2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kızlarr bende kocişi işe yolladım bıdığı yatırdım bi sizlere bakim dedim..yaa kızlar mşllh hepiniz çorbalara mamalara başlamışsınız..ben henüz ek bişe vermiyorum 1 ağustos doğumlu kızım en iyisi başlayım bende yavaştan..kızımın kilo alımı iyi ço şükür..son bi kaç gün sürekli memede kalmak istiyodu ama dün mşllh 8 9 gibi uyudu sabah 8 de uyandı emdi şimdi geri yattı

Günaydın kızlar, ev bakmaya gidiyorum bize şans dileyin lütfennn

maşallah annesi çoook tatlı bu şeker
kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri

biraz tuhaf bir yöntem olmuş, bizimde 6. ayda var kontrol ama hiç öyle birşeyden bahsedilmedi, bir problem varsa yapılması lazım bence ama iiyisi mi sen başka yerede sor, kuzucuk 4 te nasıl kaldırılır :26:

Bise dikkatimi cekti. Ben ne zaman duzenle rezene icsem gunde 2 bardak sutum guzel oluyo. Jacgundur umursamadum icmedim sut azaldi. Rezene ise yariyo galiba

Bise daha soliyim. Sabah yine kayisi incir puresi yaptim cocuk kakasini 1 saat sonra yapti. Hatta simdi yine yapti. Benden baska deneyen varmii?

güle güle kirlet cnm mutfagını.arada birbirimize gaz verelim bu ev işleri için yoksa kendi kendimize ilham geç geliyo.ayrıca rezeneyi bende sabah akşam dogumdan beri içiyorum.ama bu aralar sütüm yine çok azaldı.o bile pek fayda etmiyo.

Bise daha soliyim. Sabah yine kayisi incir puresi yaptim cocuk kakasini 1 saat sonra yapti. Hatta simdi yine yapti. Benden baska deneyen varmii?

İncirsiz kayısı püresi veriyorum ben kabızlık olduğu zaman. Sadece kayısı da işe yarıyor. ama incir de vermenin pek bir sakıncası yok artık. Kocaman oldu yavrular :)

Bise dikkatimi cekti. Ben ne zaman duzenle rezene icsem gunde 2 bardak sutum guzel oluyo. Jacgundur umursamadum icmedim sut azaldi. Rezene ise yariyo galiba

Ay hatırlattın iyi ki. Ben üşeniyorum yapmaya :) Çok garip ama biri yapsa içerim ama kendim yapmıyorum bir türlü şu çay işini.. Off çok tembel gördüm kendimi çoook. Kalkiym gideyim çay içip süt yapayım bariii

Benimde sutum bayga vardi artik cok azaldi benimde icmem lazim

kızlar bişey sorcam..
bu cam rendeyle elma rendeledik ya siz onun öle püre halinimi veriyosunuz bebişlere yoksa o püreyi süzgecten gecirip suyunumu veriyosunuz??
suyunu veriyosanız nasıl veriyosunuz peki?
nasıl soru oldu bu ya :) siz anladınız onu :)

ver hepsi ni :=)

Ben elmayi kasikla kucuk kucuk kaziyip azina verdim yari su yari elma gibi dusun.

karakızım ya yürüteçten memnunmusun?
bi sıkıntı olmadı dimi? evde bebişle yanlız kalıcam oyalanması için yürütece ihtiyacım olucak heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…