aa ne büyük tevafuk zor oldu yaa hamileyen taşınmak dimi.. benim yan komşu yaşlı üst çapraz benle yaşıt ama annesine gidiyo sürekli .. en alt katların biri rus biri almancı.. bi tek alt komşum kalıyo onla görüşüyom sadeceseneye çalışam nasılsa diyorum takmıyorum kafama... sen nerdesinistanbulda galiba
selam kızlar
bebişler nasıl,bizimki canavar ya canavar hatta gece kuşu hattaaa annesinin minik fındık faresi
nerelerdesin canım ya sizin hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor yeşilimsi ile seni hatırlıyorum hamileyken iyi muhabbet ederdiniz, bebiş galip mi geliyor yoksa? :)
kapı komşum ev sahibi ondan mıdır bilmiyorum ama pek muhabbet etmez o da karşılaştığımızda ben hal hatır sorarım zaten şuan eminim bize karşı soğuklar çünkü bu ay kira vermeyeceğiz, 1 aydır kalöriferlerimiz yanmıyor kazanda sorun varmış yeni binaya eski kazan takmış bacada sorun çıktı bizde ufoyla ısındık 6 aydır elektrk parasıda gelmiyor eşim öğrenmiş tam 800 lira, bina kış başından beri ısınmıyor o yüzden bu ay kira yok dedi eşim salı günü toplantı yapacakmış yönetici, bakalım ne diyecekler? :) ilçe çok küçük kiralar 250 350 arası ama sobalı çoğu eşim sırf benim için hem çalışan hem de bebek olduğu için kalöriferli tuttu ve 450 kira veriyoruz çevremizdekiler tokilere çıkın diyor diğer polisler hep tokide ama taşınmayı göze alamıyorum
sobalı eve çıksanız bu kadar sıkıntı olmazdı.. biz de daha önce kaloriferli evdeydik şimdiki evimiz doğalgazlı.. çok problem yaşamıştık ısınamamıştık eşimi yönetici yapmışlardı bi sürü para vermeyen.. valla bebekle taşınmak hamileyken taşınmaktan daha zor olur havalar da soğuk Allah yardımcınız olsun .. vermeyin kira filan gösterin elektrik faturanızı kira isterse bunu da sen öde deyin
walla sorma canım benimki fena çıktı çok gazlıydı anamı aglattı halada herşeye aglar 2 gün önce mama vermiştim bebelac ondan sanırım alerji olmuştu igne yapılduk ve hiç huzurumuz yok 2 gündğr kök söktürdü senin bebiş nasıl
aa ne büyük tevafuk zor oldu yaa hamileyen taşınmak dimi.. benim yan komşu yaşlı üst çapraz benle yaşıt ama annesine gidiyo sürekli .. en alt katların biri rus biri almancı.. bi tek alt komşum kalıyo onla görüşüyom sadeceseneye çalışam nasılsa diyorum takmıyorum kafama... sen nerdesinistanbulda galiba
Merhaba kızlar yine bir sürü foto yüklenmiş, maşallah tüm kuzucuklara, çoook tatlı hepsi
Sizlere bir sorum olcaktı, benim kızda bir kaç haftadır ara ara kollarında ve bacaklarında bir iki tane alerji gibi bir şey çıkıyor, bir iki gün sonra sönüyorlar ama tekrar ediyor, doktora götürdüm, gıda alerjisi olsa her tarafında yaygın çıkardı ama,yinede bir hafta yoğurt falan yedirme, sen de süt ürünlerini tüketme dedi, asıl şüphelendiği kullandığımız şampuan oldu:
Doğduğundan bu yana chicconun pure.bio sunu kullanıyoruz(chicco alerji yaparmış uzun süre kullanımlarda :26:)
bize önerdiği abcderm ve mustela oldu, bunları kullanan memnun olan, olmayan var mıdır?
gecmiş olsun canım işallah iyidir şimdiNe boluk porcuk bi uykudur buu. Uykum coookkkk halim yok oglumda hiysuzluk tavan.
Sanki atesi var gibi geliyor anlamadim gittti
inşallah canımKızlarr bu gece ole guzel ruya gordum kı ıns gercek olurruyanda gogsumden resmen sut fıskıırıyordu koca bıberon tasıyordu ınannılmazdı yaa keske gercek olsa yaa sagınca gunde anca 70cc cıkıyo oda tek gogus dusunun
maşallah kuzuya Allah saklasınGünaydıııın güneşli bir kasaba sabahından herkese selamlaaar, sabah beni uyutmayıp "hadi benimle oyun oyna" diyen oğlumdan birkaç kare :)
Eki Görüntüle 610694
Eki Görüntüle 610695
Eki Görüntüle 610696
Eki Görüntüle 610697
off hemde ne kokukıvamı yoğun ve kokulu
katı gıda alıyorlar artık normal bu, kısmen bizim yediklerimizi yiyorlar...
ben nemlendirici lkullanmıyorum ama mustelanın stella protect i var, güzel diye duydum canımsağol canım, bizimkinin cildi de çok kurumuş, muhakkak nemlendirici de kullanmak gerekir dedi,nemlendiricide kullanıyor musun?
ben nemlendirici lkullanmıyorum ama mustelanın stella protect i var, güzel diye duydum canım
bir de zeytinyağı kullanıyor bazıları, ondan da memnun olanlar var, bir dene istersen
kızlar geçen rüyamda kızımı emzirdiğimi gördüm nasıl mutlu uyandım.1 aydan fazladır emmiyo cadı.suratını buruşturuyor biberona alıştı.sütü biberonla veriyoruz .bugün denemek için verdim ısırdı göğsümü dişi kaşınıyor bir sinirle ısırdı cadı.çok komikler ya.sizinkiler de dişini kaşırken sinirleniyor mu?
kızlar bebeğinin boynu isilik gibi olan var mı?bizim kızda vardı pudra-nivea pişik kremi ve bepanten kullandım geçmedi 1-2 haftadır var.ve yayılıyor boğazından 2-3 cm aşağıya kadar yayılmış.ne yapacağım sizde de oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?