ay ay çok fena oldum. ama hala uykum var
hadi canım inşallah mutlu mutlu görürsün bebeğini
kolay gelsin çalışan anneler, inşallah bişicik olmaz kuzulara
ne kurabiyesi buuuu
maşallah ne de güzel bakışıyolar
maşallah canım çok tatlı
ay bizde sadece bilg açıkken kullanıyoruz wi-fi, sonra hemen kapatıyoruz. paranoyak olcaz bu teknolojiden ya.
aman maşallah diyim nazarım değmesin. benimki hiç emmiyor ya deli olcam. napsam bilemiyorum. memeyi bırakıyo elini emmeye başlıyo, gene kilo almadı galba, hala aynı kıyafetler oluyo bize.
ben evde kendimize yaptığımdan veriyorum direk canım. nolcak ki yani, alışsınlar başka mikroplara, ondan sonra doktor doktor gezdirmesinler bizi. suyunu kaynat, hergün yoğurt yap. elini sürdüğü herşey tertemiz. ondan sonra da hoşgeldin alerjiii. benim oğlan alerjiden çok muzdaripti, kızda hiç yapmıyorum öle şeyler. sonra daha fena oluyo, içmediği laç kalmadı yavrucağımın. şimdi de astımı var. iyi yapcam dedim nooldu. bu da böle anam babam usulu büyüsün. valla hijyenik olmasın diye halıları bile yıkatmadım bu yaz.
spiralden olabilir
bilindik markalarsa ve kullanma tarihi geçmemişse bence ver.
maşallah annesi, çok yakışıklı
aman nazar değmesin
maşallah canım, tam keyif banyosu olmuş
Meraba sukur uyuttum ikisinide.arkadaslar marketten tam tahil karisimi buldum aldim icinde hersey var .muhallebiyi pirinv unu ile degilde onla yapsam nasil olur.bide cavdar ve yulaf ezmesi aldim onlar icin erken mi daha ..hazir kasik mamasi vermek istemiyorum zaman bulur da yapabilirsem.
ben şimdi elimdeki kitapçığa göre haftaya meyveleri püre şeklinde vericem,ve muhallebiye başlıycam,
diğer hafta sebze çorbasına geçicem, bir hafta sonra da sebze püresine ...
yani 6. ayda meyve suyu-püresi-muhallebisi-sebze çorbası ve püresi olan bir beslenme programımız olacak (değişimli olarak tabii)
tüm bunlara alıştıktan sonra da (tahminen 6. ayın sonunda ) kahvaltıya başlıycaz
ben şimdi elimdeki kitapçığa göre haftaya meyveleri püre şeklinde vericem,ve muhallebiye başlıycam, diğer hafta sebze çorbasına geçicem, bir hafta sonra da sebze püresine ... yani 6. ayda meyve suyu-püresi-muhallebisi-sebze çorbası ve püresi olan bir beslenme programımız olacak (değişimli olarak tabii) tüm bunlara alıştıktan sonra da (tahminen 6. ayın sonunda ) kahvaltıya başlıycaz
biz kahvaltıya 5. ayin sonunda basladik canim en sevdikleri ogun
bir de ek gidada once sen tadina bak sen begenirsen yiyorlar yoksa tobe yemiyorlar
bende o kitapçıktan istiyorum
beeeen seni yeriiiiiiiiim burnu tıkanık pipicanıım yaaaaaaaaaa:18::18: dişlerimi kıracaaamm teyzsesi kurbann şunun pozuna baakk
bide mausaada eline koymuş allahıım yaa
bgnde aksam oldu çok sükür kızımı nasıl özledim anlatamam
canım hastanenin hazırladığı bir kitapçık, ama beslenme bölümünü sana özet msj atarım ben
ya kizlar geceleri bu saat basi uyanmaya care ariyorum haril haril nette
bulan varsa bana da haber verebilir mi
zira tam zombi oldum
saat basi uyaniyorlar
ee iki tane var dolayisiyla ben yarim saatte bir uyanmis oluyorum
ee zaten yarim saatte tekrar uykuya daliyor
dolayisiyla ben bir saat icinde 5 - 10 dk uyumus! oluyorum
canım bu konuyu bi doktora sor istersen. çünkü az da olsa (2-3 saat) deliksiz gece uykusu almaları gerekiyor artık.
belki birbirlerini etkliyorlardır sesten- hatta ikizlerin telepatik yönleri de vardır belkide?
karnının toklukları, altlarının kuruluklarından şüphem yok çünkü.
sık karşılasılan sorunlar var ya burada da konuşuluyo ( idrar yolu enf, kulak, tıkanıklık vs) ondan da olabilir.
ama sadece aşıdan beri böylese bence birkaç gün daha bekle, iyi uykular ürünlerine devam
bizde termometre var nemide gösteriyor 60 ı görsem kafi gece yakınca 30lara düşüyor zaten kuru kuru öksürük bizimkindede var doktora götürmüştüm geçen hafta bişeyi yoktu çok şükür çok kustuğundan soluk borusuna takılanlar gıcık yapabilir dedi doktor :)
canim eskiden 7 de yatardik 12 de beslerdim 6 da kalkardik
simdi 7 de yatiyoruz 12 de kalkiyoruz
sonra 3 kadar saat basi
3 ten sonra da yarim saatte bir kalkiyorlar
dr a sordum normal dedim(tabii kendisi ayni durumda olsa ne der orasi mechul)
masallah hicbir hastaligimiz da yok
galiba beni cildirtmaya calisiyorlar
bu aralar kaybetme korkusu mu ne varmis bilmiyorum fellik fellik cozum ariyorumm
bızde de temometre var sımdı baktım 80 yazıyo bu nemın cok fazla olmasımı? Kuru oksuruk faranjıt yapıyo bende ıhlamur ve zaksam 1 cay kasıgı zeytın yag verdım azalttı tavsıye ederım canım
bizde termometre var nemide gösteriyor 60 ı görsem kafi gece yakınca 30lara düşüyor zaten kuru kuru öksürük bizimkindede var doktora götürmüştüm geçen hafta bişeyi yoktu çok şükür çok kustuğundan soluk borusuna takılanlar gıcık yapabilir dedi doktor :)
80 mi?
40-50 arası olsa yeter de artar bile. Fazla nem daha da hasta eder insanı, bizler için de zararlı bence.
Bu nem makinelerinin fazla çalıştırılması da yerdeki tozu bakterileri havaya veriyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?