biz 1 hafta kadar yokuz annemlere gidiyoruz. o aralar çok giremem muhtemelen topiğe. herkes kendine çooook iyi baksın, bebişlerine de tabi önceliklen
herkese iyi hafta sonları, mutlu günler, bol uykulu geceler
Evet öyle oluyo birinin dediğine diğeri karşı çıkıyor.biz burnu tıkanınca fizyolojik serum ve okyanus suyu kullanıyorduk.bu doktor onlar hiç bir işe yaramaz dedi.başka bir burun spreyi verdi.reçetesinde 2 yaşın altına tavsiye edilmez 3 günden fazla kullanmayınız yazıyo.bende şaşırıyorum bu durumda ne yapsam diye...Tatlim ben internetten filan iyice arastirip teyit ettirdikten sonra inanirim doktorun dedigine. Cok muhim bi durumsa badka doktora gid er im.ben ogrendim artik bi doktorun dedigine inanmaycan.valla ben hukukcuyum bizde ayni konuya elli tane sonuc baglanir tipcilarda boyle galiba.ama rutin seyler var ates cikinca oksurukte verilecek seyler gibi bence icini fersh tut bisey olmaz yavrucuna
Çok teşekkür ederim.ilacı hazırladım.1 saat sonra içiricem.umarım en yakın zamanda geçer.ya tuhaf ama sadece sabah uyanınca ilk bir saat içinde öksürüyo onun dışında gayet iyi huzursuzluk falan yok.o yüzden kararsızdım zaten.ALLAH ım bebeklerimizi korusun..hasta olanlara acil sifalar versin..
Iyi ki annelerimiz var. Yoksa napardık ama dimi.Iyi yolculuklar iyi tatiller.bu arada bebişler pek tatlı maşallah Allahım nazarlardan saklasın.
bu erkek anaları da pek cingöz anam, kız evi naz evi, öle hemen vermeyiz kızları. yok sinema yok bilmem ne. noluyo lann şimdiden
biz 1 hafta kadar yokuz annemlere gidiyoruz. o aralar çok giremem muhtemelen topiğe. herkes kendine çooook iyi baksın, bebişlerine de tabi önceliklen
herkese iyi hafta sonları, mutlu günler, bol uykulu geceler
Cok guzel masallah ben erkek annesiyim baska turlu bakiyorum.bu da benim kara kızım büşramm :))
Eki Görüntüle 616411
nerdeyse 1 aydır gözümde büyüyen mutfak dolaplarını biraz önce temizleyip bu mutlulukla tekrar internetin karşısına geçmiş bulunmaktayım
Bende cok niyetliyim alla banada o azmi en yakin zamanda verir insallahhh
güzel annelere ve tatlı mı tatlı bebişlerine bol uykulu bir gece diliyorum ve kızımı uyutmaya gidiyorum, büyük ihtimal beni de uyutur
Krizantemde noluyo snlamiyorum bu cicek isimleri neden veriliyo beni aydinlatin lutfe
ahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
ahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
Hoşgeldin
Bir daha yapma böyle şeyler ama
işte öle pis bi alışkanlık yapıyo burası:13::13::13:
hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?