Dr umuz yok ogun adanaya onun icin geldik ama iste kadin cikma saati geldi diye karmakarisik recete yazdi bazi ilaclari yazmadi. Benim kafama takildimi dr kontrolunu bekleyemem oan hangusi varsa ona gisteririm
Saglik ocagina yazdirdim. Cunku mersindeyiz bizanladım bak bizim ki metro hastanesinde proj nejat narlı tavsiye derim lazım olursa çok ilgili we çok güvenilir bir adam.. nasıl çözümledniz peki reçeteyi talihsizlik olmus biraz ya bende öyleyim bişeye taktımmı mutlaka o an çözümleyeceğim biraz takıntılı bir anneyim heralde:18:
Sinomarin verdi gecti goktugda tikaniyodu bide genuz akintisi vardi ilacsiz atlattik
Yerim ben bu bıdığı ,kitabı da resmen okuyor gibiGünaydıııın güneşli bir kasaba sabahından herkese selamlaaar, sabah beni uyutmayıp "hadi benimle oyun oyna" diyen oğlumdan birkaç kare :)
Eki Görüntüle 610694
Eki Görüntüle 610695
Eki Görüntüle 610696
Eki Görüntüle 610697
Aman aman maşallah,uyusun da büyüsün prensesEki Görüntüle 610702 Eki Görüntüle 610703 yata yata gözlerimiz şişti teyzoşlar günaydın hepinize ii pazarlar
Benim gibi beceriksiz anneee ,ben denemiyorum bile öyle şeylerBu arada bebe biskuvisi yapmaya calistim olmadi lastik gibi oldu ama oluslarim bayildi dislerini kasittiriyor
Dualarımız seninle ve Ada' cıkla...En kısa zamanda geçicek ve herşeyleri yiycek yavru...
kızlar günaydın bende ağustso annesiyim kızım 5.ayını yeni bitirdi.
Aklıma bişey takıldı sizlerle konuşmak danışmak istedim..
Kızımın 3.ayında Rotavirüs aşısı yapıldı.Dr. ister yaptırın ister yaptırmayın demişti.Biz ne olur olmaz aşılarını atlatmayalım die yaptırdık.
Şimdi 5.ayımız bitti aşının 2.dozu var yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda karışıyor netten araştırdım biraz kimi yaptır kimi yaptırma diyor.
Bu aşıyı herkes yaptırmıyor ,durumu olanlar yaptırabilecekler yaptırıyormuş ama kısacası bir çok söylenti ve yazı var bu konu hakkında sizler yaptırdınız mı?Ben ne yapmalıyım ilk dozu yaptırdık 2.sini yaptırmasammı?Dr. ilk yaptırdıysan 2. yaptır ama netten araştırınca aklımda karıştı..
Bizde de var canım yeni başladı,salyadan olduğunu düşünüyorum,okadar çok akıyor ki bazen farketmeden boğazına kadar yayılıyor kafayı kaldırmadığından görünmüyor da.
Benimkilerde isiriyor disi cikinca ne yapcam bilmem.bide kasidikca daha da cildiriyorlar yesil soganin beyaz kismini tavsiye ederim
bizde diş salgısından oldu bi ara çene altı bogazına kadar inmişti hatta enseye bile ulaşmıştı ben bişey sürmedim akşamları yatmadan sebamed ile yüzünü yıkadım sadece kuruladım ağzı aktıkçada sürekli kuru tutmaya çalıştım şuan çok daha iyi geçti gibi bazen akşamları ağız kenarlarında kırmızılık çıkıyor ama sabahları bişey kalmıyor
benim olmuştu sıcaktan sonra yayıldı iyice. ama 1 aylık flandı. kortizonlu krem verdi dr. ben de önce bepanten deniyim dedim işe yaradı bende kortizonluyu kullanmadım. isilik diye kuru tutuyum dedim daha beter oldu, bende yıkamadım fazla, sadece bepanten sürdüm 1-2 güne azalmıştı.
evet ya ya soyup da boğazına kaçarsa diye korkutyorum ben de. havuç verdim bi tane, onu kemiriyor çok hoşuna gitti. ama gözümün önündeyken veriyorum. nolur nolmaz
ev kazalarına sebebiyet veriyor evet. benim kuzenim çaydanlığı devirmişti üstüne, baya ağır yanık olmuştu. ben hiç kullanmadım, çok da gerekli görmüyorum. nasıl olsa yürüyecek, çok hevesli diilim şimdiden ortalıkta kafasına göre takılmasına
Meraba bende birinciyi yaptirip ikincide tedirgin olmustum sonra arastirdim cevremde 2 3 yasinda cocuklara hep yapulmis bir zararini da gormemisler bizde alip kendimiz yaptik hatta
Kızımın 3.ayında Rotavirüs aşısı yapıldı.Dr. ister yaptırın ister yaptırmayın demişti.Biz ne olur olmaz aşılarını atlatmayalım die yaptırdık.
Şimdi 5.ayımız bitti aşının 2.dozu var yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda karışıyor netten araştırdım biraz kimi yaptır kimi yaptırma diyor.
Bu aşıyı herkes yaptırmıyor ,durumu olanlar yaptırabilecekler yaptırıyormuş ama kısacası bir çok söylenti ve yazı var bu konu hakkında sizler yaptırdınız mı?Ben ne yapmalıyım ilk dozu yaptırdık 2.sini yaptırmasammı?Dr. ilk yaptırdıysan 2. yaptır ama netten araştırınca aklımda karıştı..
slm cnmm nasılsın. direk konuya atladımm bende bugün vitamixin diye bir ilaca basladım icinde A, C, D, E, B1, B2, B3, B6, B12, folik asit, demir, çinko, bakır ve iyot varr.. ayrıca d vitamini veya demir vermiyorum sadece bu cok rahat tavsiye ederim dr unuza danısın derim.. pipican iidir umarım
meraba arkadaşlarr, geçmişi okudum geldim ve ben de bi soru sorcam; siz bebişlerin banyo suyunu nasıl hazırlıyosunuz, ben hala önce kaynatıyorum tm suyu kettle da sonra soğumasını bekliyorum tabi bu işlem uzun sürüyo. sabahtan kynatıyorum öğleden sonraya suyu ancak hazır oluyo.
Canım belki verdiklerin fazla geliyordum miktarını azaltıp gözlemle istersen.hala aynı şekilde küsüyorsa reflü olabilir.ama doktora sorman daha iyi olur canım.
ay evet o da olabilir, dikkat edeyim bakayım ben deCnm benimki kusmaya baslamisti sonra yogurtdu biraz soguk verdigimi ve midesini usuttugunu farkettim
Saglik ocagina yazdirdim. Cunku mersindeyiz biz
Gece oluyordu. Onu dinleyince yutkunma geregi duyuyordum. Sanki bana pluyormus gibi dr bise olmaz demisti. Yuksek yatirmami soyledi 45 derecelik aciYA SINOMARININ METHINI COK DUYDUM NETTE ama yıne bulamadık eczanede.sanırım netten sıparıs edecegım.geniz akıntısı olduunu nasıl anlısyosun canım.gecmıs olsun paşaya ne guzel hastalıgı ılerlemeden kurtulmus tosunum
Yoooo benim istanbulda ailem. Karsturdin sanirim.anladım ay canım ya Allah çocuklarımıza sağlık wersin.. biliyorum canm mersinde olduğunu ailen adanadaydı dimi yanlış hatırlamıyorsam.. benimde eşim mersinde çalışıyor hergün geliş gidiş yapıyor trenle
Mustela konak önleyici şampuanı kullanıyorum saç için , babe duş jeli kullanıyorum doğduğundan beri.Hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar.Bebeyağı organicum kullandım ama düzenli değil,banyodan sonra çok vızırdıyo ,çoğu zaman süremiyorum...Merhaba kızlar yine bir sürü foto yüklenmiş, maşallah tüm kuzucuklara, çoook tatlı hepsi
Sizlere bir sorum olcaktı, benim kızda bir kaç haftadır ara ara kollarında ve bacaklarında bir iki tane alerji gibi bir şey çıkıyor, bir iki gün sonra sönüyorlar ama tekrar ediyor, doktora götürdüm, gıda alerjisi olsa her tarafında yaygın çıkardı ama,yinede bir hafta yoğurt falan yedirme, sen de süt ürünlerini tüketme dedi, asıl şüphelendiği kullandığımız şampuan oldu:
Doğduğundan bu yana chicconun pure.bio sunu kullanıyoruz(chicco alerji yaparmış uzun süre kullanımlarda :26:)
bize önerdiği abcderm ve mustela oldu, bunları kullanan memnun olan, olmayan var mıdır?
1.yi yaptırdıysan 2.yi de yaptır bence,boşuna yaptırmış olursun...kızlar günaydın bende ağustso annesiyim kızım 5.ayını yeni bitirdi.
Günaydın kızlaaarr.. Ne güzel kaynatmışsınız yine, yeni fotoğraflar da paylaşılmış, hepsine birer maşallah
Yeni hafta çoookk güzel geçsin, çabuk da geçsin
İriscim bugün aşınız vardı sizin gidip geldiniz mi öğleden sonra mı gideceksiniz?
kızlar sabun tozunu daha ne kadar kullanacagız acaba.ben dalan roxy kullanıyorum bazı lekeler cıkmıyo.yuksek dercede yıkasamda degısmıyo.
banyo suyunu bende dogdugundan berı musluktan dolduruyorum kovasına oyle yıkıyoruz.sız yazana kadar aklımada hıc gelmemıstı boyle bısıy:26:
Bizmki ellerini yiyor dis dediler israrla bana jel aldirdilar. Eczaci bana eldiven giydir daha iyi kasir dedimerhaba herkese..
çok sık giremiyorum bu aralar geçmişi okumaya kalktım mı bizim bıcırık durmuyor..
son gelişmelerinizi alayım
6 aylık kontrolümüze gidicez.ek gıdaya geçtik kendimce bi beslenme programı yaptım o düzendeyiz şimdilik.sizin dr unuz bebeğe beslenm programı veriyor mu bilgilendiriyor mu?geçen ay bize bişey dememişti.sadece çorba meyvesuyu yoğurt a başlayabilirsiniz demişti.,
bu arada bende yürüteç almayacaktım ama aldım kızım da çok sevdi.gerçi beli ağrır diye çok fazla tutmuyorum.bir de en son tercih olarak onu kullanıyorum durmadığında.
birde diş jeli kullananınız var mı bizim diş çıkarmalarımız çok zoorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?