2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende ondan aldım tarife göre yaptım daha kaynamadan hamur gibi oldu bende aldım ateşten mama kabına koydum olmadı gibi. bebek bunu yiyemezki çok katı oldu benimkide. bende acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm

Son düzenleme:
Ay akşam akşam nasıl moralim bozuldu ya, eşim arkadaşlarıyla maç yapıyordu 1 saat önce gitmişti ayağını burkmuş rontgen çekilmiş meğer kırık varmış ya il'e sevk etmiş dr. ambulansla gidiyorlar yanında olamadım çocuk telef olur yollarda diye 3 saatlik yol, nasıl moralim bozuk şuan inşallah ciddi bi kırık değildir.

canım ya geçmiş olsun dedğin gibi gurbette olmak çok zor. inşallah ciddi bir şey yoktur.

Gecmis olsun. Allah acil sifalar versin.

çok geçmiş olsun canım, allah bir daha yaşattırmasın, sağlıklı mutlu günler güzel kızına
kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür

ilham perisi bizim evede uğrasa keşke

geçmiş olsun canım, inşallah çok ciddi birşey değildir.

İnşallah ciddi birsey değildir canım, geçmiş olsun.Rabbim beterinden saklasın.

Gecmis olsun nolcak o yatacak sen bakacaksin. Sana bise olsa esin ne sana ne bebise hic bakamaz. Valla ben hep iyi taraftan dusunuyorum.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bişey yoktur, çatlamıştır sadece. Eşinin yanında gidecek başka yakınınız var mıydı peki?

kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri

Eklentiler

• $550272_4073948857438_1987941881_n.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $554305_4073949817462_1060481697_n.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 40
kızlar geçen hafta görme testimiz vardı gitmedim iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum. aslında randevumuz cuma günüydü. yani ayın 18 gittik te yanlız bebek uykusuz gelecekmiş saat 4 te kaldıracakmışım. kadın yinede bir ilaç verdi bunu içirin 45 dk sonra getirin diye ben eşime içirmeyeli m boşver gidelim dedim ama eşim içirelim dedi. içirdik sonra uyudu kuzum kadının yayına götürdük tam bir cihazı takıyodu kızım kalktı. daha bugün olmaz geçen pazartesiye yani ayın 21 ine verdi ranedevuyu. bende yavrun bir daha aynı çileyi çekmesin diye götürmedi. zaten hastane mikrop yuvası ana baba günü. eşime de kızdım zaten götürmem dedim. sizce iyimi ettim.

kızlar bide kızımın iştahı azaldı 3 ölçü mama yer bittimide ağlardı gene isterdi. şimdi biberonunu bile almak istemiyo diliyle geri itiyo. pazarteside 6. ay aşılarımız var.sorayım dr.a

Son düzenleme:

ben yaptırmadım canım doktorda istemedi zaten sen bilirsin benimkide hasta ondan yemiyo kafayı yicem artık acıkma duygusu yok oldu

ben yaptırmadım canım doktorda istemedi zaten sen bilirsin benimkide hasta ondan yemiyo kafayı yicem artık acıkma duygusu yok oldu

bizimde ne ebe nede dr umuz istedi bu testi. kızım doğduktan 1 hafta sonra sarılık nedeniyle hastaneye yattı 3 gün orda kaldı çıkıştı kağıtta görme ve işitme testi önerilir diyodu. görme tesit ankarada dışkapı hastanesinde yapılıyomuş oraya gittik ta ağustos aynda. bize 18 ocağa gün vermişlerdi.

canımm çok saol ya yemelik teyzesi ama yemio bişi sadece aşırı su içiyo zayıflıcak valla ya

canım su içmeside iyi bir şey bi insan açlığa dayanırmış ama susuzluğa asla dayanamazmış. zayıflasın iyileşir toparlanırsa annesi kilosunu alır kuzu hiç üzülme.

Son düzenleme:

Görme testi de ne canım. Rutin miymiş? Bize hiç bahsetmediler. Ben geçen ay götürdüm göz doktoruna genel muayene için, hiç öyle cihaz falan takmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…