2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar bu ek gıda işi benim çok kafamı karıştırıyo, biz imdiye kadar yoğurt, elma armut püresi ve patates havuç püresi yedik az az ve farklı günlerde. 5 ay 1 haftalığız. ben bunları artık aynı gün içinde de yediriyimmi, ve sebze çorbasını nasıl çeşitlendirebilirim, benim aklıma bi bal kabağı geliyo bu mevsimde patates ve havucun yanına koymak için, başka neler olabilirki?

çok sacmaydı biliyorum :26::26::26: ama catladım vallahi

Valla ben bazen nasıl yaşadığıma şaşırıyorum :) Uyku benim için ne kadar değerliydi, sahura kalkma derdine aç aç oruç tutardım
Şimdi 7aydır kesintisiz 3saat uyku uyamadan yaşayabilmem bir mucize :)
Bu şartlarda olur öyle arada yanlış anlaşılma, alınganlık falan sonuc önemli

Canım ben havuç, patates, elma ve irmik karıştırıp veriyorum.
Yoğurt içine muz koyuyorum, oğlum püreyi severek yiyor ama meyveli yoğurtu pek yemiyor, sadesini daha çok seviyor.

Canım ben havuç, patates, elma ve irmik karıştırıp veriyorum.
Yoğurt içine muz koyuyorum, oğlum püreyi severek yiyor ama meyveli yoğurtu pek yemiyor, sadesini daha çok seviyor.

elma ve irmiği ben de dniyim, doktorun verdiği broşürde pirinç koyun diyodu. peki aynı gün içinde yoğurt ve çorbayı vermeye başladın mı?

hayır ek gıda vermiyorum işte bu durum olunca önce kayısıya sonra elmaya en son 2 gündür de armuta başladım bakalım nolcak bugün 8.gün ((

inşallah toplaşabiliriz sen ne tarafta oturuyosun?? ben şoförüme(eşime) bıraktırırım kendimi :) janet le irtibet kurabildin mi?

Canim benimkilerde kipir kipir bisey olacak diye korkuyom.odanin birini tamamen bosLttik haliflex dosettik ustunede kocaman bir dosek tamam arttik bebislerimi orta takilttiriyorum

Kereviz enginar ispanak pazi maydonoz

Cevap vere vere geldim iyi geceler benden baska herkez uyuyordur insallah.aslinda su an birinin arkadaslik etmesine inhftiyacim var ama uyuyorsunuzdur insallah.bende sut sagiyorum tv izliyom nete giriyom

inşallah toplaşabiliriz sen ne tarafta oturuyosun?? ben şoförüme(eşime) bıraktırırım kendimi :) janet le irtibet kurabildin mi?

Mesaj attim ama donmedi belki de girmedi foruma. Ben Adnan Menderesde oturuyorum. Janete biraz daha ulasmaya calisayim olmazsa bu hafta sonuba dogru Persembe Cuma biz bulusuruz.

Mesaj sayına göre sistem rütbe veriyor canım. Kalp ve çiçek isimleri ile belirtilmiş. İstersen profilden o çiçek ismini silip istediğin birşey yazabilirsin oraya
Bayag rutbem var heeee simdi merak ettim sonra ne verecekler
ahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
Yaaa ole s. ca s.ca gider toplaya toplaya getirir adami buranin keyfi. Valla cok uzuldum senin sayende duphslac iciyorum. Cok yardimci oldun sana can borcum var eylemimm
hayır ek gıda vermiyorum işte bu durum olunca önce kayısıya sonra elmaya en son 2 gündür de armuta başladım bakalım nolcak bugün 8.gün ((
2 kayisi kurusu 2 incir kyrusu 2 de erik kurusu 1 2 vardak suda kaynsttim alayini blendirdan gecirdim 2 tatli kasigi oglana verdim 1 saate yapti bilmiyorum belki denk gelmistir ama cok arastirdim
Benim annem bakmak istemiyor bebilerime
Kadin napsin seni gorunce bendemu tirlatayim diyodur. Kendine guvenemiyodur cnm o sabir isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…