irmik unu diye bişi varmıydı ? ben atıyormuyumgoogle amcanında pek faydası olmadı bu konuda ,
zambak ı merAK EDER OLDUM
yarı buçuk yaşınız kutlu ve mutlu olsun iriss:119::119:
biz 2.doz rotayı yatırdık ,aynı çelişkilerle ama bittigeçti, 6 .ay aşılarına doğru ilerliyoruz :18::18:
ya ben yürüteç kullanmak istiyorum ,paşa eğlensin birazyoksa beni onu eğlendirmeye çalışmaktan imanım gevriyo :111:
dişler için pırasa ve soğandan vazgeçtim , doktor ver ama fazla durmasın elinde oda tat oluşturuyor dedi, ki mantıklı geldi bana diş kaşıyıcılarını buzdolabına koyuyorum .ama bu aralar sıkıntımız yok , daha önce olanda tükürük bezlerindendi sanırım , doktor öle dedi :) ansızın çıldıması vs.
halen ek gıdaa başlamadık , ay sonu başlarız belki, acelem yok .
saçlarım içinde maya işe yaradı ,kk dakisaç topicinde var , halen yoğun dökülmeler yaşayanlar bence denesin ,
internetten bir bakayım canım sağol bu arada.
kızlar bebişlerin yemeğine bulgur koyuluyor mu?genelde pirinç yazıyor internette ve dr un bana verdiği kağıtta.bulgur gaz yapıyor diye mi eklenmiyor
Pirinç koymuyorum ,gereksiz kalori olarak görüyorum alışmasın .Bulguru daha sonra ekliycem 8-9 aylık olunca.İrmik kafama yattı ama piştikten sonra niye acaba ,pişmeden mi yiycek bebeler ?
benden çok yaşıyacaksın canım şimde face de bu tarifi gördüm kopyalayıp yollayacaktım sen eklemşsinbutikbebe.com
emziren annelerin korkulu rüyası sütlerinin kesilmesi veya verdikleri süt miktarının bebeklerinin gelişimine yetmeyecek olmasıdır. Diyetisyen ve yaşam koçu gizem şeber’den sütü arttırmaya yönelik özel çorba tarifi sizlerle…
malzemeler:
100 gram dana biftek
1 çay bardağı dolusu arpa
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 orta boy soğan
3 orta boy domates
2 orta boy havuç
4 su bardağı su
1 silme çay kaşığı karabiber
1 silme çay kaşığı tuz
½ çay bardağı ince kıyılmış fesleğen
yapılışı: Suda bifteği haşlayınız. Bifteğin haşlanmasına yakın arpayı ilave ediniz. Biftek haşlandıktan sonra, bifteği sudan alınız, ince şeritler halinde doğrayınız. Tekrar et suyunun içine ekleyiniz. Havuçları soyunuz, küp küp doğrayınız. Domatesleri soyunuz, çekirdeklerini ayırarak rendeleyiniz. Soğanı soyunuz, rendeleyiniz. Bir yemek kaşığı zeytinyağında yakmadan rendelenmiş malzemeleri ve fesleğeni hafifçe çeviriniz. Bütün malzemeleri suyun içerisine ilave ediniz. Sebzeler yumuşayıncaya kadar 20 dakika orta ateşte pişiriniz. Taneli olarak veya blenderdan geçirerek süzülmüş olarak tüketebilirsiniz. Afiyet olsun. :)
[sıze=3]belkı denemek ıstersınız kızlar[/sıze]
internetten bir bakayım canım sağol bu arada.
kızlar bebişlerin yemeğine bulgur koyuluyor mu?genelde pirinç yazıyor internette ve dr un bana verdiği kağıtta.bulgur gaz yapıyor diye mi eklenmiyor
Umay'ın anlamı ; islamiyet öncesi türklerde kadınları ve çocukları koruyan tanrıça...oyle yapıyorumda ne bılım ınsan herseyı dusunur oluyo.valla sümük doktoru oldumbutun gun onlarla ugrasıom
ya bıde ben umayın anlamını merak edıodum soracaktım hep unutuyorum iris
Olmadı bana öyle bişey hiç :44:otri bebeyi çekerken naneli bir tat geliyor ağzıma size de oluyor mu kızlar
Hemen değiştireyim resmi o zaman ,hem değişiklik de olur...evet canım tek yemek.geçen havuç patates ezmesini(çatalla iyice ezdim hafif pütürlüydü-z.yağ ekledim) tükürdü suratını buruşturdu.meyve püresini seviyor milupa ve hippin .hatta milupanın sebze püresini de beğendi brokoliliyi.onlarda da hafif tatlı bir aroma var.elma suyuymuş meğer.ben de geçenki fiyaskomuzdan sonra reddetmesin diye1-2 çay kaşığı pekmez ve azıccık zyağ eklediim tatlandı haifif.ve sevdi yedi valla.kaşıkla da veriyorum günde 2 çay kaşığı fazla mı acaba?ama şekersiz organik üzüm pekmezi.büyük amca yollamıştı sağolsun.
ayy evet canım gecenin o saatinde kaka baya süpriz oldu babasına.heheee ben uyuyordum ne yapayım osaate kadar hep anne ilgilendi 3-4 kez uyku bölündü salladım uyuttum sersemledim en son babayı yolladım sabah 5 te.kızı da ona süpriz kaka yapmış.baya hem deyarım yaşında yani Umaycık ayy yerim.bu arada tatlişkom ve sizin resimler nerdeyse benziyor poz verme açısından arada karıştırıyorum sizi resimlerden.
Bilmiyorum nedenini ama gaz işleri bitti bizim ben herşeyi yiyorum artık rahat rahat (süttten geçer durumu var ya)...internetten bir bakayım canım sağol bu arada.
Görmemişim canım,ya da unutmuşum.Ben yeni başladım ya katıgıda işlerine ,hafızaya almamışım sanırım.Peki piştikten sonra mı koyuyosun,sebzelerle aynı anda mı katıyosun ?hepsını koydum tadıda guzel oldu
valla ben 5. Aydan berı corbalarına ozellıkle muhallebılerıne koyuyorum hem vıtanınlı hemde doyurucu burdan yazmstım ama grmedın galıba
Ağır olmasın kefir yaa :44:Arkadaslar tv de bebeklerinize kefir verin diyord u netten arastirdim vermeyin diyen de var cok faydali diyende siz ne dusunuyorsunuz
Tarif güzel de ,bununla hiç uğraşamam yaa,tembel anneyim benButikBebe.com
Emziren annelerin korkulu rüyası sütlerinin kesilmesi veya verdikleri süt miktarının bebeklerinin gelişimine yetmeyecek olmasıdır. Diyetisyen ve Yaşam Koçu Gizem Şeberden sütü arttırmaya yönelik özel çorba tarifi sizlerle
Malzemeler:
100 gram dana biftek
1 çay bardağı dolusu arpa
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 orta boy soğan
3 orta boy domates
2 orta boy havuç
4 su bardağı su
1 silme çay kaşığı karabiber
1 silme çay kaşığı tuz
½ çay bardağı ince kıyılmış fesleğen
Yapılışı: Suda bifteği haşlayınız. Bifteğin haşlanmasına yakın arpayı ilave ediniz. Biftek haşlandıktan sonra, bifteği sudan alınız, ince şeritler halinde doğrayınız. Tekrar et suyunun içine ekleyiniz. Havuçları soyunuz, küp küp doğrayınız. Domatesleri soyunuz, çekirdeklerini ayırarak rendeleyiniz. Soğanı soyunuz, rendeleyiniz. Bir yemek kaşığı zeytinyağında yakmadan rendelenmiş malzemeleri ve fesleğeni hafifçe çeviriniz. Bütün malzemeleri suyun içerisine ilave ediniz. Sebzeler yumuşayıncaya kadar 20 dakika orta ateşte pişiriniz. Taneli olarak veya blenderdan geçirerek süzülmüş olarak tüketebilirsiniz. Afiyet olsun. :)
belkı denemek ıstersınız kızlar
Anladım canım,5 dakikada pişer heralde ...Pirinç zaten iki öğüne 1 çay kaşığı kadar vermiş fazla değil. bulgur gaz yapacağı için şimdi vermiyorlar sanırım. senin sorunu okuyunca tekrar aldım tarifi elime, pirinç patates havuç falan haşlandıktan sonra irmik ve z.yağ koyup 5 dk daha kaynatılıyormuş yanlış bilgi olmasın
Bu arada tam ogun corba yogurt veren anneler corba yada yogurdun yaninda sut de veriyormusunuz yoksa o ogun sadece mesela yogurtla kaliyor mu
benden çok yaşıyacaksın canım şimde face de bu tarifi gördüm kopyalayıp yollayacaktım sen eklemşsin
yaa kızlar, yeni bir sorunumuz var bir süredir,
oğlum emziği bıraktı, kesinlikle almıyor ama uyurken illa 2-3 dk da olsa mememi istiyor, bu da bizi bayaa zorluyor.. gece hafif uyanır gibi olsa ver emziği uyumaya devam etsin ama yoook illa alıp memede uyutucam.napıcam böyle ben yaaa
Umay'ın anlamı ; islamiyet öncesi türklerde kadınları ve çocukları koruyan tanrıça...
Tarif güzel de ,bununla hiç uğraşamam yaa,tembel anneyim ben
...
İrmik ununu ilke defa duydum ,hiçbi fikrim yok...
Nice yaşlara hep birlikte inşallah ,sizinkilere de az kaldıBen de aldım kaşıma zımbırtısı ama pek kaşınmıyo bizimkinin de.
Maya nasıl bişey bu arada ya ,üşendim diğer topikten araştırma yapmayaİşe yarar bişeyse hemen deneyim ,ben de kızım gibi kelaynakgillerdenim
canım evet 2 tane alt dişimiz çıktı.ama baya zor oldu hep huysuzluk.uyumaya direnme.gece emer uyurdu.gece ağlamayan çocuk emerken ağlıyordu.tekrar zor uyutuyordum.hafif ateş yaptı.çok şükür şimdi biraz daha iyi ama tabi her diş çıkarıncaya kadar yapacakmış.canları sağolsun napalım
cuma günü allah nasip ederse yolculuk var
yarıyıl tatılınde kayvalıdelere gıdecegız.umarım oglusum ve esımle cok ıyı vakıt gecırırız.tabı stres faktorlerı cok olacak etrafta ama
en zoruda valız hazırlamak simididen valızı cıkartayım ancak hazırlarım
nekadar sürdü dişten önce belirtiler sizde.aynı belirtiler benimkindede var.gerçi biz iki aydır diş bekliyoruz. emzigi yiyecek sürekli ayagımda kolumda uykusu cok var ama aglıyo uyumamak için bide uyurken çok irkiliyo yine uyanıyo.geceleride cok sık uyanıyo geri uyumuyo.uff çok zor şuan ayagımda uyuyo bırakamıyorum.iki gündür çok zorladı beni
canım ya bu sinomarin serum fizyolojikten dahamı etkili ben düzenli fizyolojik kullanıyorum ama bikaç gecedir işe yaramıyo.kullanan birisi olarak yorumlarını bekliyorum.ona göre degiştireyim bendeEvet 6 aydan sonra diyor ben 2 kere verdim zaten. Bide dr sorsan ver bise olmaz diyor
yaa aynı belirtiler bizde de var, kaç gecedir yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor, ya irkiliyor uykusunda ya da emzik düşüyor. ben de kızıyordum bu uykusuzluk ne böyle diye. bi gece uykumuz vardı düzenli giden o da bozuldu. o zaman bizimki de diş herhalde. zaten her fırsatta parmaklarımızı ağzına sokuyor, onun dışında kendi eli hiç çıkmıyor ağzından, ağzı sürekli akıyor. dün elma yalatıyordum damağıyla eze eze ikiye böldü bir dilimi
demek ki bizimki de diş.. ne kadar sürede çıkıyor acaba bu dişler? bi de her dişte aynısı oluyor mu acaba:18:
ben de 2 kalpliyim yehhuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?