canım ben ii bilmezmiyim benim kızım emmedi pek ememedi kavrayamadı karışık neler duydum emmediğinden senden ayrı kalsa aramaz durur dedilr sizce emmeyen bebek anneyi aramazmı kızlar emzirmeyince ben fasulyeden annemi oldum hakediyomuydum bu sözü hergün ağladım emziren gördümmü ağlıyorum bebeğim benim kokumu aramazmı emziremedim diye ne diyosunuz
bigün girmiyorum sayfalar almış başını gidiyorhala iyileşemedim bide üstüne oğluşumda hasta oldu perşembe gecesi ateşi 39a çıktı zar zor düşürdük sonra tekrar çıkınca acile götürdük fitil yaptılar ancak 37.7 düştü boğazı enfeksiyon kapmış yavrumun tabiki benden geçmiş ateşdüşürücüyle antibiyotik kullanıyo kuzum şimdi daha iyi Allahtan bunlarla uğraşırken bide dün anlaştığım bakıcı aramasın ben işkura başvurmuştum oldu die nasıl moralim bozuldu nasıl bulcam 1.5ayda bakıcı kimseye güvenilmşyo gerçi herşeyde bi hayır vardır ya ben işe başladıktan sonra bıraksaydı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Günaydın
Ttnet hala internetimizi bağlamamış onlara söyleniyordum sabah sabah
Bu hafta misafirin yok galiba
çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın, bakıcı işi gerçekten çok zor bizde dün vedalaştık ama benden oldu bu tabi, eşim 2 hafta gündüzleri evde gece çalışıyor tabi o bakacak zaten sömestrda gireceği için ben de evde olacağım sonra şubatta AÖF sınavları için ankaraya gittiğimde kv mi getireceğiz inşallah 1 ay kalır sonrada annem gelirse yazı çıkarırız diye plan yaptık o yüzden bakıcı ile vedalaştım zaten onunda kv si hastalanmış kendi yanına almış ona bakıyormuş yani "hocam zaten gelip gitmem çok zorlaşmıştı" dedi isabet oldu yinede çok sıkıştığımda en azından 1 günlük falan gelebileceğini söyledi eğer oda müsait olamazsa sarıp sarmalayıp kursa götürürüm her halde zaten teyzeler bebişi getir deyip duruyorlar kalörifer bile yok soba yakıyoruz kursta
inşallah canım herşey yolunda gider bebiş mutlu mutlu büyür
ay maşallah ya, benimki de abisini görünce ağzı kulaklarında geziyo, çok tatlı oluyolarkizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim
ay tebrik ederim valla canım ya, atlattın bu işi de, bravo sanaSağol canım
Ayy evet birde oda ikiz olursaSizi evden kovarlar valla bebeler evi ele gecirir hep birlikte
selam kızlar..
Nabersiniz? Bbebişler ne alemde?
İşe başlayan oldumu aranızda bebeklerinize kim bakıo ve zor oldumu ilk iş gününüz? bende başlayacağım galıbada merak edıorum kesin salya sümük lük bi durumdur(
hoşgeldiiin, nerelerdeydin nezmandır yoktun?hımm iyiymiş:))
Benım de kayınvalıdem bakacak. inşallah bende salya sümük olmam bizimde ayın 4 ünde 6 ay bıtecek. süt izni ni bir günde mı kullanıyosun yoksa hergun 2 saat mi?
O kadar dertlenmeyin ya ,sevişmeyin olsun bitsinBen hiç telaş yapı muyum bak
Ya kaç gündür pzv le hamile kalan,tüplerini bağlatıp hamile kalan,yasmin le hamile kalanları okuduktan sonra,sen diyosun ki adet sonuydu,yılbaşıydı ,oldu mu şimdi
Wavybayb kızının gözü nasıl oldu?
umarım düzelir canım, ya da ufak bişeydir kolay tedavi edilir. Allah dermansız dert vermesinyarın doktora gidiyoruz canım, devam ediyor ne yazık ki. umarım dönemsel ya da tepkisel der doktor:18:
Gunaydin canlar. Guya disari cikacaktik ama ankarada hava cok kotu.avm leri de sevmiyorum ya
Günaydınlar herkese,Gunaydinlar
Nasilsiniz?
pişkinmiş bakıcı.tamam siz bilirsiniz demek ha.bu ne ya.kaç tl veriyordun ve nerden referanslıydı ?sen gidince hiç ilgilenmezdi bence iyi yapmışssın
DR. BERL BAYRAK BULUCU kızlar dualarınızı da bekliyorum şu laktozu geçsin kızımın bu kontrolde.haftaya gidiyoruz ank ya
bigün girmiyorum sayfalar almış başını gidiyorhala iyileşemedim bide üstüne oğluşumda hasta oldu perşembe gecesi ateşi 39a çıktı zar zor düşürdük sonra tekrar çıkınca acile götürdük fitil yaptılar ancak 37.7 düştü boğazı enfeksiyon kapmış yavrumun tabiki benden geçmiş ateşdüşürücüyle antibiyotik kullanıyo kuzum şimdi daha iyi Allahtan bunlarla uğraşırkene bide dün anlaştığım bakıcı aramasın ben işkura başvurmuştum oldu die nasıl moralim bozuldu nasıl bulcam 1.5ayda bakıcı kimseye güvenilmşyo gerçi herşeyde bi hayır vardır ya ben işe başladıktan sonra bıraksaydı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Gecmis olsun cnm bu bakiciyi bende degistirmek istiyom amanise basladim nasil olcak bilmiyom
Günaydınlar herkese,
biz güzel ve kuvvetlibir kahvaltı yaptık, herkes bi yerde takılıyoz öyle. ben de gezmek istiyodum bugün ama, balkona bile çıkılmıyo, üfürüyo valla fırtına. erciyes sağolsun:26:
Günaydın
Fırtına mı var ya hiç farkında değilim ben hava durumunun
Dün akşam banyo yaptırmıştık oğluma bugün vucudunda 2tane kuru dökülmüş yer var.Acaba 5aydan sonra şampuan öyle bir etki yapar mı ki? Hiç değiştirmedik falan...
Günaydın
Fırtına mı var ya hiç farkında değilim ben hava durumunun
Dün akşam banyo yaptırmıştık oğluma bugün vucudunda 2tane kuru dökülmüş yer var.Acaba 5aydan sonra şampuan öyle bir etki yapar mı ki? Hiç değiştirmedik falan...
milupayı arayıp sormuştum geçen hafta.1 ve 2 arasındaki tek fark 2 doyurucuymuş.ve 2 yi bazı bebekler sevmiyormuş 1 i öneriyoruz o zaman annelere dedi
Ben işe başlamadığım için dün gönderdim... Sen nîye memnun değilsin?
ya bu şarkı çok güzel, bi dinlesenize
Lenka - Everything At Once - YouTube
Bilmem ki, belkide tam durulamadık.Dikkat edip takip edeyim ben en iyisiesiyo ama fırtına gibi bi görsen.
şampuan belki tam durulanmamış olabilir mi?
bi de şimdiye kadar olmadıysa bile sonra da olabiliyo, alerjik bünyeli bebelerde. ben mustela kullanıyorum ama 45 tl büyük şişesi, insanın içi acıyo o parayı verince. bu bitince johnsonsa gecebilirim, ya da bübchen e. onlar daha makul galba.
Vucudunada şampuan kullanıyoruz biz sabun almıştık öyle duruyor. Sabun mu kullansak acaba artık?Benîmkinde de göbeğin altında kurumuş yer var ama bez tahriş ettî sanırım. Ben de hiç değiştşrmedim. Saçını mustela konak önleyici şampuan ile vücudunu da sabunuyla yıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?