2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten zamanı gelince bağlasak da durmayacaklar yürümek ne kelime tazmanya canavarı gibi olacaklar.o nedenle gerek yok.dr lar önermiyor ve bacak kemik gelişimine de yük bindiriyorsa almam zaten.düşünsene bütün ağırlığı aşağı veriyor.kızkardeşim bebekken annem koymuştu sehpaya mı biyere çarptı devrildi kafa küt yere değdi.hızlanmıştı son zamanlarında artık kaza kaçınılmazdı ordan oraya ordan oraya savruluyordu çok da komikti.bu arada bir arkadaş beyaz banyo sabunu demişti lekelere dene bakalım canım

Hiçbir zararı yok canım rahat ol,biz doğduğundan beri kullanıyoruz.Çok fazla burnunun içine sokma ,serum fizyolojiki sıkıp birkaç dakika bekle zaten yumuşuyo sümükler ,sonra da hüppppp diye çekiver...
oyle yapıyorumda ne bılım ınsan herseyı dusunur oluyo.valla sümük doktoru oldum butun gun onlarla ugrasıom
ya bıde ben umayın anlamını merak edıodum soracaktım hep unutuyorum iris
masallaah kuzuya darısı bızım basımıza en kolayından

senı canı gonulden kutluyorum valla hayranım sana

Muffin bu patate havuc pirinc pekmez hepsi 1 yemegimi olusturuyor. Bide yemege neden pekmez koyuyorsun. Pekmezi kasikla almiyomu

evet canım tek yemek.geçen havuç patates ezmesini(çatalla iyice ezdim hafif pütürlüydü-z.yağ ekledim) tükürdü suratını buruşturdu.meyve püresini seviyor milupa ve hippin .hatta milupanın sebze püresini de beğendi brokoliliyi.onlarda da hafif tatlı bir aroma var.elma suyuymuş meğer.ben de geçenki fiyaskomuzdan sonra reddetmesin diye1-2 çay kaşığı pekmez ve azıccık zyağ eklediim tatlandı haifif.ve sevdi yedi valla.kaşıkla da veriyorum günde 2 çay kaşığı fazla mı acaba?ama şekersiz organik üzüm pekmezi.büyük amca yollamıştı sağolsun.

ayy evet canım gecenin o saatinde kaka baya süpriz oldu babasına.heheee ben uyuyordum ne yapayım osaate kadar hep anne ilgilendi 3-4 kez uyku bölündü salladım uyuttum sersemledim en son babayı yolladım sabah 5 te.kızı da ona süpriz kaka yapmış.baya hem de yarım yaşında yani Umaycık ayy yerim.bu arada tatlişkom ve sizin resimler nerdeyse benziyor poz verme açısından arada karıştırıyorum sizi resimlerden.

Son düzenleme:
Hiçbir zararı yok canım rahat ol,biz doğduğundan beri kullanıyoruz.Çok fazla burnunun içine sokma ,serum fizyolojiki sıkıp birkaç dakika bekle zaten yumuşuyo sümükler ,sonra da hüppppp diye çekiver...

otri bebeyi çekerken naneli bir tat geliyor ağzıma size de oluyor mu kızlar

Ovadril diye bir krem var sıvı pudra. Doktoruna bir danış istersen biz büyük sıpada kullanmıştık.

Bebişimi normal musluk suyuyla kombiden yıkıyorum bende hatta içme suyunu kaynatıp veriyordum ama içmiyordu şimdi direk kaynatmadan ve musluktan veriyorum o da içiyor mamasınıda ondan yapıyorm.
n

canım işitme testine gittiğimizde bir anneyle tanıştım 2 yaşındaki kızı ishal-ateşli ve bulantılıydı.hep hazır su içermiş 1 gün önce akrabaların çocukları musluk suyu içirmişti.bence ondan oldu.birçok ilde amip vakası var.bizim dr da söylemişti musluk suyundan kapıldığını.arkadaşaların çocukları da serumla hastanede yattı birkaç gün.musluk suları cidden çok kirli .klor-arsenik vb ne ararsan var

e çok ymemeiş ki, ondan diildir bence. bizim kakamız da 1-2 haftadır düzensiz. bazen 3 günün kakasını bir yapıyor poffff, durulmuyo zaten artık kokuyo
:

toplu yapmasın midem kaldırmaz valla zaten gaz çıkarınca duramıyorum timsah yutmuş gibi kokuyor

Ovadril diye bir krem var sıvı pudra. Doktoruna bir danış istersen biz büyük sıpada kullanmıştık.

internetten bir bakayım canım sağol bu arada.

kızlar bebişlerin yemeğine bulgur koyuluyor mu?genelde pirinç yazıyor internette ve dr un bana verdiği kağıtta.bulgur gaz yapıyor diye mi eklenmiyor

Selam anneler kaynatiyorsunuz msallah ozellikle bebeleri yaninda olmsyip calisan anneler.bugun babamiz isten kacmis bana da gun dogdu.ayy bende kacardim eskiden genel mudurluk duymasin

internetten bir bakayım canım sağol bu arada.

kızlar bebişlerin yemeğine bulgur koyuluyor mu?genelde pirinç yazıyor internette ve dr un bana verdiği kağıtta.bulgur gaz yapıyor diye mi eklenmiyor

Ben altinci aydan sonra koyacam pirincten daha faydali sonucta hele birde dokunmszsa

bende aynısını yapıyorum pekmezi biraz tat wersin die katıyorum ama en fazla 2 kaşık yiyor ya

bence biz biraz fazla mı veriyoruz didem.1 kaşık diyorlar genelde.bir de ne pekmezi kullanıyorsun.keçiboynuzunu pek vermiyorlar alerji mi yaıyor acaba?elma suyu eklesem gaz yapar o nedenle aklıma pekmez geldi.bu arada ben olsam yemem o karışımların tadı çok kötü

Bu arada tam ogun corba yogurt veren anneler corba yada yogurdun yaninda sut de veriyormusunuz yoksa o ogun sadece mesela yogurtla kaliyor mu

Hepsini mi koydun çorbaya
hepsını koydum tadıda guzel oldu

valla ben 5. Aydan berı corbalarına ozellıkle muhallebılerıne koyuyorum hem vıtanınlı hemde doyurucu burdan yazmstım ama grmedın galıba

hepsını koydum tadıda guzel oldu

valla ben 5. Aydan berı corbalarına ozellıkle muhallebılerıne koyuyorum hem vıtanınlı hemde doyurucu burdan yazmstım ama grmedın galıba

Naber donkisot anne .sen baya alistirdin bebeleri ek gidaya ben ne versem dokunuyor benim oglanlar tatli seyleri sevmiyor valla

Orası öyle de ne bileyim doymazmı diye düşünüyorum ama elma püresini seviyo mesela :)
Doymazsa ne durur nede kilo alır canım :) Kilo alımı güzelmiş zaten.Mamayı kafandan çıkar ek gıda denemesi yapabilirsin işte elma suyu,elma puresi falan :) Sütünde varsa ek gıdayada yüklenme bence emsin güzel güzel :)

Pepik; galiba sizin ki diş ateşi ve huzursuzluğu... Yakında minik minik dişler başgösterecek gibi geliyor bana :)
İriss; yarıyaşınız kutlu olsun Gelinliklerini damatlıklarınıda görürüz hayırlısıyla inşallah

wayvbaby
; doktora gittiniz mi canım?

İrmik bende duymuştum Allah nasip ederse kullanırım bende çorbalarda
Yürüteç uzun kullanılmazsa zararlı olmaz yapısal bozukluk olarak.Kac tane yegenim kullandı.Ama ev kazaları acısından oldukca riskli tabi.Birde kaşla göz arasında oluyor butur şeyler. Belki alırım diyordumda bu ev büyük parke ve fayans alanı fazla. Halılar ufak geldi ondan almıcam sanırım. Artık park yatagı tasırım mutfaga falan onda dursun zibidi işim varken 10 dakika

Arkadaslar tv de bebeklerinize kefir verin diyord u netten arastirdim vermeyin diyen de var cok faydali diyende siz ne dusunuyorsunuz

Pirinç koymuyorum ,gereksiz kalori olarak görüyorum alışmasın .Bulguru daha sonra ekliycem 8-9 aylık olunca.İrmik kafama yattı ama piştikten sonra niye acaba ,pişmeden mi yiycek bebeler ?

ButikBebe.com
Emziren annelerin korkulu rüyası sütlerinin kesilmesi veya verdikleri süt miktarının bebeklerinin gelişimine yetmeyecek olmasıdır. Diyetisyen ve Yaşam Koçu Gizem Şeber’den sütü arttırmaya yönelik özel çorba tarifi sizlerle…

Malzemeler:
100 gram dana biftek
1 çay bardağı dolusu arpa
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 orta boy soğan
3 orta boy domates
2 orta boy havuç
4 su bardağı su
1 silme çay kaşığı karabiber
1 silme çay kaşığı tuz
½ çay bardağı ince kıyılmış fesleğen

Yapılışı: Suda bifteği haşlayınız. Bifteğin haşlanmasına yakın arpayı ilave ediniz. Biftek haşlandıktan sonra, bifteği sudan alınız, ince şeritler halinde doğrayınız. Tekrar et suyunun içine ekleyiniz. Havuçları soyunuz, küp küp doğrayınız. Domatesleri soyunuz, çekirdeklerini ayırarak rendeleyiniz. Soğanı soyunuz, rendeleyiniz. Bir yemek kaşığı zeytinyağında yakmadan rendelenmiş malzemeleri ve fesleğeni hafifçe çeviriniz. Bütün malzemeleri suyun içerisine ilave ediniz. Sebzeler yumuşayıncaya kadar 20 dakika orta ateşte pişiriniz. Taneli olarak veya blenderdan geçirerek süzülmüş olarak tüketebilirsiniz. Afiyet olsun. :)
belkı denemek ıstersınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…