yok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum
Yerim senin buzdurdugun dudağını ben teyzen kurban olsun sana
Yerim senin buzdurdugun dudağını ben teyzen kurban olsun sana
benim Tlfdan sorun var en kısa zamanda esimin Tlfdan foto yükleyim bende
minik tosbam minyatürümu göstereyim bende
biz oturuyoruz, 5 ay 1 haftamız bitti. çok seviyor oturmayı zatenupuzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize...
bebişimi doğurdum neredeyse 6 aylık oldu kızım, işe başladım ve aranıza döndüm
Merak ediyorum bebeği oturmaya başlayan var mı? benim kızım daha oturmadı nasıl ve ne zaman oturur bilemiyorum.... mama sandalyesine oturtmayı denesem mi acaba sizce???
ya üzülme ama güzelim ya, ben şahsen kasten yapmıyorum bişey. ama ben soru sorunca da herkes cevaplamıyoki, 2-3 kişi filan. nolcak. kesmediyse bi daa sor, sıkma canını canım benimkızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın
kuzum bu saatte ne işin var uyutmadımı senınkı
ben ayakta uyuyorum esnemekten agzım yırtılacakkafam bır dusuyo sonra hop uyanıyorum sonra tekrar küt düsüyo ZZZzzzzzzzzz.....
canım benim nolur kendinizi sakın üzmeyin senin yavrunu kallarının arasına alıp ona bir kere sarılman dünyalara bedel, yavrunun istediği senin sıcaklığın niye başkasında huzursuz oluyorlarda bizlere gelince susuyorlar bence bunun emzirmeyle hiç alakası yok emzirmek belki gelişim açısından faydalıdır ama sevgi olayının pek alakası yok diye düşünüyorum çünkü emzirmesen bişle o her dakika senin kollarında Allah muhabbetinizi hiç eksiltmesin benim abimin doğduğu gün anneannem vefat etmiş anneme 1 hafta söylememişler yeni doğum yaptı diye ama neden kendisini ziyarete gelmiyor diye üzülmeye başlayınca babam uygun bir şekilde söylemiş tabi üzüntüden anında sütü kesilmiş abim hiç emmemiş sonra az az geliyor demeye başlayınca abim 5-6 aylıkken bana hamile kaldığını öğrenmiş sonrada sıfır süt, ama ikisi arasındaki muhabbet hiç eksilmedi benden bile daha iyidir araları :)
hiç kafanıza takmayın sonsuz sevginizi her daim yavrularınızdan esirgemeyin, inanın ben emziriyorum ama emzirme ile sıkıntılar yaşadığımda emziremeyen anneleri düşünüp buraya çok yansıtamıyorum geçen kısır mevzusunu anlatıp ne kadar süt olduğundan bahsettiğim gün inanılmaz rahatsız oldum düşüncesizlik ettim gibime geldi, haklarınızı helal edin
kızlaaaar dün geceden beri girmedim 10 sayfa ilerlemiş maşallah ya kaynatılmış iyiceakşama arkadaşlara gitcez hep tatlı pasta vb şeyler alıp gidiyoruz değişik ne alabiliriz sizce canlar:44:
Değişik ne olacak canım ya aynen devamYaz olsa dondurma alırdınız
selam anneler,
pazartesi ilk kez oglumdan bana gore cok uzun bir sure ayri kalacagim. pazartesi yurtdisina gidecegim ve cuma gecesi donecegim. bu arada cok sukur annem bakacak.
herkes sut filan sag dedi. ama mesele sut degil ki. oglumu simdiden ozlemeye basladim. ona bakip bakip agliyorum . ama malesef is icin gitmem gerekiyor.
4 gece oglumsuz yatacagim , kotu bir sey ama biz hala ayiramadik. bu surec ayrilik icinde bahane olacak, geldigimde kendi yatagina yatirmaya baslayacagim.
umarim kimse bu kadar ayri kalmaz evladindan bu kadar kucukken, tek tesellim saglik nedeniyle degil de sadece is icin ayri kalmamiz.
herkese iyi tatiller dilerim
selam anneler,
pazartesi ilk kez oglumdan bana gore cok uzun bir sure ayri kalacagim. pazartesi yurtdisina gidecegim ve cuma gecesi donecegim. bu arada cok sukur annem bakacak.
herkes sut filan sag dedi. ama mesele sut degil ki. oglumu simdiden ozlemeye basladim. ona bakip bakip agliyorum . ama malesef is icin gitmem gerekiyor.
4 gece oglumsuz yatacagim , kotu bir sey ama biz hala ayiramadik. bu surec ayrilik icinde bahane olacak, geldigimde kendi yatagina yatirmaya baslayacagim.
umarim kimse bu kadar ayri kalmaz evladindan bu kadar kucukken, tek tesellim saglik nedeniyle degil de sadece is icin ayri kalmamiz.
herkese iyi tatiller dilerim
şükür bi cvpne bilim canım düşündüm öle çiğ köfte aldık geçende başka ne olabilir diye düşünüodum devam ediyim asla elim boş gidemiyorum ya biyere
Biz klasik insan olduğumuzdan hep pasta, pasta
Evet gideceginiz kişilerin zevkine gore gercekten oyle seylerde olabilir. Kışa uygun içecek olabilir birde salep, boza gibi...
kızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın
güzel fikir tatlım bebiş napıyo iyimi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?