2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bebişler pek tatlı maşallah Allahım nazarlardan saklasın.
bu erkek anaları da pek cingöz anam, kız evi naz evi, öle hemen vermeyiz kızları. yok sinema yok bilmem ne. noluyo lann şimdiden

biz 1 hafta kadar yokuz annemlere gidiyoruz. o aralar çok giremem muhtemelen topiğe. herkes kendine çooook iyi baksın, bebişlerine de tabi önceliklen
herkese iyi hafta sonları, mutlu günler, bol uykulu geceler

biz 1 hafta kadar yokuz annemlere gidiyoruz. o aralar çok giremem muhtemelen topiğe. herkes kendine çooook iyi baksın, bebişlerine de tabi önceliklen
herkese iyi hafta sonları, mutlu günler, bol uykulu geceler

Gülegüle, değişiklik olur işte ne güzel.Anneciğini gözünle gör rahatla :) Sizede boool uykulu geceler

Evet öyle oluyo birinin dediğine diğeri karşı çıkıyor.biz burnu tıkanınca fizyolojik serum ve okyanus suyu kullanıyorduk.bu doktor onlar hiç bir işe yaramaz dedi.başka bir burun spreyi verdi.reçetesinde 2 yaşın altına tavsiye edilmez 3 günden fazla kullanmayınız yazıyo.bende şaşırıyorum bu durumda ne yapsam diye...

Amin, amin.
Haklısın canım tereddut etmekte.Çok sey görüyoruz bu konuda tutarsız ama durum daha kotuyede gidebiliyor kullanmazsan.
Sen yaptıgın gibi zeytinyagı ile masajla, ıhlamurla falanda destekle inşallah çabuk atlatır.

Iyi ki annelerimiz var. Yoksa napardık ama dimi.Iyi yolculuklar iyi tatiller.

nerdeyse 1 aydır gözümde büyüyen mutfak dolaplarını biraz önce temizleyip bu mutlulukla tekrar internetin karşısına geçmiş bulunmaktayım

güzel annelere ve tatlı mı tatlı bebişlerine bol uykulu bir gece diliyorum ve kızımı uyutmaya gidiyorum, büyük ihtimal beni de uyutur

güzel annelere ve tatlı mı tatlı bebişlerine bol uykulu bir gece diliyorum ve kızımı uyutmaya gidiyorum, büyük ihtimal beni de uyutur

iyi uykular..benimki uyumadı..şimdi babada..tüm bebelere iyi uykular..
son bir haftadır benim ufaklık o kadar hareketli ki..fıldır fıldır..en sonunda bugün yataktan düştü.çok şükür bişey olmadı..sürekli dönüyor.emeklemeyi beceremediğinden deliriyor..ne yattığı yerde duruyor,ne kucakta..nasıl oyalayacağımı şaşırdım valla..ya sabır ya sabır ..bugünlerde geçecek inşallah..kollarım bacaklarım kaslandı valla..bide göbek kaslansa..)

ahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz

Kız eylem hepimizin başına geldi öyle şeyler bee, bende trip atmıştım :)
Ama yinede uzaklaşamadım :)

İçim çatlayacak gibi, eşime kırgınım, söyleyecek çok şeyim var kırıcı olmak istemiyorum, ama böyleside zor.
Kadınız işte çene yarıştırmak daha kolay geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…