çok sacmaydı biliyorum :26::26::26: ama catladım vallahi
ya arkadaşlar bu ek gıda işi benim çok kafamı karıştırıyo, biz imdiye kadar yoğurt, elma armut püresi ve patates havuç püresi yedik az az ve farklı günlerde. 5 ay 1 haftalığız. ben bunları artık aynı gün içinde de yediriyimmi, ve sebze çorbasını nasıl çeşitlendirebilirim, benim aklıma bi bal kabağı geliyo bu mevsimde patates ve havucun yanına koymak için, başka neler olabilirki?
İçim çatlayacak gibi, eşime kırgınım, söyleyecek çok şeyim var kırıcı olmak istemiyorum, ama böyleside zor.
Kadınız işte çene yarıştırmak daha kolay geliyor...
Sende hoşgeldin.bende yeni geldim bu arada uzun zamandır takip ediyordum ama.gerçekten k k çok özel ve güzel bir yerahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
e kulübe hoşgeldin canım, bendensin :13:
Canım ben havuç, patates, elma ve irmik karıştırıp veriyorum.
Yoğurt içine muz koyuyorum, oğlum püreyi severek yiyor ama meyveli yoğurtu pek yemiyor, sadesini daha çok seviyor.
elma ve irmiği ben de dniyim, doktorun verdiği broşürde pirinç koyun diyodu. peki aynı gün içinde yoğurt ve çorbayı vermeye başladın mı?
hmm anladımm. ben de yarın öle deniyim. acaba soğan ve sarımsak konur mu bu ayda yoksa daha erkenmiÇorba gibi değil, kıvamlı yapıyorum, yani irmik o hale getiriyor, birini öğlen diğerini akşam üzeri veriyorum.
hmm anladımm. ben de yarın öle deniyim. acaba soğan ve sarımsak konur mu bu ayda yoksa daha erkenmi
Günaydınlar, kızım iki gündür kaka yapamıyordu, dün ek gıdayı kestim sadece anne sütü ve gün boyunca aralıklarla bir armut yedirdim, gece kakadan uyuyamadı garibim, bu sabahta gözünden yaşlar aktı yapana kadar ama bir yaptı pir yaptıbanyo ettirmek durumunda kaldık
Ek gıda veriyorsan bir gün yedirmeden sadece armut vermeye çalış, olmadı doktora gidin bence.
Gunaydiiiin. Bugun pek bir keyifliyim. Cunku tatile cikiyorz. Bugune eristirene sukur :) Ogluslarla evdeyiz 15 gun ins. Tatilde anneolmakzor ve janet ile gorusebiliriz. :) Balikesir agustos anneleri toplantisi. Bebikler de kaynasir. Bu arada telefondan resim yuklenebiliyor mu ben beceremedim de
Iyi ki annelerimiz var. Yoksa napardık ama dimi.Iyi yolculuklar iyi tatiller.
iyi uykular..benimki uyumadı..şimdi babada..tüm bebelere iyi uykular..
son bir haftadır benim ufaklık o kadar hareketli ki..fıldır fıldır..en sonunda bugün yataktan düştü.çok şükür bişey olmadı..sürekli dönüyor.emeklemeyi beceremediğinden deliriyor..ne yattığı yerde duruyor,ne kucakta..nasıl oyalayacağımı şaşırdım valla..ya sabır ya sabır ..bugünlerde geçecek inşallah..kollarım bacaklarım kaslandı valla..bide göbek kaslansa..)
ahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
ya arkadaşlar bu ek gıda işi benim çok kafamı karıştırıyo, biz imdiye kadar yoğurt, elma armut püresi ve patates havuç püresi yedik az az ve farklı günlerde. 5 ay 1 haftalığız. ben bunları artık aynı gün içinde de yediriyimmi, ve sebze çorbasını nasıl çeşitlendirebilirim, benim aklıma bi bal kabağı geliyo bu mevsimde patates ve havucun yanına koymak için, başka neler olabilirki?
ahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
inşallah toplaşabiliriz sen ne tarafta oturuyosun?? ben şoförüme(eşime) bıraktırırım kendimi :) janet le irtibet kurabildin mi?
Bayag rutbem var heeee simdi merak ettim sonra ne vereceklerMesaj sayına göre sistem rütbe veriyor canım. Kalp ve çiçek isimleri ile belirtilmiş. İstersen profilden o çiçek ismini silip istediğin birşey yazabilirsin oraya
Yaaa ole s. ca s.ca gider toplaya toplaya getirir adami buranin keyfi. Valla cok uzuldum senin sayende duphslac iciyorum. Cok yardimci oldun sana can borcum var eylemimmahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
2 kayisi kurusu 2 incir kyrusu 2 de erik kurusu 1 2 vardak suda kaynsttim alayini blendirdan gecirdim 2 tatli kasigi oglana verdim 1 saate yapti bilmiyorum belki denk gelmistir ama cok arastirdimhayır ek gıda vermiyorum işte bu durum olunca önce kayısıya sonra elmaya en son 2 gündür de armuta başladım bakalım nolcak bugün 8.gün ((
Kadin napsin seni gorunce bendemu tirlatayim diyodur. Kendine guvenemiyodur cnm o sabir isiBenim annem bakmak istemiyor bebilerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?