2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba 6 ayi gecen canlar bildigim senaysen var ama bizde haftaya 6 sylik olcaz mama direk 2 numaraya gecelim mi bisey farkediyormu sanki daha agir diye kalmis aklimda

kızlaaaaaaar, bilmiyodum online satışının olduğunuuuuuu

Ana Sayfa

Atatürk orman çiftliği ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ankaradakiler markette bulabiliyor (gerçi hepsinde değil ama) diğer iller için bence süper olmuş. Gerçi bazı ürünleri sadece Ankara içi teslimat ama diğerleri hazır bebeklere ek gıdaya geçmişken süpppppppppper olur, ürünleri çok kaliteli ve doğaldır.

Anne olunca hassaslaştım, sizin kv hikayelerini okuyunca gaza geliyorum ,dalasım geliyo hepsine

dal ama benimkine ayrı bir dal.annem ve kv doğumdan sonra bizdeydi.birgün bebek çok ağladı gazdan.odadaydım susturmaya çalışıyorum.kapıyı çaldı biri bir bağırdım girmeyin diye kv sanıp.sonra salona gittim.kimdi kapıyı çalan diye bağırdım hem anama hem kv deme bakıpkv sanıyorum ya.annemmiş meğer sonra ağladıçkv diye azarladıydım tüh yanlışlık yaptım kv sevindi annemi azarladım diye.oysaki o sanmıştım.çok üzüldüm sonra

seninkiler kucakta mi uyuyor?
birini uyuturken digerinin bagirmasina cozum buldun mu ??

cnm benım ılk zamanda ayaga cok alısmıslardı baktım bırı yetısemıyorum 4 aylıkken koydum ıkısını aynı besıge dayadım emzıgı actım leylayla mecnun sarkısını o gun bugun masallah hep bu sekılde uyuyoruzz

benim ki kuruklu cadılar tam cadı tam

Meraba 6 ayi gecen canlar bildigim senaysen var ama bizde haftaya 6 sylik olcaz mama direk 2 numaraya gecelim mi bisey farkediyormu sanki daha agir diye kalmis aklimda

bende 27. 6 aylık olyoruz 2noya gecıcem cunkı ıcerıgı daha doyurucu mamanın ee artık buyuduler anca doyucaklar

Kızlar... Benım kızın kasının ordasında hafıf kırmızı leke var komsum dedı dogum lekesı bakıyorumda hep duruyo azaba buyurmukı ya cok uzuluyorum her baktıgımda

Kızlar... Benım kızın kasının ordasında hafıf kırmızı leke var komsum dedı dogum lekesı bakıyorumda hep duruyo azaba buyurmukı ya cok uzuluyorum her baktıgımda

Benim oğlanında kaşının ortasında hemde bir kaşının altında vardı.ama şimdi geçti canım.

Ya kaç gündür pzv le hamile kalan,tüplerini bağlatıp hamile kalan,yasmin le hamile kalanları okuduktan sonra,sen diyosun ki adet sonuydu,yılbaşıydı ,oldu mu şimdi

aman Allah ım benim gibi pinpirikli birine bu olmadı hapla hamile kaan varmı ya unutmadı sürece yok :44:

Ahh karakızııım ayda iki kere oldu, muhtemelen 2. tuttu, değere göre değerlendirdim.

ayyyyyyyyy benimmi tuttu canm ya yoksa sneinki mi tttu bak çok kötü oldum şimdiiiiiiiiiiiiii :18:

Evet siddetle tavsiye ederim keci sutu var cok guzel yogurt yspiyorum tereyagida guzel

anacim ben de hamileliyin son 4 ayinda 9 aylik gibi oldugumdan uyku falan hakgetireydi

ben 2 ye gectim canim 6 nin icindeyken anca doyuyorlar
yalniz suda zor eriyor 1 numara gibi degil

benim oglanda da var canim dogumdan beri azaldi simdi gecermis 1 yasina kadar

Merhabalar,
Bugün 5. ay kontrolümüz vardı.Herşey normal çok şükür.Kilomuz fazla ama.Eskisi gibi hızla ilerlemiyor.Zaten sadece anne sütüyle geldik bugüne.Neyse doktorumuz artık çorbaya başlayalım dedi.Geçtiğmiz ay meyve suyu ve püresine başlamıştık.
Çorbaya ilk başlarken nasıl hazırladınız.Tariflerinizi paylaşabilir misiniz kızlar...

hahahaa ... bakalım nasılmışşş
ANNE: İKİZLER

Aslan bir çocuk, İkizler bir anneye sahipse, farklı hayat görüşleri olsa da birbiriyle çok iyi anlaşan bir anne-çocuk ilişkisi söz konusudur. Oyuncu ve enerjik bir yapıdan bahsedebiliriz. İyimser bir dinamizm hâkimdir ilişkiye.

Aslan birçok şeyi derhal deneyimlemek ve sonucunu almak istese de, İkizler'in bunları kabul etmesi için önce incelemesi, tartması gerekmektedir. Yine de beraber birçok yeni şey keşfedebilir ve ikisinin de çok yüksek enerjisi vardır. Bununla birlikte İkizler annenin özgür ruhu, Aslan çocuğun kendi isteklerini yaptırmaya çalışmasıyla çelişebilir.

benim kızım başak burcuymuş ben aslan diye biliyordum

Havuc patates hasla hafif sulu ez suzgecten gecir azcik zeytinyagi tamam .sonradan icine pirinc irmik bulgur yada yeni sebzeler ekleyebilirsin

aynen uyku ya ötesi var mı.valla yakında sokağa çıkıp dilenicem bana allah rızası için 1 saat uyku diye.yokk ya eşim güya gelir gelmez ilgileniyor gibi ama 15 dk sonra yoruldum biraz da sen al diyor.hııı sen misin yapan gece ağlayınca kız bizimkini uyandırıyorum sen ilgilen ben mama yapıcam diye.ohhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…