2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AVM konusunda çok haklısın.. Ben de AVM'ye gidiyoruz dedim ama gidiyorduk olmalıydı gerçekten. Artık Ela'yı götürmüyoruz. 3 hafta önce Ikea'ya gittik, pazar günü. Çok kalabalıktı, kalabalık diye hemen çıktık, ama 5 dk bile yetmiş, pazartesi Ela nezle oldu. O gün bugündür Ela'yı götürmüyorum.. Ben de baharı iple çekiyorum, neyse ki az kaldı..

Bizimkilere 6. aydan sonra yapılacak sanırım. Şu anda salgın olan yerlerde yapıyorlar galiba. Umay'ya yapmamışlar mesela 6. ayda, Ankara'da Senaysen'in çocukalara da yapmadılar galiba, ama benim arkadaşımın kızına yapmışlar, onlar da İstnbul'da anadolu yakasında oturuyor. Kalabalık yerlerden uzak tutmak lazım. Geçenlerde sen paylaşmıştın galiba, ya da gazete de mi okudum hatırlayamadım ama Suriye'den gelenlerden sonra sayı arttı yazıyordu.

kız yıldırım kim su gibiyle mi karıştırrıyosun ben daha 1-2 haftadır izliyorum.bugün de serap ezgü ile umut.... Programını izledim anaaaaaaaaaammm ev hanımlığı süpermiş.seda sayanı da izledim noldum ben ya bu tip programlardan nefret ederdim

Kızlar bebeleriniz ismini söyleyince bakıyor mu? Dün ve bugün 5-6 defa ismiyle seslenince direk kafasını çevirip baktı oğlum. İlki kaç aylıkken bakmıştı ki?? :26: Hatırlayamadım Zamanı geldi mi ki?

evet canim kizamik asisini bize de yapmadilar :44:

off biz de ayni durumdayiz kizim daha dis cikartamadi
oglum da diger dislerini cikarticak cildirigiz yani
Eki Görüntüle 615979 Cocugum cildiracak bu disler yuxunden ciksada rahatlasa

dün benimki de baktı bi iki defa ama ben rastlantı olduğunu düşündüm. arkadaşımın kızı var bizden tam 1 ay büyük (6,5 aylık) o biliyor ismini seslenince dönüp gülücük atıyor

Aaaa yildirim bey kendini 20 lik delikanli zanneden kompleksli dede utanmasa 18 lik alacak. Gercekten bir kadin gelmisti ona yurtdisindan merak ettim

Diğer arkadaşlara katılıyorum ;herkesin doğrusu farklı ...Sürekli evde olmak da sakıncalı olur olmadık yerlere götürmek de...Ama dışarıya alışması şart bu bebelerin yoksa yürümye başladıktan sonra çıkarsak hiç alışamayacaklar...

Anammmm ,demek dua etmek lazımmış arabayı sevsin diye,orayı atlamışım ben görüyon muuu Her araba seyahatimiz kıyametten bozma bizim Pes ediyo muyum ;hayır tabii ki de ,her haftasonu dayılar amcalar teyzeler gezmece...AVM YASAK !!! Doktor teyzemiz kızıyor ,radyoaktif alan çok fazla ,mikrop çok fazla ,aşırı uyarılma çok zararlı ...Soğuk da olsa temiz hava ,ohhhh missss....

eski kasar ve az tulum favorimiz
sonra keyif niyetine az beyaz peynir
tuzsuz peynir aldim yemedi sipalar
bugun cevizle bildircin yumurtasi da verdim manyak miyim neyimm
Şerefsizim aklıma geldiydi ceviz ,dün akşam "acaba ne zaman versem :44: " diye bi düşündüm ,bi dahaki ay vereyim kız ben de

300 gr gayet normal değil mi,artık büyüme yavaşladı ,ilk aylardaki kadar hzlı değil...Ölçüler gayet iyi ,sağlıklıysa takılmayalım ölçülere

Biz de 2 ay hiç sallamadık ,emerek uyudu ama 3.ay itibariyle çingene salıncağı yaptık,gündüzleri 1 dakika bile uyumadı,sallanırken uyudu,yerine koyduk uyandı...İşe başlayınca da sadece ayakta sallamaya alıştırdım mecburen.Kendi kendine uyutmayı hiç denemedim ama Ferber yöntemini deneyenler var...

Afiyet bal şeker olsunnnnnnnn....İşbaşına hadii ,çocuğu da kaybedersin sen şimdi odada

Kışın gidilecek yerler ;
kar tipi fırtına yoksa kısa süreli sokak gezmeleri
bilumum eş + dost + akraba
bebekli arkadaşlar (çok keyifli oluyo)
bebeksiz arkadaşlar (bebeği sevmeli ve arada ilgilenmeliler)...

Kayisi erik incir uclusu ise yaradi Oglan kaka yapti pure ise yaradi galiba. Ama tabi siyah olsun napalim b.kuna kurban olayim yavrumun. Demek gercekten iyi geliyormus
Hadi geçmiş olsunnn...

Ben doktoru arıycaktım bak unuttum ,doktor yapın derse 7.ayda yapıcaz.Avrupa yakasında yok sanırım bu salgın,sağlık ocağını aramamışlar...Hemşire pek önermiyoruz dediği için pek de hevesli değilim açıkçası...Çok bebekli ortamlara girmiyoruz aslında,haftasonları ev gezmeleri ,ara sıra da sokağa çıkıyoruz ama biz Sarıyer deyiz ,ormanlık buralar çok kalabalık değil.

Yıldırım Esra Erol daydı kız,evlenmiş demek ki Geçen sene hamileyken yatalaktım ya ben sabahları Gülben Ergen vardı ,oraya güzel doktorlar uzmanlar falan çıkıyodu çocuklarla ilgili ,yok mu o?

dün benimki de baktı bi iki defa ama ben rastlantı olduğunu düşündüm. arkadaşımın kızı var bizden tam 1 ay büyük (6,5 aylık) o biliyor ismini seslenince dönüp gülücük atıyor

Bakar bakar ,Umay 1,5 - 2 aydır bakıyo nerdeyse ...

hamileyken arabayla çok gezdiniz mi iriscim? valla biz sürekli araba tepesindeydik son güne kadar.. karnımda alıştı bebe araba sesine zaten ilk 4 ay da kolik yüzünden arabayla gezdirip durmuştuk.

ben de işe başladığımdan beri ayakta sallıyorum daha çabuk ve sorunsuz uyuduğu için kolayıma geliyor açıkçası. ha daha önceden yatağına yatırıyorduk uyuyor muydu tabiki hayır o zaman da kolumuzda sallıyoduk ama artık ağırlaştı benim kollar tutmuyor.

benim ev gezmesi tercihim de genelde akrabalar veya bebeksiz ama bebek seven arkadaşlar valla bi dinleniyorum ki sorma..bebekli arkadaşlar halden anlıyor ama o zaman da sohbet olmuyor, bi birinin ihtiyaçları bir ötekinin

Hamileliği bana hatırlatmayın ,bu konida hassasim Yatalaktım ben yaaa hamileyken ,berbattı ,haftada 3 kez hastaneye gittik,son aylarda da sadece kontrol için arabaya bindik ,hiç gezemedik ki Ondan mı acaba sevmiyo benim bıdık :44: Yaşasın anlayışlı bebek seven arkadaşlar

ben geldim ayy ewde olunca ş hiç bitmiyor geçmiş de öyle kızımı banyo yaptırdım tabi tam bir merasim sonrada karnını duyurdum uyuyor banyodan sonra 1.5 saat oldu maşallah kızıma ütü yaptım birazcık sonra sıkıldım bıraktım kocişin gömleği kalmamıs o kadar yani 50 ye yakın gömlek war ütülenecek haftalık 5 tane ütüledğim için o ütü hiç bitmiyor annem gelince el atıyorda bitiriyor kadıncağız ayakta sallamaktan bahsetmişsiniz ben şimdiye kadar hiç sallamadım Allaha sükür kızım çok huzurlu bir bebek hep gülücük atar etrafa sabah uyanınca ağlamaz hiç mesela çok şükür sesler çıkarır gidip bakarım yatağına hemen kocaman bir gülücük.. bizimki de yatırıyorum dönence müzik ve yüzü örtülmeden uyumuyor ille o yüzünü bişeyle örtecek üstelik kendi yaıyor biz değil Allahım inş baska çocuğum olursa huyu kızım gibi olsun

Anammm,nasıl kıskandımmm,maşallah de kızına ...
50 gömlek mi iii :111::111::111: Senin herif başbakan falan mı kızzz

Sagolun arkadaslar hepinz.
Oglumu son emzirisim ve mamasi hala midesinde iki saate yakindir kusmdi

Anammm,nasıl kıskandımmm,maşallah de kızına ...
50 gömlek mi iii :111::111::111: Senin herif başbakan falan mı kızzz

maşallah canım walla Allah nazarlardan korusun kızımı.. ayy canım bankacı giyimine de düşkündür 2 dolap dolusu gömleği war tabi karısı ütülemeyince yarım dolap kadar falan oldu:) hergün bir gömlek giyiyor haftada 5 gömlek ediyor hmm işyerindede gömlekleri war bazen orda değişiyor yani günde 2 gömlek bile olabiliyor anası eskiden iç çamasırlarına kadar ütülermiş ama nerdee bende o yürek hafta sonu ne giyerse giysin ütüsüz kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…