canım zaten zamanı gelince bağlasak da durmayacaklar yürümek ne kelime tazmanya canavarı gibi olacaklar.o nedenle gerek yok.dr lar önermiyor ve bacak kemik gelişimine de yük bindiriyorsa almam zaten.düşünsene bütün ağırlığı aşağı veriyor.kızkardeşim bebekken annem koymuştu sehpaya mı biyere çarptı devrildi kafa küt yere değdi.hızlanmıştı son zamanlarında artık kaza kaçınılmazdı ordan oraya ordan oraya savruluyordu çok da komikti.bu arada bir arkadaş beyaz banyo sabunu demişti lekelere dene bakalım canımCnm bizim dr da ew kazalari yuzunden onermedi. Zaten yurumesinede hic bi faydasi yok dedi. Kaza haricinde yurutecin ne zarari nede yarari var dedi
Yaa bende dalandan sonra dalin aldim oda ayni cikarmiyor. Ne kustugunun lekesi nede sut lekesi cikmiyor. Banyo bende hep musluktan kullandim cok izole baslarsak olede gitmek zorunda kalir die dusundum hep
Bu arada gunaydin demeden daldim kizlar kusura bakmayin. Emirin atesi var gibiydi hafta sonu ve hep uyku hali vardi haa uyudumu saatlerce yok ama bi turlu canlananadi. 37.4 u gecmedi koltuk altindan olctugumde ams vucudu yaniyordu. Bugun daha iyi gecer umarim. Cumartesi dr kontrolu vardi dr a da sordum ama yok dedi. Vucut ellediginde yaniyor ama ates ole cok drgil. Boyu kilosu cok benim tombikimin 800 gr almis bu ay dr bukadar almasina gerek yok dedi. Mama yerine tam ogun kati gida onerdi. ( esim hic begenmedi dr u dinleme diyor.) artik destekle oturabilmeli dedi ve biz hemenn oturtmaya basladik cunku hep yeni seyler ariyor oyalanmak icin. Benden sonra esiminde belinin agrisi basladi oglumuz sag olsun.:/)
Ay bide dun arkadasa gitcektik sabahdan banyo yaptirdik yaramazi aksam tam hazirlancaz utu yapiyorum babasinin kucaginda bi kaka yapmaya basladi bizimki ensesine kadarrrr. Apartopar suyun altina soktuk. Gunde 1 kez yapardi ve sabah dustan once yapmisti benim yaramaz oglum. Yani buda geldi basimiza hiiiccc unutmixam bu animizi.cok konustum sanirim
oyle yapıyorumda ne bılım ınsan herseyı dusunur oluyo.valla sümük doktoru oldumHiçbir zararı yok canım rahat ol,biz doğduğundan beri kullanıyoruz.Çok fazla burnunun içine sokma ,serum fizyolojiki sıkıp birkaç dakika bekle zaten yumuşuyo sümükler ,sonra da hüppppp diye çekiver...
masallaah kuzuya darısı bızım basımıza en kolayındancanım evet 2 tane alt dişimiz çıktı.ama baya zor oldu hep huysuzluk.uyumaya direnme.gece emer uyurdu.gece ağlamayan çocuk emerken ağlıyordu.tekrar zor uyutuyordum.hafif ateş yaptı.çok şükür şimdi biraz daha iyi ama tabi her diş çıkarıncaya kadar yapacakmış.canları sağolsun napalım
Selam kızlarrr bebelerıme degısık debze corbası yaptım karnıbahar,broklı,bal kabagı havuuc,patates,pırasa.ve bulgur karısım guzel gorunuyor bakalım guzel guzel yıyceklermı heyecanla uyanmalarını bekl...
Muffin bu patate havuc pirinc pekmez hepsi 1 yemegimi olusturuyor. Bide yemege neden pekmez koyuyorsun. Pekmezi kasikla almiyomu
Ağır gelmemiştir de,kaka düzeni değişmiştir.Umay da normalde sabah ve öğlen iki kere kakasını yapıyodu süt içerken ama katı gıdaya geçince değişik saatlerde yapmaya başladı.Akşam yapıyo ,öğleden sonra yapıyo.Bazen gece bile yapıyo ki hiç gece kaka yapmamıştır bu yaşına kadarBu arada buçuk yaşımızı bitirdik biz cuma günü
Hiçbir zararı yok canım rahat ol,biz doğduğundan beri kullanıyoruz.Çok fazla burnunun içine sokma ,serum fizyolojiki sıkıp birkaç dakika bekle zaten yumuşuyo sümükler ,sonra da hüppppp diye çekiver...
kızlar bebeğinin boynu isilik gibi olan var mı?bizim kızda vardı pudra-nivea pişik kremi ve bepanten kullandım geçmedi 1-2 haftadır var.ve yayılıyor boğazından 2-3 cm aşağıya kadar yayılmış.ne yapacağım sizde de oldu mu
Muffin bu patate havuc pirinc pekmez hepsi 1 yemegimi olusturuyor. Bide yemege neden pekmez koyuyorsun. Pekmezi kasikla almiyomu
Bebişimi normal musluk suyuyla kombiden yıkıyorum bende hatta içme suyunu kaynatıp veriyordum ama içmiyordu şimdi direk kaynatmadan ve musluktan veriyorum o da içiyor mamasınıda ondan yapıyorm.
n
e çok ymemeiş ki, ondan diildir bence. bizim kakamız da 1-2 haftadır düzensiz. bazen 3 günün kakasını bir yapıyor poffff, durulmuyo zaten artık kokuyo
:
Ovadril diye bir krem var sıvı pudra. Doktoruna bir danış istersen biz büyük sıpada kullanmıştık.
internetten bir bakayım canım sağol bu arada.
kızlar bebişlerin yemeğine bulgur koyuluyor mu?genelde pirinç yazıyor internette ve dr un bana verdiği kağıtta.bulgur gaz yapıyor diye mi eklenmiyor
bende aynısını yapıyorum pekmezi biraz tat wersin die katıyorum ama en fazla 2 kaşık yiyor ya
hepsını koydum tadıda guzel olduHepsini mi koydun çorbaya
Dün gezmelerdeyken ,yeğenime bakan ablamız çorbalara irmik koyduğunu söyledi.Kendisi çok bilgili ve de yeğenim gayet sağlıklı olduğu için tecrübelerine önem veririm.En küçük numara irmik dedi bir de,ilk defa duydum irmiklerin boy boy olduğunuPirinç koymuyordum ben ,bulgur için de erken diye düşünmüştüm...Akşam giderken alıcam marketten .Kullanan var mı irmik çorbalara?
hepsını koydum tadıda guzel oldu
valla ben 5. Aydan berı corbalarına ozellıkle muhallebılerıne koyuyorum hem vıtanınlı hemde doyurucu burdan yazmstım ama grmedın galıba
Doymazsa ne durur nede kilo alır canım :) Kilo alımı güzelmiş zaten.Mamayı kafandan çıkar ek gıda denemesi yapabilirsin işte elma suyu,elma puresi falan :) Sütünde varsa ek gıdayada yüklenme bence emsin güzel güzel :)Orası öyle de ne bileyim doymazmı diye düşünüyorum ama elma püresini seviyo mesela :)
Arkadaslar tv de bebeklerinize kefir verin diyord u netten arastirdim vermeyin diyen de var cok faydali diyende siz ne dusunuyorsunuz
Bizim doktorumuzun verdiği tarifte de (doktora bak yemek tarifi veriyor) pişerken pirinç koyuyorsun, ateşten aldıktan sonra içine irmik katıyorsun. irmikli olunca daha çok seviyormuş bebeler. ha ben daha yapmadım çünkü biz önümüzdeki hafta başlıyoruz çorbaya, bakalım bizim obur şirine beğenecek mi:125:
bu arada numara işini ben de merak ettim, bulabilirsen bize de haber ver iriscim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?