Babası hevesini aldı, kucağıma attı.Oda acıkmış kemiriyor nerem denk gelirse şuandaSenin fıstık ne yapıyor uyuyor mu :)
arkadaşlar kızım 2 gündür aşırı kusuyo ya daha önce bu kadar değildi napayım akıl verin
arkadaşlar kızım 2 gündür aşırı kusuyo ya daha önce bu kadar değildi napayım akıl verin
şükür bi cvpne bilim canım düşündüm öle çiğ köfte aldık geçende başka ne olabilir diye düşünüodum devam ediyim asla elim boş gidemiyorum ya biyere
ateşi yok canım ya ama içtiği mamayı anında çıkarıyo iyice acıkınca veriyorum yine çıkarıyo yattığı yerden kımıldatmıyorum yine çıkarıyo dün önemsemedim ama bugünde devam edince aklıma takıldı en iyisi doktora sorayımbalgam falan olabilirmi canm oda kusturuyo iştahı ateşi falan nasıl gerçekten çoksa hemen doktoru ara sen inşallah geçer canım
bnde elim boş hiç gidemem canım illa alırım bişeyler.kurupasta olmadı içecek bişiler alabilirsin:))
ateşi yok canım ya ama içtiği mamayı anında çıkarıyo iyice acıkınca veriyorum yine çıkarıyo yattığı yerden kımıldatmıyorum yine çıkarıyo dün önemsemedim ama bugünde devam edince aklıma takıldı en iyisi doktora sorayım
Cok dogru soylemissincanim Bencede midesini üşütmus olabilir tabi bizler sadece tahminde bulunuyoruz devam ederse mutlaka Dr göster canim kusma ve ishal bebekleri cok yıpratıyor biz bir haftada 750 gr kadar verdik gecen hafta ishal kusma bir aradaydı malesef mikrop kapmış elini ve oyuncakları ağzına cok götürüyorlar bu donemde yani bir ayda aldığı kilo bir haftada gitti ama ilaçla tedavi olunca iştahı açıldı geri toparladı sukurcanım geçmiş olsun en iyisini yaparsın yazık belki midesi üşümüştür ondan kusuyodur bakalım ne dicek doktor haber ver tatlım
Canim ben yoğurt çorbası ve sehriye çorbası vb çorbaları cezvede tek ogunluk yapıyorum ama sebze çorbası malesef en kucuk sebzeleri bile secsek 3-4 ogunluk çıkıyor bende sıcakken kucuk kavanozlara koyup ters çeviriyorum soguyunca dolaba kaldırıyorum ertesi gun yediriyorum yani ikinci gunde kullanıyorum hem disari çıkacak olursamda hazır çorbam oluyor yoğurduda günlük yapmıyorum Kendimize yaptıgım yoğurttan yiyor artikArkadaslar ya bebeklere hazirlafigimiz corbalari buzluga atsak yada aksam yapip oburgun yedirsek olmaz mi ki
Canim ben yoğurt çorbası ve sehriye çorbası vb çorbaları cezvede tek ogunluk yapıyorum ama sebze çorbası malesef en kucuk sebzeleri bile secsek 3-4 ogunluk çıkıyor bende sıcakken kucuk kavanozlara koyup ters çeviriyorum soguyunca dolaba kaldırıyorum ertesi gun yediriyorum yani ikinci gunde kullanıyorum hem disari çıkacak olursamda hazır çorbam oluyor yoğurduda günlük yapmıyorum Kendimize yaptıgım yoğurttan yiyor artik
hem alışması lazım yediklerimize yavaş yavaş geçiş oluyor onada..şükür yemek konusunda sıkıntı yasamadık hatta ek gıda ısını daha cok sevdik biz
puffff yemek vakti tabi herkez kocayla ilgilenio pek kimse yok cvp alamdım
selam anneler,
pazartesi ilk kez oglumdan bana gore cok uzun bir sure ayri kalacagim. pazartesi yurtdisina gidecegim ve cuma gecesi donecegim. bu arada cok sukur annem bakacak.
herkes sut filan sag dedi. ama mesele sut degil ki. oglumu simdiden ozlemeye basladim. ona bakip bakip agliyorum . ama malesef is icin gitmem gerekiyor.
4 gece oglumsuz yatacagim , kotu bir sey ama biz hala ayiramadik. bu surec ayrilik icinde bahane olacak, geldigimde kendi yatagina yatirmaya baslayacagim.
umarim kimse bu kadar ayri kalmaz evladindan bu kadar kucukken, tek tesellim saglik nedeniyle degil de sadece is icin ayri kalmamiz.
herkese iyi tatiller dilerim
ateşi yok canım ya ama içtiği mamayı anında çıkarıyo iyice acıkınca veriyorum yine çıkarıyo yattığı yerden kımıldatmıyorum yine çıkarıyo dün önemsemedim ama bugünde devam edince aklıma takıldı en iyisi doktora sorayım
Canim ben yoğurt çorbası ve sehriye çorbası vb çorbaları cezvede tek ogunluk yapıyorum ama sebze çorbası malesef en kucuk sebzeleri bile secsek 3-4 ogunluk çıkıyor bende sıcakken kucuk kavanozlara koyup ters çeviriyorum soguyunca dolaba kaldırıyorum ertesi gun yediriyorum yani ikinci gunde kullanıyorum hem disari çıkacak olursamda hazır çorbam oluyor yoğurduda günlük yapmıyorum Kendimize yaptıgım yoğurttan yiyor artik
hem alışması lazım yediklerimize yavaş yavaş geçiş oluyor onada..şükür yemek konusunda sıkıntı yasamadık hatta ek gıda ısını daha cok sevdik biz
Arkadaslar ya bebeklere hazirlafigimiz corbalari buzluga atsak yada aksam yapip oburgun yedirsek olmaz mi ki
Bide arkadaslar bebekleriniz gunde kac cc mama yada anne sutu alir oldu.benimkiler cok istahsiz ya 400 450 yi gecmiyor yarim litre almalari gerekiyormus bide
iyi akşamlar kızlar
size 100 puanlık uzman sorusu sormaya geldiimmmm
benim pipican ek gidaya başladıktan sonra sanki biraz daha fazla kusuyor gibime geldi, normal midir? var mıdır bu durumu yaşayan başla bebişler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?