Benimkilerde isiriyor disi cikinca ne yapcam bilmem.bide kasidikca daha da cildiriyorlar yesil soganin beyaz kismini tavsiye ederim
bir de zeytinyağı kullanıyor bazıları, ondan da memnun olanlar var, bir dene istersen
Bu arada bebe biskuvisi yapmaya calistim olmadi lastik gibi oldu ama oluslarim bayildi dislerini kasittiriyor
kızlar geçen rüyamda kızımı emzirdiğimi gördüm nasıl mutlu uyandım.1 aydan fazladır emmiyo cadı.suratını buruşturuyor biberona alıştı.sütü biberonla veriyoruz .bugün denemek için verdim ısırdı göğsümü dişi kaşınıyor bir sinirle ısırdı cadı.çok komikler ya.sizinkiler de dişini kaşırken sinirleniyor mu?
benim olmuştu sıcaktan sonra yayıldı iyice. ama 1 aylık flandı. kortizonlu krem verdi dr. ben de önce bepanten deniyim dedim işe yaradı bende kortizonluyu kullanmadım. isilik diye kuru tutuyum dedim daha beter oldu, bende yıkamadım fazla, sadece bepanten sürdüm 1-2 güne azalmıştı.kızlar bebeğinin boynu isilik gibi olan var mı?bizim kızda vardı pudra-nivea pişik kremi ve bepanten kullandım geçmedi 1-2 haftadır var.ve yayılıyor boğazından 2-3 cm aşağıya kadar yayılmış.ne yapacağım sizde de oldu mu
evet ya ya soyup da boğazına kaçarsa diye korkutyorum ben de. havuç verdim bi tane, onu kemiriyor çok hoşuna gitti. ama gözümün önündeyken veriyorum. nolur nolmazya ben bu soğan meselasini anlamadım yeşil soğanın kök kısmından bahsediyorsunuz değil mi? orayı eme eme koparmıyorlar mı sonunda Allah korusun parçalar boğazlarında kalmasın?
ya ben bu soğan meselasini anlamadım yeşil soğanın kök kısmından bahsediyorsunuz değil mi? orayı eme eme koparmıyorlar mı sonunda Allah korusun parçalar boğazlarında kalmasın?
kızlar aranızda bebeğinize görme testi yaptıran varmı? bizim yaın randevumuz var gitsek mi gitmesekmi diye düşünüyorum
kızlar aranızda bebeğinize görme testi yaptıran varmı? bizim yaın randevumuz var gitsek mi gitmesekmi diye düşünüyorum
biz üçüncü ayda kızım gözlerini kaydırarak baktığı için yaptırmıştık, doktorumuz yönlendirmişti, bir problem olduğunu düşünüyorsan muhakak yaptır, allaha şükür birşey çıkmadı( ama bir damla damlattılar göz bebekleri büyütmk için biraz üzülmüştüm)
Kızlar merhaba,
Yürüteç olayı çok kafamı karıştırıyor Alsam mı almasam mı drumuza sordum tavsiye etmiyorum dedi. ev kazalarına sebiyet vermesinden dolayı özellikle dedi. ama çok hareketli elde durmuyor yatmıyor ne yapacağımızı şaşırdık
ev kazalarına sebebiyet veriyor evet. benim kuzenim çaydanlığı devirmişti üstüne, baya ağır yanık olmuştu. ben hiç kullanmadım, çok da gerekli görmüyorum. nasıl olsa yürüyecek, çok hevesli diilim şimdiden ortalıkta kafasına göre takılmasınaKızlar merhaba,
Yürüteç olayı çok kafamı karıştırıyor Alsam mı almasam mı drumuza sordum tavsiye etmiyorum dedi. ev kazalarına sebiyet vermesinden dolayı özellikle dedi. ama çok hareketli elde durmuyor yatmıyor ne yapacağımızı şaşırdık
selam güzel anneler ve bıdıkları giremedim yine bikaç gün biraz bakındım ne güzel resimler eklenmiş bayıldım maaşallah
berayıma elma suyu,püresi,muz püresi vs verdim güzel sevmişti ama onları vermeye başlayınca mama ve su içmemeye başladı şimdi 2 gündür ek gıda vermiyorum mamayı ve suyu içiyor ek gıdadan oldu napıcam ben napmalıyım ? başına gelen var mı? ek gıda seviyor ama mama içmiyor:44::44:
bir sorum daha var devit3 ile ferro sanol kan ilacı aynı şey mi? bana sadece sağlık ocağından ferro sanol al dediler biz alamadık (yoktuda) pekmez veriyoruz...dün arkadşımla konuşurken o da söyledi devit3 bana böyle bişi söylenmedi dedim merak ettim bir bilen varsa söylesin...yanlış birşey yapmayalım...
seherinde merhaba;
kızın şu an kaç aylık bir de halen kaydırıyor mu? bir de tek göz mü iki gözünü de mi kaydırıyordu? benim kızımda kaydırıyordu . 6. ayda tekrar kontrol edelim dediler. önümüzdki ay tekrar kontrolü olacak.
devit d vitamini ferro sanol demir ilacı. bunlarda bazı koruyucular var yalnız, bha ve paraben. muffin paylaşmıştı koruyucusuz olanları önceki sayfalarda bulablirsin
selam güzel anneler ve bıdıkları giremedim yine bikaç gün biraz bakındım ne güzel resimler eklenmiş bayıldım maaşallah
berayıma elma suyu,püresi,muz püresi vs verdim güzel sevmişti ama onları vermeye başlayınca mama ve su içmemeye başladı şimdi 2 gündür ek gıda vermiyorum mamayı ve suyu içiyor ek gıdadan oldu napıcam ben napmalıyım ? başına gelen var mı? ek gıda seviyor ama mama içmiyor:44::44:
bir sorum daha var devit3 ile ferro sanol kan ilacı aynı şey mi? bana sadece sağlık ocağından ferro sanol al dediler biz alamadık (yoktuda) pekmez veriyoruz...dün arkadşımla konuşurken o da söyledi devit3 bana böyle bişi söylenmedi dedim merak ettim bir bilen varsa söylesin...yanlış birşey yapmayalım...
rica ederim canım, ii gecelerdevit bu sağlık ocağının verdiği ilk damla yani onu bize bıraktırdılar bıngıldak hızlı kapanıyormuş bizimkinin...ferro dediğim gibi almadık ,alamadık pekmeze devam.
sağol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?