kızlar bebeğinin boynu isilik gibi olan var mı?bizim kızda vardı pudra-nivea pişik kremi ve bepanten kullandım geçmedi 1-2 haftadır var.ve yayılıyor boğazından 2-3 cm aşağıya kadar yayılmış.ne yapacağım sizde de oldu mu
Günaydın kızlaaarr.. Ne güzel kaynatmışsınız yine, yeni fotoğraflar da paylaşılmış, hepsine birer maşallah
Yeni hafta çoookk güzel geçsin, çabuk da geçsin
İriscim bugün aşınız vardı sizin gidip geldiniz mi öğleden sonra mı gideceksiniz?
günaydınlaaar..yine pazartesii yine kızımı bırakıpp geldim...kızlar yaa duru gece tıkandı oksurdu hapşurdu sabahta burnu akıyorduu napacam şimdi ben persembe gunu doktor kontrolumuz var.çok şukur ateşi yok iştahıda yerinde keyfide super ama burnuna bi haller oluyor ozelliklede gece
Dualarımız seninle ve Ada' cıkla...En kısa zamanda geçicek ve herşeyleri yiycek yavru...DR. BERL BAYRAK BULUCU kızlar beğeneceğinizi biliyorum.kızımın laktoz olayı geçsin dualarınızı bekliyorum.
Hamileyken de emzirilebilir diye bişeyler okumuştum,bi araştırın bence,hemen kesmesin sütten...Kızlar arkadasımın 8 aylık bebegı var vee 3 haftalık hamıle uzuluyo sütten kessın mı sızce hemen
Kızlar bakıcıyı gönderdim dün akşam. Sîze yazmıştım zaten beni sinir eden hareketlerini, akşama kadar da devam etti. Ben de eşim gelince söyledim. Sizden bebek bakımı konusunda beklediğim performansı göremedim bu yüzden çalışmak istemîyorum dedim. Yaptığı şeyleri de söyleyecektim aslında am fırsat vermedi. Tamam siz bilirsiniz, önemli değil dedi, hemen üstünü gîyindi. Parasını da verdim gitti. 4 günde yolladığım için biraz burkuldu içim ama hak etti, pişman değîlim.. Bakalım bundan sonra daha dikkatli davranacağım. Bir de biriyle anlaşırsam baştn söyleyeceğim bir hafta deneme süresi,,hafta sonunda yeniden konuluruz diye. O zaman göndermek istersem içim daha rahar olur.. Tabî inşalah gerek kalmaz. Bu devirde doğru düzgün çalışan însan bulmak çok zor.. Bu birde referanslıydı. Kızlar bakıcı bulursanız evde en azından bir hafta birlikte zaman geçîrin. Ben direk îşe gitmiş olsam bu kötü yönlerini göremezdim herhalde, çünkü yüze karşı çok güler yüzlü, ilgili duruyordu..
Hoşgeldinnnnnnn...Genel olarak cevaplayayaım ; destekli olarak herkes yavaştan oturtmaya başladı, Umay topiğin en büyük bebeklerinden,bizde de durum aynı,tam oturma yok henüz.Mama sandalyesine henüz oturtmadım,ne desem bilemedim,ama sırtı kademeli olanlar var ,ufak bi yastıkla desteklenip oturtulabilir sanki.upuzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba hepinize...
bebişimi doğurdum neredeyse 6 aylık oldu kızım, işe başladım ve aranıza döndüm
Merak ediyorum bebeği oturmaya başlayan var mı? benim kızım daha oturmadı nasıl ve ne zaman oturur bilemiyorum.... mama sandalyesine oturtmayı denesem mi acaba sizce???
Vayyyy becerikli enne..yok öyle tek başına yemek :125:Slm canim bi islak kek cekti hemen yaptim. Icinde elmsli pasta harci koydum
GoktugdA oyleydi dr nezle dedi. Sadece burnunu acik tut sprey verdi aspiratorle al dedi. Sonra aksam eve geldik 2 3 gun kusmigunda balgam vardii. Iyi mi yoksa biseyi yok diyerel kotu mu muayene etti bilemedimgünaydınlaaar..yine pazartesii yine kızımı bırakıpp geldim...kızlar yaa duru gece tıkandı oksurdu hapşurdu sabahta burnu akıyorduu napacam şimdi ben persembe gunu doktor kontrolumuz var.çok şukur ateşi yok iştahıda yerinde keyfide super ama burnuna bi haller oluyor ozelliklede gece
günaydın canım yalnız değilsin bende bıraktım geldim kızımıçok geçmiş olsun doktrorunu ara anlat durumu eğer gerek görürse belki erken çağırır bizimkininde gece burnu çok tıkanıyor sanırım kombi klma falan tıkıyor bebişleri burun spreyi kullan
bızımkıde elıne oyucak verınce yada emerken memeye sası bakıyordu.bız goz doktoruna goturduk sıze uyguladıkları ıslemlerı uyguladı.sonra bırkac aletle muayne ettı.gozdamarları gormesı gayet ıyı sıkıntı yok bebeklerdde olabılıyo dedı.bızde rahatladık cok sukurbiz üçüncü ayda kızım gözlerini kaydırarak baktığı için yaptırmıştık, doktorumuz yönlendirmişti, bir problem olduğunu düşünüyorsan muhakak yaptır, allaha şükür birşey çıkmadı( ama bir damla damlattılar göz bebekleri büyütmk için biraz üzülmüştüm)
bız usuyor dıye katkat gıydırdık sıcaktan olmustu boyun cene kızarmıstı benek benek...sonra ınce gıydırdık kendı kendıne gecmıstıkızlar bebeğinin boynu isilik gibi olan var mı?bizim kızda vardı pudra-nivea pişik kremi ve bepanten kullandım geçmedi 1-2 haftadır var.ve yayılıyor boğazından 2-3 cm aşağıya kadar yayılmış.ne yapacağım sizde de oldu mu
banada kayın annem dedı.amac kasıntıyı onlemesı degılmıs daha cabuk cıkartıyormus dışı:44:bende tereddut ettım bogazına falan kacar dıye.havus elma ıle kasıyorum bende.dıslığide bıkere agzına almadı sıpamya ben bu soğan meselasini anlamadım yeşil soğanın kök kısmından bahsediyorsunuz değil mi? orayı eme eme koparmıyorlar mı sonunda Allah korusun parçalar boğazlarında kalmasın?
Caillou kızım ve ben
coook sekersınız maasalah sıze.bırazdaha buyuduklerınde o parklardan eve gelmek ıstemıycekler
Eki Görüntüle 610983
Gunaydin kizlar didem ben oglani acibadem deki dr kadina getirdim. Ustte yazdiklarim onun muayenesine ait.
GoktugdA oyleydi dr nezle dedi. Sadece burnunu acik tut sprey verdi aspiratorle al dedi. Sonra aksam eve geldik 2 3 gun kusmigunda balgam vardii. Iyi mi yoksa biseyi yok diyerel kotu mu muayene etti bilemedim
doktorumuza ulaşabilseem
Dr umuz yok ogun adanaya onun icin geldik ama iste kadin cikma saati geldi diye karmakarisik recete yazdi bazi ilaclari yazmadi. Benim kafama takildimi dr kontrolunu bekleyemem oan hangusi varsa ona gisteririmanladım geçmiş olsun cnm bizimde bugün 5.30 da dr kontrolümüz war inş bişe çıkmaz dr gitmeye korkar oldum bzim kız çok zayıf die hormon testi yapmısdı dr bgn sonuç çıkacak umarım temiz çıkar yaa.. bide 5. ay kontrolümüz war.. geçen ay biraz idrar yollarında iltihap çıkmısdı ilaç kullanacak kadar çok değil demişdi ama bugün tekrarlayacak bakalım ne olucak doktorun kim memnunmusun
Sinomarin verdi gecti goktugda tikaniyodu bide genuz akintisi vardi ilacsiz atlattikcanım spreyın adı ne bızım 10gundur tıkanık gecmedı of ne yapacagmı bılmıyorum.2kez gıttık doktora.damlalar serum fızyolojıkler fayda etmedı.otrı bebemıze kavustuk onunla temızlıyorum ama gecmıyor
Yerim o minyatürü bennn,maşallh kuzuma...Slm kızlar 10 gündür giremiyordum malum kızda bende hastaydik(
Kızımın ishali gelmeyince ikinci gun Dr götürdük ve kizim mikrop kapmış bu donemde herseyi ağıza götürüyor ya ondan olmuş yada salgın varmis bu ara virüs kapmış olabilirmiş kizimdanda ertesi gun bana bulaştı ishal ve kusma bir arada mahvolduk ikimizde
kizim 3 gunde cok kilo verdi sanki cok gurbuzdu ya şükür bir haftada 550 gr alıp rekor kırdı eski kilosuna kavuştu dunde 6 ay aşısını bir hafta gecikmeye oldu onuda ağrısın atessiz atlattı ödüm kopuyordu hastalıktan sonra ebe kendini toparlamasını bekledi
demir icin pekmez veriyorum ben ebemizde oyle devam et dedi Demir kızı kabiz etti uykularını kaçırmıştı benim minyatür kizim büyüyor 6 ay 1 haftalığız düzeltilmiş 4 ay 3 hafta :))
Zaman çabuk geçiyor..
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nereye yaaaaa,sensiz olmaz kız buralar :13::13::13:kızlar ben artık girmem sanırım kk ya allah hepinizin cocugunu bagılasın eşinizle mutlu huzurlu yıllar geçirin kendinize iyi bakın
Arada kaynıyodur yaa,kimsenin kimseye bi kastı olduğunu sanmıyorum...:44:yok canım ondan değil ben sorularıma karsılık bulamıyorum yada yorumlarıma bende boyle bir karar aldım tabiki kimse yazmak zorunda değil bu nedenle girmeyecem diyorum
Oy oy oyyyy ,cin bakışlı seniii...Maşallah sana ...
Allah kavuştursunnnnnselam anneler,
pazartesi ilk kez oglumdan bana gore cok uzun bir sure ayri kalacagim. pazartesi yurtdisina gidecegim ve cuma gecesi donecegim. bu arada cok sukur annem bakacak.
herkes sut filan sag dedi. ama mesele sut degil ki. oglumu simdiden ozlemeye basladim. ona bakip bakip agliyorum . ama malesef is icin gitmem gerekiyor.
4 gece oglumsuz yatacagim , kotu bir sey ama biz hala ayiramadik. bu surec ayrilik icinde bahane olacak, geldigimde kendi yatagina yatirmaya baslayacagim.
umarim kimse bu kadar ayri kalmaz evladindan bu kadar kucukken, tek tesellim saglik nedeniyle degil de sadece is icin ayri kalmamiz.
herkese iyi tatiller dilerim
Benim kıpırcan pek kusmaz doğduğundan beri,ek gıdaya geçince de kusmadı.Çok fazla yediriyor olmayasın ?:125::125::125:iyi akşamlar kızlar
size 100 puanlık uzman sorusu sormaya geldiimmmm
benim pipican ek gidaya başladıktan sonra sanki biraz daha fazla kusuyor gibime geldi, normal midir? var mıdır bu durumu yaşayan başla bebişler???
Çok mu tembelim ben yaaa ,direk musluktan alıyorum sıcak suyumeraba arkadaşlarr, geçmişi okudum geldim ve ben de bi soru sorcam; siz bebişlerin banyo suyunu nasıl hazırlıyosunuz, ben hala önce kaynatıyorum tm suyu kettle da sonra soğumasını bekliyorum tabi bu işlem uzun sürüyo. sabahtan kynatıyorum öğleden sonraya suyu ancak hazır oluyo.
Al benden de o kadarKendimi fazla rahat gördüm :))
Aman da kokoş şirinee,çok güzel görünüyosun sen ,maşallah sana...Eki Görüntüle 610606
merhaba teyzeciklerim bende anneannemden geldimde(annem temizlik yaptı beni oraya postaladı bugün ) bir bakayım dedim teyzeciklerim kk kardeşlerim napıyorlar yarın babamız izinli görüşemezsek hepinize iyi pazarlar hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?