Aklimada gelmedi değil hani, sabahlarında bıraktığım süte karıştırmasını rica ediyordum bakıcıya o zaman meyve suyuna karıştırayım sade verirsem ici yanar belki, birde su vereyim mı artık?
canım bence yarın bebişi yatır ve dizlerinin altından bacakalrını tutup karnına doğru hafif hafif bastır bu arada bezini aç.poposu açıkken yap bu hareketleri, 10-20 kere tekrarla.karnına bastır 5e kadar say geri bırak,böyle böyle yaptıktan sonra karnını biraz ov, tekrar hareketleri yap.bak gör nasıl yapacak.fitil filan verme ya!benim oğlumda sorunluydu.3-4 gün yapamazdı.önceleri bende ne yapacağımı şaşırıyordum..ama bu yöntem çok etkili yani en azından benim oğlumda etkili:)Canim ikisi de kuru hatta kayisi gun kurusu olursa daha iyi
aktarlarda , kuruyemiscilerde ya da paketli olarak buyuk marketlerde bulabilirsin
ya ben bunu 3 gün yaptım olmadı karnı gurul gurul ama yapamadı terledi ıkınmaktan.. eşimi eczaneye gönderdim gece gece fitil aldırdım.. yarısını koydum 5 dakika sonra bi haftalık kakiş yaptı rahatladı.. ben ondan daha çok rahatladım doğrusu... bugün de yapmadı acaba alışır mı fitile? ne kadar daha bekleyip fitil vereyim çok yapmak da istemiyorum???????????
ankara tıpa başladık ve devam ediyoruz annemler ank da eve yakın hastane ondan canım
canım bence yarın bebişi yatır ve dizlerinin altından bacakalrını tutup karnına doğru hafif hafif bastır bu arada bezini aç.poposu açıkken yap bu hareketleri, 10-20 kere tekrarla.karnına bastır 5e kadar say geri bırak,böyle böyle yaptıktan sonra karnını biraz ov, tekrar hareketleri yap.bak gör nasıl yapacak.fitil filan verme ya!benim oğlumda sorunluydu.3-4 gün yapamazdı.önceleri bende ne yapacağımı şaşırıyordum..ama bu yöntem çok etkili yani en azından benim oğlumda etkili:)
Eki Görüntüle 610606
merhaba teyzeciklerim bende anneannemden geldimde(annem temizlik yaptı beni oraya postaladı bugün ) bir bakayım dedim teyzeciklerim kk kardeşlerim napıyorlar yarın babamız izinli görüşemezsek hepinize iyi pazarlar hepinizi
Maşallah çok tatlı:) kıyafetlerine de bayıldım..
canım bence yarın bebişi yatır ve dizlerinin altından bacakalrını tutup karnına doğru hafif hafif bastır bu arada bezini aç.poposu açıkken yap bu hareketleri, 10-20 kere tekrarla.karnına bastır 5e kadar say geri bırak,böyle böyle yaptıktan sonra karnını biraz ov, tekrar hareketleri yap.bak gör nasıl yapacak.fitil filan verme ya!benim oğlumda sorunluydu.3-4 gün yapamazdı.önceleri bende ne yapacağımı şaşırıyordum..ama bu yöntem çok etkili yani en azından benim oğlumda etkili:)
Canım burda en gec kaka yapan bebek benimkidir sanirim 13 günleri gördük biz o dediklerin basta olmak üzere denemedigim şey kalmadı amabizimki tamamen keyfi yapmıyordu :) masajlar zeytinyağları tamponlar en son kayısı suyu içirmiştim bir kaç kez o zaman yapmıştı hala 4-5 günde yapıyor. Affınıza siginarak ek gıda almaya başlayan bebeklerinizin kakalarında bir degisiklik farkettiniz mı? Ben 1 haftadır ara ara yoğurt meyve piresi ve tarhana yedirdim dün kaka yaptı ve kıvamı daha yogundu affedersiniz koyu çamur gibiydi rengi normal ama sizin bebekler nasıl yapıyor?
Eki Görüntüle 610606
merhaba teyzeciklerim bende anneannemden geldimde(annem temizlik yaptı beni oraya postaladı bugün ) bir bakayım dedim teyzeciklerim kk kardeşlerim napıyorlar yarın babamız izinli görüşemezsek hepinize iyi pazarlar hepinizi
güzel kuzumm maşallah sana çok güzel annesi buu
Canım burda en gec kaka yapan bebek benimkidir sanirim 13 günleri gördük biz o dediklerin basta olmak üzere denemedigim şey kalmadı amabizimki tamamen keyfi yapmıyordu :) masajlar zeytinyağları tamponlar en son kayısı suyu içirmiştim bir kaç kez o zaman yapmıştı hala 4-5 günde yapıyor. Affınıza siginarak ek gıda almaya başlayan bebeklerinizin kakalarında bir degisiklik farkettiniz mı? Ben 1 haftadır ara ara yoğurt meyve piresi ve tarhana yedirdim dün kaka yaptı ve kıvamı daha yogundu affedersiniz koyu çamur gibiydi rengi normal ama sizin bebekler nasıl yapıyor?
Yeniden hosgeldin cmm. Ben 1 haftadir kucagimda oturtuyorum.upuzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize...
bebişimi doğurdum neredeyse 6 aylık oldu kızım, işe başladım ve aranıza döndüm
Merak ediyorum bebeği oturmaya başlayan var mı? benim kızım daha oturmadı nasıl ve ne zaman oturur bilemiyorum.... mama sandalyesine oturtmayı denesem mi acaba sizce???
Cok gecmis olsun. Cabuk toparlamis masallah cnm. Pekmez onermedi bixim dr ( gerci bugun ilk defa gittik) demiri tolere edebilmek icin cok pekmes vermen gerekir dedi.Slm kızlar 10 gündür giremiyordum malum kızda bende hastaydik(
Kızımın ishali gelmeyince ikinci gun Dr götürdük ve kizim mikrop kapmış bu donemde herseyi ağıza götürüyor ya ondan olmuş yada salgın varmis bu ara virüs kapmış olabilirmiş kizimdanda ertesi gun bana bulaştı ishal ve kusma bir arada mahvolduk ikimizde
kizim 3 gunde cok kilo verdi sanki cok gurbuzdu ya şükür bir haftada 550 gr alıp rekor kırdı eski kilosuna kavuştu dunde 6 ay aşısını bir hafta gecikmeye oldu onuda ağrısın atessiz atlattı ödüm kopuyordu hastalıktan sonra ebe kendini toparlamasını bekledi
demir icin pekmez veriyorum ben ebemizde oyle devam et dedi Demir kızı kabiz etti uykularını kaçırmıştı benim minyatür kizim büyüyor 6 ay 1 haftalığız düzeltilmiş 4 ay 3 hafta :))
Zaman çabuk geçiyor..
kızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın
Cnm ya neden oyle dusunuyorsunki burda her zaman herkesin her yazdigina bir cevap gelemeye biliyor. Bazen gozden kaciyor bazen konuyla ilgin olmuyor. Lutfen alinganlik yapma anne olunca daha bu hassas olduk. Kimsenin bur kasti yoktur boyle durumlarda. Cikarsiz dostluj yapiyoruz burda.sende gitme bu yereeeeeeeyok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum
Oyyy masallah sanaaa
Cnm allah kolaylik versin. Bebenden ayri bikac gun zor ama sanada degisikliselam anneler,
pazartesi ilk kez oglumdan bana gore cok uzun bir sure ayri kalacagim. pazartesi yurtdisina gidecegim ve cuma gecesi donecegim. bu arada cok sukur annem bakacak.
herkes sut filan sag dedi. ama mesele sut degil ki. oglumu simdiden ozlemeye basladim. ona bakip bakip agliyorum . ama malesef is icin gitmem gerekiyor.
4 gece oglumsuz yatacagim , kotu bir sey ama biz hala ayiramadik. bu surec ayrilik icinde bahane olacak, geldigimde kendi yatagina yatirmaya baslayacagim.
umarim kimse bu kadar ayri kalmaz evladindan bu kadar kucukken, tek tesellim saglik nedeniyle degil de sadece is icin ayri kalmamiz.
herkese iyi tatiller dilerim
Benim oglumda bi ara cok kusuyordu sonra farkettim ki midesini usutmus 3 gunden sonrada azalmisti kusmasiarkadaşlar kızım 2 gündür aşırı kusuyo ya daha önce bu kadar değildi napayım akıl verin
Ben gunluk yapiyordum bugun gittigimiz dr koyu yesil yapraklu sebze koydugunda gunluk digerlerini iki gun verebilirsin dedi. Bende iki gun vericem artik. Cogu kez dokmiyim diye bira tuz sarimsak yag baharatla sos yapip ben iciyordum dokulmesin diyeArkadaslar ya bebeklere hazirlafigimiz corbalari buzluga atsak yada aksam yapip oburgun yedirsek olmaz mi ki
Cnm benimki kusmaya baslamisti sonra yogurtdu biraz soguk verdigimi ve midesini usuttugunu farkettimiyi akşamlar kızlar
size 100 puanlık uzman sorusu sormaya geldiimmmm
benim pipican ek gidaya başladıktan sonra sanki biraz daha fazla kusuyor gibime geldi, normal midir? var mıdır bu durumu yaşayan başla bebişler???
Cnm bardakla ver. Cok zevkli geliyor bebeklere bardakİyi geceler herkese :)) kızım biberon asla kabul etmiyor 5 alık olduk anne sütü dışında biberonla mama fln vermek istiyorum ama almıyo tek benm süütmde yetermi bilmiyorum napmalıyım sizce nasıl alıştırabilirim kilo alımı fln yerinde
Selam kızlar ben geldimUzun zamandır hiç bir şey yazamadım, fırsat buldukça geçmişi okudum. Sonunda günümüze gelebildim, özledim sizinle iki çift laf etmeyi. Öncelikle bebişlerinizin fotoğraflarını gördüm, hepsi de çok tatlılar maşallah Allah onlara uzun ömür versin. Biz de üç gün önce 5. ay kontrolümüze gittik. Maalesef oğlum 40 günde sadece 300 gr almış önceki iki ayda da 400 gr. almıştı ama çok şükür boyu uzamış ve sağlığı da yerinde. Önceki aylarda kafamı çok takıyordum ama artık sağlıklı olsun yeter diyorum. Demir damlasının kabız yaptığını söyleyince doktor bıraktırdı, pekmez tavsiye etti. Deviti de bıraktık onun yerine supravit kullanmaya başladık. Ayrıca kilo alımının düşük olması nedeniyle iştah açıcı şurup verdi. Bakalım 2 gündür kullanıyoruz ilaçlarımızı, inşallah iştahı biraz olsun açılır da alamadığı kiloları bu ay alır. Ek gıdalara da devam ediyorum, ek gıda konusunda şanslıyım, kaşığı görünce o minik ağzını hemen açıyor. Meğerse canı değişik tatlar istiyormuş, tabi ek gıda verirken de şebeklik yapmadan durmuyorum, yoksa bizim ki rahat durmuyor, kıpır kıpır Benden bu kadar kızlar, aslında yazacak çok şey var da bizim ki acıkmak üzere, uyanabilir, tetikteyim [/QUOTE
Niye benimki pekmez oulur demiyooorrr.)(
Bugun bende yurutec sordum dr a hiiiccc onermiyorum dedi kazalar cok oluyormus. Bende dedim ama iste anne icin bi kurtarici biraz bebek oyalanir falan yookk olmaz dedi bakalim nspicam ilerleyen gunkerdeSlm kzlar nasılsınız, oğlum salıncağını çok sevdi, o uyuyor bende rahatça hareket ediyorum.
Dün yürüteç aldım, bugün mutfağı toparlayana kadar onda durdu, ve çok güzel yürüyor, çok fazla tutmuyorum, en fazla yarım saat, ama çekinmiyoda değilim doğrusu.
Yürüteç olmasaydı hayatta toplatmazdı mutfağı, eşimde gecikti zaten, onada sinir oldum, yazmadan edemedim...
Masallah boncuk kuzu sanaaaEki Görüntüle 610606
Cnm yedigine gore rengi kokusu kivami cesit cesit hal aliyoor artik
belcimim uyku tutmadımı kız
Kızlarr bu gece ole guzel ruya gordum kı ıns gercek olurruyanda gogsumden resmen sut fıskıırıyordu koca bıberon tasıyordu ınannılmazdı yaa keske gercek olsa yaa sagınca gunde anca 70cc cıkıyo oda tek gogus dusunun
Kızlarr bu gece ole guzel ruya gordum kı ıns gercek olurruyanda gogsumden resmen sut fıskıırıyordu koca bıberon tasıyordu ınannılmazdı yaa keske gercek olsa yaa sagınca gunde anca 70cc cıkıyo oda tek gogus dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?