haklısın tabi annesi üzülmzmi insn minicik yavru dahaama sen yinede güçlü ol annesi oda çabuk toparlansın..eh biras affallar ama toparlar merak etme canım tekrardan çok çok geçmiş olsun canım benım ..
slmm kızlar bebeğim ayın 1 inde 6.ayına girecek ayın 5 indede aşısı var ...ben henuz ek gıdaya başlamadım 6 aydan önce düşünmüorm ..ama bazen ufak ufak tadına baktırıorm..son günlerde memeden ayrılmak istemio acaba dişleri kaşınıo diye mi yoksa doymuoyor mu bilmiorm..ama elleri sürekli ağzında salyası arttı..ve geceleri uykusunda ağlamaya başladı..
Ben kızım doğduğundan beri Mustela kullanıyorum.hiç pişik olmadı şimdiye kadar çok memnunum. Rahatlıkla Tavsiye ederim.geçmiş olsun kuzuna hemen geçer inşallah..günaydınlar herkese iyi hafta sonlarııı
geçmiş o kadar uzun ki bakamıyorum artık hiç
kızlar beim kızın cildi çok hassas ve popsunda hep pişik var nivea kullandım uni baby kullandım geçmedi , hametan aldım geçmedi bepantol kullandım o da yok geçirmedi şimdi mantar kremi travazol aldım onla beraber krem sera kullanıyorum yine pişikte iyileşme yok .. önerdiğiniz bir krem var mı ?
Kız eylem hepimizin başına geldi öyle şeyler bee, bende trip atmıştım :)
Ama yinede uzaklaşamadım :)
İçim çatlayacak gibi, eşime kırgınım, söyleyecek çok şeyim var kırıcı olmak istemiyorum, ama böyleside zor.
Kadınız işte çene yarıştırmak daha kolay geliyor...
Valla ben bazen nasıl yaşadığıma şaşırıyorum :) Uyku benim için ne kadar değerliydi, sahura kalkma derdine aç aç oruç tutardım
Şimdi 7aydır kesintisiz 3saat uyku uyamadan yaşayabilmem bir mucize :)
Bu şartlarda olur öyle arada yanlış anlaşılma, alınganlık falan sonuc önemli
Sende hoşgeldin.bende yeni geldim bu arada uzun zamandır takip ediyordum ama.gerçekten k k çok özel ve güzel bir yer
Hosgeldin tatlim takil bize
Cnm hosgeldin tekrardan
Bayag rutbem var heeee simdi merak ettim sonra ne verecekler
Yaaa ole s. ca s.ca gider toplaya toplaya getirir adami buranin keyfi. Valla cok uzuldum senin sayende duphslac iciyorum. Cok yardimci oldun sana can borcum var eylemimm
2 kayisi kurusu 2 incir kyrusu 2 de erik kurusu 1 2 vardak suda kaynsttim alayini blendirdan gecirdim 2 tatli kasigi oglana verdim 1 saate yapti bilmiyorum belki denk gelmistir ama cok arastirdim
Kadin napsin seni gorunce bendemu tirlatayim diyodur. Kendine guvenemiyodur cnm o sabir isi
banada azim lazım ama sadece dolaplar değil sanırım bir çok yer
eylemcb ben foruma pek fazla giremiyorum girsem bile anca okuyorum, ama senin gidişine bütün forum üzüldü bende dahil, hoşgeldin yineee
bende beşinci ayda başladım iki hafta tattırmalardan sonra , sabahları meyve(elma+armut püresi) öğlen sebze püresi, ikindi yoğurt(yoğurda bazen muz ve armut kouyorum), akşamda sütü sağıp biraz muhallebi yapıyorum tekrar armutlu yoksa kabız oluyor. Ama bu saydıklarımdan çok çok az yiyor şimdilik.sebze çorbasına birgün bal kabağı ekledim henüz.
bir an önce düzelir inşallah.
bizimkide çapaklanıyor ama çok değil, normal midir acep?
bız geldık guzel bır yolculuk yaptık cok sukur sagsalım vardık
yazılanları tektek okuyamıyorum benı ve bebişimi ilgilendiren cok onemlı bır mevzu olursa bana ozelden mesaj atın zahmeet olacak amasu kızamık salgını kafama takıldı allah hepsını korusun
eylemcb de donmus aramıza sevındım
opuyoruz sizleri
günaydınlar herkese iyi hafta sonlarııı
kızlar beim kızın cildi çok hassas ve popsunda hep pişik var nivea kullandım uni baby kullandım geçmedi , hametan aldım geçmedi bepantol kullandım o da yok geçirmedi şimdi mantar kremi travazol aldım onla beraber krem sera kullanıyorum yine pişikte iyileşme yok .. önerdiğiniz bir krem var mı ?
slmm kızlar bebeğim ayın 1 inde 6.ayına girecek ayın 5 indede aşısı var ...ben henuz ek gıdaya başlamadım 6 aydan önce düşünmüorm ..ama bazen ufak ufak tadına baktırıorm..son günlerde memeden ayrılmak istemio acaba dişleri kaşınıo diye mi yoksa doymuoyor mu bilmiorm..ama elleri sürekli ağzında salyası arttı..ve geceleri uykusunda ağlamaya başladı..
ay nekadar mutlu bi an olsa gerek .bende bikere bile olsa görebilecekmiyim kendi kendine uyudugunu.gözlerime inanamam heralde:)))
kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
merhaba kızlar ben eylül annesiyim sizin bebekleriniz benmkinden 1ay büyük olduğu için tecrübelerinizden yararlanmak isterim.bu ayda oğlumda uyku problemleri başladı gündüz uykuları 45dk.dan fazla uyumuyor ve geceleride sıksık uyanmaya başladı ve çok düzensiz.akşam uyuma saatleri hep değiştiği için sabah uyanma saatleride değişiyo.bugün sabah 5ten beri uyuruyanık olduğu için uykusuzum.çok yorucu bişeymiş.sizin bebeklerinizdede uyku sorunu varmı ve nasıl uyutuyosunuz sallıyormusunuz yoksa kendikendine uyuyor mu?yardımcı olursanız sevinirim.
merhabalar ben 2012 eylül annesiyim ama bazen sizide takip ediyorum güzel paylaşımlar var buradada bebelerinizi koccaman öpüyorum
bizde szin bebişlerinizi opuyoruz valla sizinminiklerinizide gormek isteriz burada ne kadar cok bebe o kadar moral bıcır bıcır ohhhh
Hametan aslında en cok önerilen ama onun dısında aklımda kalan sudocrem istersen onu dene birde. Islak mendil kullanıyorsan bırak.Ilık su ve pamuk kulllan. Altını değiştirirken hemen baglama havalandır. Banyolarını sıklaştır. İyileşir inşallah biran önce
kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
Ben kızım doğduğundan beri Mustela kullanıyorum.hiç pişik olmadı şimdiye kadar çok memnunum. Rahatlıkla Tavsiye ederim.geçmiş olsun kuzuna hemen geçer inşallah..
sorma herkese çatasım vardı son ik haftadır onemsel bişey sanırım geçti
ah su esler zaten onlar biraz anlasalar ne kadar stresli olduğumuzu bilseler bizde boyle gerilmeyiz vuracam hepsini annelerinide aradan cıkarsammı :44::44::44::44:
aynen birde benim kız geceleri kakar saat bası meme emer uyur ee birde kemik ağrıları var offf cok yorucu
sağol canımcımmm
zatn buraya takılmadan olmuyormus anladım yani
sağol canım çok ozledim valla
gerçekmi diyorsun kız sen ne yaptım acaba haberim yok
oyy yavrum nasılda bakmıs erken zamanda cıksında o dişler artık sancı cekmeyin inşallah
bende cok uzuldum hepinizi seviyorummmm
bende sevindimmm
canım pişik için burdan yine yazmıstım arko kremi sur kalın bir sekilde gecirebilir inşallahta geçer
yutkunam sesi varmı emerken dinle bak eğer yutkunma sesi yoksa doymuyor olabilir
sorma canım yaaa aynen bende gorebilecekmiyim
geçmiş olsun cnm yaaa cok zor donem atlatmıssın alla sana dayanma gucu versin
canım benimde o donemlerde bozuldu uykusu duzelmiyorda kendileri belirliyor uyku saatlerini maalasef
canım çok saçma ama rüyamda seni ve kızını gördüm
ne alaka bende bilmiyorum
çok saol canım ya evet erken götürmüşüz iyki hemde nasıll ilk defa bu kadar ağladığını gördüm kuzumun
çok saol canımj bronşit başlangıcı hava verdiler sürekli serum takamadılar damar bulmadılar tombişlerde zor oluomuş olmadı doktor aradı buldu bu sefer damar çok inceymiş patlıomuş damarlar delik deşik oldu takılmadı serum olmadığından iğne yedi çok fena yakıcı iğneler huysuzlaştı evi aradı bitti bebeğim kıyamam çıktık işte buhar makinası alıncak evde devam etcez canım ya
al bebeni atla arabaya gel bize o zaman rüya gerçek olsun o değil de bende dün gece rüyamda 6 haftalık hamile olduğumu gördüm buraya size yazıyordumm .. sen nasıl gördün biziii
Damak tadıda varmış zıpırın şuna bak biGunaydinlar. Gerci oglen olmys ama ben sabah beri okumaya calusiyorum yetisemuyorum massllah. Bizin emme problemimiz devam ediyor ve benim sut iyice azaldi. Bitti bitiyor.
Ay canim masallah. Benimki de dun aksam soguk kesik limonu bil yedi anlatamam disinede iyi geldi tadinada bayildi. Benimkinin niye muhallebi yemedigini anladim artik.)
Ben yanında yatıp sarılırsam yada kucagımda emerek uyursa uyur gunduz yoksa kendi uyumaz bırakınca yere uyanır anında. Sizin diş sıkıntısıda olabilir yeni bozulan bir duzenmişmerhaba kızlar ben eylül annesiyim sizin bebekleriniz benmkinden 1ay büyük olduğu için tecrübelerinizden yararlanmak isterim.bu ayda oğlumda uyku problemleri başladı gündüz uykuları 45dk.dan fazla uyumuyor ve geceleride sıksık uyanmaya başladı ve çok düzensiz.akşam uyuma saatleri hep değiştiği için sabah uyanma saatleride değişiyo.bugün sabah 5ten beri uyuruyanık olduğu için uykusuzum.çok yorucu bişeymiş.sizin bebeklerinizdede uyku sorunu varmı ve nasıl uyutuyosunuz sallıyormusunuz yoksa kendikendine uyuyor mu?yardımcı olursanız sevinirim.
saol canım benim 1 haftadır ılık su pamuk kullanıyorum ve havalandırıyorum 2 günde bir banyo yapıyoruz ve hametan hiç işe yaramadı malesef , sanırım bizim pişikler bezden kurtuluncaya kadar kalıcı olacak , çok beyaz teni var bebeğimin herhalde ona bağlıyorum ben artık bu durumu ..
canım çok saçma ama rüyamda seni ve kızını gördüm
ne alaka bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?