Günaydın
Fırtına mı var ya hiç farkında değilim ben hava durumunun
Dün akşam banyo yaptırmıştık oğluma bugün vucudunda 2tane kuru dökülmüş yer var.Acaba 5aydan sonra şampuan öyle bir etki yapar mı ki? Hiç değiştirmedik falan...
Besleyemiyo sanirim kizim 5 gecedir huzursuz dioki kadin uykuda bebek mi beslenir falan filan kotu kaynana gibi ben ne yapayim kizim uyanikkrn biberon almiyo
canım ilk önce yeni evin hayırlı olsun.o kuruluk geçici oluşuyo.merak etme benim büyük kızımdada arasıra olurdu bazen geçmesi 10 günü bulabiliyodu ve ara sıra minik minik tekrarlıyodu.korkulcak bi durum degil yani
Bilmem ki, belkide tam durulamadık.Dikkat edip takip edeyim ben en iyisi
Vucudunada şampuan kullanıyoruz biz sabun almıştık öyle duruyor. Sabun mu kullansak acaba artık?
Teşekkür ederim,amin
Aklıma sonradan birde su çok mu kireçli acaba diye geldide.Ondan olabilir mi ki? Bu evde ilk defa yıkadık, bebe yağı, losyon falanda kullanmıyorum hiç.Buranın suyu kireçlidir belkide diğer eve göre
O da olabilir.. Ben de losyon vs. Kullanmıyorum, arada zeytinyağı ile masaj yapıyorum, yumuşacık oluyor.
kızlar ya oğlumun yanakları alerji gibi kızarıyo.acaba ek gıdalardan olabilirmi
Meraba ek gidada tam ogune gecenler yogurt ve corbayi ne kadar veriyorsunuz yarim cay bardag varmidir
Kizariklik disten dolayida oluyormus boyle allik surmus gibi ise dis mis
Ağzından tükürük akıyor mu? Bizde de kızarıklık var, ama ağızdan çok fazla tükürük akıyor o yüzden oldu. Alerji de olabilir herhalde.. Ek gıdayı nasıl veriyorsun, 3 gün deneme yapıyor musun?
Canım vücudunda kızarıklık varsa alerjisine sadece yüzünde varsa yediklerine bağlı değldir
Benim kızıma birkaç haftadır ek gıda deniyorum ama pek hoşlanmıyor
Bugün ben ayran içerken bardağıma saldırıyordu bende kızıma ayran yaptım su bardağı ile verdim valla içti kaşıkları almıyordu ama bardakları içti.
Şimdi yoğurtla ayran fark edermi açıp ne diyorsunuz kızlar
ehe olabilir valla, çok akıllı oluyolarBizim ki masajı sevmeyen modellerden, elletmiyor kendini
Kucağı çok seviyor,bizden ayrılmıyor ama öpüp koklamamızı falanda sevmiyor. Bizi kullanıyor bebe
bence farketmez, ek olarak bi su var içinde nolcakki.Benim kızıma birkaç haftadır ek gıda deniyorum ama pek hoşlanmıyor
Bugün ben ayran içerken bardağıma saldırıyordu bende kızıma ayran yaptım su bardağı ile verdim valla içti kaşıkları almıyordu ama bardakları içti.
Şimdi yoğurtla ayran fark edermi açıp ne diyorsunuz kızlar
di mi, benim oğlan çok hasta olurdu, hala da oluyor gerçi, bi steteskopla kulak içine bakılan ışıklı şeyden alıyım da kendim bakıyım artık demeye başlamıştım bi ara.Farkindamisiniz burda kadin dogumcu olmustuk simdide cocuk doktorluguna soyunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?