nerdeyse 1 aydır gözümde büyüyen mutfak dolaplarını biraz önce temizleyip bu mutlulukla tekrar internetin karşısına geçmiş bulunmaktayım
Bende cok niyetliyim alla banada o azmi en yakin zamanda verir insallahhh
ahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz
ya arkadaşlar bu ek gıda işi benim çok kafamı karıştırıyo, biz imdiye kadar yoğurt, elma armut püresi ve patates havuç püresi yedik az az ve farklı günlerde. 5 ay 1 haftalığız. ben bunları artık aynı gün içinde de yediriyimmi, ve sebze çorbasını nasıl çeşitlendirebilirim, benim aklıma bi bal kabağı geliyo bu mevsimde patates ve havucun yanına koymak için, başka neler olabilirki?
hayır ek gıda vermiyorum işte bu durum olunca önce kayısıya sonra elmaya en son 2 gündür de armuta başladım bakalım nolcak bugün 8.gün ((
2 gundur oglanin bi gozu capaklaniyo. Ondanmi acaba dun huysuzdu gozu felan kasiniuosa dr gotureyim yaa. Biri bitiyo biri basliyo
Nurse harvey's kullanmış arkadaşlar arkadaşımın 17 günlük bebeği var,gaz sorunu fazla oldugundan eşi eczaneden bu ilacı almış ama 1aydan küçük bebeklerde kullanılmıyor diye okumuslar internette. Doğru bir bilgi mi?
Hametan cok iyidir. Ilik suyla yika kurula hametan sur. eger pisikse yapacagin baska birsey yok. Arkadasin kizida poposi pisik zannetti. Egzama cikti. O yuzden gecmezse dr gotur.günaydınlar herkese iyi hafta sonlarııı
geçmiş o kadar uzun ki bakamıyorum artık hiç
kızlar beim kızın cildi çok hassas ve popsunda hep pişik var nivea kullandım uni baby kullandım geçmedi , hametan aldım geçmedi bepantol kullandım o da yok geçirmedi şimdi mantar kremi travazol aldım onla beraber krem sera kullanıyorum yine pişikte iyileşme yok .. önerdiğiniz bir krem var mı ?
Hametan cok iyidir. Ilik suyla yika kurula hametan sur. eger pisikse yapacagin baska birsey yok. Arkadasin kizida poposi pisik zannetti. Egzama cikti. O yuzden gecmezse dr gotur.
Oda pisik gibiydi dedi bende popoda egzama gormedim. Dr dediyse tamam o zaman. Hanetan iyidir devamvalla canım doktorumuz pişik dedi ve denedim bütün kremleri .. dediğin gibi suyla temizleyip kurutup sürüyorum kremleri ama geçmiyor .. egzama ne şekilde oluyor k
Sütünle silsen su yerine daha iyi olur canımUstunkoru arastirdim bakteri yaziyo. Ilik suyla siliyirum bakalim duzelmezse dr yolu gorunur
cnm banada doktor bu ilacı yazmıştı ama ben collıco sanırım yazılışı aklımda deil onu kullandım ama bence ilaç falan kullanması en iyi çözüm kimyon ben ilaç yerine kimyon rezene kullandım hem daha doğal bi çözüm
Nurse harvey's kullanmış arkadaşlar arkadaşımın 17 günlük bebeği var,gaz sorunu fazla oldugundan eşi eczaneden bu ilacı almış ama 1aydan küçük bebeklerde kullanılmıyor diye okumuslar internette. Doğru bir bilgi mi?
slmm kızlar bebeğim ayın 1 inde 6.ayına girecek ayın 5 indede aşısı var ...ben henuz ek gıdaya başlamadım 6 aydan önce düşünmüorm ..ama bazen ufak ufak tadına baktırıorm..son günlerde memeden ayrılmak istemio acaba dişleri kaşınıo diye mi yoksa doymuoyor mu bilmiorm..ama elleri sürekli ağzında salyası arttı..ve geceleri uykusunda ağlamaya başladı..
Hic aklima gelmedi ok oule yapiyimSütünle silsen su yerine daha iyi olur canım
O dönemi ilacsız atlatmıs biri olarak bende dogal yollar önerdim ama ilacsız atlatamayacaklar. Oldukca cok gaz sorunu.Birde dogdu sarılıktan kuvezde yattı, dusuncesiz insanlardan hastalık kaptı kac gundur serum yoluyla antibiyotik alıyor. Kac defa damar yolu actılar.İyice huzursuzlaştı doğal olarak.
günaydınlar herkese iyi hafta sonlarııı
geçmiş o kadar uzun ki bakamıyorum artık hiç
kızlar beim kızın cildi çok hassas ve popsunda hep pişik var nivea kullandım uni baby kullandım geçmedi , hametan aldım geçmedi bepantol kullandım o da yok geçirmedi şimdi mantar kremi travazol aldım onla beraber krem sera kullanıyorum yine pişikte iyileşme yok .. önerdiğiniz bir krem var mı ?
Günaydın güzel anneler
Süt sağıyorum bi yandan kk okuyorum. Bebeğimi kanepeye yanıma yatırmıştım, kendi halinde takılıyordu. Arkamı bi döndüm uyumuş.Şoktayım, oğluşum ilk defa kendi kendine uyudu. Galiba makinenin etkisi. Gün içinde de deneyeceğim, işe yararsa tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?