2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aklimada gelmedi değil hani, sabahlarında bıraktığım süte karıştırmasını rica ediyordum bakıcıya o zaman meyve suyuna karıştırayım sade verirsem ici yanar belki, birde su vereyim mı artık?

canım ben de damacanayı kaynatıp banyo yaptırıyorum.ilk bizim kıza amip teşhisi kondu çok üzülüp araştırmıştım musluk suyundan olurmuş.musluk suları malum kirli.ne mama yaparım ne banyo yaptırırım.arsenik varmış zaten bizimkilerde.musluk suyu yutmamasına özen gösteriyorum

canım bence yarın bebişi yatır ve dizlerinin altından bacakalrını tutup karnına doğru hafif hafif bastır bu arada bezini aç.poposu açıkken yap bu hareketleri, 10-20 kere tekrarla.karnına bastır 5e kadar say geri bırak,böyle böyle yaptıktan sonra karnını biraz ov, tekrar hareketleri yap.bak gör nasıl yapacak.fitil filan verme ya!benim oğlumda sorunluydu.3-4 gün yapamazdı.önceleri bende ne yapacağımı şaşırıyordum..ama bu yöntem çok etkili yani en azından benim oğlumda etkili:)

Bu yöntem benim kızımda da çok etkili..

merhaba teyzeciklerim bende anneannemden geldimde(annem temizlik yaptı beni oraya postaladı bugün ) bir bakayım dedim teyzeciklerim kk kardeşlerim napıyorlar yarın babamız izinli görüşemezsek hepinize iyi pazarlar hepinizi

Alıntı yapamadım telden ama banyo suyu konusunda bir ara amip var demişlerdi 1 ay kadar kaynamış suyla yaptırdım. Sonra amip olmadığı ortaya çıktı, ben de bıraktım kaynatmayı. Ne zamana kadar kaynamış suyla yıkayacağız kî.. Alışsınlar bence.
Su içirme konusunda da doktorumuz ek gıdayı öğün olarak vermeye başlayınca su da ver dedi. Ben şu an tadımlık veriyorum 5. Ay bîtince öğün gibi vermeye başlayacağım. O zaman su da vereceğim. Su da içme suyunu kaynatıp ver dedi doktorumuz.

Canım burda en gec kaka yapan bebek benimkidir sanirim 13 günleri gördük biz o dediklerin basta olmak üzere denemedigim şey kalmadı amabizimki tamamen keyfi yapmıyordu :) masajlar zeytinyağları tamponlar en son kayısı suyu içirmiştim bir kaç kez o zaman yapmıştı hala 4-5 günde yapıyor. Affınıza siginarak ek gıda almaya başlayan bebeklerinizin kakalarında bir degisiklik farkettiniz mı? Ben 1 haftadır ara ara yoğurt meyve piresi ve tarhana yedirdim dün kaka yaptı ve kıvamı daha yogundu affedersiniz koyu çamur gibiydi rengi normal ama sizin bebekler nasıl yapıyor?

kıvamı yoğun ve kokulu
katı gıda alıyorlar artık normal bu, kısmen bizim yediklerimizi yiyorlar...

cnm ek gıda gecınce bızım kakada degıstı korkma hatta bazen yıdıgı dırık cıkıyodu kabızlıka gelıncee ozellıkle karnıbahar hem gaz hem kabız yaptı ben elmayla kayısı haslayıp tel suzgecten gecırıp posasılla vrıyorum 5 saat sonra hooop koyverıyo ıkısı daha cok calıstırrır bagırsakları dene derım...

Yeniden hosgeldin cmm. Ben 1 haftadir kucagimda oturtuyorum.
Cok gecmis olsun. Cabuk toparlamis masallah cnm. Pekmez onermedi bixim dr ( gerci bugun ilk defa gittik) demiri tolere edebilmek icin cok pekmes vermen gerekir dedi.
kızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın

yok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum
Cnm ya neden oyle dusunuyorsunki burda her zaman herkesin her yazdigina bir cevap gelemeye biliyor. Bazen gozden kaciyor bazen konuyla ilgin olmuyor. Lutfen alinganlik yapma anne olunca daha bu hassas olduk. Kimsenin bur kasti yoktur boyle durumlarda. Cikarsiz dostluj yapiyoruz burda.sende gitme bu yereeeeeee
Oyyy masallah sanaaa
Cnm allah kolaylik versin. Bebenden ayri bikac gun zor ama sanada degisikli
arkadaşlar kızım 2 gündür aşırı kusuyo ya daha önce bu kadar değildi napayım akıl verin
Benim oglumda bi ara cok kusuyordu sonra farkettim ki midesini usutmus 3 gunden sonrada azalmisti kusmasi
Arkadaslar ya bebeklere hazirlafigimiz corbalari buzluga atsak yada aksam yapip oburgun yedirsek olmaz mi ki
Ben gunluk yapiyordum bugun gittigimiz dr koyu yesil yapraklu sebze koydugunda gunluk digerlerini iki gun verebilirsin dedi. Bende iki gun vericem artik. Cogu kez dokmiyim diye bira tuz sarimsak yag baharatla sos yapip ben iciyordum dokulmesin diye
Cnm benimki kusmaya baslamisti sonra yogurtdu biraz soguk verdigimi ve midesini usuttugunu farkettim
Cnm bardakla ver. Cok zevkli geliyor bebeklere bardak

Kızlarr bu gece ole guzel ruya gordum kı ıns gercek olur ruyanda gogsumden resmen sut fıskıırıyordu koca bıberon tasıyordu ınannılmazdı yaa keske gercek olsa yaa sagınca gunde anca 70cc cıkıyo oda tek gogus dusunun

Canim gunaydin cok ksfana takiyorsun ondandir.bir gunde mi 70 cikiyor bir sagmDa mi

Günaydıııın güneşli bir kasaba sabahından herkese selamlaaar, sabah beni uyutmayıp "hadi benimle oyun oyna" diyen oğlumdan birkaç kare :)

canım hayırlara çıksın evladının rızkı bol olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…