2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ferrumda hergun kaka yapan cocuk 2 3 gunde yapar oldu. Ayrica cok kotu kokar ve rengi siyahtir. Kullanmayanlar var ben kullaniyorum pekmezde veriyorum.kizimda demir eksikligi var oda iciyo. bundada olsun istemiyorum

Aynen bende hatırlattım paraben olayını.O miktarlarda tüm ilaçlarda bulunduğunu, yararını göz önüne almamı belirtti.
Bize kilosuna göre demedi. 6.700 geldi oğlum doktor günde 5 damla dedi. Sonra aynı gün testte kansızlık çıkınca 8damla kullan dedi. Bizim damlada ferrum. Prospektüsü okuduğumda da 1yaşa kadar devamlı kullanımda 5 damla yazıyordu ama yine doktoruna sor istersen.
Yan etkisi karın gurultusu,gaz ve kakanın rengi ve kokusunda değişiklik :) Gaz ve karın gurultusu geçti ama kaka olayı vahim :)
Kabızlıkta var yan etkilerinde ama oğlumda olmadı.

Cok normal canim bu dusunduklerin bende surekli var.iki tane cocukla dipsiz bi kuyuds gibi hoslandigin hicbiseyi agiz tadi ile yapamayacagin gercegi tokat gibi carpiyor.artik hic bisey eskisi gibi degil olmayacak.bunu kabul etmek can yakiyor.hayatim 28 temmuzda bir gunde degisti alismak icin agirdan almak gibi bir luksun yok.yatmadan once sutun icindeki balin kivamini sorgularken birden bire su icmeye dahi firsatin olmuyor.esinle aman temizligi bosver bu hafta yapmay a lim hadi onun yerine sinemaya gidelim yada yemekle ugrasma gel disarda yiyelim.yok yok oyle bir sorumluluk ki gerceklestirmemek gibi bir luksiyat asla olamaz.of of canim bebeklerim simdi artik tek mutlulugum. Bir gun tek kale mac yapan ogluslarimin kalecisi olacagim.bol gollu maclar olacak tabi kaleye her atilanin gol oldugu.

cnm cok cok geçmiş olsun.allah bidaha yaşatmasın:))

ben ferber yöntemini 7 gece uykusuna yatırmada uyguladım.karnını doyurdum üstünü degiştirdim koydum beşigine ve en zor tarafı aglaya aglaya uyudu tabikide .ilk gün 1,5 saat son gün 10 dk agladı.yalnız bu konuda saçma olan şuki diger uykularında yine sallıyodum pışpışlıyodum.günde 4-5 kez salla bi gece uykusunda kendi kendine uyumasını ögret.bi bütünlük olmuyodu buşekilde vede uygulamayı bıraktım.verim alınacak bi yöntem oldugunu denememden dolayı sanmıyorum canım .denemee hiç

Uuff 1 bucuk saat nasil dayandin ben on dak bile dayanamam

cnm budurum, sana yüklenen ev kadınlıgı sorumlulugunu aşırı yüklenmedende kaynaklanıyo.bendede zaman zaman oluyor .baktım sapıtıyorum işleri oluruna bırakıyorum ozaman.gece yatarken yarın ne pişirsem diye düşünür,sabah nerden başlasam diye kalkıyorum yataktan.kendimizi bu sorumluluk duygusu ,mükemmelliyetçiik duygusundan biraz uzaklaştırmak gerekiyor.tabi iyice salmadan.ne gerek var kendimizi yıpratmaya dünyaya bidahamı gelecegizbak erkeklere ne rahatlar:)))

Bize Kan testi yapmadan verdi fErrumu

Ferrumda hergun kaka yapan cocuk 2 3 gunde yapar oldu. Ayrica cok kotu kokar ve rengi siyahtir. Kullanmayanlar var ben kullaniyorum pekmezde veriyorum.kizimda demir eksikligi var oda iciyo. bundada olsun istemiyorum

teşekkür ederim tatlişkom,pekmez olayını sordum. yeterli değil dedi güldü bi de:))) alması gerek dedi kabızlık korkutuyor beni..

teşekkür ederim ıce_daisy. kilosuna göre ver dedi. artık öyle vericem bir sonraki kontrolümüz 16 şubatta artık o zaman sorayım bu 5 damla olayını..kabızlık ürkütüyor beni . öyle hergün kaka yapan bir bebek değiliz biz. kabız değil ama her gün yapmıyor. inşallah olmaz kabız.. zormuş anne olmak yavv...kendime olsa kullanır geçerim sorgulamam bu kadar...

Bende eşimin rahatlıgından bu hale geldim zaten Kafayı yedin diyordu gece oglum uyudugu an lavabo ovunca
Bize Kan testi yapmadan verdi fErrumu
Bizim doktorda kan testi istemeyecekti boş yere kan almayalım diye.Üfürüm çıkınca kan oranını görmek istedi, kardiyolojiden sonra ugrayınca alalım dedi.

Sıkıntısı ıkınması yoksa kabız değildir.Oglumda bazen hergun yapıyor bazen 2günde bazen 3günde 1.Ama ıkınma sıkıntı yada kakasında koyuluk olmadıgından normal.İnşallah sıkıntı yasamazsınız.

Arkadaşlar acil bi sorum olacak ilk defa oğluma pirinçunlu muhallebi hazırlıyorum hero baby nin, 160 ml su 3 yemek kaşığına diyor, cezvede yaptım ama hamur oldu mübarek resmen, suyu az mı geldi ki bilemedim, 1 su bardağı 200 ml değil miydi? ben biraz az koydum su bardağından yanlış mı yaptım ki?

Cnm oğlum yaklasik 5.5aylik ve ben nerdeyse hergun geciriyorum oglum cok zor bir çocuk herşeyi bi sorun kendim için 1saatim bile yok böyle dusununcede kendimi nsl suclu hissediyorum bi bilsen sağlıklı daha ne istiyorsun diyorum

Canım bende yapıyorum ama 3 tatlı kaşığı, 3 çay bardağı su ile.

Ac. Suyla bise olmaz 3 yemek kasigi tepelememi koydun sen. Oyle cok olur silme yap bidshakine. Yanlistir o yaaa 1 bardak suya 3 y.kasigi olmaz aynen hamur olur

Uuff 1 bucuk saat nasil dayandin ben on dak bile dayanamam

bisaat aglar diye zaten tahmin ediyodum.yarım saatte ha şimdi bitti bitecek diye geçti.1,5 saat boyunca sürekli aynı şiddette aglamadı.bazen susar gibi olup tekrar başlıyodu.yoksa hep öyle zaten dayanamazdım..

Goktugda distenmi yoksa ferrumun kabizligindanmi ne 2 gundur cok huysuz zor uyuyor. Surekli pirt li ama ne gelen var ne giden kiz desen gangam style ci kesildi basim beynim sisti.
xtuba sanada bana verdigin ilhsmdan dolayi tskurler. Sabah bende mutfagi piril piril ettim demek bi gaz gerekiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…