ohh ohh maşallah canım pazar günü nereye işe gidiyo eşin? senin braş neydi? uyumuyosan cevap ver merak ettim :)
gafil avlandım yine, bu uyku hep ders çalışırken mi gelir ya hu :)
canım eşim polis ben de ilahiyat 2.sınıftayım
aa ben de öğretmensin diye biliyodum pardon.. hep öyle olur zaten uyku denen şey :))
Eki Görüntüle 610606
merhaba teyzeciklerim bende anneannemden geldimde(annem temizlik yaptı beni oraya postaladı bugün ) bir bakayım dedim teyzeciklerim kk kardeşlerim napıyorlar yarın babamız izinli görüşemezsek hepinize iyi pazarlar hepinizi
canım çok güzel görünüyosunuz bayıldımmmmm
kuran kursu öğrerticisiyim :)
teşekkür ederim hava güzelken bi gezelim demiştik .. evde çektiklerimi yükleyemiyorum çok büyük geliyo boyutu
ayy allah kolaylık versin hem anne hem ev hanımı hem öğrenci...
maşallah ikinizede, bir an dura kaldım, alt kattaki öğretmen komşuma o kadar çok benziyorsun ki dedim o mu yoksaonunda 10 aylık oğlu var :)
ay seni gördük herkezi merak ettim bak şimdi kızımla kendiminkini bende yüklücem özendim
bir harf kurbanı olmuşum :)
bu sene kadro aldım çok şükür kuran kursunda hocalık yapıyorum ortalama yaşları 50 60 olan 22 tane öğrencim var :)
üst komşum buraya taşınalı 7 ay oldu slm bile zor verir sen olsan ne güzeel olurdu yaa :) öğetmen kısmı tutmuş ama bu sene evdeyim :)
koyun yaa herkes bebişini koyuyo anneleri merak ediyoruz belki tanıdık çıkcaz dimi :)
üst komşum buraya taşınalı 7 ay oldu slm bile zor verir sen olsan ne güzeel olurdu yaa :) öğetmen kısmı tutmuş ama bu sene evdeyim :)
canım bence yarın bebişi yatır ve dizlerinin altından bacakalrını tutup karnına doğru hafif hafif bastır bu arada bezini aç.poposu açıkken yap bu hareketleri, 10-20 kere tekrarla.karnına bastır 5e kadar say geri bırak,böyle böyle yaptıktan sonra karnını biraz ov, tekrar hareketleri yap.bak gör nasıl yapacak.fitil filan verme ya!benim oğlumda sorunluydu.3-4 gün yapamazdı.önceleri bende ne yapacağımı şaşırıyordum..ama bu yöntem çok etkili yani en azından benim oğlumda etkili:)
o tşınmış gibi olmuş ben taşınalı 7 ay oldu hamile hamile taşındım bebeğim oldu kadın bi kere bile kapımı çalmadı ne insanlar var.. en alt katta rus bi bayan var yazları burdalar onunla bile çok iyi anlaşmıştık gimeden önce bu ve alt çaprazımdaki görüp mal mal bakıp selam vermiyolar kapı çalmıyolar.. türk bide bunlar türk adetleri böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?