2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın tabi annesi üzülmzmi insn minicik yavru daha ama sen yinede güçlü ol annesi oda çabuk toparlansın..eh biras affallar ama toparlar merak etme canım tekrardan çok çok geçmiş olsun canım benım ..

öle canım ya neşesi iyiy bakalım evi özlemiş kıyamam geçcek inşallah duygucum

kesin diştir canım benimki de öyyleydi dişleri çıktı bu sefer enmmek istemiyo acıkmştır diye zorlaveriyom ısırıyo :)

merhabalar ben 2012 eylül annesiyim ama bazen sizide takip ediyorum güzel paylaşımlar var buradada bebelerinizi koccaman öpüyorum

Ben kızım doğduğundan beri Mustela kullanıyorum.hiç pişik olmadı şimdiye kadar çok memnunum. Rahatlıkla Tavsiye ederim.geçmiş olsun kuzuna hemen geçer inşallah..

Kız eylem hepimizin başına geldi öyle şeyler bee, bende trip atmıştım :)
Ama yinede uzaklaşamadım :)

sorma herkese çatasım vardı son ik haftadır onemsel bişey sanırım geçti

İçim çatlayacak gibi, eşime kırgınım, söyleyecek çok şeyim var kırıcı olmak istemiyorum, ama böyleside zor.
Kadınız işte çene yarıştırmak daha kolay geliyor...

ah su esler zaten onlar biraz anlasalar ne kadar stresli olduğumuzu bilseler bizde boyle gerilmeyiz vuracam hepsini annelerinide aradan cıkarsammı :44::44::44::44:

aynen birde benim kız geceleri kakar saat bası meme emer uyur ee birde kemik ağrıları var offf cok yorucu

Sende hoşgeldin.bende yeni geldim bu arada uzun zamandır takip ediyordum ama.gerçekten k k çok özel ve güzel bir yer

sağol canımcımmm

Hosgeldin tatlim takil bize

zatn buraya takılmadan olmuyormus anladım yani

Cnm hosgeldin tekrardan

sağol canım çok ozledim valla

gerçekmi diyorsun kız sen ne yaptım acaba haberim yok

oyy yavrum nasılda bakmıs erken zamanda cıksında o dişler artık sancı cekmeyin inşallah

bende cok uzuldum hepinizi seviyorummmm

bende sevindimmm

canım pişik için burdan yine yazmıstım arko kremi sur kalın bir sekilde gecirebilir inşallahta geçer

yutkunam sesi varmı emerken dinle bak eğer yutkunma sesi yoksa doymuyor olabilir

ay nekadar mutlu bi an olsa gerek .bende bikere bile olsa görebilecekmiyim kendi kendine uyudugunu.gözlerime inanamam heralde:)))

sorma canım yaaa aynen bende gorebilecekmiyim

kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür

geçmiş olsun cnm yaaa cok zor donem atlatmıssın alla sana dayanma gucu versin

canım benimde o donemlerde bozuldu uykusu duzelmiyorda kendileri belirliyor uyku saatlerini maalasef

merhabalar ben 2012 eylül annesiyim ama bazen sizide takip ediyorum güzel paylaşımlar var buradada bebelerinizi koccaman öpüyorum

bizde szin bebişlerinizi opuyoruz valla sizinminiklerinizide gormek isteriz burada ne kadar cok bebe o kadar moral bıcır bıcır ohhhh

saol canım benim 1 haftadır ılık su pamuk kullanıyorum ve havalandırıyorum 2 günde bir banyo yapıyoruz ve hametan hiç işe yaramadı malesef , sanırım bizim pişikler bezden kurtuluncaya kadar kalıcı olacak , çok beyaz teni var bebeğimin herhalde ona bağlıyorum ben artık bu durumu ..

Ben kızım doğduğundan beri Mustela kullanıyorum.hiç pişik olmadı şimdiye kadar çok memnunum. Rahatlıkla Tavsiye ederim.geçmiş olsun kuzuna hemen geçer inşallah..

onu da bir kullanayım canım çok saol , deneme tahtası oldu bizim kız fakat ne yaptıysam düzelmedi velet

eylemim çok saol hepinizin dediklerini teker teker 1erer hafta arayla denicem inş biri işe yarar artık

canım çok saçma ama rüyamda seni ve kızını gördüm
ne alaka bende bilmiyorum

al bebeni atla arabaya gel bize o zaman rüya gerçek olsun o değil de bende dün gece rüyamda 6 haftalık hamile olduğumu gördüm buraya size yazıyordumm .. sen nasıl gördün biziii

Zeytin yagi denedikmi canim benimkilerde ful etkili ben pisik olsada suruyom olmasada

kızlar yaa bana anadolu yakasında kadıköy tarafında iyi bir çocuk dr u önerbilecek biri varmı??
hangi hastane hangi dr ücreti yazarmısınız??

çok saol canım ya evet erken götürmüşüz iyki hemde nasıll ilk defa bu kadar ağladığını gördüm kuzumun

çok çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda atlatır yavrum benim.

al bebeni atla arabaya gel bize o zaman rüya gerçek olsun o değil de bende dün gece rüyamda 6 haftalık hamile olduğumu gördüm buraya size yazıyordumm .. sen nasıl gördün biziii

ben ne zaman hamile olduğumu görsem ya işe girdim ya da hayırlı şeyler oldu (ama bebek değil) ama buraya yazan hamile halini gördüysen üzgünüm tamamen bilinçaltı ya da yakın geçmiş rüyası

Damak tadıda varmış zıpırın şuna bak bi Ekşi, baharatlı şeyler sevecek demek ki :)
Sütünü gecede sağıyormusun canım? Gece ihmal etme zor olur ama
Ben yanında yatıp sarılırsam yada kucagımda emerek uyursa uyur gunduz yoksa kendi uyumaz bırakınca yere uyanır anında. Sizin diş sıkıntısıda olabilir yeni bozulan bir duzenmiş

Pişik kremi kullanınca daha kötü mü oluyor yoksa biraz hafifliyor mu? Bir yerde çinko alerjisi diye birsey okumustumda. Pişik kremlerinde de çinko bulundugundan, aylarca her kremi denedik daha kötü oldu sonunda çinko alerjisi cıktı diye yazmış birisi.

Ben mustela kullanıyorum. Hiç pişik olmadı.

canım çok saçma ama rüyamda seni ve kızını gördüm
ne alaka bende bilmiyorum

Bende benzer birsey yazacaktım sabah gaz ilacı olayına takıldım unuttum
Bende aysreyi gördüm. Yarım yamalak bir resim koymustu ona gore uyarlamış bilinc altım
İkimiz bi sosyal sorumluluk projesindeydik ama çok hatırlayamıyorum İyice sıyırdık sonumuz hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…