2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet nedense bizim milletimiz kendini dr zannediyo. Ne ilac vercegine vermicegine karar veriyo. Fikir yurutelim ama dr kesilmeyelim. Heleki cocuklar hakkinda

Evet nedense bizim milletimiz kendini dr zannediyo. Ne ilac vercegine vermicegine karar veriyo. Fikir yurutelim ama dr kesilmeyelim. Heleki cocuklar hakkinda

Bencede herkes böyle zamanalrda doktor kesiliyor nedense , yani dr una güvenmesen bile daha güvenilir bir dr göstermekte fayda var

Bebikolarim rahat verirse huzur sok izleyecem benim icin birazluks ama

verirler umarım, ben özellikle kk ya girince kızım hemen uyanır,daha okumayı bitirememişken bile, yorum falan yazamıyorum hiç (, ve şimdi yine uyandı...

Olurmu kuzum ayip ettin biz onceleri kadin dogumcuyduk simdi cocuk doktoru olduk.ama hakliyiz be doktorlara guven olmuyorki.benim kadin dogumcunun biri ikinci bebege kanlanma var deyip dusuk ilaci vermisti.icmedim baska dok gittim ikizmis

Sen dr ne verdiyse kullan bence. Bu hastalik yani cok oksuruyo diyorsun. Ben sana safece ek olarak ihlamur icir derim
Tamam ya sağol bu akşam içirmeye başlayım o zaman.lütfen sizde dikkat edin bebeklere.gerçi bende cook dikkat ettim ama"sakınan göze çöp batarmış " battı gerçekten :) :)

kızlar hepinize iyiakşamlar.iki gündür bende giremiyorum hele gündüz çok zor.işler güçler hiç bitmiyo.çalışanlar daha rahat bence.evde biri bitse biri başlıyor.benim kızımda hastalandı ama geçmeye başladı artık.bugece rahat uyur inşallah.bugün kızıma oyuncak aldık.dönme dolap şeklinde.cok begendi heyecanlandı,el attı çünkü bişey almayı düşünpte kararsız kalanlara tavsiye ederim.banada oyuncakcıda başka bi anne tavsiye etti.

bu arada bebek fotolarına 41 kere maşallah.allah hepimizin yavrusuna saglıcakla uzun ömür versin

Biz 3 buçuk aylıkken kullandık canım enfeksiyon varsa mecbursun dedi bi dahiliyeci arkadaşım yoksa daha ağır ant.vermek zorunda kalırlar dedi.Geçmiş olsun kuzuna.

Olurmu kuzum ayip ettin biz onceleri kadin dogumcuyduk simdi cocuk doktoru olduk.ama hakliyiz be doktorlara guven olmuyorki.benim kadin dogumcunun biri ikinci bebege kanlanma var deyip dusuk ilaci vermisti.icmedim baska dok gittim ikizmis
Dedimya fikir yurutelim. Ama bazen cok dr kesiliyoruz.

Tamam ya sağol bu akşam içirmeye başlayım o zaman.lütfen sizde dikkat edin bebeklere.gerçi bende cook dikkat ettim ama"sakınan göze çöp batarmış " battı gerçekten :) :)

Bu ara salgın varmış canım, balgamlı öksürüklü hastalık bolmuş bebeklerde.
Geçmiş olsun miniğe

Bencede haklıyız biraz..şöyle iyi bir doktor bulamadım gitti.kızım 10 günlükken yüzünde beyaz sivilce tarzı şeyler çıkmıştı doktora gittik.öylesine baktı sonrada batikon ve kolonya yı karıştırıp yüzüne sür dedi.şok oldum.bende napıcagimı şaşırdım

Tatlim ben internetten filan iyice arastirip teyit ettirdikten sonra inanirim doktorun dedigine. Cok muhim bi durumsa badka doktora gid er im.ben ogrendim artik bi doktorun dedigine inanmaycan.valla ben hukukcuyum bizde ayni konuya elli tane sonuc baglanir tipcilarda boyle galiba.ama rutin seyler var ates cikinca oksurukte verilecek seyler gibi bence icini fersh tut bisey olmaz yavrucuna

hoşgeldin canıım
ne güzel işte, bence çok şanslısın, çıtır anne

e maşallah, ne güzel keşke bende zayıflasam
ay hadi ii yolculuklar canım, dönüşte görüşürüz burda
Allah söyletiyo galba
Peynir ne veriyosunuz ?Ben tuzsuz peynir bulamadım markette...Doktor da 7.aya kadar labne ver dedi ,sonra suda bekletilmiş beyaz peynir verirsin dedi...:44:
labneyi seviyoruz biz, beyaz peynir de veriyorum onu da seviyo ama sadece tattırıyorum çok tuzlu diye.

herkesin kendi doğrusu var güzelim. sen çok verici bir annesin anladığım kadarıyla, sana tuhaf geliyor olabilir. ama ben oğlumun arkadaşalrından ailelerinden biliyorum, ben çok kasardım kendimi o şöyşe olsun bu böyle olsun, her şey mükemmel olsun diye. o zamamn da ben stresli oluyodum, bu da yansıyodu oğluma, o da stresli bir çocuk oldu. ama kızda öle yapmıyorum mümkün olduunca o da daha sakin bi bebek. biz de genelde evdeyiz, bi eşimle oğlum var işte, bide burası. ama çok sıkılıyorum ben de, o zaman da çok verimli olamıyorum açıkçası evde, onları da çok mutlu edemiyorum.
ama biz daha 2 aylıkken bi düğüne gittik, yakın bi arkadaşımızdı, bırakcak kimse yoktu.
3 aylıkken eşimin kardeşinin nişanına gittik vs. çok da gürültülüydü, ama bizimki gayet memnundu. hatta uyudu o gürültüde.
eski kasar ve az tulum favorimiz
sonra keyif niyetine az beyaz peynir
tuzsuz peynir aldim yemedi sipalar
bugun cevizle bildircin yumurtasi da verdim manyak miyim neyimm
ya bende sofrada istedii bişi varsa veriyorum ya çok da takmıyourm açıkcası.
önemli olan hani şu persentil değerlerindeki değişimler, yani ilk 5% iken sonra 50% düşmüşse o zaman dikkat etmek lazım. yoksa her çocuk aynı kiloda olmuyor fazla takma. ben endişelenmiştim bi ara, çünkü hep 3% lük dilimdeydi, 50% gibi olmuştu neyse biraz toparladı. bi de hareketi çok arttı, ondan üzerine çok düşmedim.
ben hamilelikte 7 aylıkken yurtdışına, 8 aylıkken 8-10 saatlik yollara gttim. aynı şekilde doğduktan sonra da gezdik durduk
yo bizi aramadılar haberleri bile yok salgından
evet bakıyor bi de sırıtıyor

Biz 3 buçuk aylıkken kullandık canım enfeksiyon varsa mecbursun dedi bi dahiliyeci arkadaşım yoksa daha ağır ant.vermek zorunda kalırlar dedi.Geçmiş olsun kuzuna.
Çok teşekkür ederim.ilacı hazırladım.1 saat sonra içiricem.umarım en yakın zamanda geçer.ya tuhaf ama sadece sabah uyanınca ilk bir saat içinde öksürüyo onun dışında gayet iyi huzursuzluk falan yok.o yüzden kararsızdım zaten.ALLAH ım bebeklerimizi korusun..hasta olanlara acil sifalar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…