2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızım alnının bir yerini dönerken koltuğun kenarına çarptı bişey olur mu azcık kızarmış ama şişme yok

merhaba, benim oglum 4. ayina kadar gunduzleri hep uyurdu. sonra bir anda uyumamaya basladi. 15 dk uyanip kalkiyordu. uyutmak icinse 1 saat ugrasiyordum. sanirim sosyallesme dedikleri olay. ben yaninda yoksam uyumuyor ama yaninda kalirsam kucagimda uyuyordu. simdi biraz toparladi , icerde nerdeyse 3 saattir tek basina uyuyor kuzum. bu gunlerde sanirim hepimiz yasadik. ac olmadigina eminsen sorun yok bence.

Kızlar kızım alnının bir yerini dönerken koltuğun kenarına çarptı bişey olur mu azcık kızarmış ama şişme yok

benim kızıda dun yere koydum yorganının uustunde oyalansın diye yuvarlanan yuvarlana peteğin yanına kadar gelmiş senin dediğin gibi alnını yine doneyim derken pat peteğe bir vurdu bende o yerde oyalanırkn çamasır bari katlalayayım dedim oyle bir an yasadık bizde kızımında alnı kızardı bişey olmadı yani korkma olmaz inşallah kuzuya bişey geçmiş olsun kocişim kızımı dusurmustu bişey olmadı senin yavrunada bişey olmaz allahın izni ile

çok saol canım allah korusun yavrularımızı

Kuzuna kavuşmuşsun sonunda gözün aydın, hoşgeldin

Bu hassas konularda yorum yapmaktan cekiniyorum ama bildigim kadarı ile keyifsizlik, halsizlik ve kusma durumunda endişe etmelisin canım. Geçmiş olsun miniğe

doğum yaptığımdan beri en az 30 defa kendimi hamile olarak gördüm .. çok şükür hayatımda kötü giden bir şey yok ama bir iş durumu var evet yoksa bende de mi öyle çıkacak

ilk başta azalıyor gibi oluyor sonra tekrar kızarıyor .. öyle aman aman çok kötü bir pişik değil ama her altını açtığım zaman o sürekli aynı yerde inatla duran kalıcı pişiklerden nefret geldi

bu hassas konularda yorum yapmaktan cekiniyorum ama bildigim kadarı ile keyifsizlik, halsizlik ve kusma durumunda endişe etmelisin canım. Geçmiş olsun miniğe

saol canımoyle bişey yok allaha şükür gozlemliyorum hala

Gecmis olsun canim ya ciddi bi durum yoktu insallah
yok canım ya evde hava veriyorum işte şimdilik tamamen atlatcaz inşallah
çokk geçmiş olsun canımm

saol canım benim

hep denicem diyorum ama bir türlü denemedim canım .. her altını açtığında mı sürüyorsun yoksa gün içinde 1-2 defa mı ?

Meraba canim yani onceleri her altini actigimda suruyordum.ama simdi kaka yaptiginda ve bezi cok sistiginde suruyorum.

selam kızlar beni sormuşsunuz sanırım sağolun iyiyiz çok şükür paşalarımı büyütmeye çalışıyorum tam gaz.kendime hiç vaktim kalmıyor.arada girip bakıyorum ama siz hala hızlısınız maşallah hızınıza yetişemiyorum takip etmeye çalışıyorum arada vaktim oldukça.

Evet... bu ayın dibe vuran annesini takdim ediyorum: BENDENİZ..
Geçmiş aylarda böyle başka birine rastlamadım ama yalnız olmadığımı tahmin ediyorum.

Hayatınız boyunca hiç çok zorlandığınız veya tamam denedim çok uğraştım ama yapmaktan vazgeçiyorumz dediğiniz anlar oldu mu. Aslında üniversite yıllarımdan hatırlıyorum bu anlatmaya calıştığım duyguyu. bir proje odeviniz vardır en iyisi veya istediginiz gibi olması icinugrasırsınız. Arastırırsınız calısırsınız derler toplarsınız ama hic istediginiz gibi olmaz. Birseyler olmaz iste canınızı sıkar duzeninizi bozar hayatınızı altust eder keyfinizi kacırır yuklendiginiz stresle etrafınıza tavrınız degisir. proje uzadıkca sizde onunla ugrastıkvca bunlar devam eder. Sonra Aaaaaaaaaaaahhhhh dersiniz, yetti artık. olmuyorsa olmuyor, yapmıyorum projeyi, en fazla o dersten kalırım canımdan kıymetli değil ya... Aslına bakarsanız omuzunuzdan bir yük kalkar, rahatlarsınız. Ama gel gör ki buradaki sorumluluk canımdan kıymetli. Atıp, satmak gibi bir niyette de degilim. amabir kac saniyeligine bilinc altım daha once odevlerimden kacmam icin gönderdiği sinyali gönderiyor. Garip olan bu günlerde biraz fazla gönderiyor. Sorumluluksuz, uzuuun kahvaltılarımı, esimle yaptıgımız aksam sohbetlerini, el ele yollarda sallana sallana hafta sonu yürüyüşlerini. işler gücleri ve yalan dünya yı izlemeyi, dergileri dip köşe karıstırmayı, hamam sefası banyolarımı, arkadaşlarımı, eşimi, arkadaşlarımı, ve yine eşimi çok özledim. o zaman bebeğim olmasa mıydı? hayır o benim canım, en degerlim ama böyleyse neden aklım bu kadar karışık.

arkadaşlar merhaba, hemen konuya dalayım:))

geçmiş yapamadım, kızım biraz huysuz. bugün biraz gecikmiş olarak 5. ay kontrolümüze gittik. doktorumuz ferrum demir damlası verdi kilosuna göre kullan dedi. geçmişte bu konu konuşulmuştu ancak hangi sayfalardaydı bulamadım.kullanan arkadaşlar yan etkilerinden bahsedebilirler mi? doktora içinde paraben varmış dedim evet var ama zararlı düzeyde değil alması gerek eğer almazsa 1 yaşında daha ileri doz almak durumunda kalabilir dedi. cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler.

Eki Görüntüle 617029
bu da paşacığımın son hali teyzoşlarrr
Yesinler seni fıstıklar yakışıklı
Evet... bu ayın dibe vuran annesini takdim ediyorum: BENDENİZ..
Geçmiş aylarda böyle başka birine rastlamadım ama yalnız olmadığımı tahmin ediyorum.
Canım ilk günlerde ev işleri için kendimi bunalttım ben ozaman çatlayacak gibi oluyordum. Yorulan ben olacagım halde eşim yardım etmeyip boşver diyordu, baktım o halinden memnun ben niye deli oluyorum dedim, saldım :)
Senin biraz sosyal bir hayatın var sanırım ondan daha zor gelmiş bu durum. Benim İStanbulda çok az arkadaşım var, samimi arkadaşlarım hep başka şehirlerde.Ondan netten ve telefonla istediğimiz saatlerde görüşüyoruz.Birde eve aylarca kapansam yaa acaba dışarda ne oluyor bi bakayım demem yapı olarak evi çok seviyorum.Ondan durum beni çok bunaltmadı. Oğlum çok mızmız ama itiraf edeyim belki daha kuralcı bir anne olsaydım daha kolay bir bebek olurdu. Ben mızmızlanmasına dayanamıyorum hemen kucağa alıyorum, yeter ki uyusunda kucagımda uyusun diyorum aç kalıyorum. Biraz kendim yapıyorum yani..

Sana tavsiyem mükemmelliyetciysen bundan vazgeç.Bu seni yıpratır.Ev işleri,yemek, bebek herşeye yetişeceksin diye bir durum yok. Bir hafta işleri aksatırsanda hiçbirşey olmaz emin ol. Bende birçok dizi takip ediyorum. İngilizceyi unutmuşum bir bolumu 3defa izliyorum bazen mecburen, altyazısız mumkun değil izleyemiyorum artık. Gülüyorum halime :) Oğlum biraz büyüsün ingilizceyi tekrar öğreneyim diyorum :) Bebeğin uyurken otur izle dizini. Ben emerken yada kucagımda uyurken dizide izliyorum kitapta okuyorum.Arkadaşlarımlada konuşuyorum. Gece her saat başı uyanması var oğlumun onada alıştım iyice zaten.
Dibe vurma diye birsey yok senin durumunda da normal.Cinsiyet değiştirsek ancak bu kadar büyük bir dğeişiklik olurdu hayatımızda:) Bunalabilirsin çok normal.Bence baharın gelmesiyle daha iyi hissedeceksin malum bu havalarda insanı bunaltıyor.Gidilebilen tek yer avmler. Eve misafir gelince ayrı yoruluyorsun, misafirlige gitsen bebeğin düzeni bozuluyor ayrı yoruluyorsun.
Güneşin yüzünü görsek bebeleri alıp parka gitsek ne iyi gelir :)

Bende ev işlerine yetişemiyorum diye kendimi çok bunaltmıştım. Hastaneden çıktım 6.gün tam oturamaz haldeyken süpürge yaptım, sildim, mutfağı baştan aşağı temizledim.Sonra lohusa halde beni ateş bastı, dikişlerim katkat sızladı.Gece ateşim çıktı :) İlk ay gece 3te mutfağı toplayıp, evi silmeliyim diye kalkıyordum yataktan. Sabahtan akşama ne hazırlasam diye düşünüyordum. Sonra akıllandım bana bir rahatlık geldi geliş o geliş gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…