Cevre cim ben ank. Da ulustan aldim 40 tl ye. Yerli uretim boyu ayarlaniyor oyuncaklari var ve dengeli bir bak derim
Aman nin uyudular ne yapsam mutfagi salonu mu toplasam yarina yemek mi yapsam banyo mu yapsam camasirlarimi yikasam utumu yapsam biberonlarimi yikasam....sam....sam...sam
Huzurlarınızda çok sevgili kızım afedersiniz oğlum
Eki Görüntüle 604054
keyfmm yerindeydi be anne niye uyandırdın ki şimdi beni :)
Eki Görüntüle 604056
bu da şuan çekildi sıcak sıcak tazecik :)
Eki Görüntüle 604057
aynen muffin çatalla ez bir tanıdıgım var hep muhallebi kıvamında yediği için çocuk 8 yasında taneli bişey yemiyor çok kotu bende taneli vermeyi dusunuyoru hep
Kızlar ek gıdaya başlayan var mı muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz bana bilgi verir misiniz bazıları anne sütünden yapıyorlarmış benim sütüm zaten azalmış ona nasıl katayım?Bir de benim bebiş kaşığa hiç ağız açmıyor.Kesinlikle yemiyor hele yoğurda ağzı kilitli duruyo.Nasıl alışıcaz yaa?
bugün doktor kontrolümüz vardı herşeyi iyi çok şükür ama yanaklarında egzema çıkmış doktor senin yediklerinden alerji olmuş dedimustelanın kremini kullancaz artarsa baika krem vercek kortüzonlu inş artmaz 500 gr almışız oyüzden ekgıdaya geçicez ama ne verceğimi söylemedi tattır sadece dedi ne tattırcağımı söylemedi ama kızlar acil yardım edin ne vercem ben şimdi ilk yoğurtla başlanıyo sanırsam bide nekadar vercem
canım rotada kusma riskine karşı ya hemen önce ya da hemen sonra besleme sakın. hatta huysuz olmaması için de yarım saat önce besle çıkabiliyorsan evden öyle çık. kontroldü şuydu buydu derken onu sindirir öyle rotasını olur. hem de karnı tok uyur dönüşte rahat edersin. ama aşının ertesi mama verme hemen, ya da hemen öncesi.
ya kizlar geceleri bu saat basi uyanmaya care ariyorum haril haril nette
bulan varsa bana da haber verebilir mi
zira tam zombi oldum
saat basi uyaniyorlar
ee iki tane var dolayisiyla ben yarim saatte bir uyanmis oluyorum
ee zaten yarim saatte tekrar uykuya daliyor
dolayisiyla ben bir saat icinde 5 - 10 dk uyumus! oluyorum
benim kızımın yanagındada var nerdeyse dogdugundan beri biz öptügümüz için sanmıştık başlarda öpmemeye gayret ettik geçmedi daha sonra gripten dolayı acile gittigimizde doktor gördü kortizonlu krem yazdı 5 gün kullan başka kullanma dedi 5 gün kullandım geçer gibi olmuştu ama tamda geçti diyemem kremi bırakınca tekrar çıktı özellikle banyodan sonra çok kızarıyo vede kaşınıyo kaşımaya çalışırken tırnakları kesilmiş olmasına ragmen o kadar ugraşıyoki yinede kaç kez çizdi derin hemde
geçen hafta çocuk doktoruna götürdük atopik dermetit dedi bazı bebeklerde olabiliyomuş sebamed şampuan kullan nemlendirici sür dedi mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum bir kezde sabemedle yıkadım bakalım geçecekmi hiç bi ilaç vermedi yani:26:
Eki Görüntüle 604069 kızlar evı dogal nemlendırmenın yolunu buldum ketilburası kızlarımın odası bazen kuru kuru oksuruyolar aklıma bu formul geldı
ayneeeen canım 500 gr almışız 5 . ayda.bacağında bşzimkinin egzema ya da mantar gibi bişey var o da alerjik sanırım.kuruyemiş çikolata yiyor musun?
belki de salyasından olmuştur yanağı
Eki Görüntüle 604494 Eki Görüntüle 604495 kızlar kızımla bugün gezmelere gittik yeni geldik ii akşamlar nasılsınız
teyzemin tanıdığının kızı hep püre yemiş.taneli yiyince hala kusuyormuş kız.şu an 1. sınıfta hala taneli yşyemiyor
anamm bu nası bi poz öyle sanırsın kral suitinde jakuzi keyfi yapıyo:))
Merhabalar herkeslere ve minik kuzulara
Bugun yine misafir gunuydu. 12 kisiiiiii. Neyseki bir arkadasim cok yardimci oldu. Bulasik birakmadi hepsini topladi allah eazi olsun. Bi misafirin daha sonuna geldik. Bakalim yeni kara nerdeymis
ilk 6 ay sadece anne sutu
6.ayı doldurunca ilk baslanacak ek gıda yoğurt
anne sutu
meyve-sebze suyu
yumurta sarısı(1/4 oranonda)
pekmez
7.ayı doldurunca
anne sutu
yumurta sarısı( tam)
ekmek içi,pirinç unu,sutlu mama
meyve suyu ,yoğurt
et(balık,tavuk,dana eti)
pekmez
8.ayı doldurunca
anne sutu
kıymalı sebzelı ıyı ezılmıs ev yemeklerı
kahvaltıda tam yumurta veya pastorıze peynır(tuzu alınmıs)
kurubaklagıl corbaları veya ezmelerı(nohut kuru fasulye,mercımek)
meyve suyu veya puresı
pekmez yogurt
9.ayı doldurunca
artık cocuga uygun catal kasık ıle aıle sofrasına oturtulabılınr
ancak asagıdakı besınler cocugun menusunde mutlaka olmalıdır
anne sutu
ev yemekleri
tarhana,mercımek corbası,unlu ve yogurtlu corbalar
yumurta,pastorize peynır
yoğurt
etler
taze meyve veya sebze suyu.....
dıyor
ayy yerım yerım ısırırım o tonton butları:* benım kızlarına koyalım bak nasıl sel yapıyorlar her yerı bu arada bende senın kıza hayranım...:*
valla o nemımı gosterıyor bılmıyorum sımdı baktım 75 yazıyo ev sıcaklıgıda 26 derece uygunmu bebek ıcın? Bende buhar makınası yok ketıl calıstırdım bıraz 3dk falan bılmıyodum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?