kızlaaaaaaar, bilmiyodum online satışının olduğunuuuuuu
Ana Sayfa
Atatürk orman çiftliği ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ankaradakiler markette bulabiliyor (gerçi hepsinde değil ama) diğer iller için bence süper olmuş. Gerçi bazı ürünleri sadece Ankara içi teslimat ama diğerleri hazır bebeklere ek gıdaya geçmişken süpppppppppper olur, ürünleri çok kaliteli ve doğaldır.
Ouyyy o trabzonda sulale var ama hayir yokki gondersinler hasret kaldim yillardirbugün balık günümüz, istavrit ve çipura.
Her hafta trabzondan günü birlik balık geliyor, süpper oluyor...
kızlaaaaaaar, bilmiyodum online satışının olduğunuuuuuu
Ana Sayfa
Atatürk orman çiftliği ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ankaradakiler markette bulabiliyor (gerçi hepsinde değil ama) diğer iller için bence süper olmuş. Gerçi bazı ürünleri sadece Ankara içi teslimat ama diğerleri hazır bebeklere ek gıdaya geçmişken süpppppppppper olur, ürünleri çok kaliteli ve doğaldır.
Meraba 6 ayi gecen canlar bildigim senaysen var ama bizde haftaya 6 sylik olcaz mama direk 2 numaraya gecelim mi bisey farkediyormu sanki daha agir diye kalmis aklimda
sağol canım paylaşımın iiçin.kızın nasıl oldu
slm;geçen hafta bende sormuştum bu konuyu forumda.benim bebiş 5,5 aylık oldu.son mamasını 2 numara aldım.pek bişey farketmedi yani sindirim olarak sende kullanabilirsin
agır degil bende çekinmiştim ilk verirken:)))
ahh canım, sağol.
valla durum devam ama tedbirli ve mantıkçı babası birkaç gün gözlemleyelim, belki gelip geçici bir durumdur diyo. hatta bu yüzden bozuldum ona akşam. tik olabilir, taklit ediyo olabilir vs gibi bi sürü pollyanna tavrı işte. normalde bu hal annelerde olur ama hastalık oldu mu anneler de karmakarışık oluyor.
şu an ara ara hatta nadir olduğu için ben de 1-2 gün bekleme kararı aldım, ama takipteyim.
DR. BERL BAYRAK BULUCU kızlar beğeneceğinizi biliyorum.kızımın laktoz olayı geçsin dualarınızı bekliyorum.
ben patatele havuç bi tatlı kaşığı pirinç bi tatlı kaşığı zeytinyağı birbuçuk su bardağı su koyup düdüklüde 15 dakika haşlıyorum.sonra blenderdan geçiriyorum çok güzel oluyor.öyle deneyebilirsin canım.kızlar kızımı yarın anneme bırakıcam sebze püresi yapıp kavanoza koymak istiyorum geceden yapsam olur mu yarın mı yapayım bide nasıl yapıcam patatesle havucu haşlıyorum
çok saol canım ya bu sğt konusunda çok hassasım her anne gibi arayanlarda çok iyi niyetle aramıyorlar zaten eminim hoşlarına bile gidiyodur
canım ben ii bilmezmiyim benim kızım emmedi pek ememedi kavrayamadı karışık neler duydum emmediğinden senden ayrı kalsa aramaz durur dedilr sizce emmeyen bebek anneyi aramazmı kızlar emzirmeyince ben fasulyeden annemi oldum hakediyomuydum bu sözü hergün ağladım emziren gördümmü ağlıyorum bebeğim benim kokumu aramazmı emziremedim diye ne diyosunuz
Uzulme ya herkezin yasadigi farkli kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok benimde ikiz olacaginda neler soyledileer yok erken dogar yok kucuk olur yok sutun yetmez hamileligimi zehir ettiler .
Ne alaka kizlar yaaa bunami taktiniz kafayi. Emzirenler sadece o an mi aliyo kucagina kokusunu biliyo. Emzirmeyenler hicmi kucagina almiyo yani.
benim kızımın emzirirken boncuk boncuk oluyor ve hafif ısınıyorhanımlar bebeğinin sadece kafası terleyen anneler var mı acaba
canım benimmmmmmne çok kader ortağımız var burada ahh ahh ... hepimiz aynı şeyleri yaşadık sanırım , benim bebe de artık emmiyor ve sütüm kesildi , birde her gören emziriyormusun diye sormaz mı ... hayır yani ne yapıcaksın sana naeeeeeeeeeeeeeeeee Bende çok üzüldüm ağladım gizli gizli ve hala itiraf ediyorum çok üzülüyorum bu konu için
Neyse ben size traji komik bir şey anlatayım , bende KV den nefret edenlerdenimdoğum yaptım tabi genel anestezi olunca bi 8-9 saat sonra tam ayıldım , neyse geldi yine gudubet .. aldı kızımı kucağına , babanecimmmmmmmmmm ahh nasıl duruyor bende ilk doğduğunda ilk ben aldım ya kucağıma ilk benim kokumu aldıdedi (pis parfümü boca etmiş üstüne) :88: dellendiğim andırrrrrrrrrr , halbuki onun kucağına gidene kadar kaç kişinin elinden geçti ve aileden ilk baba aldı kucağına minik kuzumuuu
ay dünden beridir alıntı yapıp cevap yazmaya uğraşıyorum , bir türlü olmadı ,geçmiş olsun diyen herkese teşekkürlerrr ,
pişttt kız annelerinasılsınız
neyse
zambak öncelikle hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah , bazen bir şeyler hakkında ne kadar düşünürsek düşünelim kader kısmet işi ,inşallah sizin içinde en hayırlı ne ise o olur,
aklımda kalan ...kan grubu farklı olan arkadaş vardı , nasıl yaniiiiiiiiiiii dedim hem içimden hemdışımdan:))
annelik emzirmekle olmaz,evlat edinenler var onlar da mı anne değil, boşverin saçma sapan insanları kalp kırmaktan başka işe yaramıyor bazı insanlar
bakıcı işi zormuş ya, halen çalışmıyorum ama çalışmaya karar verirsem bilemedim şimdi :2:
ek gıdaya başlamadık biz henüz 6 aylık olucağızamayine de gecede 2-3 saate bir uyanıyor ,5 aydır kesintisiz 4 saat uyku uyumadan nasıl beceriyoruz ayakta kalmayı vay beeeeeeeee ek goda konusunda acelem yok benim , şansım varken neden emzirmiyeyim ki çoçuğu ,(gerçi kv ve kp bir an önce ek gıdaya geçsin diye bakıyorlar ama nese )
yürüteç kullanan var mı bizim doktor 8-9 aylık iken dedi, dönmesi içinde 7-8 ayı bulur dedi, 6.ay aşıları yaptıran ların yorumlarını göremedim, nasıl geçti acaba , yaptıranlara geçmiş olsun
minnakları öperimgözlerinden ve annelerine kolaylıklar dilerimm,
Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa 12.89 TL'ye
kizlar ben bundan aldim cocuk bakaaa bakaaa uyuyo bazen yada batag oyaliyo
bizim kız uyumadı henüz yine ya deliricem
sorma canm kv bütün gün uyutmus yine garibimi öle deme teyzesi uyusun annesi daha çamaşır sericek ütü yapıcak kızına yoğurt mayalayacak saat 12 bu arada lina hanım geri uyanacak onu besleyip uyutacak ewin beslemesi olarak bir köşeye kıwrılacak
Nasil yani bebekli bebekli bide esinin ne giyecegi ile mi ugrasiyorsun.ben hamile kaldigimdan beri esimin camadirlariylan kendi ilgilenir hatta benimkileri bile o utuler gerci vaktim olsa bende yaparim oyle yapmam etmem huylarim yoktur am a sagolsun yaptirmaz
Ayy heyecanlandom esmanur kızım az once resmen bubaaa dedı yaa cook sasırdım ( nıye annee demedı yahuu:/)
Bende hamileyken komşumdan duymuştum.Annem falanda şaşırmıştı biz hiç bilmiyorduk. Doğumdan sonrada banyo yaptırırken gösterdi nasıl olduğunu yaptık öyle gercekten cıktı siyah siyah noktalar. Normalde bi yapınca bayagı cıkıyormus ama Atakan zayıf oldugundan yapamadı öyle tutup, her banyoda yaptık. Sonra döküldü kendi yavaş yavaş. Sırtını ovalayınca cıkıyor dediğin gibi normalde banyo yaptırırken hepsinde cıkmıstır onlar ama bilenenler ona odaklanıp iyice ovuyor tümü cıkıyor.
Rahat etme konusu doğru mu bilemem :) Hastanedeki ilk gününden bu yana şöyle huzurlu uyuduğunu görmedim. Mızıklar durur hep uykusunda bile. Onuda çıkardıkta rahat rahat sırt üstü yattı mı, hayır. İlla kucak olacak hala aynı. Yani hepsinde cıkıyordur az az banyolarda sırtını ovuyoruz hafifce sonucta.
Herkse günaydın tabi..
Gece hiç uyuyamadım. Hem Ela çok uyandı, hem de bakıcı işini ne yapsam diye döndüm durdum.. Bu sabah 9:37'de geldi. Bakalım gün içinde nasıl davranacak..
Ben de evden çalışıyorum ama henüz az işim var, ama kadın Ela ie ilgilensin tavırlarını gözlemleyeyim diye yanlarına gitmiyorum, burda takılıyorum...
Herkeze Gunaydin. Uyuyabildinizmi kizlar. Beni biraksalar da 6 ay kis uykusuna yatsam.Hayvanlar bu konuda ne sansli
Ama öyle deme,tek başına dışarı falan ççıkmak istersin,gezmek dolaşmak,ya da önemli bi işin olur gidemezsin ,o kadar bağımlı olmasınnn.Hem yarın öbürgün evlenip gidecek şimdiden alışalım değil mi
Kelime söyleme değil de değişik ses denemeleri yapıyor şimdilerde,kendi sesi de hoşuna gidiyo heralde,uzattıkça uzatıyo
Göz doktoruna görünmeden panik yapma bence ...
Duymuştum ben ama o yenidoğan bebelerde oluyo diye biliyorum,yapmak hiç aklıma gelmemişti ama yen doğduğunda...
Siz bayağı sabırlısınız sanırım yaaa ,kendimi düşünüyorum da,böyle bir durumda ağzıma geleni söylerdim en edepsizinden.Hatta söylemişliğim de var ; benim de ilk günler azdı sütüm hatta sarılık bile oldu açlıktanMama verdim tabi birkaç kez ,kv o sırada birisiyle konuşuyodu telefonda ,"sütü de az işte,mama veriyo mecburen" dedi, durur muyum ben ; "birincisi lohusa bir kadına söylenecek en son laf sütün yetmiyodur , ikincisi de neden telefonda benim sütüm hakkımda konuşuyosun,kim olursa olsun bir daha konuşmıycaksın " dedim. O gün bugündür sadece ineklerin sütleri ile ilgili konuşabildi garibim Ha bi de,mevlüt yapmıştık biz Düzce'de komşular gelmişti ,ben de odadayken kv'ye soruyolar ,"annesi ni emiyo ?" ulan ben eşşekbaşı mıyım,yanında oturuyorum bana sorsana ,atladım tabi hemen ;" yok dedim biz değişiklik yaptık babasını emziriyruz " Kaldılar tabi ,ben de edepsiz gelin olaraktan imajımı tazeledim,ama daha da kimse bişey diyemiyo ,kafam rahat
Bi sabırtaşı daha , emzirmekle mi anne olunuyo yaaaBiriki gelip sevdiklerinde onlara bağımlı olacağını mı sanıyo bu dangalaklar be , ne takıyosunuz şunları yaaa,verin cevabını gitsinler...Hiçkimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz ,kimse büyüdüğünde emdiği anları hatırlamıyo değil mi,demek ki bağlılık emzirmekle alakalı değil,emekle alakalı...
Ya arkadaş bugün cuma dedim sevindiydim ama bunları okudum sinirim hopladı , "emin ol kokunu hatırlar,benim de yüzüme hiç bakmaz" deseydin ...Yok arkadaş,bunların ayarı kaçmış ,fabrika ayarlarına döndürmek lazım topunu
Kız annesi geldiiiiPazartesi olucaz aşılarımızı ,gelişmeleri yazarım canım
Buna benzer bişey hediye gelmişti bize ,bikaç gündür kullanıyorum ben de ,epeyce bakıyor,bakarken de sızıyor,ayağımda sallarken tabi
Bir bereli bebek daha...Çok tatlı annesi ,maşşallah yavruya
Devam sütüyle yapmadım hiç ama maya olarak activia kullandım,çok güzel tutuyo .Sade olanından tabii ki.
Naapiyim ama normal bi dille söylesem ,alttan alıyim desem,kadının ayarı yok ki ,bari diyorum edepsizlik yapiyim de bi daha yapmasın ,işe yarıyo ,aynı konuda iki kez cozutmuyo ...Ama her yeni konuda bi haşlamak gerekiyo ,haşlıyom itinayla.
Dualarına da amin diyorummmmm...
Anne olunca hassaslaştım, sizin kv hikayelerini okuyunca gaza geliyorum ,dalasım geliyo hepsine
mama sandalyesi de cozum degil ki
dun bizimki mama sandalyesinde ozel yerinde duran tabagi aldi icinde yemekle beraber halinin ustune firlatti
bir de buyuk is basarmis gibi donup bana guluyor kizsam mi gulsem mi bilemedim
düzen mi?
ne düzeniiii???
düzen ne arar laa bizim evdeee !
ben bu çocuğu anlamadıımm bir çok uslu bir delleniyor, dün gece çıldırttı beniii,
akşam uyumak bilmedi, 12 de o bağırış çığırış ben bağırış çığırış bayılttım sonunda ama sabaha kadar intikamını aldıı, 50 kere kalktıkkk..
artık 6 da en son ağlamaya başlayacakken yastığı kafama çekip çığlığı bastımmmm
eşim de tırsıp hadi yan odada uyu biraz ben bakarım işe de geç giderim dedi, sağolsun diycem ama pişman ettiiiii yaaa..
hadi ben 9 a kadar uyudum da uyandığımdan beri de o 3 saatte evi soktuğu halden çıkarmaya çalışıyorumm.
bu çocuk 6 aylık olacak nerdeyse ben daha 1 gün bu kadar dağıtamadım yaa bütün oyuncaklar ortada, kıyafetleri sağda solda, salon yatak odasına, yatak odası salona taşınmışşşş..
ayy ben uykusuzluğa razıyım yaaa
haa bu arada bu velet huysuzlaştıkça kullaklarını çınlatıyorum acı acııı İRİSSSSS
slm kızlar nasılsınız, galiba benim 2. hakikaten geliyor, değer 2 katı yükselmiş, ilk başta çok üzüldüm ama eşim yardımcı tutarız dedi. Allahtan aldır diye ısrarcı olan bir eşim yok. Tam tersi bana destek oluyor, henüz kalp atışını bile duymadım ama alıştım bu fikire. Belki çook istediğim kızım geliyordur...
kizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim
O kadar dertlenmeyin ya ,sevişmeyin olsun bitsinBen hiç telaş yapı muyum bak
aynen oyle yapıcam. irkilme:) benım kayınvalıdem normal bıldıgın kaynana değil:)) bana çok yardımı oluyo arkadaş gıbıyız o yzuden sıkıntı yok:) akşam eve gıttıgınde bebegın naıpıo senı gorunce:) kuzucuk
kafam karma karışık kızlar ne yapıcam bilemedim
ben lohusalıktan sonra normal dongume dondum 21 gunden 21 gune gecen ay ilaca başladım ama annemlerde kaldığım için 5 gün içemedim ilacımı eczaneye sordum bırak kulanma diğer ay başla dedi tabi prle konuyorduk ilac içerkende neyse 6 gün kanamam oldu 5 gün kız 21 gün gene olursun dedi 3 gün geçti ne gelen var ne giden ne yapayım ben şimdi sezeryanla doğum yaptım doğumum sıkıntılıydı dr gitmeye korkuyorum
beni de alın kulübe.2012 kv ye düşman ağustos anneleri diye grup açalım
takipteyim canım, umarım doktorluk bi sorun değildir de geçicidir. :26:
oh akşama kazandibim de hazır.
sütü arttırıyor bende, herkese yarar mı bilmiyorum o yüzden yazmadım- bi de malum kalori.
ama içindeki nişasta türevleri ve bol süt şekerle birleşince gelsin bebişlere sütler.
bugün kolaya kaçtım ama, dr oetkerinkini yaptım. mutfak mis gibi karamelize olmuş şeker kokuyor canınızı istettirmek gibi olmasın
kızlar benim kız molfix ve coco cola reklamlarına bayılıyo ya.onlar çıkınca gözlerini tv den ayırmıyo ikigündürde bilegini çevriyo müziklerini duyunca.yakında ritimde tutar heralde bi ileri bi geri.çok tatlı oluyo
sanırım alıntı rekoru kırdım :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?