2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gercekten mıı:) pekı ne kadar tutmam gerıyo nem ıcın cnm

bizde termometre var nemide gösteriyor 60 ı görsem kafi gece yakınca 30lara düşüyor zaten kuru kuru öksürük bizimkindede var doktora götürmüştüm geçen hafta bişeyi yoktu çok şükür çok kustuğundan soluk borusuna takılanlar gıcık yapabilir dedi doktor :)

demircan senın oğlusla benımkı kk da topık acmıslar 2012 agustos bebekleri diye
bizde dun aksam cektmiştik
Eki Görüntüle 604078

beeeen seni yeriiiiiiiiim burnu tıkanık pipicanıım yaaaaaaaaaa:18::18: dişlerimi kıracaaamm teyzsesi kurbann şunun pozuna baakk
bide mausaada eline koymuş allahıım yaa

Ria taktırdınmı canım ondan olabilir

bizi de alin aranizaaa
gelsinler tabiii basımızın ustunde yerlerı var onlar bızım buyugumuz saygıda kusur etmeyız
gelecek nesil çok daha hızlı maşallah, o yoğurt bitcek akadaş...
ay sorma o yogurdu ılkkez verecektım kasenın ıcıne ayak gırdı battanıye gırdı halıya dokuldu...mundar oldu
beeeen seni yeriiiiiiiiim burnu tıkanık pipicanıım yaaaaaaaaaa:18::18: dişlerimi kıracaaamm teyzsesi kurbann şunun pozuna baakk
bide mausaada eline koymuş allahıım yaa

cok sagol teyzoş senınkını de gorcezs inşallah bızde optuk sizi allaha emanet ol

öyle deneyim canım bir de.ne bileyim çevremdkiler çatalla ez ilerde pütürlü şeyleri kabul etmez dedi.

aynen muffin çatalla ez bir tanıdıgım var hep muhallebi kıvamında yediği için çocuk 8 yasında taneli bişey yemiyor çok kotu bende taneli vermeyi dusunuyoru hep

terbiyesiz yalandan yapıyorar sırf sinir etmk için

ay ben seini kızına hayranım maşşallah

aynn bugun bende pekbir mutlu uyandımama pazarım çok sıkıcıydı

Eki Görüntüle 604001 ablamıs cok saskın kardesı cok fena yoluyo

hayranım senin azmine ayrıca bu iki pampişte bni bitiriyor çok tatlılar

aman allahım yirim yirim

aynen bnim kızda kalabalığın içinde gozlerini dikp beni takip etmeye baslar kaybetmek istemiyor gozlerinin onunden

benim kızda sofra kurulsun hemen kendini atar sofraya elini uzatır biz bişy yediğimizdede sanki kendi yiyormus gibi ağzını şapırtatıyor cok tatlı oluyor ama bir yandanda çok uzuluyorum

ya kızlar ben yoğurdu her akşam az aztazetaze mayalıyorum ama dün mayaladığım tutmamış
bugün veremiycem, azıcık hazr yoğurt versem mi yoksa bugün hiç vermesem mi:26:

ver istiyorsan bişey olacağını sanmıyorum

ahada sinirli bir beyefendi ama her halinizle ısırmalık oluyorsunuz değilmi
Eki Görüntüle 604069 kızlar evı dogal nemlendırmenın yolunu buldum ketil burası kızlarımın odası bazen kuru kuru oksuruyolar aklıma bu formul geldı

sana hayran olduğumu soylemiştim değilmi

hemende poz veriyorlar senide yerim ben masallah

demircan senın oğlusla benımkı kk da topık acmıslar 2012 agustos bebekleri diye
bizde dun aksam cektmiştik
Eki Görüntüle 604078

akıllı cocuklar kendilerine bu kadar çok ve guzel partnerleri baska nerde bulacaklar masallah

maşallah saçlarına ya, jakuzide mübarek sanki :)

aynen bayılıyor suya

bugün doktor kontrolümüz vardı herşeyi iyi çok şükür ama yanaklarında egzema çıkmış doktor senin yediklerinden alerji olmuş dedimustelanın kremini kullancaz artarsa baika krem vercek kortüzonluinş artmaz 500 gr almışız oyüzden ekgıdaya geçicez ama ne verceğimi söylemedi tattır sadece dedi ne tattırcağımı söylemedi ama kızlar acil yardım edin ne vercem ben şimdi ilk yoğurtla başlanıyo sanırsam bide nekadar vercem

gecmiş olsun canım çok uzuldum gecer inşallah canım meyve suyu ver meyvenin kendisini emdir yoğurt ver hoşaf yap sekersiz onu ver şimdilik bunlarla basla bence yavas yavas muhallebi ve corbalara gecersin

Son düzenleme:

ilk yoğurt değil canım ilk sefer meyvelerin suyu elma havuç çeyreği kadar falan 3 gün elma wer 2 gün ara sonra 3 gün havuç o şekilde direk yoğurt olmaz

günde kaç öğün ve nekadar veriyosunuz ya niye okadar az kilo aldı anlamıyorum :44:

normal heralde bizimki 40 günde 200 gr almısdı dr ek gıdaya başladı sanırım anne sütünün içeriği yetmiyor artık çok geçmiş olsun bu arada bizim kızda da olmusdu drumuz werdi bitkisel bir krem kullandık geçdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…