2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Babası hevesini aldı, kucağıma attı.Oda acıkmış kemiriyor nerem denk gelirse şuanda Senin fıstık ne yapıyor uyuyor mu :)

ay bu babalarda hep aynı oy kuzumaaa sen anlatırken hoşuma gitti uyuyo tatlım uyansa giydircem çanta hazırlıcam kendimiz hazırlancaz ayyy bebekle çıkmak zor ya yoksa benmi beceriksizim kız

şükür bi cvp ne bilim canım düşündüm öle çiğ köfte aldık geçende başka ne olabilir diye düşünüodum devam ediyim asla elim boş gidemiyorum ya biyere

bnde elim boş hiç gidemem canım illa alırım bişeyler.kurupasta olmadı içecek bişiler alabilirsin:))

balgam falan olabilirmi canm oda kusturuyo iştahı ateşi falan nasıl gerçekten çoksa hemen doktoru ara sen inşallah geçer canım
ateşi yok canım ya ama içtiği mamayı anında çıkarıyo iyice acıkınca veriyorum yine çıkarıyo yattığı yerden kımıldatmıyorum yine çıkarıyo dün önemsemedim ama bugünde devam edince aklıma takıldı en iyisi doktora sorayım

bnde elim boş hiç gidemem canım illa alırım bişeyler.kurupasta olmadı içecek bişiler alabilirsin:))

oda olabilir canım teşekkürler aynen ya gidemem evime gelenlerde genelde hep bişi getirir gitcemiz arkadaşın bide ikizleri var ama öle bi hazırlık yapıo dör dörtlük nasıl yetişiosa yazık çok önemsio bizi bende bişiler almak istiyorum yani onu görünce kendimi tembel hissediyorum

canım geçmiş olsun en iyisini yaparsın yazık belki midesi üşümüştür ondan kusuyodur bakalım ne dicek doktor haber ver tatlım

Arkadaslar ya bebeklere hazirlafigimiz corbalari buzluga atsak yada aksam yapip oburgun yedirsek olmaz mi ki

canım geçmiş olsun en iyisini yaparsın yazık belki midesi üşümüştür ondan kusuyodur bakalım ne dicek doktor haber ver tatlım
Cok dogru soylemissincanim Bencede midesini üşütmus olabilir tabi bizler sadece tahminde bulunuyoruz devam ederse mutlaka Dr göster canim kusma ve ishal bebekleri cok yıpratıyor biz bir haftada 750 gr kadar verdik gecen hafta ishal kusma bir aradaydı malesef mikrop kapmış elini ve oyuncakları ağzına cok götürüyorlar bu donemde yani bir ayda aldığı kilo bir haftada gitti ama ilaçla tedavi olunca iştahı açıldı geri toparladı sukur
insallah Dr gerek kalmadan kesilir kusmasi..

Arkadaslar ya bebeklere hazirlafigimiz corbalari buzluga atsak yada aksam yapip oburgun yedirsek olmaz mi ki
Canim ben yoğurt çorbası ve sehriye çorbası vb çorbaları cezvede tek ogunluk yapıyorum ama sebze çorbası malesef en kucuk sebzeleri bile secsek 3-4 ogunluk çıkıyor bende sıcakken kucuk kavanozlara koyup ters çeviriyorum soguyunca dolaba kaldırıyorum ertesi gun yediriyorum yani ikinci gunde kullanıyorum hem disari çıkacak olursamda hazır çorbam oluyor yoğurduda günlük yapmıyorum Kendimize yaptıgım yoğurttan yiyor artik
hem alışması lazım yediklerimize yavaş yavaş geçiş oluyor onada..şükür yemek konusunda sıkıntı yasamadık hatta ek gıda ısını daha cok sevdik biz

Bide arkadaslar bebekleriniz gunde kac cc mama yada anne sutu alir oldu.benimkiler cok istahsiz ya 400 450 yi gecmiyor yarim litre almalari gerekiyormus bide

Himm bende aksamdan yapayim diyorum cunku gunduz cocuklsrla bssbasa corba yapamiyorum

canım allah sağlıklı bir şekilde gidip gelmeni nasip etsin , varsın olsun böyle ufak ayrılıklar olmaz bişicik

iyi akşamlar kızlar

size 100 puanlık uzman sorusu sormaya geldiimmmm

benim pipican ek gidaya başladıktan sonra sanki biraz daha fazla kusuyor gibime geldi, normal midir? var mıdır bu durumu yaşayan başla bebişler???

bir bilgim yok canım ama üşütmüş olabilir mi ?

ben de bugün ilk defa sebze püresi yaptım ama dediğin gibi tek öğünlük olmuyor, ben de 3 e böldüm, birini bugün yedi, diğer 2sini küçük meyve püresi kavanozları varya onlara doldurdum soğuyunca dolaba koydum, yarın ve öbür gün yediricem

canım ben bu gün Kabak havuç patates kırmızı biberden çorba yaptım küp küp doğradım bir baktım çok olacak yarısını ayırdım pişirmeden attım buzluğa yarısını da çorba yaptım bayaa kaldı yarın da vericem bu yaptığım çorbadan ama en fazla 1 gün ver diyorlar .. senin de içine sinerse benim gibi yap .. yazık günah hep çöpe gidecek yoksa benim o yüzden ben hem buzluğa attım pişirmeden hemde pişirdiğimi ertesi gününe de kullandım

Bide arkadaslar bebekleriniz gunde kac cc mama yada anne sutu alir oldu.benimkiler cok istahsiz ya 400 450 yi gecmiyor yarim litre almalari gerekiyormus bide

bebekten bebeğe değişiyor canım sen devam sütünü içtiği kadar vermeye çalış ama ek gıdalar 2 çay bardağını geçmesin

çok aşırı çıkarmıyorsa normal canım bizimde oldu 2-3 gün sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…