demircan senın oğlusla benımkı kk da topık acmıslar 2012 agustos bebekleri diye
bizde dun aksam cektmiştik
Eki Görüntüle 604078
evet canım ben de bu sistemden yararlanıyorum çok işe yarıyor :)
Eki Görüntüle 604078
gercekten mıı:) pekı ne kadar tutmam gerıyo nem ıcın cnm
Eki Görüntüle 604078
kızlar size birşey sorucam. ben üç aydır düzenli bir şekilde adet oluyorum onda bir problem yokta adet kanamasının miktarında bır problem varçok kanamam oluyor eskisine göre daha fazla zaten eskidende bende çok olurdu ama şimdi daha fazla. sizde oluyormu böyle doğumdan sonra normalmi bu??
buda bizim banyo keyfimiz suyu çok seviyoruz
gelsinler tabiii basımızın ustunde yerlerı var onlar bızım buyugumuz saygıda kusur etmeyız
bizi de alin aranizaaa
ay sorma o yogurdu ılkkez verecektım kasenın ıcıne ayak gırdı battanıye gırdı halıya dokuldu...mundar oldugelecek nesil çok daha hızlı maşallah, o yoğurt bitcek akadaş...
beeeen seni yeriiiiiiiiim burnu tıkanık pipicanıım yaaaaaaaaaa:18::18: dişlerimi kıracaaamm teyzsesi kurbann şunun pozuna baakk
bide mausaada eline koymuş allahıım yaa
buda bizim banyo keyfimiz suyu çok seviyoruz
öyle deneyim canım bir de.ne bileyim çevremdkiler çatalla ez ilerde pütürlü şeyleri kabul etmez dedi.
benimkini döv bugün rüyama girdi.ya ilk evlendiğimiz yıl tatilde bunlara gittik başka şehirdeler mecbur kalıyoruz.eşim 1 ay kalmak zorunda bıraktı beni.o zamanlar herşeye tamam diyen biriydim.neyse birgün uyuyoruz sabah kv kapıyı açtı odamıza girdi dolaptan bişey aldı sinir tepemde uyuyordum.insan bir sorar girebilir miyim diye.aklıma gelmedi kapıyı kilitlemek ne bileyim edepsiz kadının böyle yapacağını.ama diğer gelini buna değer vermeyince ona tek tek basıyor kelimeleri bile özenle seçiyor.eltim suratsızdır kibirlidir de.siniri kadın
selamm hatunlariyi haftalar olsun herkeseeeee..
bir haftadan sonra çok güzel bir havayla uyandık çok şükür, bir de ailece çok güzel bir pazar gecirince şimdi pek keyifliyiz..
gerçi dün gece yarım saatte bir çığlık atan oğlum biraz uyumama izin verseydi daha iyi olacaktı
Kızlar ben bı yerde kurabıye sutu arttırıyomus dedım he hadı bunuda yapalım aaa sasırdım gercekten arttı masallah sagarken 4 delıkten sut geldı sımdı yaptım kurabıyemı fırındavalla calısan arkadaslar yakın olsaydı ıkram ederdım valla....
Eki Görüntüle 604001 ablamıs cok saskın kardesı cok fena yoluyo
Yok bizimki beni görünce kimde olursa olsun bana doğru hamlesini yapar,annesini kıskandırmaz...O çığlıklar bizdede var,dün sabah abimlerde kahvaltıdaydık bizimki de çığlık kıyamet,verdik salatalığı ağzına şapır şupur kemirdi obur şirinem:125:
ay çok fena benmkii gözü beni görmüyor valla
ayrıca artık yanında bişey yiyemiyorum bir dikiyor gözleriniii, bir de başlıyor avaz avaz bağırmaya, sanki aç bırakıp işkence yapıyoruz
ohhh geçmiş olsun canım, ya sabah kakayla uyanmak çok fena, kaç sabahtır biz de uyanır uyanmaz banyoya giriyoruzkaka kaka kakaa
ya kızlar ben yoğurdu her akşam az aztazetaze mayalıyorum ama dün mayaladığım tutmamış
bugün veremiycem, azıcık hazr yoğurt versem mi yoksa bugün hiç vermesem mi:26:
Huzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum
Eki Görüntüle 604054
keyfmm yerindeydi be anne niye uyandırdın ki şimdi beni :)
Eki Görüntüle 604056
bu da şuan çekildi sıcak sıcak tazecik :)
Eki Görüntüle 604057
Eki Görüntüle 604069 kızlar evı dogal nemlendırmenın yolunu buldum ketilburası kızlarımın odası bazen kuru kuru oksuruyolar aklıma bu formul geldı
Eki Görüntüle 604078
maşallah saçlarına ya, jakuzide mübarek sanki :)
ay maşallah kuzuma nasıl duruyo öyle ya bizimkihala filede zor yıkıyoruz tam işkence
Huzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum
Eki Görüntüle 604054
keyfmm yerindeydi be anne niye uyandırdın ki şimdi beni :)
Eki Görüntüle 604056
bu da şuan çekildi sıcak sıcak tazecik :)
Eki Görüntüle 604057
bugün doktor kontrolümüz vardı herşeyi iyi çok şükür ama yanaklarında egzema çıkmış doktor senin yediklerinden alerji olmuş dedimustelanın kremini kullancaz artarsa baika krem vercek kortüzonlu inş artmaz 500 gr almışız oyüzden ekgıdaya geçicez ama ne verceğimi söylemedi tattır sadece dedi ne tattırcağımı söylemedi ama kızlar acil yardım edin ne vercem ben şimdi ilk yoğurtla başlanıyo sanırsam bide nekadar vercem
bugün doktor kontrolümüz vardı herşeyi iyi çok şükür ama yanaklarında egzema çıkmış doktor senin yediklerinden alerji olmuş dedimustelanın kremini kullancaz artarsa baika krem vercek kortüzonlu inş artmaz 500 gr almışız oyüzden ekgıdaya geçicez ama ne verceğimi söylemedi tattır sadece dedi ne tattırcağımı söylemedi ama kızlar acil yardım edin ne vercem ben şimdi ilk yoğurtla başlanıyo sanırsam bide nekadar vercem
canım meyve suyu ver meyvenin kendisini emdir yoğurt ver hoşaf yap sekersiz onu ver şimdilik bunlarla basla bence yavas yavas muhallebi ve corbalara gecersin
Eki Görüntüle 604078
ilk yoğurt değil canım ilk sefer meyvelerin suyu elma havuç çeyreği kadar falan 3 gün elma wer 2 gün ara sonra 3 gün havuç o şekilde direk yoğurt olmaz
günde kaç öğün ve nekadar veriyosunuz ya niye okadar az kilo aldı anlamıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?