2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bakıcıyı gönderdim dün akşam. Sîze yazmıştım zaten beni sinir eden hareketlerini, akşama kadar da devam etti. Ben de eşim gelince söyledim. Sizden bebek bakımı konusunda beklediğim performansı göremedim bu yüzden çalışmak istemîyorum dedim. Yaptığı şeyleri de söyleyecektim aslında am fırsat vermedi. Tamam siz bilirsiniz, önemli değil dedi, hemen üstünü gîyindi. Parasını da verdim gitti. 4 günde yolladığım için biraz burkuldu içim ama hak etti, pişman değîlim.. Bakalım bundan sonra daha dikkatli davranacağım. Bir de biriyle anlaşırsam baştn söyleyeceğim bir hafta deneme süresi,,hafta sonunda yeniden konuluruz diye. O zaman göndermek istersem içim daha rahar olur.. Tabî inşalah gerek kalmaz. Bu devirde doğru düzgün çalışan însan bulmak çok zor.. Bu birde referanslıydı. Kızlar bakıcı bulursanız evde en azından bir hafta birlikte zaman geçîrin. Ben direk îşe gitmiş olsam bu kötü yönlerini göremezdim herhalde, çünkü yüze karşı çok güler yüzlü, ilgili duruyordu..

kuzum bu saatte ne işin var uyutmadımı senınkı
ben ayakta uyuyorum esnemekten agzım yırtılacak kafam bır dusuyo sonra hop uyanıyorum sonra tekrar küt düsüyo ZZZzzzzzzzzz.....

DR. BERL BAYRAK BULUCU kızlar beğeneceğinizi biliyorum.kızımın laktoz olayı geçsin dualarınızı bekliyorum.
Allah şifasını versin canım. İnsan kendini hiç düşünmüyor da bebeğine en ufak bişey olduğunda hiç aklından gitmiyor, sanki sürekli kalbi ağrıyor gibi oluyor biliyorum.İnşallah kısa zamanda geçer.

yarın doktora gidiyoruz canım, devam ediyor ne yazık ki. umarım dönemsel ya da tepkisel der doktor:18:

İnşallah korktuğun gibi bişey çıkmaz canım. Ben de geçen hafta götürdüm oğlumu göz doktoruna.Sağ gözünde alt göz kapağı dönmesi var. Alt kirpikleri gözünün içine giriyor, neredeyse 2. ayından beri. Çocuk doktoruna söylediğimde pek önemsemediği için rahattım. Ama tesadüfen bi internette araştırayım dedim ameliyattan başka çaresinin olmadığı yazıyordu bütün sitelerde. Bütün gün ağlamıştım. Ertesi gün sabahtan götürdük Çok şükür bizimki yanağından aşağıya doğru çektiğimizde düzeldiği için iki yaşına kadar kendiliğinden geçermiş. Dünyalar benim oldu. İnşallah sende mutlu bir haber alırsın bugün, dualarımız seninle.

slm;geçen hafta bende sormuştum bu konuyu forumda.benim bebiş 5,5 aylık oldu.son mamasını 2 numara aldım.pek bişey farketmedi yani sindirim olarak sende kullanabilirsin
agır degil bende çekinmiştim ilk verirken:)))

milupayı arayıp sormuştum geçen hafta.1 ve 2 arasındaki tek fark 2 doyurucuymuş.ve 2 yi bazı bebekler sevmiyormuş 1 i öneriyoruz o zaman annelere dedi

Gunaydin canlar. Guya disari cikacaktik ama ankarada hava cok kotu.avm leri de sevmiyorum ya

Iyi yapmissin icin rahat olsun sonucta bebegin sozkonusu

kızlar kızımı yarın anneme bırakıcam sebze püresi yapıp kavanoza koymak istiyorum geceden yapsam olur mu yarın mı yapayım bide nasıl yapıcam patatesle havucu haşlıyorum

canım benim paylaştığım sitede var bu msjının birkaç msj yukarısına bak bebek yemek tarifleri var

pişkinmiş bakıcı.tamam siz bilirsiniz demek ha.bu ne ya.kaç tl veriyordun ve nerden referanslıydı ?sen gidince hiç ilgilenmezdi bence iyi yapmışssın

canım bizde göz kayması yok, sadece birşey uzattığımda kısıyor. görme problemi mi var diye götürüyorum:44:. gerçi yeni başladı 2 gündür böyle ama insan pimpirik yapmadan duramıyor çünkü ne kadar geç o kadar kötü... medicanadan randevu bulabildim dün akşam, doktoru da hiç tanımıyorum ama uzman prof diyerek güvenerek gidiyoruz ögleden sonra. gelişmeleri yazarım, ilgin için teşekkürler..

bilmem ki tatlım, bizimkinin kirpikleri çok uzun- ondansa bile doktor söylesin, çok canım sıkılıyo o kısınca.

bigün girmiyorum sayfalar almış başını gidiyor hala iyileşemedim bide üstüne oğluşumda hasta oldu perşembe gecesi ateşi 39a çıktı zar zor düşürdük sonra tekrar çıkınca acile götürdük fitil yaptılar ancak 37.7 düştü boğazı enfeksiyon kapmış yavrumun tabiki benden geçmiş ateşdüşürücüyle antibiyotik kullanıyo kuzum şimdi daha iyi Allahtan bunlarla uğraşırken bide dün anlaştığım bakıcı aramasın ben işkura başvurmuştum oldu die nasıl moralim bozuldu nasıl bulcam 1.5ayda bakıcı kimseye güvenilmşyo gerçi herşeyde bi hayır vardır ya ben işe başladıktan sonra bıraksaydı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Kizlar gunaydin gecrlrri kizim oksuruyo ama gundyz oksurmuyo ne yapabilirim burnuda tikali bide bugun 5 aylik kontrolu var bu halde rotanin 2. Dozunu yapar mi acaba Bide ayin 21 inde 5 aylik olcz 2 gun once olsa nolurki

Kizlar gunaydin gecrlrri kizim oksuruyo ama gundyz oksurmuyo ne yapabilirim burnuda tikali bide bugun 5 aylik kontrolu var bu halde rotanin 2. Dozunu yapar mi acaba Bide ayin 21 inde 5 aylik olcz 2 gun once olsa nolurki

bizim kontrolleri yapan hemşiremiz bir iki günden bişey olmayacağını söylemişti 22 ocakta 5 aylık olacağız bizde 4.ay aşısını 2 gün önce yaptırmıştık haftasonuna geldiği için eşimde pazartesi itibariyle gündüz işe gidecekti erkenden yaptırdık o yüzden

Gecmis olsun cnm bu bakiciyi bende degistirmek istiyom amanise basladim nasil olcak bilmiyom

İkinizede geçmiş olsun. Şu kış bir bitseydi ya
Bakıcı işi içinde Allah yardımcın olsun dediğin gibi sonradan olsaydı çok daha zordu şimdi zamanın var en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…