Kızlarr bu gece ole guzel ruya gordum kı ıns gercek olurruyanda gogsumden resmen sut fıskıırıyordu koca bıberon tasıyordu ınannılmazdı yaa keske gercek olsa yaa sagınca gunde anca 70cc cıkıyo oda tek gogus dusunun
Günaydıııın güneşli bir kasaba sabahından herkese selamlaaar, sabah beni uyutmayıp "hadi benimle oyun oyna" diyen oğlumdan birkaç kare :)
Eki Görüntüle 610694
Eki Görüntüle 610695
Eki Görüntüle 610696
Eki Görüntüle 610697
oğlan uyuyorken bende halılarımı sileyim bari dersimide sonra çalışırım, bugün hamaratlığım üstümde gibi :) namazdan sonra yatırmayan oğlum yüzünden evimide topladım, kahvaltı hazırlayıp babamızı da 8 de işe yolladım tekrar uyuttum paşayı ocak ayı klasörümüde oluşturdum ve yeni resimlerimizi de kaydettim şimdi bana müsade çözülmeyi bekleyen 15 ünitenin çıkmış soruları var bi koşu onlarıda halledeyim
(bilgisayarı kapatıp yatmaya gidiyormuşum bi de)
Kızlarr bu gece ole guzel ruya gordum kı ıns gercek olurruyanda gogsumden resmen sut fıskıırıyordu koca bıberon tasıyordu ınannılmazdı yaa keske gercek olsa yaa sagınca gunde anca 70cc cıkıyo oda tek gogus dusunun
Günaydın iyi pazarlar herkeseCok gecmis olsun. Cabuk toparlamis masallah cnm. Pekmez onermedi bixim dr ( gerci bugun ilk defa gittik) demiri tolere edebilmek icin cok pekmes vermen gerekir dedi
Günaydıııın güneşli bir kasaba sabahından herkese selamlaaar, sabah beni uyutmayıp "hadi benimle oyun oyna" diyen oğlumdan birkaç kare :)
Eki Görüntüle 610694
Eki Görüntüle 610695
Eki Görüntüle 610696
Eki Görüntüle 610697
Günaydın iyi pazarlar herkese
Sagol cnm şükür atlattı bizim Drda pekmez ver dedi çünkü benim gebeliğim boyunca hic bir kan problemim yoktu simide oyle ve kızımda kuvozde kaldığında kan degerleri mükemmeldi yani ben kan degerlerine bakılmadan Demir ilacı vermeyi düşünmüyorum hem artık herseyden yer oldu Dr da zararlı olmayan besinlerden yedir bol bol kendisi almayana kadar verebilirsin artık dedi bı haftadır oyle yapıyorum kendisi duyunca ağzını acmıyor zaten..şükürki ek gıda işinde iyice alıştik gayet rahat yiyor reddetme iside olmuyor artık..hem biz ablayiz 6 ay 1 haftalığız :))
Ne boluk porcuk bi uykudur buu. Uykum coookkkk halim yok oglumda hiysuzluk tavan.
Sanki atesi var gibi geliyor anlamadim gittti
Ne boluk porcuk bi uykudur buu. Uykum coookkkk halim yok oglumda hiysuzluk tavan.
Sanki atesi var gibi geliyor anlamadim gittti
geçmiş olsun kuzuya...
yahuu şu çizelgeyi yapamadım sinirden kudurmak üzereyim Allah aşkına bi yardım ediverin de çizelge oluşturayım... şu format hatası çıldırttı beni...
geçmiş olsun kuzuya...
yahuu şu çizelgeyi yapamadım sinirden kudurmak üzereyim Allah aşkına bi yardım ediverin de çizelge oluşturayım... şu format hatası çıldırttı beni...
Günaydınlar herkese iyi pazarlar ..
Kızlar size bir sorum var bu sefer bebelerle ilgili değilben yarın bilgisayar kursuna başlıcam ve 2010 office programı gerekli bana full deneme süresi değil yani .. internette ben bulamadım , bilen gören varsa bana linkini yollayabilir mi , kursa kendi laptopumla gidicem bana kursta yer yokta
oğlan uyuyorken bende halılarımı sileyim bari dersimide sonra çalışırım, bugün hamaratlığım üstümde gibi :) namazdan sonra yatırmayan oğlum yüzünden evimide topladım, kahvaltı hazırlayıp babamızı da 8 de işe yolladım tekrar uyuttum paşayı ocak ayı klasörümüde oluşturdum ve yeni resimlerimizi de kaydettim şimdi bana müsade çözülmeyi bekleyen 15 ünitenin çıkmış soruları var bi koşu onlarıda halledeyim
(bilgisayarı kapatıp yatmaya gidiyormuşum bi de)
canım bence yarın bebişi yatır ve dizlerinin altından bacakalrını tutup karnına doğru hafif hafif bastır bu arada bezini aç.poposu açıkken yap bu hareketleri, 10-20 kere tekrarla.karnına bastır 5e kadar say geri bırak,böyle böyle yaptıktan sonra karnını biraz ov, tekrar hareketleri yap.bak gör nasıl yapacak.fitil filan verme ya!benim oğlumda sorunluydu.3-4 gün yapamazdı.önceleri bende ne yapacağımı şaşırıyordum..ama bu yöntem çok etkili yani en azından benim oğlumda etkili:)
Eki Görüntüle 610694
Eki Görüntüle 610695
Eki Görüntüle 610696
Eki Görüntüle 610697
Geçmiş olsun canım, ya üşüttü geriatrinin dediği gibi mikrop falan kaptı eller heryerde sonrada ağızda... Doktordan sonra yazarsın bizede durumunuzuarkadaşlar kızım 2 gündür aşırı kusuyo ya daha önce bu kadar değildi napayım akıl verin
Sen birde beni göray bu babalarda hep aynıoy kuzumaaa sen anlatırken hoşuma gitti uyuyo tatlım uyansa giydircem çanta hazırlıcam kendimiz hazırlancaz ayyy bebekle çıkmak zor ya yoksa benmi beceriksizim kız
O ilacıda duymustum ama demir oranı azmış.Kansızlık çıkmasaydı kullanabilirdik aslında onuda, güzel.slm cnmm nasılsın. direk konuya atladımm bende bugün vitamixin diye bir ilaca basladım icinde A, C, D, E, B1, B2, B3, B6, B12, folik asit, demir, çinko, bakır ve iyot varr.. ayrıca d vitamini veya demir vermiyorum sadece bu cok rahat tavsiye ederim dr unuza danısın derim.. pipican iidir umarım
Kilo alımı güzelse neden takıyorsun canım :)İyi geceler herkese :)) kızım biberon asla kabul etmiyor 5 alık olduk anne sütü dışında biberonla mama fln vermek istiyorum ama almıyo tek benm süütmde yetermi bilmiyorum napmalıyım sizce nasıl alıştırabilirim kilo alımı fln yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?