Anne olunca hassaslaştım, sizin kv hikayelerini okuyunca gaza geliyorum ,dalasım geliyo hepsine
seninkiler kucakta mi uyuyor?
birini uyuturken digerinin bagirmasina cozum buldun mu ??
Ya kaç gündür pzv le hamile kalan,tüplerini bağlatıp hamile kalan,yasmin le hamile kalanları okuduktan sonra,sen diyosun ki adet sonuydu,yılbaşıydı ,oldu mu şimdi
dal ama benimkine ayrı bir dal.annem ve kv doğumdan sonra bizdeydi.birgün bebek çok ağladı gazdan.odadaydım susturmaya çalışıyorum.kapıyı çaldı biri bir bağırdım girmeyin diye kv sanıp.sonra salona gittim.kimdi kapıyı çalan diye bağırdım hem anama hem kv deme bakıpkv sanıyorum ya.annemmiş meğer sonra ağladıçkv diye azarladıydım tüh yanlışlık yaptım kv sevindi annemi azarladım diye.oysaki o sanmıştım.çok üzüldüm sonra
Meraba 6 ayi gecen canlar bildigim senaysen var ama bizde haftaya 6 sylik olcaz mama direk 2 numaraya gecelim mi bisey farkediyormu sanki daha agir diye kalmis aklimda
Kızlar... Benım kızın kasının ordasında hafıf kırmızı leke var komsum dedı dogum lekesı bakıyorumda hep duruyoazaba buyurmukı ya cok uzuluyorum her baktıgımda
Ya kaç gündür pzv le hamile kalan,tüplerini bağlatıp hamile kalan,yasmin le hamile kalanları okuduktan sonra,sen diyosun ki adet sonuydu,yılbaşıydı ,oldu mu şimdi
Ahh karakızııım ayda iki kere oldu, muhtemelen 2. tuttu, değere göre değerlendirdim.
kızlaaaaaaar, bilmiyodum online satışının olduğunuuuuuu
Ana Sayfa
Atatürk orman çiftliği ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ankaradakiler markette bulabiliyor (gerçi hepsinde değil ama) diğer iller için bence süper olmuş. Gerçi bazı ürünleri sadece Ankara içi teslimat ama diğerleri hazır bebeklere ek gıdaya geçmişken süpppppppppper olur, ürünleri çok kaliteli ve doğaldır.
Kokoreç miii ,ne zamandır yemiyom ben yaaa,onu daha çok canım çekti.Kesin yemem lazım,sütüm kesilir
Valla ne yalan söyleyim,sevişmeye vakit bulsam uyumayı tercih ederim ,siz muhtemelen doğurduğunuzdan beri uyumuyosunuz ama ben hamile kaldığımdan beri uyumuyorum yaaaa...
Meraba 6 ayi gecen canlar bildigim senaysen var ama bizde haftaya 6 sylik olcaz mama direk 2 numaraya gecelim mi bisey farkediyormu sanki daha agir diye kalmis aklimda
Kızlar... Benım kızın kasının ordasında hafıf kırmızı leke var komsum dedı dogum lekesı bakıyorumda hep duruyoazaba buyurmukı ya cok uzuluyorum her baktıgımda
Anne ile aslan bebeği arasındaki uyum | Bebeğin Burcu | BEBEK | Bebisler.com
bakın bakalım uyumunuz nasıl kızlar.
benim burcum terazi kızım aslan
benim yükselenim aslan kızımınki terazi
neler bekliyor bizi bakalım
Merhabalar,
Bugün 5. ay kontrolümüz vardı.Herşey normal çok şükür.Kilomuz fazla ama.Eskisi gibi hızla ilerlemiyor.Zaten sadece anne sütüyle geldik bugüne.Neyse doktorumuz artık çorbaya başlayalım dedi.Geçtiğmiz ay meyve suyu ve püresine başlamıştık.
Çorbaya ilk başlarken nasıl hazırladınız.Tariflerinizi paylaşabilir misiniz kızlar...
benim kızım başak burcuymuş ben aslan diye biliyordum
Kokoreç miii ,ne zamandır yemiyom ben yaaa,onu daha çok canım çekti.Kesin yemem lazım,sütüm kesilir
Valla ne yalan söyleyim,sevişmeye vakit bulsam uyumayı tercih ederim ,siz muhtemelen doğurduğunuzdan beri uyumuyosunuz ama ben hamile kaldığımdan beri uyumuyorum yaaaa...
Dün bişey paylaşmıştım görmedin sanırım ; http://www.butikbebe.com/urundetay/1814/1790/125538/ada-yastik...
Umay 'lısı yoktu ,olsaydı alıcaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?