Maşallah pek tatlı annesi...Çekiklik azalmış mı ne,eski fotolarda daha çinliydi
Ben de eski kıyafetlerden sadece yüzüğe girebiliyorum ,gerisi dolabı bekliyor...maşallahne kadar da mutlu annesinn kucağında Allahım nazarlardan saklasın bu arada sanada imrendim benim hala parmaklarım şiş yüzüklerimi takamıyorum malesef
Hadi hayırlı olsun otribebeniz...İnşallah faydasını görürsünüz.canım spreyın adı ne bızım 10gundur tıkanık gecmedı of ne yapacagmı bılmıyorum.2kez gıttık doktora.damlalar serum fızyolojıkler fayda etmedı.otrı bebemıze kavustuk onunla temızlıyorum ama gecmıyor
Sinomarin belli bi aydan sonra kullanılıyor ama prospektüsünü okuyun ,bende de vardı da kullanamamıştım,evde şimdi bakamıycam kaç aylıktan sonra verildiğine...Sinomarin verdi gecti goktugda tikaniyodu bide genuz akintisi vardi ilacsiz atlattik
Ağır gelmemiştir de,kaka düzeni değişmiştir.Umay da normalde sabah ve öğlen iki kere kakasını yapıyodu süt içerken ama katı gıdaya geçince değişik saatlerde yapmaya başladı.Akşam yapıyo ,öğleden sonra yapıyo.Bazen gece bile yapıyo ki hiç gece kaka yapmamıştır bu yaşına kadarsaol şekerimmm.dün patates-havuç haşladım sebze sepetinde.pirinç haşlayıp blenderdan geçirdik.z.yağ ve pekmez ekledim.beşte bir çay bardağı kadar yedi.akşam 7 buçukta uyutttuk sürekli mızıldandı saat başı.hatta yarım saatte bir.gece de aynen.en son babasına teslim ettim sabah 5 te.kaka yapmış.o saatte hiç yapmazdı.ağır mı geldi ek gıda acaba?gaz mı yaptı ki
merhaba herkese..
çok sık giremiyorum bu aralar geçmişi okumaya kalktım mı bizim bıcırık durmuyor..
son gelişmelerinizi alayım
6 aylık kontrolümüze gidicez.ek gıdaya geçtik kendimce bi beslenme programı yaptım o düzendeyiz şimdilik.sizin dr unuz bebeğe beslenm programı veriyor mu bilgilendiriyor mu?geçen ay bize bişey dememişti.sadece çorba meyvesuyu yoğurt a başlayabilirsiniz demişti.,
bu arada bende yürüteç almayacaktım ama aldım kızım da çok sevdi.gerçi beli ağrır diye çok fazla tutmuyorum.bir de en son tercih olarak onu kullanıyorum durmadığında.
birde diş jeli kullananınız var mı bizim diş çıkarmalarımız çok zoorr
Yaa bende dalandan sonra dalin aldim oda ayni cikarmiyor. Ne kustugunun lekesi nede sut lekesi cikmiyor. Banyo bende hep musluktan kullandim cok izole baslarsak olede gitmek zorunda kalir die dusundum hep
Bu arada gunaydin demeden daldim kizlar kusura bakmayin. Emirin atesi var gibiydi hafta sonu ve hep uyku hali vardi haa uyudumu saatlerce yok ama bi turlu canlananadi. 37.4 u gecmedi koltuk altindan olctugumde ams vucudu yaniyordu. Bugun daha iyi gecer umarim. Cumartesi dr kontrolu vardi dr a da sordum ama yok dedi. Vucut ellediginde yaniyor ama ates ole cok drgil. Boyu kilosu cok benim tombikimin 800 gr almis bu ay dr bukadar almasina gerek yok dedi. Mama yerine tam ogun kati gida onerdi. ( esim hic begenmedi dr u dinleme diyor.) artik destekle oturabilmeli dedi ve biz hemenn oturtmaya basladik cunku hep yeni seyler ariyor oyalanmak icin. Benden sonra esiminde belinin agrisi basladi oglumuz sag olsun.:/)
Ay bide dun arkadasa gitcektik sabahdan banyo yaptirdik yaramazi aksam tam hazirlancaz utu yapiyorum babasinin kucaginda bi kaka yapmaya basladi bizimki ensesine kadarrrr. Apartopar suyun altina soktuk. Gunde 1 kez yapardi ve sabah dustan once yapmisti benim yaramaz oglum. Yani buda geldi basimiza hiiiccc unutmixam bu animizi.cok konustum sanirim
Ağır gelmemiştir de,kaka düzeni değişmiştir.Umay da normalde sabah ve öğlen iki kere kakasını yapıyodu süt içerken ama katı gıdaya geçince değişik saatlerde yapmaya başladı.Akşam yapıyo ,öğleden sonra yapıyo.Bazen gece bile yapıyo ki hiç gece kaka yapmamıştır bu yaşına kadarBu arada buçuk yaşımızı bitirdik biz cuma günü
gecmiş olsun pepik.aynen hıc cıkmıyo lekelr.1yasına kadarmı kullancaz acaba bende bılmıyorum.Cnm bizim dr da ew kazalari yuzunden onermedi. Zaten yurumesinede hic bi faydasi yok dedi. Kaza haricinde yurutecin ne zarari nede yarari var dedi
Yaa bende dalandan sonra dalin aldim oda ayni cikarmiyor. Ne kustugunun lekesi nede sut lekesi cikmiyor. Banyo bende hep musluktan kullandim cok izole baslarsak olede gitmek zorunda kalir die dusundum hep
Bu arada gunaydin demeden daldim kizlar kusura bakmayin. Emirin atesi var gibiydi hafta sonu ve hep uyku hali vardi haa uyudumu saatlerce yok ama bi turlu canlananadi. 37.4 u gecmedi koltuk altindan olctugumde ams vucudu yaniyordu. Bugun daha iyi gecer umarim. Cumartesi dr kontrolu vardi dr a da sordum ama yok dedi. Vucut ellediginde yaniyor ama ates ole cok drgil. Boyu kilosu cok benim tombikimin 800 gr almis bu ay dr bukadar almasina gerek yok dedi. Mama yerine tam ogun kati gida onerdi. ( esim hic begenmedi dr u dinleme diyor.) artik destekle oturabilmeli dedi ve biz hemenn oturtmaya basladik cunku hep yeni seyler ariyor oyalanmak icin. Benden sonra esiminde belinin agrisi basladi oglumuz sag olsun.:/)
Ay bide dun arkadasa gitcektik sabahdan banyo yaptirdik yaramazi aksam tam hazirlancaz utu yapiyorum babasinin kucaginda bi kaka yapmaya basladi bizimki ensesine kadarrrr. Apartopar suyun altina soktuk. Gunde 1 kez yapardi ve sabah dustan once yapmisti benim yaramaz oglum. Yani buda geldi basimiza hiiiccc unutmixam bu animizi.cok konustum sanirim
ayy goruyoruz canım cok guzel cekıyo.keske daha once temın etseydım.pekı ırıs zararlımı sence o alet.bı bılgınız varmı.akcıgerlere falanMaşallah pek tatlı annesi...Çekiklik azalmış mı ne,eski fotolarda daha çinliydi
Ben de eski kıyafetlerden sadece yüzüğe girebiliyorum ,gerisi dolabı bekliyor...
Hadi hayırlı olsun otribebeniz...İnşallah faydasını görürsünüz.
Sinomarin belli bi aydan sonra kullanılıyor ama prospektüsünü okuyun ,bende de vardı da kullanamamıştım,evde şimdi bakamıycam kaç aylıktan sonra verildiğine...
Ağır gelmemiştir de,kaka düzeni değişmiştir.Umay da normalde sabah ve öğlen iki kere kakasını yapıyodu süt içerken ama katı gıdaya geçince değişik saatlerde yapmaya başladı.Akşam yapıyo ,öğleden sonra yapıyo.Bazen gece bile yapıyo ki hiç gece kaka yapmamıştır bu yaşına kadarBu arada buçuk yaşımızı bitirdik biz cuma günü
merhaba herkese..
çok sık giremiyorum bu aralar geçmişi okumaya kalktım mı bizim bıcırık durmuyor..
son gelişmelerinizi alayım
6 aylık kontrolümüze gidicez.ek gıdaya geçtik kendimce bi beslenme programı yaptım o düzendeyiz şimdilik.sizin dr unuz bebeğe beslenm programı veriyor mu bilgilendiriyor mu?geçen ay bize bişey dememişti.sadece çorba meyvesuyu yoğurt a başlayabilirsiniz demişti.,
bu arada bende yürüteç almayacaktım ama aldım kızım da çok sevdi.gerçi beli ağrır diye çok fazla tutmuyorum.bir de en son tercih olarak onu kullanıyorum durmadığında.
birde diş jeli kullananınız var mı bizim diş çıkarmalarımız çok zoorr
ayy goruyoruz canım cok guzel cekıyo.keske daha once temın etseydım.pekı ırıs zararlımı sence o alet.bı bılgınız varmı.akcıgerlere falan
canım sızın dısınız cıkmıstı dımı oyle hatırlıyorum.ne gıbı zorlukları oldu tatlım.bızımkıde elını kulagına goturuyo.az az sık sık kaka yapıyo dıstenmı acaba:44:
allah sızede kolaylık versın.cok canları yanarmıs dıs cıkarırken doktor oyle dıyodu.bır bılsenıııızzz....dedi
ah istanbul diye sözlerime başlamak isityorum... :)
ordan buralara geldik sivasın çok küçük bir ilçesi ben atandım eşim de eş durumundan tayin istedi durum böyle :)
1. yaptırdıysan 2. yi de yaptır bence. ben yaptırmadım gerçi. çok huysuzdu o aralar. zaten sürekli cırcırdı. düzeni iice bozulmasın diye yaptırmadım sonra da zamanı geçmişti.kızlar günaydın bende ağustso annesiyim kızım 5.ayını yeni bitirdi.
Aklıma bişey takıldı sizlerle konuşmak danışmak istedim..
Kızımın 3.ayında Rotavirüs aşısı yapıldı.Dr. ister yaptırın ister yaptırmayın demişti.Biz ne olur olmaz aşılarını atlatmayalım die yaptırdık.
Şimdi 5.ayımız bitti aşının 2.dozu var yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda karışıyor netten araştırdım biraz kimi yaptır kimi yaptırma diyor.
Bu aşıyı herkes yaptırmıyor ,durumu olanlar yaptırabilecekler yaptırıyormuş ama kısacası bir çok söylenti ve yazı var bu konu hakkında sizler yaptırdınız mı?Ben ne yapmalıyım ilk dozu yaptırdık 2.sini yaptırmasammı?Dr. ilk yaptırdıysan 2. yaptır ama netten araştırınca aklımda karıştı..
kızının buçuk yaşını kutlarım canım, oyy kocaman olmuşşşşGünaydınlar hatunlar ,
iyi haftalarınız olsunnnnn ,geçmiş çok birikmiş ama yaaa haftasonu çeneniz düşmüşBakınıp geliyorum
günaydın herkese bir dün giremedim almıs basını gitmiş konular bu ne hızwalla çok geçmiş yapamayağım suan.. hafta son un uz nasıl geçdi umarım herkes iyi bir hafta sonu geçirmişdir.. dün hava güzel diye reale götürdük kızımı e bebek te tam 3 saat kaldık oyuncak reyonu 1.5 saat ona elini atıyor buna elini atıyor ona bakıyor buna bakıyor çok eğlendi.. mama sandelyesi aldık kızıma çok sewdi aksam elma suyunu sandalyesinde içirdim 1 saate yakın oturdu içinde sonra babası alayım kucağıma dedi aman Allahım kıyamet kopardı sandelyede kalacakmıs bizde geri koyduk ne halin warsa gör die.. tabi yine uyumadı saat 1 de zorla uyuttum.. yani yine hafta sonum yoğundu.. şimdi anneanneye bıraktım işe geldim banyo yapacaklarmıs
günaydın size de , içim açıldı sizleri okuyuncaGünaydın kızlaaarr.. Ne güzel kaynatmışsınız yine, yeni fotoğraflar da paylaşılmış, hepsine birer maşallah
Yeni hafta çoookk güzel geçsin, çabuk da geçsin
İriscim bugün aşınız vardı sizin gidip geldiniz mi öğleden sonra mı gideceksiniz?
günaydınlaaar..yine pazartesii yine kızımı bırakıpp geldim...kızlar yaa duru gece tıkandı oksurdu hapşurdu sabahta burnu akıyorduu napacam şimdi ben persembe gunu doktor kontrolumuz var.çok şukur ateşi yok iştahıda yerinde keyfide super ama burnuna bi haller oluyor ozelliklede gece
geniz akınıtısı varken çocuklar kusar canım normal. öksürüp çıkarmayı bilmedii için mecburen yutuyor o da daha çok midesini bulandırıyorGoktugdA oyleydi dr nezle dedi. Sadece burnunu acik tut sprey verdi aspiratorle al dedi. Sonra aksam eve geldik 2 3 gun kusmigunda balgam vardii. Iyi mi yoksa biseyi yok diyerel kotu mu muayene etti bilemedim
e çok ymemeiş ki, ondan diildir bence. bizim kakamız da 1-2 haftadır düzensiz. bazen 3 günün kakasını bir yapıyor poffff, durulmuyo zaten artık kokuyosaol şekerimmm.dün patates-havuç haşladım sebze sepetinde.pirinç haşlayıp blenderdan geçirdik.z.yağ ve pekmez ekledim.beşte bir çay bardağı kadar yedi.akşam 7 buçukta uyutttuk sürekli mızıldandı saat başı.hatta yarım saatte bir.gece de aynen.en son babasına teslim ettim sabah 5 te.kaka yapmış.o saatte hiç yapmazdı.ağır mı geldi ek gıda acaba?gaz mı yaptı ki
yo başka kortizonlu bi kremdi. onu vermemek için bepanten denedim, işe yarayınca da kullanmadım kortizonluyuevet kafa aşağıda olunca terliyor sanırım.geçmedi gitti canım
pırasayı duydum ben de.
bir de öyle deneyim canım
bepanten kortizonlu mu ki?azdırdı bepanten bizimkinin isiliğini.
bence de doğal sürece bırakmak en iyisi.hem erken yürürlerse her taraf tehlikeli.o nedenle almıycam yürüteç.
dalan roxy daa iyi çıkarıyor, hacı şakir o kadar ii diildi bence. ama bazı lekeler çıkmıyo hakkaten.. hele sıcak su bazı lekeleri iice yerleştiriyo, o yüzden 40 da yıkıyorum ben. bi de çok kirli 1-2 parçayı bazen elimde çitiliyorum yoksa çıkmıyokızlar sabun tozunu daha ne kadar kullanacagız acaba.ben dalan roxy kullanıyorum bazı lekeler cıkmıyo.yuksek dercede yıkasamda degısmıyo.
banyo suyunu bende dogdugundan berı musluktan dolduruyorum kovasına oyle yıkıyoruz.sız yazana kadar aklımada hıc gelmemıstı boyle bısıy:26:
günaydın canım, çok geçmiş olsun. güzel hikayeymiş, bırr hertaraf m.k olunca çok komik oluyolar ya. neresinden tutacağını şaşırıyo insanCnm bizim dr da ew kazalari yuzunden onermedi. Zaten yurumesinede hic bi faydasi yok dedi. Kaza haricinde yurutecin ne zarari nede yarari var dedi
Selam kızlarrr bebelerıme degısık debze corbası yaptım karnıbahar,broklı,bal kabagı havuuc,patates,pırasa.ve bulgur karısım guzel gorunuyor bakalım guzel guzel yıyceklermı heyecanla uyanmalarını bekl...
kızının buçuk yaşını kutlarım canım, oyy kocaman olmuşşşş
Teşekkür ederiz teyzesii,darısı yaşdönümlerine inşallah...Bizi takip edin
Ben kullanıyorum, ilk oğlumda da kullanıyordum ama numarasına dikkat etmedim hiç. Senden duyuyorum
İrmik çok besleyicidir, bir de tadını güzelleştiriyor çorbanın. Ben zaten tek çeşit çorba yaptım hep iki yaşına kadar, kıymalı irmikli mercimekli sebze çorbası :)
Dün gezmelerdeyken ,yeğenime bakan ablamız çorbalara irmik koyduğunu söyledi.Kendisi çok bilgili ve de yeğenim gayet sağlıklı olduğu için tecrübelerine önem veririm.En küçük numara irmik dedi bir de,ilk defa duydum irmiklerin boy boy olduğunuPirinç koymuyordum ben ,bulgur için de erken diye düşünmüştüm...Akşam giderken alıcam marketten .Kullanan var mı irmik çorbalara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?