2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de var canım yeni başladı,salyadan olduğunu düşünüyorum,okadar çok akıyor ki bazen farketmeden boğazına kadar yayılıyor kafayı kaldırmadığından görünmüyor da.

Günaydınlar hatunlar ,
iyi haftalarınız olsunnnnn ,geçmiş çok birikmiş ama yaaa haftasonu çeneniz düşmüş Bakınıp geliyorum

Günaydın kızlaaarr.. Ne güzel kaynatmışsınız yine, yeni fotoğraflar da paylaşılmış, hepsine birer maşallah
Yeni hafta çoookk güzel geçsin, çabuk da geçsin

İriscim bugün aşınız vardı sizin gidip geldiniz mi öğleden sonra mı gideceksiniz?

günaydın herkese bir dün giremedim almıs basını gitmiş konular bu ne hız walla çok geçmiş yapamayağım suan.. hafta son un uz nasıl geçdi umarım herkes iyi bir hafta sonu geçirmişdir.. dün hava güzel diye reale götürdük kızımı e bebek te tam 3 saat kaldık oyuncak reyonu 1.5 saat ona elini atıyor buna elini atıyor ona bakıyor buna bakıyor çok eğlendi.. mama sandelyesi aldık kızıma çok sewdi aksam elma suyunu sandalyesinde içirdim 1 saate yakın oturdu içinde sonra babası alayım kucağıma dedi aman Allahım kıyamet kopardı sandelyede kalacakmıs bizde geri koyduk ne halin warsa gör die.. tabi yine uyumadı saat 1 de zorla uyuttum.. yani yine hafta sonum yoğundu.. şimdi anneanneye bıraktım işe geldim banyo yapacaklarmıs

günaydınn aminnn canım ayy hemencecik cuma olur inş yine 2 gün bebelerimizle zaman geçiririz

günaydınlaaar..yine pazartesii yine kızımı bırakıpp geldim...kızlar yaa duru gece tıkandı oksurdu hapşurdu sabahta burnu akıyorduu napacam şimdi ben persembe gunu doktor kontrolumuz var.çok şukur ateşi yok iştahıda yerinde keyfide super ama burnuna bi haller oluyor ozelliklede gece

günaydın canım yalnız değilsin bende bıraktım geldim kızımı çok geçmiş olsun doktrorunu ara anlat durumu eğer gerek görürse belki erken çağırır bizimkininde gece burnu çok tıkanıyor sanırım kombi klma falan tıkıyor bebişleri burun spreyi kullan

DR. BERL BAYRAK BULUCU kızlar beğeneceğinizi biliyorum.kızımın laktoz olayı geçsin dualarınızı bekliyorum.
Dualarımız seninle ve Ada' cıkla...En kısa zamanda geçicek ve herşeyleri yiycek yavru...

Kızlar arkadasımın 8 aylık bebegı var vee 3 haftalık hamıle uzuluyo sütten kessın mı sızce hemen
Hamileyken de emzirilebilir diye bişeyler okumuştum,bi araştırın bence,hemen kesmesin sütten...

Hayırlısı olsun canım,için de rahat olsun...Daha iyi birini bulacağına eminim,bir de tabi dediğin gibi;herşeyi baştan konuşmak en güzeli....
Hoşgeldinnnnnnn...Genel olarak cevaplayayaım ; destekli olarak herkes yavaştan oturtmaya başladı, Umay topiğin en büyük bebeklerinden,bizde de durum aynı,tam oturma yok henüz.Mama sandalyesine henüz oturtmadım,ne desem bilemedim,ama sırtı kademeli olanlar var ,ufak bi yastıkla desteklenip oturtulabilir sanki.

Slm canim bi islak kek cekti hemen yaptim. Icinde elmsli pasta harci koydum
Vayyyy becerikli enne..yok öyle tek başına yemek :125:

GoktugdA oyleydi dr nezle dedi. Sadece burnunu acik tut sprey verdi aspiratorle al dedi. Sonra aksam eve geldik 2 3 gun kusmigunda balgam vardii. Iyi mi yoksa biseyi yok diyerel kotu mu muayene etti bilemedim

Gunaydin kizlar didem ben oglani acibadem deki dr kadina getirdim. Ustte yazdiklarim onun muayenesine ait.

doktorumuza ulaşabilseem

bızımkıde elıne oyucak verınce yada emerken memeye sası bakıyordu.bız goz doktoruna goturduk sıze uyguladıkları ıslemlerı uyguladı.sonra bırkac aletle muayne ettı.gozdamarları gormesı gayet ıyı sıkıntı yok bebeklerdde olabılıyo dedı.bızde rahatladık cok sukur
bız usuyor dıye katkat gıydırdık sıcaktan olmustu boyun cene kızarmıstı benek benek...sonra ınce gıydırdık kendı kendıne gecmıstı
ya ben bu soğan meselasini anlamadım yeşil soğanın kök kısmından bahsediyorsunuz değil mi? orayı eme eme koparmıyorlar mı sonunda Allah korusun parçalar boğazlarında kalmasın?
banada kayın annem dedı.amac kasıntıyı onlemesı degılmıs daha cabuk cıkartıyormus dışı:44:bende tereddut ettım bogazına falan kacar dıye.havus elma ıle kasıyorum bende.dıslığide bıkere agzına almadı sıpam
Caillou kızım ve ben

coook sekersınız maasalah sıze.bırazdaha buyuduklerınde o parklardan eve gelmek ıstemıycekler

Eki Görüntüle 610983

Gunaydin kizlar didem ben oglani acibadem deki dr kadina getirdim. Ustte yazdiklarim onun muayenesine ait.

anladım geçmiş olsun cnm bizimde bugün 5.30 da dr kontrolümüz war inş bişe çıkmaz dr gitmeye korkar oldum bzim kız çok zayıf die hormon testi yapmısdı dr bgn sonuç çıkacak umarım temiz çıkar yaa.. bide 5. ay kontrolümüz war.. geçen ay biraz idrar yollarında iltihap çıkmısdı ilaç kullanacak kadar çok değil demişdi ama bugün tekrarlayacak bakalım ne olucak doktorun kim memnunmusun

GoktugdA oyleydi dr nezle dedi. Sadece burnunu acik tut sprey verdi aspiratorle al dedi. Sonra aksam eve geldik 2 3 gun kusmigunda balgam vardii. Iyi mi yoksa biseyi yok diyerel kotu mu muayene etti bilemedim

canım spreyın adı ne bızım 10gundur tıkanık gecmedı of ne yapacagmı bılmıyorum.2kez gıttık doktora.damlalar serum fızyolojıkler fayda etmedı.otrı bebemıze kavustuk onunla temızlıyorum ama gecmıyor

Dr umuz yok ogun adanaya onun icin geldik ama iste kadin cikma saati geldi diye karmakarisik recete yazdi bazi ilaclari yazmadi. Benim kafama takildimi dr kontrolunu bekleyemem oan hangusi varsa ona gisteririm

Sinomarin verdi gecti goktugda tikaniyodu bide genuz akintisi vardi ilacsiz atlattik

Yerim o minyatürü bennn,maşallh kuzuma...
kızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nereye yaaaaa,sensiz olmaz kız buralar :13::13::13:

yok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum
Arada kaynıyodur yaa,kimsenin kimseye bi kastı olduğunu sanmıyorum...:44:

Oy oy oyyyy ,cin bakışlı seniii...Maşallah sana ...

Allah kavuştursunnnnn

Benim kıpırcan pek kusmaz doğduğundan beri,ek gıdaya geçince de kusmadı.Çok fazla yediriyor olmayasın ?:125::125::125:

Çok mu tembelim ben yaaa ,direk musluktan alıyorum sıcak suyu

Kendimi fazla rahat gördüm :))
Al benden de o kadar

Aman da kokoş şirinee,çok güzel görünüyosun sen ,maşallah sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…