2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım terleyen çocuk hasta olur zaten benimde 23ü geçmez ama banya yapca zaman baya sıcak oluyo

Kod:

bende bende bende istiyorum:26:

Ben de istiyorum.. Tüm topik istiyor olabilir:))

Alıntı yapıp, yazmayı unuttum.. Seherinde aile hastanesi Ali Osman Koyuncuoğlu'nu tavsiye ederim. Sorunlu gebelik, tüp bebek vs. İle bayağı uğraşıyor..

yeni resimler süper yaa maaşallahh

şenaysen Allah yardım etsin sana ben bitaneyle zor yetişiyorum herşeye sen yorgun uykusuz en kısa zamanda çözüm bulursun inşallah...

bizden haberler şöyle haftasonu annemlere gittik babam için mevlüt yapıldı..bizim beray hanım millet gelmeden şen şakrak millet gelmeye başlayınca bastı yaygarayı durmuyor...mamayı içirdim gazını bile çıkarmadı kucağımda uyudu (kendiliğinden ferber oldu) şoka girdim hayatta uyumazdı öyle sardım sarmaladım evde sobalı elim ayağıma dolaştı tam perişanlık o kopma noktası , çıkaramıyorum çocuğa dışarı soğuk odalar , neyse ablamın evi çok yakın hemen oraya götürdüm babası bekledi başında mevlüt bitene kadar...zor yaa başka düzende çocukla gezmeler bizimki sakinliğe alışkın o kadar kalabalık ilk kez gördü

Gunaydin bebeleri uyuttum meyvesini yikadim bulasiklari babaya biraktim geldim nete on dakikam var on dakkaya kalmaz uyanirlar

Canlar arastirdim bisey bulamadim hipp biskuvisi varmis sekersiz organik bilgisi olan var mi

Benimkileri gorsen tam yabani ucten fazla adam gorunce delleniyorlar

Herkese günaydın zombilik üzerime yapıştı 1 de yattım 5 de kalktım üzerinede iş yerinde yorgunluk cabası.. gece 1de zorla uyuttum sonra sızmıs kalmısım hiç bişe duymadım sabah 5 de gözümü bir açdım kız yanımızda şok oldum ben bunu yerine yatırmamısmıydım die iyice bunadım dedim gece uyumamıs yine babası ben duymayayım die içerlerde uyutmus yanımıza yatırmıs ordada kalmıs kızm ama üzerinini yarısı açıktı açmıs üstünü inş hasta olmaz ya..

Gunaydin bebeleri uyuttum meyvesini yikadim bulasiklari babaya biraktim geldim nete on dakikam var on dakkaya kalmaz uyanirlar

gunaydın kankı:) bende su an emzırıyorum dıgerıde bagırıyo :) oo ne guzel benım esım anca ayakta sallar

Canlar arastirdim bisey bulamadim hipp biskuvisi varmis sekersiz organik bilgisi olan var mi

ewet arkadasım çok övüyor eşi yurtdışına gidip geliyor kesinlikle hipp den baska bişe kullanmamıs onun kızı su an 2.5 yasında biskuvinin üzerinde 8 9 ay gibi nir ibare war ama o yüzden emin olmaıyorum mamaya koysak 1 tane bişe olumu ki

gunaydın kankı:) bende su an emzırıyorum dıgerıde bagırıyo :) oo ne guzel benım esım anca ayakta sallar

Ya ben birini emzirirken digerinin aglamasina dayanamiyorum hatta digeri bagirinca emen de birakip aglamaya basliyor.actim tv de sesini zor duyuyom cocuklar uyusun

Ya bi uyuyun 30 dakikadan sasmaz ikisi birden pit ac gozu

Ya ben birini emzirirken digerinin aglamasina dayanamiyorum hatta digeri bagirinca emen de birakip aglamaya basliyor.actim tv de sesini zor duyuyom cocuklar uyusun

ayy cnm yaa senınkılerde baya bı kuduruklarmıs senın bebeklkıgınde oylemıymıs:) benım sevval kızım cook mızmız cok bagırıyo valla sabretmekten baska care yok alıstım ben artık

Doktorumuz söylemişti ,kablosuz modem,cep telefonu,telsiz ev telefonu ;bunların hepsi radyasyon kaynağı,yaydığı titreşimler bebeği sürekli uyarır dedi.Hatta avm ler,kapalı alanlar bunların hepsindeki tüm aletler,vericiler bilmemneler hep rahatsız eder mümkün olduğu kadar götürmeyin demişti.Biz bugüne kadar sadece 1 kez avm ye gittik,o da mecburen.Benimki zaten o kadar kalabalıkta durmaz,yeni yeni yabancılama huyundan vazgeçiyo...

Aman nin uyudular ne yapsam mutfagi salonu mu toplasam yarina yemek mi yapsam banyo mu yapsam camasirlarimi yikasam utumu yapsam biberonlarimi yikasam....sam....sam...sam
Hiçbrini yapma ,keyif yap

Eki Görüntüle 604494 Eki Görüntüle 604495 kızlar kızımla bugün gezmelere gittik yeni geldik ii akşamlar nasılsınız
Anammmm ,yerim seni ben tontilik...Bizim kızlar büyüyüp elbiseler giydikçe topikteki erkek anaları iyice deliricek gibi görünüyo

kızlar ben johnsos baby şampuan kullanıyorum ama çocuk banyo yapıo şöle bi burcu burcu kokmuyo değiştircem ne tavsiye edersiniz
Ne kadar koku o kadar parfümmmm...

Aynı fikirdeyim ,benimki çok sıcakta darlanıyo zaten.Evimiz de büyük,o kadar ısıtmak da çok masraflı Termometreye bakıyorum ,genelde 21 derecede duruyo.Doktorumuz şunu söylemişti ; kışın evde normal bir kıyafet üzerine de hırka giyilecek derecede olmalı ev ısısı...Vücut dengesi yazı kışı ayarlayabilmeliymiş,bence mantıklı,yazın 25,kışın 25 derece olmamalı...Şey gibi;sebze ve meyveleri mevsiminde tüketelim gibi bişey

Yanınızda nasıl yatırıyosunuz ,benimki alıştı mı yoksa huyu mu öyle bilmiyorum,normalde hiç bizimle yatmadı (hiç denemedim zaten) haftasonu abimde kaldık,ben Umay'la uyudum,uyurken de azıcık ayaklarına falan dokunayım,sevgi pıtırcığı olalım dedim ama ı-ıııı ,itip durdu ayaklarını cadı Ben de aman dokunmayım,aman uyanmasın diyerekten kasıla kasıla uyumuşum,hala ağrıyo heryerim

Ya bi uyuyun 30 dakikadan sasmaz ikisi birden pit ac gozu
Bunların doğuştan ayarlı heralde saatleri,Umay'ın da gündüz uykusu asla 31 dakika olmaz,en fazla 30 dak.

kızlar bir site buldumm kullandıgınız yada kullanamadığınız seyleri satıyorsunuz gecen hafta bi tulum aldım benim kızım uzun oldugu için 6 aylıktı aldıgım tulum kesin olur dediim yıkadım dar kalıplıymışşş iadede edemedim koydum siteye bakalım nolacak

Eki Görüntüle 604494 Eki Görüntüle 604495 kızlar kızımla bugün gezmelere gittik yeni geldik ii akşamlar nasılsınız

maşallah sana şirine, elbiseler de ne kadar yakışıyor saçlı olunca benim keltoş kızımda elbiseler erkek bebeğe giydirilmiş gibi duruyor

adı neymiş sitenin canım merak ettim

Hangi site canım o ,ben de uyku tulumu alıcam.Hatta bugün unnadoda bi kampanya var,tam ona bakıyodum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…