Sütünle silsen su yerine daha iyi olur canım
O dönemi ilacsız atlatmıs biri olarak bende dogal yollar önerdim ama ilacsız atlatamayacaklar. Oldukca cok gaz sorunu.Birde dogdu sarılıktan kuvezde yattı, dusuncesiz insanlardan hastalık kaptı kac gundur serum yoluyla antibiyotik alıyor. Kac defa damar yolu actılar.İyice huzursuzlaştı doğal olarak.
kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
hayırdır ne oldu ayşecim yaaaaaa?çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim hayirdir kizcen mi hasta
merhaba kızlar ben eylül annesiyim sizin bebekleriniz benmkinden 1ay büyük olduğu için tecrübelerinizden yararlanmak isterim.bu ayda oğlumda uyku problemleri başladı gündüz uykuları 45dk.dan fazla uyumuyor ve geceleride sıksık uyanmaya başladı ve çok düzensiz.akşam uyuma saatleri hep değiştiği için sabah uyanma saatleride değişiyo.bugün sabah 5ten beri uyuruyanık olduğu için uykusuzum.çok yorucu bişeymiş.sizin bebeklerinizdede uyku sorunu varmı ve nasıl uyutuyosunuz sallıyormusunuz yoksa kendikendine uyuyor mu?yardımcı olursanız sevinirim.
çok saol canımj bronşit başlangıcı hava verdiler sürekli serum takamadılar damar bulmadılar tombişlerde zor oluomuş olmadı doktor aradı buldu bu sefer damar çok inceymiş patlıomuş damarlar delik deşik oldu takılmadı serum olmadığından iğne yedi çok fena yakıcı iğneler huysuzlaştı evi aradı bitti bebeğim kıyamam çıktık işte buhar makinası alıncak evde devam etcez canım ya
çok saol canımj bronşit başlangıcı hava verdiler sürekli serum takamadılar damar bulmadılar tombişlerde zor oluomuş olmadı doktor aradı buldu bu sefer damar çok inceymiş patlıomuş damarlar delik deşik oldu takılmadı serum olmadığından iğne yedi çok fena yakıcı iğneler huysuzlaştı evi aradı bitti bebeğim kıyamam çıktık işte buhar makinası alıncak evde devam etcez canım ya
saol canım ya balgam var demiştim zaten ya öksürük başladı bi anda meğer bronşit başlamış allahtan erken davranmışız
hay allah yaa nasıl oldu bu canım yaakıyamam ben ona ya minik kuşuma nazarmı değmiş..çok çok gecmiş olsun tatlım yaa dikkatli olun..
Kiyamam ona yaaa. Gecmis olsun cnm insallah tsmamen gecmistir. Kucucuk yavrum yaaa.
bi bilsem tatlım ya o kadarda dikkat edioduk bende mahvoldum üzüntüden ağzına mamada sürmüo delircem sadece su içiyo
Cnm zaman zamn gece uyanmslari uyaninca uyumama durumlari oluyor. Ama benim oglum hic gunduzleri 45 dk dan fazla uyudugu yok aksamlari gec yatar 10 da yatarsa ohh erken yatti diyoruz. Seninki sonradan olduysa tekrar duzene girer
Mesaj attim ama donmedi belki de girmedi foruma. Ben Adnan Menderesde oturuyorum. Janete biraz daha ulasmaya calisayim olmazsa bu hafta sonuba dogru Persembe Cuma biz bulusuruz.
saol canım ya balgam var demiştim zaten ya öksürük başladı bi anda meğer bronşit başlamış allahtan erken davranmışız
Çok geçmiş olsun canım.Zor günler geçirmişsiniz gercekten, erken mudahale edilebilmiş çok şükür daha kötü olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?