geçmiş olsun kuzuya...
yahuu şu çizelgeyi yapamadım sinirden kudurmak üzereyim Allah aşkına bi yardım ediverin de çizelge oluşturayım... şu format hatası çıldırttı beni...
Eki Görüntüle 610702 Eki Görüntüle 610703 yata yata gözlerimiz şişti teyzoşlar günaydın hepinize ii pazarlar
valla ben eşime yaptırdım site ingilizce diye bu ne oluyo şimdi ne işe yarıyo diyo :) sen dediğimi yap gerisine karışma dedim yapınca da aa gzelmiş şimdi bukadarlıkmıymış diyo :)
maşallah maşallh pazar uykusunada alıştırmış kendini pembiş pembiş uyumuş :)
ayyy okurken güldümbenimkide bişi yaparken gördümü nolcak bu yapınca noluo bişiler sölüo sen karışma benim için önemli diorum bende
canım takip çizelgesi yapmak istiyenler die topik varmış linkini koymuşlar ordan yaptım gir oraya açıklayıcı şekilde anlatılmış bak yaparsın
teşekkürler kızlar bu sefer uyarı vermedi sanırım olduHerkese iyi pazarlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
Burda anlatım var canım bak bi istersen
Pepikcim geçmiş olsun diş ateşi falan mı acaba?
valla ben eşime yaptırdım site ingilizce diye bu ne oluyo şimdi ne işe yarıyo diyo :) sen dediğimi yap gerisine karışma dedim yapınca da aa gzelmiş şimdi bukadarlıkmıymış diyo :)
saol canım benim kız uykucu zaten hiç dayanamaz kaktı azcık debelendi durdu yine uyudu
aynen laf sölüyo önce sonra bi problem olunca kulubündeki kadınlara bi soruver diyo ben de diyom işine gelince aklına geliyo diye :)
İlk banyosundan bu yana direkt kombiden su kullandık canım.Hiç kaynatmadık.meraba arkadaşlarr, geçmişi okudum geldim ve ben de bi soru sorcam; siz bebişlerin banyo suyunu nasıl hazırlıyosunuz, ben hala önce kaynatıyorum tm suyu kettle da sonra soğumasını bekliyorum tabi bu işlem uzun sürüyo. sabahtan kynatıyorum öğleden sonraya suyu ancak hazır oluyo.
HoşgeldinSelam kızlar ben geldim
Çok tatlı ve çok şık maşallah
Günaydıııın güneşli bir kasaba sabahından herkese selamlaaar, sabah beni uyutmayıp "hadi benimle oyun oyna" diyen oğlumdan birkaç kare :)
Eki Görüntüle 610696
Eki Görüntüle 610702 Eki Görüntüle 610703 yata yata gözlerimiz şişti teyzoşlar günaydın hepinize ii pazarlar
benimki de uyudu yarım saat 45 dk dayanıyo sonra ııııı ıııııgg ıııııhhh diye uykusunun geldiğini ifade ediyo oralı olmazsam çığlığa dönüşüyo şu an olduğu gibi.. öğlen uykusuna yatcak enaz 2 en fazla 4 saat uyur şimdi :)) (emmeye kalkıyo tabi bide gaz çıkarmaya)
İlk banyosundan bu yana direkt kombiden su kullandık canım.Hiç kaynatmadık.
Hoşgeldin
Çok tatlı ve çok şık maşallah
Ne güzel tutmuş öyle maşallah
GünaydınUyandıklarında da pek tatlı oluyor ya maşallah
Tekrar uykusu gelip uyumadıklarında çok acı oluyorlar ama
teşekkürler kızlar bu sefer uyarı vermedi sanırım oldu
benim de hoşuma gidiyor
Arkadaslar merhaba bi aoru soracaktim yardimcinolur musunuz? Bebegimin kirpikleri ice dogru buyuyor,yanagindan bastirinca disari cikiyor ama genelde hep gozbebeginin icinde.cok uzukuyorum doktora soracagim ama size de sormak istedim.. Sevgiler
Bu arada bebe biskuvisi yapmaya calistim olmadi lastik gibi oldu ama oluslarim bayildi dislerini kasittiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?