2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz odalari ayirdik biri esimle biri benle yatiyor bi nebze faydali oldu gibi

geçmiş olsun ben hamileyken rahim ağzı yetersizliği diye bir topik takibi yapıyordum orada çok tecrübeli bayanlar var benim anladığım istanbulda ataşehir memorial da Arda bey diye bir dr var. gebelikteki bebek ve rahimle ilgili problemlerde ekstra uzmanlığ varmış.

benim kızımın yanagındada var nerdeyse dogdugundan beri biz öptügümüz için sanmıştık başlarda öpmemeye gayret ettik geçmedi daha sonra gripten dolayı acile gittigimizde doktor gördü kortizonlu krem yazdı 5 gün kullan başka kullanma dedi 5 gün kullandım geçer gibi olmuştu ama tamda geçti diyemem kremi bırakınca tekrar çıktı özellikle banyodan sonra çok kızarıyo vede kaşınıyo kaşımaya çalışırken tırnakları kesilmiş olmasına ragmen o kadar ugraşıyoki yinede kaç kez çizdi derin hemde
geçen hafta çocuk doktoruna götürdük atopik dermetit dedi bazı bebeklerde olabiliyomuş sebamed şampuan kullan nemlendirici sür dedi mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum bir kezde sabemedle yıkadım bakalım geçecekmi hiç bi ilaç vermedi yani:26:

Ben Medipol Hastanesi'nde Bahar Çağlar ile doğum yaptım çok memnundum,ayrıca Hakan Apaydın ve Şükriye Leyla Altuntaş da bu hastanenin en iyi doktorlarından.Kadıköy Acıbadem de ise Şule Selvi'yi tavsiye edebilirim.

iyi akşamlar kızlar

devam sütüyle yoğurt yapan var mı?

ev yoğurduna göre daha mı faydalı olur.

anneme bile sorduğumda bilmiyor devam sütünden yoğurdu yani duymamış.

bende mayalıcamda nasıl yapsam dedim.deneyen varsa tecrübesini anlatbilir mi?

tadı falan nasıl oluyor

Benim herif sizin bu resimleri görmesin,evinizi bombalar valla, bu konularda çok hassas

bızde bu konida cok hassasuksadece foto amaclı cektık teyzesı.ben odada cep tel falan bırakmıyorum hep antreye cıkarıyorum hamıslıkten buyana.
yalnız kablosuz net ıle kablolu nu nne farkı var radyasyon acısından hıc duymamıstım tatlım

ilk 6 ay sadece anne sutu
6.ayı doldurunca ilk baslanacak ek gıda yoğurt
anne sutu
meyve-sebze suyu
yumurta sarısı(1/4 oranonda)
pekmez
7.ayı doldurunca
anne sutu
yumurta sarısı( tam)
ekmek içi,pirinç unu,sutlu mama
meyve suyu ,yoğurt
et(balık,tavuk,dana eti)
pekmez
8.ayı doldurunca
anne sutu
kıymalı sebzelı ıyı ezılmıs ev yemeklerı
kahvaltıda tam yumurta veya pastorıze peynır(tuzu alınmıs)
kurubaklagıl corbaları veya ezmelerı(nohut kuru fasulye,mercımek)
meyve suyu veya puresı
pekmez yogurt
9.ayı doldurunca
artık cocuga uygun catal kasık ıle aıle sofrasına oturtulabılınr
ancak asagıdakı besınler cocugun menusunde mutlaka olmalıdır
anne sutu
ev yemekleri
tarhana,mercımek corbası,unlu ve yogurtlu corbalar
yumurta,pastorize peynır
yoğurt
etler
taze meyve veya sebze suyu.....
dıyor

güzel anneler ve bebişlerine selamlar

yarın kızıma yürüteç almayı planlıyorum inşallah ankarada oturan anneler tavsiye edeceğiniz yerler varmı bide alırken neye dikkat edeyim

Wavybaby cim uykulari geliyor bir turlu durmuyorlar hadi oglan 8e kadar falan dayaniyir da kiz mumkun degil. Ne sebeklikler yaptim yok
Ouzi cim sen sanslisin ne bizim babada ne de bebeler de oyle bir idtek var
Alsencim 4 kisi yatmak cozumse hemen yarin 2*2 yatak aliyorum :))

Cevre cim ben ank. Da ulustan aldim 40 tl ye. Yerli uretim boyu ayarlaniyor oyuncaklari var ve dengeli bir bak derim

Bugün milupa nın sitesinde okudum aynen şöyle diyor:gece sık uyanan bebeğinizi hergün yattığı saatten bi yarım saat önce yatırın nasıl deliksiz uyuduğuna şaşıracaksınız!!Valla denedim bugün hadi bakalım görücez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…