2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım çok tatlı bir kızın var, bizim oğlandan kaç saat büyüktü kızın

ne güzel saçları var öyle, biz keliz hala acaba ne zaman uzayacak bazen kazıtasım geliyor daha çabuk gelsin diye :)

Son düzenleme:
üst komşum buraya taşınalı 7 ay oldu slm bile zor verir sen olsan ne güzeel olurdu yaa :) öğetmen kısmı tutmuş ama bu sene evdeyim :)

o tşınmış gibi olmuş ben taşınalı 7 ay oldu hamile hamile taşındım bebeğim oldu kadın bi kere bile kapımı çalmadı ne insanlar var.. en alt katta rus bi bayan var yazları burdalar onunla bile çok iyi anlaşmıştık gimeden önce bu ve alt çaprazımdaki görüp mal mal bakıp selam vermiyolar kapı çalmıyolar.. türk bide bunlar türk adetleri böyle mi?

üst komşum buraya taşınalı 7 ay oldu slm bile zor verir sen olsan ne güzeel olurdu yaa :) öğetmen kısmı tutmuş ama bu sene evdeyim :)

bend e haziranda taşındım benimde 7 ay oldu tevafuk olmuş :)

biz görüşüyoruz komşularımızla 2 si öğretmen biri kuaför şanslıyım komşu yönünden hamdolsun :)

yaptım bugün.gaz çıkarttı ama kakiş gelemedi her gün deniyim ben bunu bakalım başarabilecek miyiz

kapı komşum ev sahibi ondan mıdır bilmiyorum ama pek muhabbet etmez o da karşılaştığımızda ben hal hatır sorarım zaten şuan eminim bize karşı soğuklar çünkü bu ay kira vermeyeceğiz, 1 aydır kalöriferlerimiz yanmıyor kazanda sorun varmış yeni binaya eski kazan takmış bacada sorun çıktı bizde ufoyla ısındık 6 aydır elektrk parasıda gelmiyor eşim öğrenmiş tam 800 lira, bina kış başından beri ısınmıyor o yüzden bu ay kira yok dedi eşim salı günü toplantı yapacakmış yönetici, bakalım ne diyecekler? :) ilçe çok küçük kiralar 250 350 arası ama sobalı çoğu eşim sırf benim için hem çalışan hem de bebek olduğu için kalöriferli tuttu ve 450 kira veriyoruz çevremizdekiler tokilere çıkın diyor diğer polisler hep tokide ama taşınmayı göze alamıyorum

aa ne büyük tevafuk zor oldu yaa hamileyen taşınmak dimi.. benim yan komşu yaşlı üst çapraz benle yaşıt ama annesine gidiyo sürekli .. en alt katların biri rus biri almancı.. bi tek alt komşum kalıyo onla görüşüyom sadece seneye çalışam nasılsa diyorum takmıyorum kafama... sen nerdesinistanbulda galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…