2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esimle gulusuyoruz .hani cocugu disari cikarin bagisiklik sistemi mikroba alissin derler esimde diyorki fazla disari cikarmayalim evde dursunlar bagisiklik sistemi guclensin.

tam tahıllı unlardan bahsediyorsun sanırım onlar daha sağlıklı dene derim tam tahıllı urunlerin içinde alması gereken dğerlerde var yavrun severse devam edersin cavdar ve yulaf ezmesi hakkında bilgim yok yınede doktora sormadan verme bence evde imkanın ve vaktin varsa kendin hazırla daha iyi ama kasık mamalarına karsı nötürüm onlarda bence pediatris esliğinde hazırlanıyordur

ben şimdi elimdeki kitapçığa göre haftaya meyveleri püre şeklinde vericem,ve muhallebiye başlıycam,
diğer hafta sebze çorbasına geçicem, bir hafta sonra da sebze püresine ...

yani 6. ayda meyve suyu-püresi-muhallebisi-sebze çorbası ve püresi olan bir beslenme programımız olacak (değişimli olarak tabii )

tüm bunlara alıştıktan sonra da (tahminen 6. ayın sonunda ) kahvaltıya başlıycaz

Son düzenleme:
biz kahvaltıya 5. ayin sonunda basladik canim en sevdikleri ogun
bir de ek gidada once sen tadina bak sen begenirsen yiyorlar yoksa tobe yemiyorlar

bende o kitapçıktan istiyorum

biz kahvaltıya 5. ayin sonunda basladik canim en sevdikleri ogun
bir de ek gidada once sen tadina bak sen begenirsen yiyorlar yoksa tobe yemiyorlar

ama sen ek gıdaya daha erken başladın canım onun için kahvaltıya erken geçtini, biz yeni başladık daha.

bir de oğlum maşallah ne versek yiyor

holey! akşam O Ses Türkiye varrrrr

bugün pek bi hamarat gördüm kendimi. yaş pasta yaptım, dünden de yemeğim var zaten.

ama yavrum ne kadar izin vermeyi uygun görürse tabi (arkadaki ben öndeki kim bilin bakalım)

ya kizlar geceleri bu saat basi uyanmaya care ariyorum haril haril nette
bulan varsa bana da haber verebilir mi
zira tam zombi oldum
saat basi uyaniyorlar
ee iki tane var dolayisiyla ben yarim saatte bir uyanmis oluyorum
ee zaten yarim saatte tekrar uykuya daliyor
dolayisiyla ben bir saat icinde 5 - 10 dk uyumus! oluyorum

canım bu konuyu bi doktora sor istersen. çünkü az da olsa (2-3 saat) deliksiz gece uykusu almaları gerekiyor artık.
belki birbirlerini etkliyorlardır sesten- hatta ikizlerin telepatik yönleri de vardır belkide?
karnının toklukları, altlarının kuruluklarından şüphem yok çünkü .
sık karşılasılan sorunlar var ya burada da konuşuluyo ( idrar yolu enf, kulak, tıkanıklık vs) ondan da olabilir.
ama sadece aşıdan beri böylese bence birkaç gün daha bekle, iyi uykular ürünlerine devam

Son düzenleme:
canim eskiden 7 de yatardik 12 de beslerdim 6 da kalkardik
simdi 7 de yatiyoruz 12 de kalkiyoruz
sonra 3 kadar saat basi
3 ten sonra da yarim saatte bir kalkiyorlar
dr a sordum normal dedim (tabii kendisi ayni durumda olsa ne der orasi mechul)
masallah hicbir hastaligimiz da yok
galiba beni cildirtmaya calisiyorlar
bu aralar kaybetme korkusu mu ne varmis bilmiyorum fellik fellik cozum ariyorumm

bızde de temometre var sımdı baktım 80 yazıyo bu nemın cok fazla olmasımı? Kuru oksuruk faranjıt yapıyo bende ıhlamur ve zaksam 1 cay kasıgı zeytın yag verdım azalttı tavsıye ederım canım

şöyle yapsan (demesi hep kolay ama)

o saat 7 yi biraz daha geçe çeksen 9-10 gibi. bu şekilde en azından sen biraz gece uykusu almış olursun.
o arada da destekçin eşin olsun en azından akşamı kurtar canım.
bu kaybetme korkusu neymiş?:44:

bızde de temometre var sımdı baktım 80 yazıyo bu nemın cok fazla olmasımı? Kuru oksuruk faranjıt yapıyo bende ıhlamur ve zaksam 1 cay kasıgı zeytın yag verdım azalttı tavsıye ederım canım

80 mi?
40-50 arası olsa yeter de artar bile. Fazla nem daha da hasta eder insanı, bizler için de zararlı bence.
Bu nem makinelerinin fazla çalıştırılması da yerdeki tozu bakterileri havaya veriyormuş.

80 mi?
40-50 arası olsa yeter de artar bile. Fazla nem daha da hasta eder insanı, bizler için de zararlı bence.
Bu nem makinelerinin fazla çalıştırılması da yerdeki tozu bakterileri havaya veriyormuş.

valla o nemımı gosterıyor bılmıyorum sımdı baktım 75 yazıyo ev sıcaklıgıda 26 derece uygunmu bebek ıcın? Bende buhar makınası yok ketıl calıstırdım bıraz 3dk falan bılmıyodum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…