2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım paylaşımın iiçin.kızın nasıl oldu

Oku oku anca yetistim benim tostosum gunlerdir ne uyuyor ne duruyor ondan arada okuyup cikiyordum simdi bitirdim. Sanirim 3 4 gun oldu uykusuzu. Oncesind misafir dedim ama yoookkk misafir geceli 4 gun oldu hala gece uyumuyor. Ne guzl biraz erken yatiyor die seviniyorduk yine 12 yi geciriyoruz. Bu arada hamile haberini aldik bn de beklemedeydim dun muradima erdim. Bu ay da kazasiz atlattik .))

Keşke süt ve yoğurt sadece Ankara olmasa, güzel olurdu

Meraba 6 ayi gecen canlar bildigim senaysen var ama bizde haftaya 6 sylik olcaz mama direk 2 numaraya gecelim mi bisey farkediyormu sanki daha agir diye kalmis aklimda

slm;geçen hafta bende sormuştum bu konuyu forumda.benim bebiş 5,5 aylık oldu.son mamasını 2 numara aldım.pek bişey farketmedi yani sindirim olarak sende kullanabilirsin
agır degil bende çekinmiştim ilk verirken:)))

slm;geçen hafta bende sormuştum bu konuyu forumda.benim bebiş 5,5 aylık oldu.son mamasını 2 numara aldım.pek bişey farketmedi yani sindirim olarak sende kullanabilirsin
agır degil bende çekinmiştim ilk verirken:)))

Sagol canim 2 numara alayim bende

kızlar benim kız molfix ve coco cola reklamlarına bayılıyo ya.onlar çıkınca gözlerini tv den ayırmıyo ikigündürde bilegini çevriyo müziklerini duyunca.yakında ritimde tutar heralde bi ileri bi geri.çok tatlı oluyo

wavybaby merhaba;

benim kızım da gözünü kaydırıyor arada özellikle yakına baktığı zaman. çocuk doktorumuz 3 aylıkken göz doktoruna yönlendirmişti. Güven hastanesinde göz doktoruna gittik. 6. ayda tekrar kontrol edelim dedi. uzman hekim prof du. ancak dünya göz hastanesini aradım, bebeklerde şaşılık konusunda uzman hekiminiz kim var dedim bana yine bir prof ismi verdiler. randevu aldım ona götüreceğim. istersen sende dünya göz hastanesi ya da kudret göz hastanesini arasan durumu anlatsan konunun uzmanı bir göz hekimine yönlendirebilirler.tabi bildiğin göz doktoru yoksa diye dedim. inşallah geçici bir durumdur.Allah tüm bebekleri korusun.

Gunlerdir sutum yoktu gece uyumama ragmen dolmuyordu. Soylemesi ayiptir balik ve kuru sogan yedim ondanmidir yok mutfak tezgahimi bosalltim temizledim yaniiii (acayip moralim geldi temiz bir yer gorunce) ondanmidir bilemedim gunler sonra biraz sutum oldu

Kızlar arkadasımın 8 aylık bebegı var vee 3 haftalık hamıle uzuluyo sütten kessın mı sızce hemen

kızlar kızımı yarın anneme bırakıcam sebze püresi yapıp kavanoza koymak istiyorum geceden yapsam olur mu yarın mı yapayım bide nasıl yapıcam patatesle havucu haşlıyorum

kızlar kızımı yarın anneme bırakıcam sebze püresi yapıp kavanoza koymak istiyorum geceden yapsam olur mu yarın mı yapayım bide nasıl yapıcam patatesle havucu haşlıyorum
ben patatele havuç bi tatlı kaşığı pirinç bi tatlı kaşığı zeytinyağı birbuçuk su bardağı su koyup düdüklüde 15 dakika haşlıyorum.sonra blenderdan geçiriyorum çok güzel oluyor.öyle deneyebilirsin canım.
bende bişey soracağım,brokoli gaz yapıyormu kızlar?sizler bebeklerinize veriyormusunuz?

çok saol canım ya bu sğt konusunda çok hassasım her anne gibi arayanlarda çok iyi niyetle aramıyorlar zaten eminim hoşlarına bile gidiyodur

işte allah herkese kendi içiindekini versin fazlasını değil

hepimzin bu donemde zoruna giden yada hatırlamak istemediği donemler olabiliyor çok iyi anlıyorum seni ve yine ağlattın beni

Uzulme ya herkezin yasadigi farkli kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok benimde ikiz olacaginda neler soyledileer yok erken dogar yok kucuk olur yok sutun yetmez hamileligimi zehir ettiler .

hepsinin kafsını birbirine surtup kıvılcım çıkracaksın

Ne alaka kizlar yaaa bunami taktiniz kafayi. Emzirenler sadece o an mi aliyo kucagina kokusunu biliyo. Emzirmeyenler hicmi kucagina almiyo yani.

bencede cok sacma o bebek kim içten sevyor ilgileniyor bunun farkında ve ona gore tepkiler veriyor mesela en fazla 3 yasına kadar emecekler 3 yasından sonra annesini kokusunu unutacakmı anneliği boyle basite indirgemeleri beni cıldırtıyor

hanımlar bebeğinin sadece kafası terleyen anneler var mı acaba
benim kızımın emzirirken boncuk boncuk oluyor ve hafif ısınıyor

işte sacma sapan sekilde endilerine pay cıkaracaklar hangi ucundan tutsam elimde kalır diye dusunuyorlar

aysre cim geçmiş olsun ilk sunetimizide yaptık allah damatlıklarıyla gostermeyi nasip etsin maşallah
Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa 12.89 TL'ye

kizlar ben bundan aldim cocuk bakaaa bakaaa uyuyo bazen yada batag oyaliyo

aldım gitti

Eki Görüntüle 608683

prensesimim benim küçük meleğim

oyyy sarı papatyam benim gulucugunu seveyim senin

bizim kız uyumadı henüz yine ya deliricem

canım benmide kız sabahlattı bana belliki benim kızın bir sancısı var goturdum doktora baktı rutin seyler dedi :44::44::44:

aaa evet lütfen hizmetlerini ve gorevlerini aksatma çok ayıp (ondeki sen arkadakini anladın sen onu )

bende ilgileniyorum maalesef eşm birgun kendi pantolununu utuledi resmen harita cizmiş nasıl yapmışsa duzeltmek için tekrar yıkadım dusun artık

Ayy heyecanlandom esmanur kızım az once resmen bubaaa dedı yaa cook sasırdım ( nıye annee demedı yahuu:/)

benim kızda anni diyor biliyorum bilinçli değil ama olsun cok hoşuma gitti

aynende oyle oluyor bilmiyordum çok sasırdım ama

yani rahatlarını bozma konusunda bende katılmıyorum

canım tek yapman gereken istememe nedenini belirtim yollarınızı ayırmak nedenini acıkca soyleki bidaha baska birine yapmasın aslında bu dadı konusu ele alınmalı devletce belgesi olmayanı yapamasın ve belirli bir fiyat olsun ucretlerde cok fazla

Herkeze Gunaydin. Uyuyabildinizmi kizlar. Beni biraksalar da 6 ay kis uykusuna yatsam. Hayvanlar bu konuda ne sansli

ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarama tuz bastın

Anne olunca hassaslaştım, sizin kv hikayelerini okuyunca gaza geliyorum ,dalasım geliyo hepsine

aynen benim kaynanamda her k onusa ayrı bir yeniliğe imza atıyor her konuda ayrı ayrı uyarmak gerekiyoor cocuk gibi kv dalmak konusundada içimdeki en buyuk istek bu diyebilirim ayrıca kv yorumlarınada bayıldım soylemek istediklerimi ne guzelde dillendirmişsin

mama sandalyesi de cozum degil ki
dun bizimki mama sandalyesinde ozel yerinde duran tabagi aldi icinde yemekle beraber halinin ustune firlatti
bir de buyuk is basarmis gibi donup bana guluyor kizsam mi gulsem mi bilemedim

çok tatlı oluyorlar amaaaaa

hayatının hatasını yapmıssın bende eşime bıraktım ikide ir yattıgımodaya geldi yok bu nerde bunu nasıl yapacaz hangi çorabını giyderecegiz deli oldum tabi dedimki kalk eylem bosver hem uyumayacan hem sinirin artacak hemde ev elden gidecek kalkta sadece uykundan feragat et dedim

hadi allah sağlıkla dunyaya gelmesini ve buyutmeni nasip etsin birtanede prenses bağışlasın sana

kizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim

ama ağlanılır bu duruma el kadarken an an bu duruma geldiler oyyy yerim ben butun bebişleri

sabah keyfini sevsinler elma sekeri seni pekte yakısmıs kırmızı

O kadar dertlenmeyin ya ,sevişmeyin olsun bitsin Ben hiç telaş yapı muyum bak

sende bendensin olumune kankayız

senin kaynananı aastırmak için discoveriye gondermeli bak neslinin tek ve son kişisi olabilir benim kv yanına getirelim belki kapar ucundan

korkma git baktır erkenden yakalaman onemli en azından bir karar verebilirsin ama geciikrse asıl kork sezeryan oldugun için tehlikeli
beni de alın kulübe.2012 kv ye düşman ağustos anneleri diye grup açalım

bas elemanda geldiiiiii

takipteyim canım, umarım doktorluk bi sorun değildir de geçicidir. :26:

geçmiş olsun inşallah onemli değildir allahım yardım etsin tum bebişleri

hiç istemedi emin ol canım

benim kızda molfix reklamına bayılıyor çıkınca kahkaha atıyor resmen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…