günde kaç öğün ve nekadar veriyosunuz ya niye okadar az kilo aldı anlamıyorum :44:
buda bizim banyo keyfimiz suyu çok seviyoruz
ay iyiki sormuşum çok saolun kızlar bide günde kaç öğün versemki
ay iyiki sormuşum çok saolun kızlar bide günde kaç öğün versemki
O memişleri ısırırım kızzz...Banyoyu biz sadece banyoda yapabiliyoruz ya,her taraf sırılsıklam oluyor zevkten deliriyor benimki de yıkanırken
uyandıkkk elma suyumuzu içtik geldiikkk
şimdi biraz halıda debeleniyoruz
bir dünya iş var evde kalkıp yapacak adam yok ama
normal heralde bizimki 40 günde 200 gr almısdı dr ek gıdaya başladı sanırım anne sütünün içeriği yetmiyor artık çok geçmiş olsun bu arada bizim kızda da olmusdu drumuz werdi bitkisel bir krem kullandık geçdi
canım ben dr.umuzun söylediğini aynen söyliyim sana,
ilk önce elma suyuyla başla dedi, ilk gün 1 tatlı kaşığı sadece, suyunu vereceksin,
hergün arttırarak yarım çay bardağı olacak birkaç gün içinde,
sonra armut ya da havuç olabilir, aynı şekilde birkaç gün vereceksin,
sonra yoğurt.. aynı şekilde..
hepsini yarım çay bardağı yemeye başladığında hergün 2 ara öğün yapacaksın, 1inde yarım çb meyve suyu, diğeri yoğurt..
devamı içinde kitapçık verdi, ben çok uzatmadan çorba ve muhallebilere gecicem ama
demircan senın oğlusla benımkı kk da topık acmıslar 2012 agustos bebekleri diye
bizde dun aksam cektmiştik
Eki Görüntüle 604078
bizde banyoda yapıyoruz ama bugun banyomuz soğuktu kıyamadım içeride yaptırdım birde sevdiğimiz sarkıları actık ohhh değmeyin keyfimize
bizimde oyle ne yapacam ben yaaa
canım kremin ismini söylermisin mustela işe yaramazsa onu denerim
yaşasın kk kardeşliğiii
offfff napsak eylem yaaa
valla yapacak bişey yok belediyeyi cağıracam yakında
varmı ki öyle bir hizmetleri
saat 5e kadar izin verdim kendime, 5te pırrrr iş başı
ay ay çok fena oldum. ama hala uykum varBEN ANNE OLMADAN ÖNCE
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyi ki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyi ki benimsin bebeğim.... kızlar tam bizi anlatıo dimi duygulandım
hadi canım inşallah mutlu mutlu görürsün bebeğiniKizlar gunaydin bugun ilk is gunum bebesimden tam 8 saat ayri kalcam gerci ilk ayriligimiz degil ama ilk uzun aayriligimiz bakicimizda degisti dua edin bize hersey yolunda gitsin
gunaydınnn bende kızımla 2 gun gecirdikten sonraaa anneme bırakarak işe geldimm pazartesileri zaten zor olurdu şimdi duruyu bırakınca daha bi gıcık oluyor bu hafta başlarıne4yse para lazım bez alacaaz toka alacazz alacazz ayy buarada kızım geceleri 5 kere uyanır olduuu nolacak bu geciş donemi falanmı yoksa ben yandımmm ve 10 dakıka emiyor uyuyor ya bende 1 saat uykuya gecmeye calışıyorum
kolay gelsin çalışan anneler, inşallah bişicik olmaz kuzularagünaydın kızlar iyi hsftslsr herkese bende sabah bebişlerimi bıraktım işe geldim üfff ne kötü bi duygu ya
ne kurabiyesi buuuuKızlar ben bı yerde kurabıye sutu arttırıyomus dedım he hadı bunuda yapalım aaa sasırdım gercekten arttı masallah sagarken 4 delıkten sut geldı sımdı yaptım kurabıyemı fırındavalla calısan arkadaslar yakın olsaydı ıkram ederdım valla....
maşallah ne de güzel bakışıyolarEki Görüntüle 604001 ablamıs cok saskın kardesı cok fena yoluyo
maşallah canım çok tatlı
ay bizde sadece bilg açıkken kullanıyoruz wi-fi, sonra hemen kapatıyoruz. paranoyak olcaz bu teknolojiden ya.Yaa o kucağına verme çocuğun yaaa,radyasyon bunlar...Benim herif wirelesi bile iptal etti,netimiz kablolu artık
aman maşallah diyim nazarım değmesin. benimki hiç emmiyor ya deli olcam. napsam bilemiyorum. memeyi bırakıyo elini emmeye başlıyo, gene kilo almadı galba, hala aynı kıyafetler oluyo bize.kesinlikle kısır yemelisin canım kaç kere denedim hepsinde çok olumlu sonuçlar aldım, dün gece yine yemiştim hemen belli ediyor sütler kendini, gece çocuğu emzirdim sabah kalkltım tekrar emzirdim ki 100 cc den aşagı içmez kendileri :) sabah kursa gitmeden 100 sağdım yine bakıcıya bıraktım biraz önce eve geldim valla sınıfta göğüs acısından duramadım ama tek taraf şişti :) valla damar damar oldu elimle bile çok rahat hissediyordum hemen şimdi 150 cc sağdımn yarına bıraktım ve çocuğuda doyurdum Allaha şükürler olsun azaldı diye üzülüyordum ben de günlerce toparladım kendimi düzenli bir şekilde yemeyi düşünüyorum ayarı kaçırmadan bu arada gaz falanda yapmadı çocuğa :) lütfen büyük bir tabak kısır ye
ben evde kendimize yaptığımdan veriyorum direk canım. nolcak ki yani, alışsınlar başka mikroplara, ondan sonra doktor doktor gezdirmesinler bizi. suyunu kaynat, hergün yoğurt yap. elini sürdüğü herşey tertemiz. ondan sonra da hoşgeldin alerjiii. benim oğlan alerjiden çok muzdaripti, kızda hiç yapmıyorum öle şeyler. sonra daha fena oluyo, içmediği laç kalmadı yavrucağımın. şimdi de astımı var. iyi yapcam dedim nooldu. bu da böle anam babam usulu büyüsün. valla hijyenik olmasın diye halıları bile yıkatmadım bu yaz.sütü günlük mü alıyorsun, ya ben de yapmak istiyorum ama süt uzaktan geliyor zaten öyle 1 kilo falanda isteyemiyorum 5 kilo alıp haftalık yiyoruz ben çocuğa nasıl günlük yoğurt yapabilirim sütü kaynatınca en fazla 1 kere yapıp 1 gün yedirebilirim hadi yaptığım yoğurttanda 2 gün yedireyim sonra nolacak, ben nasıl yapmalıyım?
spiralden olabilirkızlar size birşey sorucam. ben üç aydır düzenli bir şekilde adet oluyorum onda bir problem yokta adet kanamasının miktarında bır problem varçok kanamam oluyor eskisine göre daha fazla zaten eskidende bende çok olurdu ama şimdi daha fazla. sizde oluyormu böyle doğumdan sonra normalmi bu??
bilindik markalarsa ve kullanma tarihi geçmemişse bence ver.ya ben de olmak istiyorum kendimi böyle iyi hissetmiyorummmm
canım yoğurt konusuna takıldığım yok, ben çok sevmem, özellikle evde mayalanmışı hiiç sevmem o yüzden hazır alıyorum ama bebişe hazır vermemek için az az günlük yapıyorum, yani fazla yapsam ben de veririm 4-5 gün ne olacak kii
peki şimdi ben bugün azıcık hazır yoğurt versem mi sen onu söyleeee
maşallah annesi, çok yakışıklıHuzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum
Eki Görüntüle 604054
keyfmm yerindeydi be anne niye uyandırdın ki şimdi beni :)
Eki Görüntüle 604056
bu da şuan çekildi sıcak sıcak tazecik :)
Eki Görüntüle 604057
aman nazar değmesin2 saatten fazladır uyuyor, hayırdır inşallahhh:26::26::26:
maşallah canım, tam keyif banyosu olmuşbuda bizim banyo keyfimiz suyu çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?