2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler

Süt sağıyorum bi yandan kk okuyorum. Bebeğimi kanepeye yanıma yatırmıştım, kendi halinde takılıyordu. Arkamı bi döndüm uyumuş. Şoktayım, oğluşum ilk defa kendi kendine uyudu. Galiba makinenin etkisi. Gün içinde de deneyeceğim, işe yararsa tavsiye ederim.

2 gundur oglanin bi gozu capaklaniyo. Ondanmi acaba dun huysuzdu gozu felan kasiniuosa dr gotureyim yaa. Biri bitiyo biri basliyo

banada azim lazım ama sadece dolaplar değil sanırım bir çok yer
nerdeyse 1 aydır gözümde büyüyen mutfak dolaplarını biraz önce temizleyip bu mutlulukla tekrar internetin karşısına geçmiş bulunmaktayım

Bende cok niyetliyim alla banada o azmi en yakin zamanda verir insallahhh

eylemcb ben foruma pek fazla giremiyorum girsem bile anca okuyorum, ama senin gidişine bütün forum üzüldü bende dahil, hoşgeldin yineee
ahada dayanamadım geldim gerci gizli gizli takip ediyordum sizi ama oldum sıkıntıdan ne kadar onemli yer tutuyormussunuz

bende beşinci ayda başladım iki hafta tattırmalardan sonra , sabahları meyve(elma+armut püresi) öğlen sebze püresi, ikindi yoğurt(yoğurda bazen muz ve armut kouyorum), akşamda sütü sağıp biraz muhallebi yapıyorum tekrar armutlu yoksa kabız oluyor. Ama bu saydıklarımdan çok çok az yiyor şimdilik.sebze çorbasına birgün bal kabağı ekledim henüz.

bir an önce düzelir inşallah.
hayır ek gıda vermiyorum işte bu durum olunca önce kayısıya sonra elmaya en son 2 gündür de armuta başladım bakalım nolcak bugün 8.gün ((

bizimkide çapaklanıyor ama çok değil, normal midir acep?
2 gundur oglanin bi gozu capaklaniyo. Ondanmi acaba dun huysuzdu gozu felan kasiniuosa dr gotureyim yaa. Biri bitiyo biri basliyo

bız geldık guzel bır yolculuk yaptık cok sukur sagsalım vardık
yazılanları tektek okuyamıyorum benı ve bebişimi ilgilendiren cok onemlı bır mevzu olursa bana ozelden mesaj atın zahmeet olacak amasu kızamık salgını kafama takıldı allah hepsını korusun
eylemcb de donmus aramıza sevındım
opuyoruz sizleri

günaydınlar herkese iyi hafta sonlarııı
geçmiş o kadar uzun ki bakamıyorum artık hiç
kızlar beim kızın cildi çok hassas ve popsunda hep pişik var nivea kullandım uni baby kullandım geçmedi , hametan aldım geçmedi bepantol kullandım o da yok geçirmedi şimdi mantar kremi travazol aldım onla beraber krem sera kullanıyorum yine pişikte iyileşme yok .. önerdiğiniz bir krem var mı ?

Nurse harvey's kullanmış arkadaşlar arkadaşımın 17 günlük bebeği var,gaz sorunu fazla oldugundan eşi eczaneden bu ilacı almış ama 1aydan küçük bebeklerde kullanılmıyor diye okumuslar internette. Doğru bir bilgi mi?

cnm banada doktor bu ilacı yazmıştı ama ben collıco sanırım yazılışı aklımda deil onu kullandım ama bence ilaç falan kullanması en iyi çözüm kimyon ben ilaç yerine kimyon rezene kullandım hem daha doğal bi çözüm

Hametan cok iyidir. Ilik suyla yika kurula hametan sur. eger pisikse yapacagin baska birsey yok. Arkadasin kizida poposi pisik zannetti. Egzama cikti. O yuzden gecmezse dr gotur.

Hametan cok iyidir. Ilik suyla yika kurula hametan sur. eger pisikse yapacagin baska birsey yok. Arkadasin kizida poposi pisik zannetti. Egzama cikti. O yuzden gecmezse dr gotur.

valla canım doktorumuz pişik dedi ve denedim bütün kremleri .. dediğin gibi suyla temizleyip kurutup sürüyorum kremleri ama geçmiyor .. egzama ne şekilde oluyor k

slmm kızlar bebeğim ayın 1 inde 6.ayına girecek ayın 5 indede aşısı var ...ben henuz ek gıdaya başlamadım 6 aydan önce düşünmüorm ..ama bazen ufak ufak tadına baktırıorm..son günlerde memeden ayrılmak istemio acaba dişleri kaşınıo diye mi yoksa doymuoyor mu bilmiorm..ama elleri sürekli ağzında salyası arttı..ve geceleri uykusunda ağlamaya başladı..

valla canım doktorumuz pişik dedi ve denedim bütün kremleri .. dediğin gibi suyla temizleyip kurutup sürüyorum kremleri ama geçmiyor .. egzama ne şekilde oluyor k
Oda pisik gibiydi dedi bende popoda egzama gormedim. Dr dediyse tamam o zaman. Hanetan iyidir devam

Ustunkoru arastirdim bakteri yaziyo. Ilik suyla siliyirum bakalim duzelmezse dr yolu gorunur
Sütünle silsen su yerine daha iyi olur canım

O dönemi ilacsız atlatmıs biri olarak bende dogal yollar önerdim ama ilacsız atlatamayacaklar. Oldukca cok gaz sorunu.Birde dogdu sarılıktan kuvezde yattı, dusuncesiz insanlardan hastalık kaptı kac gundur serum yoluyla antibiyotik alıyor. Kac defa damar yolu actılar.İyice huzursuzlaştı doğal olarak.

Bizim oğlan 3 haftalıkta ben ondan 1 cay kasığı kullanirdim faydasını gördüm daha sonraları Rezene anason melisa karışımı bı cay yaptım birkaç cay kasığı icirdim geceleri yatmadan önce veriyordum anoson biraz uyuşturdugu icin geceleri rahatça yatıyordu oyle oyle gece uykularımızı duzene sokmuştuk çok şükür hala düzenli uyuyoruz

Kontrolde kilo alımından belli olur canım doyup doymadıgı ama dediğin gibi diş sıkıntısındanda surekli emmek istiyor olabilir.

Hic aklima gelmedi ok oule yapiyim

Hametan aslında en cok önerilen ama onun dısında aklımda kalan sudocrem istersen onu dene birde. Islak mendil kullanıyorsan bırak.Ilık su ve pamuk kulllan. Altını değiştirirken hemen baglama havalandır. Banyolarını sıklaştır. İyileşir inşallah biran önce

ay nekadar mutlu bi an olsa gerek .bende bikere bile olsa görebilecekmiyim kendi kendine uyudugunu.gözlerime inanamam heralde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…