2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dr umuz yok ogun adanaya onun icin geldik ama iste kadin cikma saati geldi diye karmakarisik recete yazdi bazi ilaclari yazmadi. Benim kafama takildimi dr kontrolunu bekleyemem oan hangusi varsa ona gisteririm

anladım bak bizim ki metro hastanesinde proj nejat narlı tavsiye derim lazım olursa çok ilgili we çok güvenilir bir adam.. nasıl çözümledniz peki reçeteyi talihsizlik olmus biraz ya bende öyleyim bişeye taktımmı mutlaka o an çözümleyeceğim biraz takıntılı bir anneyim heralde:18:

Saglik ocagina yazdirdim. Cunku mersindeyiz biz

Sinomarin verdi gecti goktugda tikaniyodu bide genuz akintisi vardi ilacsiz atlattik

YA SINOMARININ METHINI COK DUYDUM NETTE ama yıne bulamadık eczanede.sanırım netten sıparıs edecegım.geniz akıntısı olduunu nasıl anlısyosun canım.gecmıs olsun paşaya ne guzel hastalıgı ılerlemeden kurtulmus tosunum

Yerim ben bu bıdığı ,kitabı da resmen okuyor gibi

Eki Görüntüle 610702 Eki Görüntüle 610703 yata yata gözlerimiz şişti teyzoşlar günaydın hepinize ii pazarlar
Aman aman maşallah,uyusun da büyüsün prenses

Bu arada bebe biskuvisi yapmaya calistim olmadi lastik gibi oldu ama oluslarim bayildi dislerini kasittiriyor
Benim gibi beceriksiz anneee ,ben denemiyorum bile öyle şeyler

Dualarımız seninle ve Ada' cıkla...En kısa zamanda geçicek ve herşeyleri yiycek yavru...

saol şekerimmm.dün patates-havuç haşladım sebze sepetinde.pirinç haşlayıp blenderdan geçirdik.z.yağ ve pekmez ekledim.beşte bir çay bardağı kadar yedi.akşam 7 buçukta uyutttuk sürekli mızıldandı saat başı.hatta yarım saatte bir.gece de aynen.en son babasına teslim ettim sabah 5 te.kaka yapmış.o saatte hiç yapmazdı.ağır mı geldi ek gıda acaba?gaz mı yaptı ki

Meraba bende birinciyi yaptirip ikincide tedirgin olmustum sonra arastirdim cevremde 2 3 yasinda cocuklara hep yapulmis bir zararini da gormemisler bizde alip kendimiz yaptik hatta

Bizde de var canım yeni başladı,salyadan olduğunu düşünüyorum,okadar çok akıyor ki bazen farketmeden boğazına kadar yayılıyor kafayı kaldırmadığından görünmüyor da.

evet kafa aşağıda olunca terliyor sanırım.geçmedi gitti canım
Benimkilerde isiriyor disi cikinca ne yapcam bilmem.bide kasidikca daha da cildiriyorlar yesil soganin beyaz kismini tavsiye ederim

pırasayı duydum ben de.

bir de öyle deneyim canım

bepanten kortizonlu mu ki?azdırdı bepanten bizimkinin isiliğini.

bence de doğal sürece bırakmak en iyisi.hem erken yürürlerse her taraf tehlikeli.o nedenle almıycam yürüteç.

kızlar sabun tozunu daha ne kadar kullanacagız acaba.ben dalan roxy kullanıyorum bazı lekeler cıkmıyo.yuksek dercede yıkasamda degısmıyo.
banyo suyunu bende dogdugundan berı musluktan dolduruyorum kovasına oyle yıkıyoruz.sız yazana kadar aklımada hıc gelmemıstı boyle bısıy:26:

Meraba bende birinciyi yaptirip ikincide tedirgin olmustum sonra arastirdim cevremde 2 3 yasinda cocuklara hep yapulmis bir zararini da gormemisler bizde alip kendimiz yaptik hatta

canım ne zararı varmış biz de 2 dozu yaptıranlardanız.yan etkileri neymiş ki?

Ben yaptirmadim cnm. İlkini yaptirdiysan neden ikinciyi dusunmuyorsun

günaydın herkeseee iyi haftalarr

o da güzelmiş yaaa dur şimdi bunu bitirelim sonra ona da bakarız
canım bu arada ne zamandır görmüyordum seni, tekrar gördüğüme çok sevindim

ben hep normal banyo suyuyla yıkadım, çok fazla steril ortamda yetiştirilmelerine karşıyım aslında, bir şekilde bağışıklık kazanmaları lazım, ne zamana kadar biz koruyabiliriz ki...

Canım belki verdiklerin fazla geliyordum miktarını azaltıp gözlemle istersen.hala aynı şekilde küsüyorsa reflü olabilir.ama doktora sorman daha iyi olur canım.

aslında az az veriyorum ben de ama devam ederse dr. a sorucam canım

Cnm benimki kusmaya baslamisti sonra yogurtdu biraz soguk verdigimi ve midesini usuttugunu farkettim
ay evet o da olabilir, dikkat edeyim bakayım ben de

biz 2 dozu da yaptırdık, bir sıkıntı da yaşamadık.. zaten ilkini yaptırdıysan 2.yi de yaptır bence, ilki de boşa gitmesin

Saglik ocagina yazdirdim. Cunku mersindeyiz biz

anladım ay canım ya Allah çocuklarımıza sağlık wersin.. biliyorum canm mersinde olduğunu ailen adanadaydı dimi yanlış hatırlamıyorsam.. benimde eşim mersinde çalışıyor hergün geliş gidiş yapıyor trenle

Gece oluyordu. Onu dinleyince yutkunma geregi duyuyordum. Sanki bana pluyormus gibi dr bise olmaz demisti. Yuksek yatirmami soyledi 45 derecelik aci

Yoooo benim istanbulda ailem. Karsturdin sanirim.

merhaba herkese..

çok sık giremiyorum bu aralar geçmişi okumaya kalktım mı bizim bıcırık durmuyor..

son gelişmelerinizi alayım

6 aylık kontrolümüze gidicez.ek gıdaya geçtik kendimce bi beslenme programı yaptım o düzendeyiz şimdilik.sizin dr unuz bebeğe beslenm programı veriyor mu bilgilendiriyor mu?geçen ay bize bişey dememişti.sadece çorba meyvesuyu yoğurt a başlayabilirsiniz demişti.,

bu arada bende yürüteç almayacaktım ama aldım kızım da çok sevdi.gerçi beli ağrır diye çok fazla tutmuyorum.bir de en son tercih olarak onu kullanıyorum durmadığında.

birde diş jeli kullananınız var mı bizim diş çıkarmalarımız çok zoorr

Mustela konak önleyici şampuanı kullanıyorum saç için , babe duş jeli kullanıyorum doğduğundan beri.Hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar.Bebeyağı organicum kullandım ama düzenli değil,banyodan sonra çok vızırdıyo ,çoğu zaman süremiyorum...

1.yi yaptırdıysan 2.yi de yaptır bence,boşuna yaptırmış olursun...

Yok canım yaaa,çarşambaymış,sabah hazırlandım,aşı takvimini aldım bi baktım çarşamba Gelişmeler çarşambaya yani

Gerekli olmasa neden 2 doz yada cesidine gore 3 doz yapilsinki. Haftasonu baska dr 2. Dozu yapacakti ilk hangisi diye israrla sordu. Diger dr yazmamis. Bende aradaki farki ne dedim.biri 2 tane biri 3 tane vurulur dedi. Hatta farkli olmasa nede sorayim diyede bozdu beni.

Cnm bizim dr da ew kazalari yuzunden onermedi. Zaten yurumesinede hic bi faydasi yok dedi. Kaza haricinde yurutecin ne zarari nede yarari var dedi

Yaa bende dalandan sonra dalin aldim oda ayni cikarmiyor. Ne kustugunun lekesi nede sut lekesi cikmiyor. Banyo bende hep musluktan kullandim cok izole baslarsak olede gitmek zorunda kalir die dusundum hep

Bu arada gunaydin demeden daldim kizlar kusura bakmayin. Emirin atesi var gibiydi hafta sonu ve hep uyku hali vardi haa uyudumu saatlerce yok ama bi turlu canlananadi. 37.4 u gecmedi koltuk altindan olctugumde ams vucudu yaniyordu. Bugun daha iyi gecer umarim. Cumartesi dr kontrolu vardi dr a da sordum ama yok dedi. Vucut ellediginde yaniyor ama ates ole cok drgil. Boyu kilosu cok benim tombikimin 800 gr almis bu ay dr bukadar almasina gerek yok dedi. Mama yerine tam ogun kati gida onerdi. ( esim hic begenmedi dr u dinleme diyor. ) artik destekle oturabilmeli dedi ve biz hemenn oturtmaya basladik cunku hep yeni seyler ariyor oyalanmak icin. Benden sonra esiminde belinin agrisi basladi oglumuz sag olsun.:/)
Ay bide dun arkadasa gitcektik sabahdan banyo yaptirdik yaramazi aksam tam hazirlancaz utu yapiyorum babasinin kucaginda bi kaka yapmaya basladi bizimki ensesine kadarrrr. Apartopar suyun altina soktuk. Gunde 1 kez yapardi ve sabah dustan once yapmisti benim yaramaz oglum. Yani buda geldi basimiza hiiiccc unutmixam bu animizi. cok konustum sanirim

Bizmki ellerini yiyor dis dediler israrla bana jel aldirdilar. Eczaci bana eldiven giydir daha iyi kasir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…