2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
bebişler nasıl,bizimki canavar ya canavar hatta gece kuşu hattaaa annesinin minik fındık faresi

ah istanbul diye sözlerime başlamak isityorum... :)

ordan buralara geldik sivasın çok küçük bir ilçesi ben atandım eşim de eş durumundan tayin istedi durum böyle :)

selam kızlar
bebişler nasıl,bizimki canavar ya canavar hatta gece kuşu hattaaa annesinin minik fındık faresi

nerelerdesin canım ya sizin hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor yeşilimsi ile seni hatırlıyorum hamileyken iyi muhabbet ederdiniz, bebiş galip mi geliyor yoksa? :)

nerelerdesin canım ya sizin hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor yeşilimsi ile seni hatırlıyorum hamileyken iyi muhabbet ederdiniz, bebiş galip mi geliyor yoksa? :)

walla sorma canım benimki fena çıktı çok gazlıydı anamı aglattı halada herşeye aglar 2 gün önce mama vermiştim bebelac ondan sanırım alerji olmuştu igne yapılduk ve hiç huzurumuz yok 2 gündğr kök söktürdü senin bebiş nasıl

sobalı eve çıksanız bu kadar sıkıntı olmazdı.. biz de daha önce kaloriferli evdeydik şimdiki evimiz doğalgazlı.. çok problem yaşamıştık ısınamamıştık eşimi yönetici yapmışlardı bi sürü para vermeyen.. valla bebekle taşınmak hamileyken taşınmaktan daha zor olur havalar da soğuk Allah yardımcınız olsun .. vermeyin kira filan gösterin elektrik faturanızı kira isterse bunu da sen öde deyin

Merhaba kızlar yine bir sürü foto yüklenmiş, maşallah tüm kuzucuklara, çoook tatlı hepsi

Sizlere bir sorum olcaktı, benim kızda bir kaç haftadır ara ara kollarında ve bacaklarında bir iki tane alerji gibi bir şey çıkıyor, bir iki gün sonra sönüyorlar ama tekrar ediyor, doktora götürdüm, gıda alerjisi olsa her tarafında yaygın çıkardı ama,yinede bir hafta yoğurt falan yedirme, sen de süt ürünlerini tüketme dedi, asıl şüphelendiği kullandığımız şampuan oldu:
Doğduğundan bu yana chicconun pure.bio sunu kullanıyoruz(chicco alerji yaparmış uzun süre kullanımlarda :26:)
bize önerdiği abcderm ve mustela oldu, bunları kullanan memnun olan, olmayan var mıdır?

sağol canım, bizimkinin cildi de çok kurumuş, muhakkak nemlendirici de kullanmak gerekir dedi,nemlendiricide kullanıyor musun?

aynen ödeme niyetimiz yok yaktığımız ufoya saysın, sabahları işe gittiğim için soba yakmak çok zor olacaktı her sabah kazanı çıkart içini boşalt doldur yak büyük uğraş süt emziriyorum bir de iyice güçten düşterdim herhalde şimdilik ısınıyoruz sorunlar halloldu inşallah böyle devam eder sıcaklık tüm ev genelinde 18 ile 21 arasında gidip geliyor buna şükür

Allah yardımcın olsun canım gaz sorununu 3. ayına kadar bizde yaşadık şimdi hamdolsun çok hareketlendi kendi çıkarıyor birazda biz haşin seviyoruz belki ondandır :) hergün bağırıyor bizimki bugün farkettim ses biraç çatallaşmış, artık dönmeye başladı bugün ben sırt üstü çeviriyorum o yüz üstü dönüyor ilk defa bu kadar döndü :)

kayınvalidemler hep yanımızdaydı çok şükür, istanbulada gelmişlerdi hem bizimkiler hem kayınvalidemler hep beraber eşyalarımızı toplamamıza yardım etti sonra yanımızda kaldılar bir hafta işlerimi yaptılar ramazandada gelip doğuma kadar kayınvalidem kaldı sonrada 1 ay annemler kaldı o dönemler hızlı geçti ama çok zordu yine de

bizde de nivea sıkıntı yapmıştı ilk doğduğunda sonra hem sebamed kullandım memnunum

Ne boluk porcuk bi uykudur buu. Uykum coookkkk halim yok oglumda hiysuzluk tavan.
Sanki atesi var gibi geliyor anlamadim gittti
gecmiş olsun canım işallah iyidir şimdi
inşallah canım
maşallah kuzuya Allah saklasın
kıvamı yoğun ve kokulu
katı gıda alıyorlar artık normal bu, kısmen bizim yediklerimizi yiyorlar...
off hemde ne koku

bir de zeytinyağı kullanıyor bazıları, ondan da memnun olanlar var, bir dene istersen

kızlar bebeğinin boynu isilik gibi olan var mı?bizim kızda vardı pudra-nivea pişik kremi ve bepanten kullandım geçmedi 1-2 haftadır var.ve yayılıyor boğazından 2-3 cm aşağıya kadar yayılmış.ne yapacağım sizde de oldu mu

kızlar geçen rüyamda kızımı emzirdiğimi gördüm nasıl mutlu uyandım.1 aydan fazladır emmiyo cadı.suratını buruşturuyor biberona alıştı.sütü biberonla veriyoruz .bugün denemek için verdim ısırdı göğsümü dişi kaşınıyor bir sinirle ısırdı cadı.çok komikler ya.sizinkiler de dişini kaşırken sinirleniyor mu?

Benimkilerde isiriyor disi cikinca ne yapcam bilmem.bide kasidikca daha da cildiriyorlar yesil soganin beyaz kismini tavsiye ederim

bizde diş salgısından oldu bi ara çene altı bogazına kadar inmişti hatta enseye bile ulaşmıştı ben bişey sürmedim akşamları yatmadan sebamed ile yüzünü yıkadım sadece kuruladım ağzı aktıkçada sürekli kuru tutmaya çalıştım şuan çok daha iyi geçti gibi bazen akşamları ağız kenarlarında kırmızılık çıkıyor ama sabahları bişey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…