- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
merhaba kızlar ben eylül annesiyim sizin bebekleriniz benmkinden 1ay büyük olduğu için tecrübelerinizden yararlanmak isterim.bu ayda oğlumda uyku problemleri başladı gündüz uykuları 45dk.dan fazla uyumuyor ve geceleride sıksık uyanmaya başladı ve çok düzensiz.akşam uyuma saatleri hep değiştiği için sabah uyanma saatleride değişiyo.bugün sabah 5ten beri uyuruyanık olduğu için uykusuzum.çok yorucu bişeymiş.sizin bebeklerinizdede uyku sorunu varmı ve nasıl uyutuyosunuz sallıyormusunuz yoksa kendikendine uyuyor mu?yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar kızım alnının bir yerini dönerken koltuğun kenarına çarptı bişey olur mu azcık kızarmış ama şişme yok
benim kızıda dun yere koydum yorganının uustunde oyalansın diye yuvarlanan yuvarlana peteğin yanına kadar gelmiş senin dediğin gibi alnını yine doneyim derken pat peteğe bir vurdu bende o yerde oyalanırkn çamasır bari katlalayayım dedim oyle bir an yasadık bizde kızımında alnı kızardı bişey olmadı yani korkma olmaz inşallah kuzuya bişey geçmiş olsun kocişim kızımı dusurmustu bişey olmadı senin yavrunada bişey olmaz allahın izni ile
çok saol canım allah korusun yavrularımızı
Kuzuna kavuşmuşsun sonunda gözün aydın, hoşgeldinmerhaba, benim oglum 4. ayina kadar gunduzleri hep uyurdu. sonra bir anda uyumamaya basladi. 15 dk uyanip kalkiyordu. uyutmak icinse 1 saat ugrasiyordum. sanirim sosyallesme dedikleri olay. ben yaninda yoksam uyumuyor ama yaninda kalirsam kucagimda uyuyordu. simdi biraz toparladi , icerde nerdeyse 3 saattir tek basina uyuyor kuzum. bu gunlerde sanirim hepimiz yasadik. ac olmadigina eminsen sorun yok bence.
Kızlar kızım alnının bir yerini dönerken koltuğun kenarına çarptı bişey olur mu azcık kızarmış ama şişme yok
Zeytin yagi denedikmi canim benimkilerde ful etkili ben pisik olsada suruyom olmasada
çok çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda atlatır yavrum benim.
ben ne zaman hamile olduğumu görsem ya işe girdim ya da hayırlı şeyler oldu (ama bebek değil) ama buraya yazan hamile halini gördüysen üzgünüm tamamen bilinçaltı ya da yakın geçmiş rüyası
Damak tadıda varmış zıpırın şuna bak biEkşi, baharatlı şeyler sevecek demek ki :)
Sütünü gecede sağıyormusun canım? Gece ihmal etme zor olur ama
Ben yanında yatıp sarılırsam yada kucagımda emerek uyursa uyur gunduz yoksa kendi uyumaz bırakınca yere uyanır anında. Sizin diş sıkıntısıda olabilir yeni bozulan bir duzenmiş
Pişik kremi kullanınca daha kötü mü oluyor yoksa biraz hafifliyor mu? Bir yerde çinko alerjisi diye birsey okumustumda. Pişik kremlerinde de çinko bulundugundan, aylarca her kremi denedik daha kötü oldu sonunda çinko alerjisi cıktı diye yazmış birisi.
amin canım ya insanın yureğinden bişeyler kopuyor o anlarda
bu hassas konularda yorum yapmaktan cekiniyorum ama bildigim kadarı ile keyifsizlik, halsizlik ve kusma durumunda endişe etmelisin canım. Geçmiş olsun miniğe
çok çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda atlatır yavrum benim.
inşallah canım ya çok saol herkezin bebeğini allah korusun
ben ne zaman hamile olduğumu görsem ya işe girdim ya da hayırlı şeyler oldu (ama bebek değil) ama buraya yazan hamile halini gördüysen üzgünüm tamamen bilinçaltı ya da yakın geçmiş rüyası
yok canım ya evde hava veriyorum işte şimdilik tamamen atlatcaz inşallahGecmis olsun canim ya ciddi bi durum yoktu insallah
çokk geçmiş olsun canımm
kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
hep denicem diyorum ama bir türlü denemedim canım .. her altını açtığında mı sürüyorsun yoksa gün içinde 1-2 defa mı ?
Yesinler seni fıstıklar yakışıklı
Canım ilk günlerde ev işleri için kendimi bunalttım ben ozaman çatlayacak gibi oluyordum. Yorulan ben olacagım halde eşim yardım etmeyip boşver diyordu, baktım o halinden memnun ben niye deli oluyorum dedim, saldım :)Evet... bu ayın dibe vuran annesini takdim ediyorum: BENDENİZ..
Geçmiş aylarda böyle başka birine rastlamadım ama yalnız olmadığımı tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?