ebeye sordum gunluk cok zor zahmetlı olur ıstedıgın zaman koy sutu bulamıyosun zaten dedı.evde yaptıgınızdan yedırın dedı..
ama asla hazır kutu gıda yok dedıönemlı olan oymussenın yaptıgın gıbı yapacagım bende
maasallah tombişşş seniiii
yaa bandajı kulaklar ıcın mı takıyosun.bende alcam yastıktan bukuluyo kepçe oldu oğlusum
canım ben kayserıdeyım acıbadem hastanesıne gıdıyordum.arkadasın sanırım ıstanbulda.
bak canım ben bu topıkten coooook faydalandım arkadasın oradakı arkadaslardan doktor tavsıyesı ısteyebılır.herturlu sorularına cevap bulur
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...le-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html:34:

kızlar evı dogal nemlendırmenın yolunu buldum ketil burası kızlarımın odası bazen kuru kuru oksuruyolar aklıma bu formul geldı

Son düzenleme:
maasallah tombişşş seniiii
yaa bandajı kulaklar ıcın mı takıyosun.bende alcam yastıktan bukuluyo kepçe oldu oğlusum
[/url]

evet canım kepçe olacak bizimki de doğduğundan beri kusma problemi var diye yastık kullandım sanki kepçe oldu gibime geldi annemler yok bişey desede uyurken arada takıyorum, bu beyaz olan küçük geldi kafasını sıktı artık takmıyorum file gibi bişey vardı onu aldım daha iyi oldu şimdi :)

bir gunlukse birsey olmaz bence
cok rahat gordum kendimi

ben seni yerimmm
Huzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum

masallah de canim
2 saatten fazladır uyuyor, hayırdır inşallahhh:26::26::26:

bu arada bir suru bebis resmi gordum hepsi coook tatli masallah hepsine

demircan senın oğlusla benımkı kk da topık acmıslar 2012 agustos bebekleri diye
bizde dun aksam cektmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…