2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar 10 gündür giremiyordum malum kızda bende hastaydik (
Kızımın ishali gelmeyince ikinci gun Dr götürdük ve kizim mikrop kapmış bu donemde herseyi ağıza götürüyor ya ondan olmuş yada salgın varmis bu ara virüs kapmış olabilirmiş kizimdanda ertesi gun bana bulaştı ishal ve kusma bir arada mahvolduk ikimizde
kizim 3 gunde cok kilo verdi sanki cok gurbuzdu ya şükür bir haftada 550 gr alıp rekor kırdı eski kilosuna kavuştu dunde 6 ay aşısını bir hafta gecikmeye oldu onuda ağrısın atessiz atlattı ödüm kopuyordu hastalıktan sonra ebe kendini toparlamasını bekledi
demir icin pekmez veriyorum ben ebemizde oyle devam et dedi Demir kızı kabiz etti uykularını kaçırmıştı benim minyatür kizim büyüyor 6 ay 1 haftalığız düzeltilmiş 4 ay 3 hafta :))
Zaman çabuk geçiyor..

Gecmis olsun ins bidaha olmaz.masalllah cok iyi toparlamis.

kızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın

İkinizede geçmiş olsun
Aşıyı güzel atlatmışsınız maşallah Darısı hepimizin başına.1yaşa kadar aşı yokmuş sonrasında galiba iyi ya sıkıntı oluyor daha günü gelmeden insana bu aşılar ister istemez. Minik tosbayada maşallah senin kızın güçlü diyorum sana o nelere atlatmadı ki :))

Niye ki işe mi başlıyorsun? Haftasonu falan girersin ya özlersin, kara saçlı kızınıda biz özleriz ona göre

yok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum

Sagol cnm ya evet ası sorunsuz gecti uç tane bacaktan bı tane ağızdan damla seklindeydi yone bacaktan birinde ağlama yok ama diger ikisinde ağladı babasıyla gitmiştik bir iki pispisladik sustu bı kac saat uyudu uyandı oyle oyle derken aksam oldu atlattık sukur yasına kadar ası yok 9 ay bitiminde boy kilo takibi olacakmış hbr verecekmiş ebemiz
bende minik tosbam diye severim kızımı icine doğdu demek :))
evet ya neler atlattık gitsin geri gelmesin allahimda kimseyede yaşatmasın zor günlerdir benim kucuk devim üstesinden geldi güçlü kizim benim

yok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum

Aaa hiç oldu mu şimdi Yapmayın böyle şeyler bunca paylaşımımız var burda iyi kötü
Valla benim net sorunluydu kac gundur cok zorlukla okkuyorum falan yeni aktif etti Ttnet sonunda çok şükür.
Hemen baktım kan ilacı sormuşsun ben ferrum kullanıyorum kansızlık çıktı zaten hatta üfürümüde ondna kaynaklı olabilir ihmail edemem. O bitkisel ilaclardan getirtme şansım yok ne yazık ki yurtdısından...
6.aydan sonra bitkisel şuruplar var galiba ama Türkiyede bulabilecegimiz.

Ya canim ben bayagidr giremiyordum eğer beğenirsen yorumlarımı nacizane dilimin dondugunce cevaplamaya çalışırım gitme ya
bazen herkese oluyor oyle havada kaldığı oluyor ama onun icinde gitme ya (

Canim kan ilacını sormuşsun bende ilk yazdığım msjda onada cvp yazmıştım alıntı yapamadım tlfda
Yine yazayım Demir icin pekmez veriyorum ben çünkü santafer kan ilacı benim kızı kabiz yaptı ve uykusuz gecelere yol açtı ebemizde pekmez vermeye devam et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…