2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim ya benim ki de cok azaldi. her mama veriste uzuluyorum yazik ama ne yapalim saglikli huzurlu olsunlar. Mamanin tadi cok kotu bide kokuyor allahtan yakinda herseyi yiyor olacaklar

oğlan uyuyorken bende halılarımı sileyim bari dersimide sonra çalışırım, bugün hamaratlığım üstümde gibi :) namazdan sonra yatırmayan oğlum yüzünden evimide topladım, kahvaltı hazırlayıp babamızı da 8 de işe yolladım tekrar uyuttum paşayı ocak ayı klasörümüde oluşturdum ve yeni resimlerimizi de kaydettim şimdi bana müsade çözülmeyi bekleyen 15 ünitenin çıkmış soruları var bi koşu onlarıda halledeyim

(bilgisayarı kapatıp yatmaya gidiyormuşum bi de )

Eh annesine de masallh

Memeden sut akmasi kuvvete hayirli kiz evlada isaretmis

Ne boluk porcuk bi uykudur buu. Uykum coookkkk halim yok oglumda hiysuzluk tavan.
Sanki atesi var gibi geliyor anlamadim gittti

Cok gecmis olsun. Cabuk toparlamis masallah cnm. Pekmez onermedi bixim dr ( gerci bugun ilk defa gittik) demiri tolere edebilmek icin cok pekmes vermen gerekir dedi
Günaydın iyi pazarlar herkese
Sagol cnm şükür atlattı bizim Drda pekmez ver dedi çünkü benim gebeliğim boyunca hic bir kan problemim yoktu simide oyle ve kızımda kuvozde kaldığında kan degerleri mükemmeldi yani ben kan degerlerine bakılmadan Demir ilacı vermeyi düşünmüyorum hem artık herseyden yer oldu Dr da zararlı olmayan besinlerden yedir bol bol kendisi almayana kadar verebilirsin artık dedi bı haftadır oyle yapıyorum kendisi duyunca ağzını acmıyor zaten..şükürki ek gıda işinde iyice alıştik gayet rahat yiyor reddetme iside olmuyor artık..hem biz ablayiz 6 ay 1 haftalığız :))

oh maşallah canım bol bol yesin büyüsün maşallah biz 5i doldurup altıya haftaya gircez daha küçükmüşüz

Ne boluk porcuk bi uykudur buu. Uykum coookkkk halim yok oglumda hiysuzluk tavan.
Sanki atesi var gibi geliyor anlamadim gittti

geçmiş olsun kuzuya...

yahuu şu çizelgeyi yapamadım sinirden kudurmak üzereyim Allah aşkına bi yardım ediverin de çizelge oluşturayım... şu format hatası çıldırttı beni...

geçmiş olsun kuzuya...

yahuu şu çizelgeyi yapamadım sinirden kudurmak üzereyim Allah aşkına bi yardım ediverin de çizelge oluşturayım... şu format hatası çıldırttı beni...

canım takip çizelgesi yapmak istiyenler die topik varmış linkini koymuşlar ordan yaptım gir oraya açıklayıcı şekilde anlatılmış bak yaparsın

Günaydınlar herkese iyi pazarlar ..
Kızlar size bir sorum var bu sefer bebelerle ilgili değil ben yarın bilgisayar kursuna başlıcam ve 2010 office programı gerekli bana full deneme süresi değil yani .. internette ben bulamadım , bilen gören varsa bana linkini yollayabilir mi , kursa kendi laptopumla gidicem bana kursta yer yokta

Günaydın :)
Burada var bircok secenek bakabilirsin

The Pirate Bay - The galaxy's most resilient bittorrent site

ohh ohh maşallah canım pazar günü nereye işe gidiyo eşin? senin braş neydi? uyumuyosan cevap ver merak ettim :)

ayyçok teşekkür ederi,m hemen deniyim poposu açıkken yaparsa bide ortalığa :) inş.iyi gelir olmazsa ek gıdaya yavaştan elmadan başliyim .. sütüm yetiyo diye eşim izin vermiyoo gerçi kayısı erik verdim başlamış gibi oldum ama

arkadaşlar kızım 2 gündür aşırı kusuyo ya daha önce bu kadar değildi napayım akıl verin
Geçmiş olsun canım, ya üşüttü geriatrinin dediği gibi mikrop falan kaptı eller heryerde sonrada ağızda... Doktordan sonra yazarsın bizede durumunuzu
ay bu babalarda hep aynı oy kuzumaaa sen anlatırken hoşuma gitti uyuyo tatlım uyansa giydircem çanta hazırlıcam kendimiz hazırlancaz ayyy bebekle çıkmak zor ya yoksa benmi beceriksizim kız
Sen birde beni gör Dışarı çıkıyoruz hep içimde birsey unuttum hissi oluyor
O ilacıda duymustum ama demir oranı azmış.Kansızlık çıkmasaydı kullanabilirdik aslında onuda, güzel.
Kilo alımı güzelse neden takıyorsun canım :)
Bir sure sonrada ek gıda ve ek öğünler eklenir ne güzel mama işiyle ugrasmadan atlatırsın bu dönemi işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…