2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilk önce yeni evin hayırlı olsun.o kuruluk geçici oluşuyo.merak etme benim büyük kızımdada arasıra olurdu bazen geçmesi 10 günü bulabiliyodu ve ara sıra minik minik tekrarlıyodu.korkulcak bi durum degil yani

Teşekkür ederim,amin
Aklıma sonradan birde su çok mu kireçli acaba diye geldide.Ondan olabilir mi ki? Bu evde ilk defa yıkadık, bebe yağı, losyon falanda kullanmıyorum hiç.Buranın suyu kireçlidir belkide diğer eve göre

Bilmem ki, belkide tam durulamadık.Dikkat edip takip edeyim ben en iyisi

Vucudunada şampuan kullanıyoruz biz sabun almıştık öyle duruyor. Sabun mu kullansak acaba artık?

Ben saçına büyük şampuandan almadım, konak önleyici aldım. Ona da hair için yazıyor diye vücuduna sürmedim sabun aldım. Ama bunlar bitince hem vücut hem saç için olan büyük şampuandan almayı düşünüyorum. Bu arada mustela pahalı ama çok uzun kullanılıyor. Benim sabun, şampuan ve pişik önleyici hala bitmedi bayağı da var.5,5 aylık olduk.

O da olabilir.. Ben de losyon vs. Kullanmıyorum, arada zeytinyağı ile masaj yapıyorum, yumuşacık oluyor.

Meraba ek gidada tam ogune gecenler yogurt ve corbayi ne kadar veriyorsunuz yarim cay bardag varmidir

kızlar ya oğlumun yanakları alerji gibi kızarıyo.acaba ek gıdalardan olabilirmi

Ağzından tükürük akıyor mu? Bizde de kızarıklık var, ama ağızdan çok fazla tükürük akıyor o yüzden oldu. Alerji de olabilir herhalde.. Ek gıdayı nasıl veriyorsun, 3 gün deneme yapıyor musun?

Bu arada oglanlara dis kasimak icin yesil sogan verdim inanmayacaksiniz zevkten cildirdilar

Benim kızıma birkaç haftadır ek gıda deniyorum ama pek hoşlanmıyor
Bugün ben ayran içerken bardağıma saldırıyordu bende kızıma ayran yaptım su bardağı ile verdim valla içti kaşıkları almıyordu ama bardakları içti.
Şimdi yoğurtla ayran fark edermi açıp ne diyorsunuz kızlar

Kizariklik disten dolayida oluyormus boyle allik surmus gibi ise dis mis

Aynen allık gibi ama ek gıda vermediğim zaman azalıyor.ağzıda çok akıyor ve siliyorum hep.bikaç gün ara vericem ek gıdaya sonra bigün yoğurt bigün çorba vericem bakalım olcakmı yine

Bilmemki canim ben olsam koyu ayran yapip yavas yavas yogurda alistirirdim olur mu ki ole

Bizim ki masajı sevmeyen modellerden, elletmiyor kendini
Kucağı çok seviyor,bizden ayrılmıyor ama öpüp koklamamızı falanda sevmiyor. Bizi kullanıyor bebe
ehe olabilir valla, çok akıllı oluyolar
bence farketmez, ek olarak bi su var içinde nolcakki.
Farkindamisiniz burda kadin dogumcu olmustuk simdide cocuk doktorluguna soyunuyoruz
di mi, benim oğlan çok hasta olurdu, hala da oluyor gerçi, bi steteskopla kulak içine bakılan ışıklı şeyden alıyım da kendim bakıyım artık demeye başlamıştım bi ara.

bir de alıntı yaptım ama olmamış, yanağındaki alerjiden olabilir tabi annesi, bi takip etsene belli bir şeyi yiyince mi oluyor?

upuzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize...
bebişimi doğurdum neredeyse 6 aylık oldu kızım, işe başladım ve aranıza döndüm
Merak ediyorum bebeği oturmaya başlayan var mı? benim kızım daha oturmadı nasıl ve ne zaman oturur bilemiyorum.... mama sandalyesine oturtmayı denesem mi acaba sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…