2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hay maşallah kız ben de ancak ikincinin böyle olacağı garanti olursa doğururum, o da olamayacağına göre benim kızın adı koliksu'ydu düne kadar. yeni yeni düzeliyor. uyandığında ilk başta ağlamaz mırıldanır ama kritik süre geçer geçmez basar yaygarayı :84: olsun buna da şükür bir düzen kurduk ya.. iki ay önce sorsan bu günleri hayal bile edemezdim...

Mesai biter iriss kaçar...Haftasonu gezmece ,giremiycem sanırım ,forumda çok konuşmayın ,yavrularınızla ilgilenin
İyi haftasonları herkese ,öpüyorum yavru kuzuları ve analarını ,hoşçakalın

O basket macının hayatımda ne ifade ettiğine baglı durum hani olurda dayısı,amcası, yakın bir arkadasımız oyuncudur oglumda bizde orda olsak cok guzel bir anı olur diye dusunuruz.Oşekilde bir sure ugrayabilirim belki. Oylesine bir mac ise o gürültüye mağruz kalmasını istemem.
Tabi hepimizin dogruları yanlışları değişiyor bu konularda annelerimizle, eşimizle bile uyusamıyoruz :)
Bayramda eşimin dayısıgilde kaldık bir sure, sitelerinde bir alan varmıs ve yemekli toplantılar yapıyorlarmış. Ben gitmesem yengeside gitmeyecekti bende hayatlarını biraz aksattım evden cıkamadık benim pc işlerimden dolayı, gidip biraz dururum oglumun ve benim gorusume gore olmazsa erken kalkarız dedim. Yengesinin samimi bir hemsire arkadası ile tanıstım. Yengesi ısrarla aklına takılanları sorarsın falan demişti. Baktım 4yasındaki oglunun yanında sigara içiyor bayan. Boyle bir kişiye tabiki birsey sormadım, sormam.Bana gore çok yanlış bir durumdu mesela. Kapalı ama geniş bir alandı. Ben surekli Atakanın yerini değiştirdim anakucagında yatıyordu. Kac tane bayan kızım alışsın boyle kalabalıga diye akıl verdi.Guzel kalabalıga alışsında sigara dumanına neden alışsın :)

Birde ısrarla gürültüye alışsın durumu var. Oglum uyurken birsey izlerim normal ses seviyesinde, eşimle konusurum normal ses seviyesinde. Ama çok gürültülü ortamda oglum uyusada benim içime sinmez. Çunku ben uyurken etrafta çok gurultu varsa tam dinlenmiş huzurlu kalkamam baş agrısı ile kalkarım. Bazı şeylere onun acısından bakmaya calışıyorum, bazı seylerede onun tepkisi ile karar veriyorum, gerisi içgüdü tabi :)

Emerek uyumadıgı bir donem zorla ayagımda sallamıstım ama çokta etkili olmadı genelde uykusuzluktan sızdı :) Daha dun kahvaltı yaparken diyorduk eşimle sallamaya kansa ayagımızla anakucagında sallardık rahatca yerdik diye ama hiiç alıştıramadık.

fovfova iletirim görünce canım

ben de doğum sabahı saçımı düzleştiricimle düzleştirip gittim.3 gün bişey olmadı fotolarda güzel çıktı

bizim alt komsunun ikizleri var 3 e giden.onların yanında adam fosur fosur içer.heleki bize geldiğinde balkona çıktı..

Aaaa yildirim bey kendini 20 lik delikanli zanneden kompleksli dede utanmasa 18 lik alacak. Gercekten bir kadin gelmisti ona yurtdisindan merak ettim

allah allah şu sakallı mı çıkaramadım daha doğrusu ihtiyarları eledim gençler mercek altında.ensari salağı başta tuğbayı istemedi şimdi istiyor fıstık gibi kız rapunzel gibi

ceviz vermeyin kızlar kuzenin kızı 11 aylık boğazına kaçmış ama geçmeyince rahatsızlığı ciğerlere kadar inmiş olabilirmiş

6. aydan sonra yapılacak bizimkilere de.. kalabalık ve özellikle de çocuklu yerlere götürmemeye çalış muffincim. başka nasıl koruyabiliriz bilmiyorum açıkçası :18:

dr a kontrolü var tıp fak. de mecburuz canım allah yardım etsin ana baba yeri

eski kasar ve az tulum favorimiz
sonra keyif niyetine az beyaz peynir
tuzsuz peynir aldim yemedi sipalar
bugun cevizle bildircin yumurtasi da verdim manyak miyim neyimm

bıldırcım yumurtası verme canım geçen bir yerde okudum erken ergenliğe mi ne yol açıyormuş google da arat bir sürü şey çıkıyor.kızın biri 8 yaşında adet olmuş internetten araştır cnaım

allah yardımcın olsun canım valla gıcık oldum bakıcılara

Hipp 2 ye basladik senaysen siz de hipp 2 di degil mi .hipp 2 cok kivamli koyu ayran gibi bozuk mu yoksa normali ole mi

yeniden okudumda topik i, neler e izin vermişiz o şaşkınlıkla , zaman geçtikçe insan daha iyi görüyor o anları ,şimdiki aklım olsa diyor insan ,ay tüm hamiş topiklerine gidip uyarasım geldi,
Aynen aynen Birisi bir yazımı begenmiş bende oyle dönüp okudum konuyuda
2.çocuk olunca 'asla' dediğimiz çok şey var şimdiden :)
Ben yine her seferinde evimde yalnız olduğuma şükrediyorum

arkadaşlar kızım çok öksürüyo.yavaş yavaş başladı gittikçe siddetlendi.dün doktora götürdük.üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.bir antibiyotik ve öksürük şurubu verdi kullanmak istemedim doğal yollar deniyorum göğsünü ve sırtını zeytinyağı ile ovaladım iyi geliyor biraz ama sabahları çok öksürüyo içim parçalanıyo.ilacin adı zinnat.kullanmadım henüz ama vermezsem sonra bronşite çevirir diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bu ilacı kullanan yada bebeği öksüren var mi.siz neler yaptınız ?

Sen dr ne verdiyse kullan bence. Bu hastalik yani cok oksuruyo diyorsun. Ben sana safece ek olarak ihlamur icir derim

Sen dr ne verdiyse kullan bence. Bu hastalik yani cok oksuruyo diyorsun. Ben sana safece ek olarak ihlamur icir derim

Aynen katılıyorum, kullanmazsan daha ağır ilaclar kullanmak zorunda kalabilirsin. Doktorun içine sinmiyorsa başka bir doktora daha git.
Ihlamur ve rezenede içir aralarda. Bu sıralar salgın varmış zaten herkes öksürüklü çocuk hastalıklarından bahsediyor.

elaayshenin kızıda hastaydı doktora gidecekti, nasıl oldu ki inşallah iyidir gezmeye gitmişlerdirde girmemiştir.

Merhaba, geçmiş olsun, bence doktorun söylediklerini ver, komşunun kızı bu şekilde hasta oldu annesi ısrarla vermedi, ama on gün devam etti, sonra ağırlaştı bebeği bu defa antibyotik iğne vurdurmak durumunda kaldılar, seninki de hemencecik iyileşir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…