kızım ateşliyken bile neşesi iyiydi teyzeleri
kızlar geçen hafta görme testimiz vardı gitmedim iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum. aslında randevumuz cuma günüydü. yani ayın 18 gittik te yanlız bebek uykusuz gelecekmiş saat 4 te kaldıracakmışım. kadın yinede bir ilaç verdi bunu içirin 45 dk sonra getirin diye ben eşime içirmeyeli m boşver gidelim dedim ama eşim içirelim dedi. içirdik sonra uyudu kuzum kadının yayına götürdük tam bir cihazı takıyodu kızım kalktı. daha bugün olmaz geçen pazartesiye yani ayın 21 ine verdi ranedevuyu. bende yavrun bir daha aynı çileyi çekmesin diye götürmedi. zaten hastane mikrop yuvası ana baba günü. eşime de kızdım zaten götürmem dedim. sizce iyimi ettim.
kızlar bide kızımın iştahı azaldı 3 ölçü mama yer bittimide ağlardı gene isterdi. şimdi biberonunu bile almak istemiyo diliyle geri itiyo. pazarteside 6. ay aşılarımız var.sorayım dr.a
Evet hazirlar pisirilmiyo dogru. Gogly pisiyo sanirim oyle hatirliyorumYa benmi yanlis anladim hazir kasik mamalari pisirilmiyor degil mi yani kaynatinca koyu olmustur
Goktugda distenmi yoksa ferrumun kabizligindanmi ne 2 gundur cok huysuz zor uyuyor. Surekli pirt li ama ne gelen var ne giden kiz desen gangam style ci kesildi basim beynim sisti.
xtuba sanada bana verdigin ilhsmdan dolayi tskurler. Sabah bende mutfagi piril piril ettim demek bi gaz gerekiyomus
Bise daha soliyim. Sabah yine kayisi incir puresi yaptim cocuk kakasini 1 saat sonra yapti. Hatta simdi yine yapti. Benden baska deneyen varmii?
Bise dikkatimi cekti. Ben ne zaman duzenle rezene icsem gunde 2 bardak sutum guzel oluyo. Jacgundur umursamadum icmedim sut azaldi. Rezene ise yariyo galiba
Ay hatırlattın iyi ki. Ben üşeniyorum yapmaya :) Çok garip ama biri yapsa içerim ama kendim yapmıyorum bir türlü şu çay işini.. Off çok tembel gördüm kendimi çoook. Kalkiym gideyim çay içip süt yapayım bariii
Ehh o zaman yarin gorusuruz anca biter
Offf nolcak boyle sut cok az. 1 hazir Kavanoz meyve yedirdim.Benimde sutum bayga vardi artik cok azaldi benimde icmem lazim
Offf nolcak boyle sut cok az. 1 hazir Kavanoz meyve yedirdim.
kızlar bişey sorcam..
bu cam rendeyle elma rendeledik ya siz onun öle püre halinimi veriyosunuz bebişlere yoksa o püreyi süzgecten gecirip suyunumu veriyosunuz??
suyunu veriyosanız nasıl veriyosunuz peki?
nasıl soru oldu bu ya :) siz anladınız onu :)
Ben elmayi kasikla kucuk kucuk kaziyip azina verdim yari su yari elma gibi dusun.kızlar bişey sorcam..
bu cam rendeyle elma rendeledik ya siz onun öle püre halinimi veriyosunuz bebişlere yoksa o püreyi süzgecten gecirip suyunumu veriyosunuz??
suyunu veriyosanız nasıl veriyosunuz peki?
nasıl soru oldu bu ya :) siz anladınız onu :)
eh vereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?