2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim nolur kendinizi sakın üzmeyin senin yavrunu kallarının arasına alıp ona bir kere sarılman dünyalara bedel, yavrunun istediği senin sıcaklığın niye başkasında huzursuz oluyorlarda bizlere gelince susuyorlar bence bunun emzirmeyle hiç alakası yok emzirmek belki gelişim açısından faydalıdır ama sevgi olayının pek alakası yok diye düşünüyorum çünkü emzirmesen bişle o her dakika senin kollarında Allah muhabbetinizi hiç eksiltmesin benim abimin doğduğu gün anneannem vefat etmiş anneme 1 hafta söylememişler yeni doğum yaptı diye ama neden kendisini ziyarete gelmiyor diye üzülmeye başlayınca babam uygun bir şekilde söylemiş tabi üzüntüden anında sütü kesilmiş abim hiç emmemiş sonra az az geliyor demeye başlayınca abim 5-6 aylıkken bana hamile kaldığını öğrenmiş sonrada sıfır süt, ama ikisi arasındaki muhabbet hiç eksilmedi benden bile daha iyidir araları :)

hiç kafanıza takmayın sonsuz sevginizi her daim yavrularınızdan esirgemeyin, inanın ben emziriyorum ama emzirme ile sıkıntılar yaşadığımda emziremeyen anneleri düşünüp buraya çok yansıtamıyorum geçen kısır mevzusunu anlatıp ne kadar süt olduğundan bahsettiğim gün inanılmaz rahatsız oldum düşüncesizlik ettim gibime geldi, haklarınızı helal edin

çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın, bakıcı işi gerçekten çok zor bizde dün vedalaştık ama benden oldu bu tabi, eşim 2 hafta gündüzleri evde gece çalışıyor tabi o bakacak zaten sömestrda gireceği için ben de evde olacağım sonra şubatta AÖF sınavları için ankaraya gittiğimde kv mi getireceğiz inşallah 1 ay kalır sonrada annem gelirse yazı çıkarırız diye plan yaptık o yüzden bakıcı ile vedalaştım zaten onunda kv si hastalanmış kendi yanına almış ona bakıyormuş yani "hocam zaten gelip gitmem çok zorlaşmıştı" dedi isabet oldu yinede çok sıkıştığımda en azından 1 günlük falan gelebileceğini söyledi eğer oda müsait olamazsa sarıp sarmalayıp kursa götürürüm her halde zaten teyzeler bebişi getir deyip duruyorlar kalörifer bile yok soba yakıyoruz kursta

inşallah canım herşey yolunda gider bebiş mutlu mutlu büyür

kizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim
ay maşallah ya, benimki de abisini görünce ağzı kulaklarında geziyo, çok tatlı oluyolar
Sağol canım
Ayy evet birde oda ikiz olursa Sizi evden kovarlar valla bebeler evi ele gecirir hep birlikte
ay tebrik ederim valla canım ya, atlattın bu işi de, bravo sana

hımm iyiymiş:))

Benım de kayınvalıdem bakacak. inşallah bende salya sümük olmam
bizimde ayın 4 ünde 6 ay bıtecek. süt izni ni bir günde mı kullanıyosun yoksa hergun 2 saat mi?
hoşgeldiiin, nerelerdeydin nezmandır yoktun?
O kadar dertlenmeyin ya ,sevişmeyin olsun bitsin Ben hiç telaş yapı muyum bak
bendensin :)
Ya kaç gündür pzv le hamile kalan,tüplerini bağlatıp hamile kalan,yasmin le hamile kalanları okuduktan sonra,sen diyosun ki adet sonuydu,yılbaşıydı ,oldu mu şimdi

Wavybayb kızının gözü nasıl oldu?

yarın doktora gidiyoruz canım, devam ediyor ne yazık ki. umarım dönemsel ya da tepkisel der doktor:18:
umarım düzelir canım, ya da ufak bişeydir kolay tedavi edilir. Allah dermansız dert vermesin

Son düzenleme:
Gunaydin canlar. Guya disari cikacaktik ama ankarada hava cok kotu.avm leri de sevmiyorum ya

Gunaydinlar
Nasilsiniz?
Günaydınlar herkese,
biz güzel ve kuvvetli bir kahvaltı yaptık, herkes bi yerde takılıyoz öyle. ben de gezmek istiyodum bugün ama, balkona bile çıkılmıyo, üfürüyo valla fırtına. erciyes sağolsun:26:

pişkinmiş bakıcı.tamam siz bilirsiniz demek ha.bu ne ya.kaç tl veriyordun ve nerden referanslıydı ?sen gidince hiç ilgilenmezdi bence iyi yapmışssın

900 veriyordum. Daha önce çalıştığı kadınla konuşmuştum çok övmüştü. Ama o hiç beraber kalmamış, kamerada yokmuş. Büyük ihtimal sdece iyi yüzünü görebildiği için memnundu o.

biz dün kontrole gittik, bu ay 500 g almış şükür çok sevindim. gecen ay 250g alınca üzülmüştüm sütüm yetmiyo diye.
birde kızamık salgınını sordum yok öyle bişeydediler, olsa bize haber gelirdi nezman öğrencekler acaba.
gitmişken parabenli ferrum hakkında da bilgi verdim
eşim de diyo sen olmasan haberleri yok
sizler olmasanız benim de olmıcak valla seviyorum burayı

Geçmiş olsun ikinize de.. Bakıcı mağduru olarak anlıyorum seni canım.. İnşallah iyi birilerî çıkar karşımıza..

Günaydın
Fırtına mı var ya hiç farkında değilim ben hava durumunun

Dün akşam banyo yaptırmıştık oğluma bugün vucudunda 2tane kuru dökülmüş yer var.Acaba 5aydan sonra şampuan öyle bir etki yapar mı ki? Hiç değiştirmedik falan...

esiyo ama fırtına gibi bi görsen.
şampuan belki tam durulanmamış olabilir mi?
bi de şimdiye kadar olmadıysa bile sonra da olabiliyo, alerjik bünyeli bebelerde. ben mustela kullanıyorum ama 45 tl büyük şişesi, insanın içi acıyo o parayı verince. bu bitince johnsonsa gecebilirim, ya da bübchen e. onlar daha makul galba.

Benîmkinde de göbeğin altında kurumuş yer var ama bez tahriş ettî sanırım. Ben de hiç değiştşrmedim. Saçını mustela konak önleyici şampuan ile vücudunu da sabunuyla yıkıyorum.

milupayı arayıp sormuştum geçen hafta.1 ve 2 arasındaki tek fark 2 doyurucuymuş.ve 2 yi bazı bebekler sevmiyormuş 1 i öneriyoruz o zaman annelere dedi

bende aptamil kullanıyorum.2 nin tadı aynı gibi aslında.benim kız ayırt etmedi.yalnız ben şunu farkettim gaz olayı daha az .küçük bi gark çıkarıyo okadar:)))

Bilmem ki, belkide tam durulamadık.Dikkat edip takip edeyim ben en iyisi
Benîmkinde de göbeğin altında kurumuş yer var ama bez tahriş ettî sanırım. Ben de hiç değiştşrmedim. Saçını mustela konak önleyici şampuan ile vücudunu da sabunuyla yıkıyorum.
Vucudunada şampuan kullanıyoruz biz sabun almıştık öyle duruyor. Sabun mu kullansak acaba artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…