2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günde kaç öğün ve nekadar veriyosunuz ya niye okadar az kilo aldı anlamıyorum :44:

valla canım meyve suyunu yarım cay bardağı veriyorum hergun değil 3 gunde bir meyveyide her yediğimde onada tattırıyorum az kilo alımınıda sorun etme olur oyle seyler bu aylarda az alıyorlar zaten

buda bizim banyo keyfimiz suyu çok seviyoruz

O memişleri ısırırım kızzz...Banyoyu biz sadece banyoda yapabiliyoruz ya,her taraf sırılsıklam oluyor zevkten deliriyor benimki de yıkanırken

uyandıkkk elma suyumuzu içtik geldiikkk
şimdi biraz halıda debeleniyoruz

bir dünya iş var evde kalkıp yapacak adam yok ama

ay iyiki sormuşum çok saolun kızlar bide günde kaç öğün versemki

sadece bir öğün ben öğeden sonra weriyorum su an doyurucu değil alıştrmak için weriyoruz benim kız diyetisyene gitti o bize liste werdi ilk geçiş döneminde ona göre yiyoruz elmanın yarısı yada çeyreğinin suyunu sık içine çay kaşığının ucuyla pekmez koy bu kadar baska bişe werme

ay iyiki sormuşum çok saolun kızlar bide günde kaç öğün versemki

canım ben dr.umuzun söylediğini aynen söyliyim sana,

ilk önce elma suyuyla başla dedi, ilk gün 1 tatlı kaşığı sadece, suyunu vereceksin,
hergün arttırarak yarım çay bardağı olacak birkaç gün içinde,

sonra armut ya da havuç olabilir, aynı şekilde birkaç gün vereceksin,

sonra yoğurt.. aynı şekilde..

hepsini yarım çay bardağı yemeye başladığında hergün 2 ara öğün yapacaksın, 1inde yarım çb meyve suyu, diğeri yoğurt..

devamı içinde kitapçık verdi, ben çok uzatmadan çorba ve muhallebilere gecicem ama

O memişleri ısırırım kızzz...Banyoyu biz sadece banyoda yapabiliyoruz ya,her taraf sırılsıklam oluyor zevkten deliriyor benimki de yıkanırken

bizde banyoda yapıyoruz ama bugun banyomuz soğuktu kıyamadım içeride yaptırdım birde sevdiğimiz sarkıları actık ohhh değmeyin keyfimize

uyandıkkk elma suyumuzu içtik geldiikkk
şimdi biraz halıda debeleniyoruz

bir dünya iş var evde kalkıp yapacak adam yok ama

bizimde oyle ne yapacam ben yaaa

canım kremin ismini söylermisin mustela işe yaramazsa onu denerim

canım çok saol bende başlıyım hemen

Meraba sukur uyuttum ikisinide.arkadaslar marketten tam tahil karisimi buldum aldim icinde hersey var .muhallebiyi pirinv unu ile degilde onla yapsam nasil olur.bide cavdar ve yulaf ezmesi aldim onlar icin erken mi daha ..hazir kasik mamasi vermek istemiyorum zaman bulur da yapabilirsem.

ay ay çok fena oldum. ama hala uykum var
Kizlar gunaydin bugun ilk is gunum bebesimden tam 8 saat ayri kalcam gerci ilk ayriligimiz degil ama ilk uzun aayriligimiz bakicimizda degisti dua edin bize hersey yolunda gitsin
hadi canım inşallah mutlu mutlu görürsün bebeğini
günaydın kızlar iyi hsftslsr herkese bende sabah bebişlerimi bıraktım işe geldim üfff ne kötü bi duygu ya
kolay gelsin çalışan anneler, inşallah bişicik olmaz kuzulara
ne kurabiyesi buuuu
Eki Görüntüle 604001 ablamıs cok saskın kardesı cok fena yoluyo
maşallah ne de güzel bakışıyolar
maşallah canım çok tatlı
Yaa o kucağına verme çocuğun yaaa,radyasyon bunlar...Benim herif wirelesi bile iptal etti,netimiz kablolu artık
ay bizde sadece bilg açıkken kullanıyoruz wi-fi, sonra hemen kapatıyoruz. paranoyak olcaz bu teknolojiden ya.
aman maşallah diyim nazarım değmesin. benimki hiç emmiyor ya deli olcam. napsam bilemiyorum. memeyi bırakıyo elini emmeye başlıyo, gene kilo almadı galba, hala aynı kıyafetler oluyo bize.
ben evde kendimize yaptığımdan veriyorum direk canım. nolcak ki yani, alışsınlar başka mikroplara, ondan sonra doktor doktor gezdirmesinler bizi. suyunu kaynat, hergün yoğurt yap. elini sürdüğü herşey tertemiz. ondan sonra da hoşgeldin alerjiii. benim oğlan alerjiden çok muzdaripti, kızda hiç yapmıyorum öle şeyler. sonra daha fena oluyo, içmediği laç kalmadı yavrucağımın. şimdi de astımı var. iyi yapcam dedim nooldu. bu da böle anam babam usulu büyüsün. valla hijyenik olmasın diye halıları bile yıkatmadım bu yaz.
spiralden olabilir
bilindik markalarsa ve kullanma tarihi geçmemişse bence ver.
maşallah annesi, çok yakışıklı

2 saatten fazladır uyuyor, hayırdır inşallahhh:26::26::26:
aman nazar değmesin
buda bizim banyo keyfimiz suyu çok seviyoruz
maşallah canım, tam keyif banyosu olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…