2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bendeki ek besin kitapçığında yeşil yapraklı sebzeler eklenirse günlük yapılıp hemen tüketilmeli, diğer çorbalar buzdolabında 1-2 gün saklanabilir diyor, ben 2 gün vericem patates-havuç püresi yapmıştım.. bişey olmaz heralde yoksa taze mi yapsam onu da

Oda guzel fıkirmis cnm bende oyle yaparım artık sebze çorbalarında yeşillik kullanırsan bir gunde tüketmen gerekiyor mesela maydanoz taze nane ispanak gibi..ama diger sebze çorbalarını kullanabilirsin cnm
bende çorba uzmanı olmaya başladım hergüne baska çorba yapıyorum sipsak 10 dkda hazırlıyorum :))

bu arada biz bugün deviti bırakıp multitabsa başladık, keşke daha önce başlasaydım yaaa A+C+D olması daha iyi bencee,
üstelik daha yeni doğduğunda ilk dr.umuz bunu vermişti de biz gidip herkes devit kullanıyor diye onu almıştık sadece d vitamini olsun ağır gelmesin diye pişmanım

slm cnmm nasılsın. direk konuya atladımm bende bugün vitamixin diye bir ilaca basladım icinde A, C, D, E, B1, B2, B3, B6, B12, folik asit, demir, çinko, bakır ve iyot varr.. ayrıca d vitamini veya demir vermiyorum sadece bu cok rahat tavsiye ederim dr unuza danısın derim.. pipican iidir umarım

bak onu bilmiyordum , aynen yeşil yaprakları en son ekleriz o zaman diğerleri buzluğa

Kardes bu ilac nasil bisey damla mi.bide demir ilaci kabizlik gaz yapmisti bu da yapiyormu

ben de ikizlerim hadi bakalım özgür ruhluyuz ama onların istekleri daha ön planda

bu sitede hangi bebek ürünü ne kadar zararlı puan verilmiş içindeki maddelerin bile tehlikelilik derecesi belirtilmiş.bazı markalar ülkemizde yok ama bazıları var sebamed ortalarda bir yerde.kırmızı puanlılar çok tehlikeli turuncular orta yeşiller güvenli.
Baby Shampoo Products || Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group babies moms kısmında sağ üstte diğer ürünler var

İyi geceler herkese :)) kızım biberon asla kabul etmiyor 5 alık olduk anne sütü dışında biberonla mama fln vermek istiyorum ama almıyo tek benm süütmde yetermi bilmiyorum napmalıyım sizce nasıl alıştırabilirim kilo alımı fln yerinde

paraben varya onlard mufin iki tane yazmıstı parabensiz onlardan hangisi daha iyi yada pekmezmi versem birde damlayı yediği şeyemei katayım direkmi vereyim

dr a sordum floradix teki demir mg olarak azmış eşim de tutturmuş santafer forta e devam diye.

sen bebek için mi dedin ben kendim için kullanıyorum onu bebişin kan damlası devit3 müydü neydi

santafer fort tu canım tatlım

Son düzenleme:

Benim oğlanda biberon almadı kasığa alıştırdım ben şimdi yeter ki kasık görsün 1 metreden ağzını acıyor :) gecenhafta balıkçımız biberonla oyun yaptığını söyledi kasıkla tüm sutu icmis

Ya ben cocuğa hiçbir ilaç ya da vitamin vermiyorum her gun 1 tatli kasığı pekmez veriyorum yoğurda katınca tadını daha çok seviyor sizce iyi mı yapıyorum ?

Ya ben cocuğa hiçbir ilaç ya da vitamin vermiyorum her gun 1 tatli kasığı pekmez veriyorum yoğurda katınca tadını daha çok seviyor sizce iyi mı yapıyorum ?

yoğurda katınca pekmezdeki demir etkisiz hale geliyor dr söyledi canım

meraba arkadaşlarr, geçmişi okudum geldim ve ben de bi soru sorcam; siz bebişlerin banyo suyunu nasıl hazırlıyosunuz, ben hala önce kaynatıyorum tm suyu kettle da sonra soğumasını bekliyorum tabi bu işlem uzun sürüyo. sabahtan kynatıyorum öğleden sonraya suyu ancak hazır oluyo.

Karışmak gibi olmasın ama, yarısını kaynatıp gerisini de soğuk su koysanız hemen hazır olmaz mı? Neden soğumasını saatlerce beklediğinizi anlayamadım.

Ay canım ya o çok mesakkatli bir is ben doğduğundan beri sohbende ki sıcak suyu kullanıyorum çorba yaparken bile musluk suyu kullanıyorum bebise hoş kendimizde musluk suyuiciyoruz gerçi burda sular musluktan içilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…