2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum

zaman zaman bende başka arkadaşlarla bu durumlarla karşı karşıya kaldım (bu sitede değil) o yüzden ne hissettiğini iyi anlıyorum ama sanırım gördüğüm kadarı ile burada öyle bir şey yok canım , biz anneler biraz alıngan ve aceleci olduk bu bebeler yüzünden

biz oturuyoruz, 5 ay 1 haftamız bitti. çok seviyor oturmayı zaten
kızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın
ya üzülme ama güzelim ya, ben şahsen kasten yapmıyorum bişey. ama ben soru sorunca da herkes cevaplamıyoki, 2-3 kişi filan. nolcak. kesmediyse bi daa sor, sıkma canını canım benim

yapma tatlım be neden öle diosun bazen topik yoğun oluo biliosun yetiştiremiyo millet cvp az çok bişey paylaşıyoruz keyifli oluo üzülürüz gidersen

doğru sölüyosun canım kafamdan atmaya çalışıyorum bende aşk olsun öle şeymi olur sütünüz çoğaldıkca mutlu oluyorum ben hiç öle düşünme

kızlaaaar dün geceden beri girmedim 10 sayfa ilerlemiş maşallah ya kaynatılmış iyice akşama arkadaşlara gitcez hep tatlı pasta vb şeyler alıp gidiyoruz değişik ne alabiliriz sizce canlar:44:

selam anneler,
pazartesi ilk kez oglumdan bana gore cok uzun bir sure ayri kalacagim. pazartesi yurtdisina gidecegim ve cuma gecesi donecegim. bu arada cok sukur annem bakacak.
herkes sut filan sag dedi. ama mesele sut degil ki. oglumu simdiden ozlemeye basladim. ona bakip bakip agliyorum . ama malesef is icin gitmem gerekiyor.
4 gece oglumsuz yatacagim , kotu bir sey ama biz hala ayiramadik . bu surec ayrilik icinde bahane olacak, geldigimde kendi yatagina yatirmaya baslayacagim.
umarim kimse bu kadar ayri kalmaz evladindan bu kadar kucukken, tek tesellim saglik nedeniyle degil de sadece is icin ayri kalmamiz.
herkese iyi tatiller dilerim

Allah kavuştursun canım, gülegüle git gülegüle gel
İyi tarafından bakmışsın sende zaten iş için çok şükür ayrılığınız, gündüz işle meşgul olursunda gece daha zor olur. Ama sayılı gün çabuk gecer derler ya hemen biter uzun gelmez inşallah

ahhh canım kıyamam üzülme ya kolay değil ama temelli değil bi kaç gün sadece yine kucağında olucak hemen geçer o merak etme sen

şükür bi cvp ne bilim canım düşündüm öle çiğ köfte aldık geçende başka ne olabilir diye düşünüodum devam ediyim asla elim boş gidemiyorum ya biyere

Biz klasik insan olduğumuzdan hep pasta, pasta
Evet gideceginiz kişilerin zevkine gore gercekten oyle seylerde olabilir. Kışa uygun içecek olabilir birde salep, boza gibi...

kızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın

Canim bende bazen ayni hislere kapiliyorum ama burda kimse kimsey tanimiyor kimseninde kimseye kasti yok onun icin takilmamak lazim.yine paylasalim herseyi oldugu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…