2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkilerde isiriyor disi cikinca ne yapcam bilmem.bide kasidikca daha da cildiriyorlar yesil soganin beyaz kismini tavsiye ederim

ya ben bu soğan meselasini anlamadım yeşil soğanın kök kısmından bahsediyorsunuz değil mi? orayı eme eme koparmıyorlar mı sonunda Allah korusun parçalar boğazlarında kalmasın?

bir de zeytinyağı kullanıyor bazıları, ondan da memnun olanlar var, bir dene istersen

bende hep zeytinyağı kullandım, hiç bebe yağı bile sürmedim cildine hatta zeytin yağını bile aksattığım oldu banyolarımız bir olay oluyordu hızlı hızlı üşümesin diye aceleye geliyordu hep ev soğuk olunca mecburiyetten

Bu arada bebe biskuvisi yapmaya calistim olmadi lastik gibi oldu ama oluslarim bayildi dislerini kasittiriyor

canım benım kızım da bıraktı emmeyı tamamen 2 hafta oluyor resmen tıksını yor yaa bılmıyo kı orda vıtamın deposu var sagıyorum bende dıgerı emıyor ALLAHTAN

benim olmuştu sıcaktan sonra yayıldı iyice. ama 1 aylık flandı. kortizonlu krem verdi dr. ben de önce bepanten deniyim dedim işe yaradı bende kortizonluyu kullanmadım. isilik diye kuru tutuyum dedim daha beter oldu, bende yıkamadım fazla, sadece bepanten sürdüm 1-2 güne azalmıştı.
ya ben bu soğan meselasini anlamadım yeşil soğanın kök kısmından bahsediyorsunuz değil mi? orayı eme eme koparmıyorlar mı sonunda Allah korusun parçalar boğazlarında kalmasın?
evet ya ya soyup da boğazına kaçarsa diye korkutyorum ben de. havuç verdim bi tane, onu kemiriyor çok hoşuna gitti. ama gözümün önündeyken veriyorum. nolur nolmaz

Kopma ihtimali var tabi ama daha cok sacak sacak oluyor yani kopmuyor bide takip etmek lazim ben kendi kontrolumde veriyorum

Kilo alımı güzelse neden takıyorsun canım :)
Bir sure sonrada ek gıda ve ek öğünler eklenir ne güzel mama işiyle ugrasmadan atlatırsın bu dönemi işte :)[/QUOTE]
Orası öyle de ne bileyim doymazmı diye düşünüyorum ama elma püresini seviyo mesela :)

kızlar aranızda bebeğinize görme testi yaptıran varmı? bizim yaın randevumuz var gitsek mi gitmesekmi diye düşünüyorum

kızlar aranızda bebeğinize görme testi yaptıran varmı? bizim yaın randevumuz var gitsek mi gitmesekmi diye düşünüyorum

biz üçüncü ayda kızım gözlerini kaydırarak baktığı için yaptırmıştık, doktorumuz yönlendirmişti, bir problem olduğunu düşünüyorsan muhakak yaptır, allaha şükür birşey çıkmadı( ama bir damla damlattılar göz bebekleri büyütmk için biraz üzülmüştüm)

Kızlar merhaba,
Yürüteç olayı çok kafamı karıştırıyor Alsam mı almasam mı drumuza sordum tavsiye etmiyorum dedi. ev kazalarına sebiyet vermesinden dolayı özellikle dedi. ama çok hareketli elde durmuyor yatmıyor ne yapacağımızı şaşırdık

seherinde merhaba;
kızın şu an kaç aylık bir de halen kaydırıyor mu? bir de tek göz mü iki gözünü de mi kaydırıyordu? benim kızımda kaydırıyordu . 6. ayda tekrar kontrol edelim dediler. önümüzdki ay tekrar kontrolü olacak.

fabor selam;
burada yürüteçten çok memnun arkadaş var. benim doktorumda kullanmayın demişti. hatta doktorum programında bu konudan bahsedilmişti ortopedi doktoru kesinlikle sakının dedi. çocuklarda içe basmaya ve yürüyüş bozukluklarına neden olduğu için.tercih meselesi. benim yeğenlerim kullandı, hiç bir sıkıntısını görmediler. ama son dönemlerde tercih bir kaç ay sonrası için, ilk arabam türündeki ilk adım arabaları. netten de bazen uygun fiyatlı bulunabiliyor.

selam güzel anneler ve bıdıkları giremedim yine bikaç gün biraz bakındım ne güzel resimler eklenmiş bayıldım maaşallah
berayıma elma suyu,püresi,muz püresi vs verdim güzel sevmişti ama onları vermeye başlayınca mama ve su içmemeye başladı şimdi 2 gündür ek gıda vermiyorum mamayı ve suyu içiyor ek gıdadan oldu napıcam ben napmalıyım ? başına gelen var mı? ek gıda seviyor ama mama içmiyor:44::44:
bir sorum daha var devit3 ile ferro sanol kan ilacı aynı şey mi? bana sadece sağlık ocağından ferro sanol al dediler biz alamadık (yoktuda) pekmez veriyoruz...dün arkadşımla konuşurken o da söyledi devit3 bana böyle bişi söylenmedi dedim merak ettim bir bilen varsa söylesin...yanlış birşey yapmayalım...

ev kazalarına sebebiyet veriyor evet. benim kuzenim çaydanlığı devirmişti üstüne, baya ağır yanık olmuştu. ben hiç kullanmadım, çok da gerekli görmüyorum. nasıl olsa yürüyecek, çok hevesli diilim şimdiden ortalıkta kafasına göre takılmasına

devit d vitamini ferro sanol demir ilacı. bunlarda bazı koruyucular var yalnız, bha ve paraben. muffin paylaşmıştı koruyucusuz olanları önceki sayfalarda bulablirsin

merhaba canım, benim kız beç buçuk aylık oldu, birkaç haftadır hiç kaydırmadan bakıyor, evet iki gözünüde acayip yakınlaştırıyordu , her zaman değil ara ara yaptığı bir şeydi, göz doktoru görmede bir problem yok dedi, allaha şükürde yapmıyor şimdi, böyle bir durumda erken müdahale çok önemliymiş hala devam ediyorsa muhakkak götürün.
İnşallah sizinki de geçer hemencecik.

devit d vitamini ferro sanol demir ilacı. bunlarda bazı koruyucular var yalnız, bha ve paraben. muffin paylaşmıştı koruyucusuz olanları önceki sayfalarda bulablirsin

devit bu sağlık ocağının verdiği ilk damla yani onu bize bıraktırdılar bıngıldak hızlı kapanıyormuş bizimkinin...ferro dediğim gibi almadık ,alamadık pekmeze devam.
sağol canım...

Canım devit doğumdan iki hafta sonra 3 damla olarak başlanıyor.
Ferro sanılanım Demir ilacı bunu 6.ayda kilosuna göre veriyorsun ikiside 1 yaşına kadar devam ediyor.d vit çok önemli vücut için.
Demir için(kan ilacı) kafam karışmıştı sağlıkçı bir arkadaşa sordum vermemi söyledi.

devit bu sağlık ocağının verdiği ilk damla yani onu bize bıraktırdılar bıngıldak hızlı kapanıyormuş bizimkinin...ferro dediğim gibi almadık ,alamadık pekmeze devam.
sağol canım...
rica ederim canım, ii geceler

kızlar günaydın bende ağustso annesiyim kızım 5.ayını yeni bitirdi.
Aklıma bişey takıldı sizlerle konuşmak danışmak istedim..
Kızımın 3.ayında Rotavirüs aşısı yapıldı.Dr. ister yaptırın ister yaptırmayın demişti.Biz ne olur olmaz aşılarını atlatmayalım die yaptırdık.
Şimdi 5.ayımız bitti aşının 2.dozu var yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda karışıyor netten araştırdım biraz kimi yaptır kimi yaptırma diyor.
Bu aşıyı herkes yaptırmıyor ,durumu olanlar yaptırabilecekler yaptırıyormuş ama kısacası bir çok söylenti ve yazı var bu konu hakkında sizler yaptırdınız mı?Ben ne yapmalıyım ilk dozu yaptırdık 2.sini yaptırmasammı?Dr. ilk yaptırdıysan 2. yaptır ama netten araştırınca aklımda karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…