ayy yerım yerım ısırırım o tonton butları:* benım kızlarına koyalım bak nasıl sel yapıyorlar her yerı bu arada bende senın kıza hayranım...:*buda bizim banyo keyfimiz suyu çok seviyoruz
canım bir şey sorucam sen hem ağustos annesisin hemde hamilemisin
canim eskiden 7 de yatardik 12 de beslerdim 6 da kalkardik
simdi 7 de yatiyoruz 12 de kalkiyoruz
sonra 3 kadar saat basi
3 ten sonra da yarim saatte bir kalkiyorlar
dr a sordum normal dedim(tabii kendisi ayni durumda olsa ne der orasi mechul)
masallah hicbir hastaligimiz da yok
galiba beni cildirtmaya calisiyorlar
bu aralar kaybetme korkusu mu ne varmis bilmiyorum fellik fellik cozum ariyorumm
yokk canım be yaaaaa haziran annesi olacam inşallah sadece yeğençemee yorum yaptım teyzesii oluyorumda
geçmiş olsun ben hamileyken rahim ağzı yetersizliği diye bir topik takibi yapıyordum orada çok tecrübeli bayanlar var benim anladığım istanbulda ataşehir memorial da Arda bey diye bir dr var. gebelikteki bebek ve rahimle ilgili problemlerde ekstra uzmanlığ varmış.merhaba kızlar, öncelikle maşallah kuzulara her biri dünyalara bedel, çok tatlılar yauuuu:))
Kızlar(özelikle istanbuldakiler) arkadaşım iki gebeliğinde de ikinci ayda bebeklerinin kalbi durmasından dolayı almak zorunda kaldı(, şimdi de istanbula tedaviye gelmek istiyor önerebileceğiniz bir doktor var mıdır?
Şimdiden teşekkürler
dun en son babamizi yataktan attik ucumuz yattik (ki bunu hic istemedigim halde)
bugün doktor kontrolümüz vardı herşeyi iyi çok şükür ama yanaklarında egzema çıkmış doktor senin yediklerinden alerji olmuş dedimustelanın kremini kullancaz artarsa baika krem vercek kortüzonlu inş artmaz 500 gr almışız oyüzden ekgıdaya geçicez ama ne verceğimi söylemedi tattır sadece dedi ne tattırcağımı söylemedi ama kızlar acil yardım edin ne vercem ben şimdi ilk yoğurtla başlanıyo sanırsam bide nekadar vercem
merhaba kızlar, öncelikle maşallah kuzulara her biri dünyalara bedel, çok tatlılar yauuuu:))
Kızlar(özelikle istanbuldakiler) arkadaşım iki gebeliğinde de ikinci ayda bebeklerinin kalbi durmasından dolayı almak zorunda kaldı(, şimdi de istanbula tedaviye gelmek istiyor önerebileceğiniz bir doktor var mıdır?
Şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 604001 ablamıs cok saskın kardesı cok fena yoluyo
Benim herif sizin bu resimleri görmesin,evinizi bombalar valla, bu konularda çok hassas
Huzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum
Eki Görüntüle 604054
keyfmm yerindeydi be anne niye uyandırdın ki şimdi beni :)
Eki Görüntüle 604056
bu da şuan çekildi sıcak sıcak tazecik :)
Eki Görüntüle 604057
demircan senın oğlusla benımkı kk da topık acmıslar 2012 agustos bebekleri diye
bizde dun aksam cektmiştik
Eki Görüntüle 604078
buda bizim banyo keyfimiz suyu çok seviyoruz
ya kizlar geceleri bu saat basi uyanmaya care ariyorum haril haril nette
bulan varsa bana da haber verebilir mi
zira tam zombi oldum
saat basi uyaniyorlar
ee iki tane var dolayisiyla ben yarim saatte bir uyanmis oluyorum
ee zaten yarim saatte tekrar uykuya daliyor
dolayisiyla ben bir saat icinde 5 - 10 dk uyumus! oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?