ben hala eskisini kullanıyorum gyno ferro sanol...
paraben varya onlard mufin iki tane yazmıstı parabensiz onlardan hangisi daha iyi yada pekmezmi versem birde damlayı yediği şeyemei katayım direkmi vereyim
sen bebek için mi dedin ben kendim için kullanıyorum onu bebişin kan damlası devit3 müydü neydi
canım d3 vitamini kan damlası değil ayrı olarak veriliyor 4. aydan sonra
Slm kızlar 10 gündür giremiyordum malum kızda bende hastaydik(
Kızımın ishali gelmeyince ikinci gun Dr götürdük ve kizim mikrop kapmış bu donemde herseyi ağıza götürüyor ya ondan olmuş yada salgın varmis bu ara virüs kapmış olabilirmiş kizimdanda ertesi gun bana bulaştı ishal ve kusma bir arada mahvolduk ikimizde
kizim 3 gunde cok kilo verdi sanki cok gurbuzdu ya şükür bir haftada 550 gr alıp rekor kırdı eski kilosuna kavuştu dunde 6 ay aşısını bir hafta gecikmeye oldu onuda ağrısın atessiz atlattı ödüm kopuyordu hastalıktan sonra ebe kendini toparlamasını bekledi
demir icin pekmez veriyorum ben ebemizde oyle devam et dedi Demir kızı kabiz etti uykularını kaçırmıştı benim minyatür kizim büyüyor 6 ay 1 haftalığız düzeltilmiş 4 ay 3 hafta :))
Zaman çabuk geçiyor..
kızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın
demir icin pekmez veriyorum ben ebemizde oyle devam et dedi Demir kızı kabiz etti uykularını kaçırmıştı benim minyatür kizim büyüyor 6 ay 1 haftalığız düzeltilmiş 4 ay 3 hafta :))
Zaman çabuk geçiyor..
Ne olduki canim hayirdir ise felanmi başlıyorsun??gecmisi cok okuyamadim..umarım ters bir durum yokturkızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın
Âmin cnm Allah kimseye yaşatmasın evet şükürki iyi toparladı kendiniGecmis olsun ins bidaha olmaz.masalllah cok iyi toparlamis.
Niye ki işe mi başlıyorsun?Haftasonu falan girersin ya özlersin, kara saçlı kızınıda biz özleriz ona göre
Sagol cnm ya evet ası sorunsuz gecti uç tane bacaktan bı tane ağızdan damla seklindeydi yone bacaktan birinde ağlama yok ama diger ikisinde ağladı babasıyla gitmiştik bir iki pispisladik sustu bı kac saat uyudu uyandı oyle oyle derken aksam oldu atlattık sukur yasına kadar ası yok 9 ay bitiminde boy kilo takibi olacakmış hbr verecekmiş ebemizİkinizede geçmiş olsun
Aşıyı güzel atlatmışsınız maşallahDarısı hepimizin başına.1yaşa kadar aşı yokmuş sonrasında galiba iyi ya sıkıntı oluyor daha günü gelmeden insana bu aşılar ister istemez. Minik tosbayada maşallah senin kızın güçlü diyorum sana o nelere atlatmadı ki :))
yok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum
Ya canim ben bayagidr giremiyordum eğer beğenirsen yorumlarımı nacizane dilimin dondugunce cevaplamaya çalışırım gitme yayok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum
Kiz sor soliyim. Ne sordun kime sordun. Askolsunyok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?