Görme testi de ne canım. Rutin miymiş? Bize hiç bahsetmediler. Ben geçen ay götürdüm göz doktoruna genel muayene için, hiç öyle cihaz falan takmadılar.
Ay akşam akşam nasıl moralim bozuldu ya, eşim arkadaşlarıyla maç yapıyordu 1 saat önce gitmişti ayağını burkmuş rontgen çekilmiş meğer kırık varmış ya il'e sevk etmiş dr. ambulansla gidiyorlar yanında olamadım çocuk telef olur yollarda diye 3 saatlik yol, nasıl moralim bozuk şuan inşallah ciddi bi kırık değildir.
kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri
valla canım testin içeriğini bende bilmiyorum dedğim gibi hastanede taburcu oluken önerdiler önce sanırım kulağına ses verecekleridi işitme tesit için sonrada bir odaya alacaklardı kızıma birşeyler tam takılıyodu ki kızım uyandı kadın bu daha uyumaz baksana cin gibi bakıyo diyince gönderdiler pazarteside gitmedik zaten sabah 4 te kaldıracakmışım da uyumayacakmışta zaten çocuk dayanamzki yok nerdeyse ev ile hastane arası 1 saat. bide kızım arabada uyumayı çok seviyo. uyumaması için elimden geleli yaptım etrafı seyretirmeye çalıştım ama çocuk ayakta uyumaya başladı ana yüreği dayanamadı ben de yatırdım. aynı şey muhtemel pazarteside olcaktı. bende gitmedim o yüzden.
ee ee e uyu artık oğlum uyu.....
Nasıl dayanıyor uykusuzluga anlamıyorum, en son kacta uyudugunu bile unuttum.Hala oyun derdinde yorulmadı da tepin tepin
Hayır tipi babası bari huyu ona çekmeseydi, uykuyu benim gibi sevseydi..:122:
Benimkide aglaya aglaya uyudu. Cocuk kafasini uyumak icin yastiga sokuyo ama olmuyo uyuyamiyo. Cok aci agliyo du ferrummu yspiyo acaba onceden olmazdiee ee e uyu artık oğlum uyu.....
Nasıl dayanıyor uykusuzluga anlamıyorum, en son kacta uyudugunu bile unuttum.Hala oyun derdinde yorulmadı da tepin tepin
ee ee e uyu artık oğlum uyu.....
Benimkide aglaya aglaya uyudu. Cocuk kafasini uyumak icin yastiga sokuyo ama olmuyo uyuyamiyo. Cok aci agliyo du ferrummu yspiyo acaba onceden olmazdi
evet canım su içmesine razıyım oda faydalı öle canım ya toparlıcak inşallahcanım su içmeside iyi bir şey bi insan açlığa dayanırmış ama susuzluğa asla dayanamazmış. zayıflasın iyileşir toparlanırsa annesi kilosunu alır kuzu hiç üzülme.
inşallah canım benim tam geçmedi malesef şimdi uykusunun arasında hava verdim tedaviye evde devamMaşallah de annesi. Geçmiş olsun bir daha hasta olmaz inşallah kuzucuk.
ye teyzesi ye bende seninkini yicem zaten müsadenleBunun ben azini burnunu yiyim bitiriym oyy allahim nazarlardan koru bu kuzucuklari.
amin canım hepiminkini teşekkür ederim saolÇok geçmiş olsun canım, Rabbim şafii ismiyle şifalar versin...
Oyy çok geçmiş olsun bu şekere...
Rabbim yavrularımızı korusun...
Ben de iki gündür veriyorum ferrum. Sabah kalkar kalkmaz veriyorum gece huzursuzluk çıkarmasın diye. Bakalım şimdilik bişey çıkmadı.
bizim cimcimede akşam banyosunu yaptı ondanmıdır nedir erken uyudu kuzucuk meyve suyu sıkmıştım herhalde icemiycek kalkmıyo bu seferde çok ters çocuklar bunlar parmaklarında oynatıyolar valla babasıyla beni maymuna çevirdi. uyuduğu zamanki hanini görseniz çıt bile çıkaramıyoruz
Ben 8damla veriyorum ya ilk gün hepsini verdim cok huysuz oldu ikinci gun 4 sabah 4 akşam vermeye basladım daha rahat ettiBenimkide aglaya aglaya uyudu. Cocuk kafasini uyumak icin yastiga sokuyo ama olmuyo uyuyamiyo. Cok aci agliyo du ferrummu yspiyo acaba onceden olmazdi
Babası çok uyanık.Oglum uyuduysa oturacagı tutar oglum uyumadıysa hemen çok uyur(sözde uyur)Babası uyumayı sevmiyorsa ver bebişi sallasın canım sen git yat.
Bende oyle deniyim. Herkeze iyi geceler kesintisiz uykular
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bişey yoktur, çatlamıştır sadece. Eşinin yanında gidecek başka yakınınız var mıydı peki?
burda kimsemiz yok canım, sağlık görevlisi varmış sadece yanında gittiği yerde dayım vardı Allahtan yanına gelmiş ilgilenmiş, bize yol göründü yarında Ankaradan abisi gelecek burdan hep beraber pazartesi olur herhalde kendi aracımızla Ankaraya gideriz çünkü zaten şubat 9-10 da Ankarada benim sınavlarım vardı hiç olmazsa orda oluruz o zamana kadar eşimle ve bebekle kayınvalidem ilgilenir ben de ders çalışırım vardır herşeyde bir hayır. Bu gece uyku yok bana aksilik ya kaç gündür çamaşırlarıda yıkamamıştım şimdi birikti hepsini yıkıyorum, mutfağımıda topladım evide toplayıp yatayım yarın da eşim gelince dinlenir ben de bavulu hazırlarım 1 ay kalırız artık bende tüm mazeret izinlerimi alırım, hayat dediğin işte garantisi yok...
canım bende ondan aldım tarife göre yaptım daha kaynamadan hamur gibi oldu bende aldım ateşten mama kabına koydum olmadı gibi. bebek bunu yiyemezki çok katı oldu benimkide. bende acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm
Ehh o zaman yarin gorusuruz anca biterUzun zamandir telefon evdeydi Bugun butun gecmisi okuyacam ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?