Arkadaşlar acil bi sorum olacak ilk defa oğluma pirinçunlu muhallebi hazırlıyorum hero baby nin, 160 ml su 3 yemek kaşığına diyor, cezvede yaptım ama hamur oldu mübarek resmen, suyu az mı geldi ki bilemedim, 1 su bardağı 200 ml değil miydi? ben biraz az koydum su bardağından yanlış mı yaptım ki?
Ay akşam akşam nasıl moralim bozuldu ya, eşim arkadaşlarıyla maç yapıyordu 1 saat önce gitmişti ayağını burkmuş rontgen çekilmiş meğer kırık varmış ya il'e sevk etmiş dr. ambulansla gidiyorlar yanında olamadım çocuk telef olur yollarda diye 3 saatlik yol, nasıl moralim bozuk şuan inşallah ciddi bi kırık değildir.
Ay akşam akşam nasıl moralim bozuldu ya, eşim arkadaşlarıyla maç yapıyordu 1 saat önce gitmişti ayağını burkmuş rontgen çekilmiş meğer kırık varmış ya il'e sevk etmiş dr. ambulansla gidiyorlar yanında olamadım çocuk telef olu ollara diye 3 saatlik yol, nasıl moralim bozuk şuan inşallah ciddi bi kırık değildir.
kızlar nasılsınız çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz sabah çıktık hayırlısıyla mahvolduk ama geçti çok şükür
Goktugda distenmi yoksa ferrumun kabizligindanmi ne 2 gundur cok huysuz zor uyuyor. Surekli pirt li ama ne gelen var ne giden kiz desen gangam style ci kesildi basim beynim sisti.
xtuba sanada bana verdigin ilhsmdan dolayi tskurler. Sabah bende mutfagi piril piril ettim demek bi gaz gerekiyomus
Ay akşam akşam nasıl moralim bozuldu ya, eşim arkadaşlarıyla maç yapıyordu 1 saat önce gitmişti ayağını burkmuş rontgen çekilmiş meğer kırık varmış ya il'e sevk etmiş dr. ambulansla gidiyorlar yanında olamadım çocuk telef olur yollarda diye 3 saatlik yol, nasıl moralim bozuk şuan inşallah ciddi bi kırık değildir.
çok geçmiş olsun canım, allah bir daha yaşattırmasın, sağlıklı mutlu günler güzel kızına
ilham perisi bizim evede uğrasa keşke
geçmiş olsun canım, inşallah çok ciddi birşey değildir.
Gecmis olsun nolcak o yatacak sen bakacaksin. Sana bise olsa esin ne sana ne bebise hic bakamaz. Valla ben hep iyi taraftan dusunuyorum.Ay akşam akşam nasıl moralim bozuldu ya, eşim arkadaşlarıyla maç yapıyordu 1 saat önce gitmişti ayağını burkmuş rontgen çekilmiş meğer kırık varmış ya il'e sevk etmiş dr. ambulansla gidiyorlar yanında olamadım çocuk telef olur yollarda diye 3 saatlik yol, nasıl moralim bozuk şuan inşallah ciddi bi kırık değildir.
kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri
kızlar geçen hafta görme testimiz vardı gitmedim iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum. aslında randevumuz cuma günüydü. yani ayın 18 gittik te yanlız bebek uykusuz gelecekmiş saat 4 te kaldıracakmışım. kadın yinede bir ilaç verdi bunu içirin 45 dk sonra getirin diye ben eşime içirmeyeli m boşver gidelim dedim ama eşim içirelim dedi. içirdik sonra uyudu kuzum kadının yayına götürdük tam bir cihazı takıyodu kızım kalktı. daha bugün olmaz geçen pazartesiye yani ayın 21 ine verdi ranedevuyu. bende yavrun bir daha aynı çileyi çekmesin diye götürmedi. zaten hastane mikrop yuvası ana baba günü. eşime de kızdım zaten götürmem dedim. sizce iyimi ettim.
kızlar bide kızımın iştahı azaldı 3 ölçü mama yer bitti mide ağlardı gene isterdi. şimdi biberonunu bile almak istemiyo diliyle geri itiyo. pazarteside 6. ay aşılarımız var.sorayım dr.a
canım çok çok geçmiş olsun. bu kuzu tam yemelik annesi. maşallah...
ben yaptırmadım canım doktorda istemedi zaten sen bilirsin benimkide hasta ondan yemiyo kafayı yicem artık acıkma duygusu yok oldu
canımm çok saol ya yemelik teyzesi ama yemio bişi sadece aşırı su içiyo zayıflıcak valla ya
kızlar geçen hafta görme testimiz vardı gitmedim iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum. aslında randevumuz cuma günüydü. yani ayın 18 gittik te yanlız bebek uykusuz gelecekmiş saat 4 te kaldıracakmışım. kadın yinede bir ilaç verdi bunu içirin 45 dk sonra getirin diye ben eşime içirmeyeli m boşver gidelim dedim ama eşim içirelim dedi. içirdik sonra uyudu kuzum kadının yayına götürdük tam bir cihazı takıyodu kızım kalktı. daha bugün olmaz geçen pazartesiye yani ayın 21 ine verdi ranedevuyu. bende yavrun bir daha aynı çileyi çekmesin diye götürmedi. zaten hastane mikrop yuvası ana baba günü. eşime de kızdım zaten götürmem dedim. sizce iyimi ettim.
kızlar bide kızımın iştahı azaldı 3 ölçü mama yer bittimide ağlardı gene isterdi. şimdi biberonunu bile almak istemiyo diliyle geri itiyo. pazarteside 6. ay aşılarımız var.sorayım dr.a
Maşallah de annesi. Geçmiş olsun bir daha hasta olmaz inşallah kuzucuk.kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri
kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?