Allah şifasını versin canım. İnsan kendini hiç düşünmüyor da bebeğine en ufak bişey olduğunda hiç aklından gitmiyor, sanki sürekli kalbi ağrıyor gibi oluyor biliyorum.İnşallah kısa zamanda geçer.DR. BERL BAYRAK BULUCU kızlar beğeneceğinizi biliyorum.kızımın laktoz olayı geçsin dualarınızı bekliyorum.
yarın doktora gidiyoruz canım, devam ediyor ne yazık ki. umarım dönemsel ya da tepkisel der doktor:18:
slm;geçen hafta bende sormuştum bu konuyu forumda.benim bebiş 5,5 aylık oldu.son mamasını 2 numara aldım.pek bişey farketmedi yani sindirim olarak sende kullanabilirsin
agır degil bende çekinmiştim ilk verirken:)))
Kızlar bakıcıyı gönderdim dün akşam. Sîze yazmıştım zaten beni sinir eden hareketlerini, akşama kadar da devam etti. Ben de eşim gelince söyledim. Sizden bebek bakımı konusunda beklediğim performansı göremedim bu yüzden çalışmak istemîyorum dedim. Yaptığı şeyleri de söyleyecektim aslında am fırsat vermedi. Tamam siz bilirsiniz, önemli değil dedi, hemen üstünü gîyindi. Parasını da verdim gitti. 4 günde yolladığım için biraz burkuldu içim ama hak etti, pişman değîlim.. Bakalım bundan sonra daha dikkatli davranacağım. Bir de biriyle anlaşırsam baştn söyleyeceğim bir hafta deneme süresi,,hafta sonunda yeniden konuluruz diye. O zaman göndermek istersem içim daha rahar olur.. Tabî inşalah gerek kalmaz. Bu devirde doğru düzgün çalışan însan bulmak çok zor.. Bu birde referanslıydı. Kızlar bakıcı bulursanız evde en azından bir hafta birlikte zaman geçîrin. Ben direk îşe gitmiş olsam bu kötü yönlerini göremezdim herhalde, çünkü yüze karşı çok güler yüzlü, ilgili duruyordu..
kızlar kızımı yarın anneme bırakıcam sebze püresi yapıp kavanoza koymak istiyorum geceden yapsam olur mu yarın mı yapayım bide nasıl yapıcam patatesle havucu haşlıyorum
pişkinmiş bakıcı.tamam siz bilirsiniz demek ha.bu ne ya.kaç tl veriyordun ve nerden referanslıydı ?sen gidince hiç ilgilenmezdi bence iyi yapmışssınKızlar bakıcıyı gönderdim dün akşam. Sîze yazmıştım zaten beni sinir eden hareketlerini, akşama kadar da devam etti. Ben de eşim gelince söyledim. Sizden bebek bakımı konusunda beklediğim performansı göremedim bu yüzden çalışmak istemîyorum dedim. Yaptığı şeyleri de söyleyecektim aslında am fırsat vermedi. Tamam siz bilirsiniz, önemli değil dedi, hemen üstünü gîyindi. Parasını da verdim gitti. 4 günde yolladığım için biraz burkuldu içim ama hak etti, pişman değîlim.. Bakalım bundan sonra daha dikkatli davranacağım. Bir de biriyle anlaşırsam baştn söyleyeceğim bir hafta deneme süresi,,hafta sonunda yeniden konuluruz diye. O zaman göndermek istersem içim daha rahar olur.. Tabî inşalah gerek kalmaz. Bu devirde doğru düzgün çalışan însan bulmak çok zor.. Bu birde referanslıydı. Kızlar bakıcı bulursanız evde en azından bir hafta birlikte zaman geçîrin. Ben direk îşe gitmiş olsam bu kötü yönlerini göremezdim herhalde, çünkü yüze karşı çok güler yüzlü, ilgili duruyordu..
wavybaby merhaba;
benim kızım da gözünü kaydırıyor arada özellikle yakına baktığı zaman. çocuk doktorumuz 3 aylıkken göz doktoruna yönlendirmişti. Güven hastanesinde göz doktoruna gittik. 6. ayda tekrar kontrol edelim dedi. uzman hekim prof du. ancak dünya göz hastanesini aradım, bebeklerde şaşılık konusunda uzman hekiminiz kim var dedim bana yine bir prof ismi verdiler. randevu aldım ona götüreceğim. istersen sende dünya göz hastanesi ya da kudret göz hastanesini arasan durumu anlatsan konunun uzmanı bir göz hekimine yönlendirebilirler.tabi bildiğin göz doktoru yoksa diye dedim. inşallah geçici bir durumdur.Allah tüm bebekleri korusun.
İnşallah korktuğun gibi bişey çıkmaz canım. Ben de geçen hafta götürdüm oğlumu göz doktoruna.Sağ gözünde alt göz kapağı dönmesi var. Alt kirpikleri gözünün içine giriyor, neredeyse 2. ayından beri. Çocuk doktoruna söylediğimde pek önemsemediği için rahattım. Ama tesadüfen bi internette araştırayım dedim ameliyattan başka çaresinin olmadığı yazıyordu bütün sitelerde. Bütün gün ağlamıştım. Ertesi gün sabahtan götürdük Çok şükür bizimki yanağından aşağıya doğru çektiğimizde düzeldiği için iki yaşına kadar kendiliğinden geçermiş. Dünyalar benim oldu. İnşallah sende mutlu bir haber alırsın bugün, dualarımız seninle.
Iyi geceler sut sagiyom yine dart dart .kalkmaz ins benim sipalar
Gunaydinlar
Nasilsiniz?
Kizlar gunaydin gecrlrri kizim oksuruyo ama gundyz oksurmuyo ne yapabilirim burnuda tikali bide bugun 5 aylik kontrolu var bu halde rotanin 2. Dozunu yapar mi acaba Bide ayin 21 inde 5 aylik olcz 2 gun once olsa nolurki
bigün girmiyorum sayfalar almış başını gidiyorhala iyileşemedim bide üstüne oğluşumda hasta oldu perşembe gecesi ateşi 39a çıktı zar zor düşürdük sonra tekrar çıkınca acile götürdük fitil yaptılar ancak 37.7 düştü boğazı enfeksiyon kapmış yavrumun tabiki benden geçmiş ateşdüşürücüyle antibiyotik kullanıyo kuzum şimdi daha iyi Allahtan bunlarla uğraşırken bide dün anlaştığım bakıcı aramasın ben işkura başvurmuştum oldu die nasıl moralim bozuldu nasıl bulcam 1.5ayda bakıcı kimseye güvenilmşyo gerçi herşeyde bi hayır vardır ya ben işe başladıktan sonra bıraksaydı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Gecmis olsun cnm bu bakiciyi bende degistirmek istiyom amanise basladim nasil olcak bilmiyom
bigün girmiyorum sayfalar almış başını gidiyorhala iyileşemedim bide üstüne oğluşumda hasta oldu perşembe gecesi ateşi 39a çıktı zar zor düşürdük sonra tekrar çıkınca acile götürdük fitil yaptılar ancak 37.7 düştü boğazı enfeksiyon kapmış yavrumun tabiki benden geçmiş ateşdüşürücüyle antibiyotik kullanıyo kuzum şimdi daha iyi Allahtan bunlarla uğraşırken bide dün anlaştığım bakıcı aramasın ben işkura başvurmuştum oldu die nasıl moralim bozuldu nasıl bulcam 1.5ayda bakıcı kimseye güvenilmşyo gerçi herşeyde bi hayır vardır ya ben işe başladıktan sonra bıraksaydı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?